Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#1001) HaaS válasza dbius (#1000) üzenetére


HaaS
addikt

Röhögtem:DDD!

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#1002) polonic


polonic
félisten

Mi van a steammel?
Ma egyszer alúl azt írta ki, hogy nincs kapcsolat, és akkor a barátlistát sem mutatta, nullát jelzett ki, de bejött az áruház oldala. Most meg kijelzi a barátokat, de az áruház oldala nem jön be, ismeretlen hibát ír ki, és 118-at.

[ Szerkesztve ]

(#1003) polonic


polonic
félisten

Tök jó, hogy senki nem téved ide.
Azóta már elmúlt ez a baj.

(#1004) pendre54


pendre54
addikt

Üdv!

A korábbi 991 és 995-ös hozzászólásaimban leírt problémát szeretném a következőkkel kiegészíteni. Többek véleménye volt, hogy a problémát vagy a vírusírtó, vagy a tűzfal okozza. Tettem még egy kísérletet, a kikapcsolt tűzfal mellett töröltem a vírusírtó programot is a gépről, majd újra megpróbáltam a belépést, de változatlanul a következő hibaüzenetet kapom: "Steam - Error. Could not connect to Steam network. This could be due to a problem with your Internet connection, or with the Steam network. "
A problémámat nem könnyíti az sem, hogy a hétvégén a testvérem számítógépére feltelepítettük a Steamet, majd megpróbáltam belépni az adataimmal a fiókomba, de ott is ugyanezt a hibaüzenetet kaptam. Azon a gépen is engedélyezve volt a tűzfalon a Steam átengedése, ezért is gondolom, hogy nem az én gépemmel van a gond.
Gyakorlatilag már minden olyan hibaelhárítási lehetőséget kipróbáltam, amit a Steam support oldalán is javasolnak a kapcsolati problémák elhárítására. Esetleg, ha valakinek volna még valamilyen ötlete, azt köszönettel venném. Érdeklődnék továbbá, hogy akik már írtak korábban a problémájukkal kapcsolatosan a Steamnek, kaptak-e érdemi, használható választ, mert ha ez esetleg járható út, akkor keresek a családban egy jó angolost, és elküldöm a problémámat.
Azért is érdeklődnék a tapasztalatok után, mert azzal nem leszek kisegítve, ha válaszként ugyanazokat írják meg ami a honlapjukon is elérhető a hibaelhárítással kapcsolatosan.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#1005) PhoenixK válasza pendre54 (#1004) üzenetére


PhoenixK
őstag

Érdemes hozzájuk fordulni, segítenek! Az alap köröket természetesen le akarják majd futni, de ha az elején megírod, hogy ezt és ezt és ezt próbáltam, de nem jött be, akkor továbblépnek.

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#1006) milanovics


milanovics
tag

Teljesen kezdő vagyok steam terén. Ha veszek egy játékot (pl: Cod4) és letöltöttem, utána szükségem van a steam-re ha játszani szeretnék?

(#1007) polonic válasza milanovics (#1006) üzenetére


polonic
félisten

A topik nevében is benne van, hogy olvasd el az első hozzászólást.
Igen, kell a steam hozzá.

(#1008) milanovics válasza polonic (#1007) üzenetére


milanovics
tag

Akkor az egész nem ér semmit :DDD

(#1009) polonic válasza milanovics (#1008) üzenetére


polonic
félisten

Mi nem ér semmit?

(#1010) ollie válasza pendre54 (#1004) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

A routerben is van tűzfal, az is bekavarhat.

***

(#1011) gaborbol válasza dbius (#1000) üzenetére


gaborbol
őstag

Tegnap delutan,a 4. napra meg is jottek a kulcsok, jatszhato lett a jatek.

A steam reszerol semmi sem tortent, illetve annyi, hogy a forumba ahol van 400+ hsz es 60.000 lekeres, egy onkentes moderator osztotta a nepet, hogy semmi sem tortent, mindenki nyugodjon meg, o semmifele hiatalos infoval nem rendelkezeiki, de biztos meg lesz oldva. Elnezest senki sem kert az esetleges kellemetlensegert a steam reszerol, viszont nem is kell nekik termeszetesen, hiszen mindenki elfogadta telepiteskor a szerzodesi felteteleket:

"C. NO GUARANTEES.

VALVE DOES NOT GUARANTEE CONTINUOUS, ERROR-FREE, VIRUS-FREE OR SECURE OPERATION AND ACCESS TO STEAM, THE SOFTWARE, YOUR ACCOUNT AND/OR YOUR SUBSCRIPTIONS(S).

10. EXCLUSIVE REMEDIES

A. EXCLUSIVE REMEDY -- STEAM AND THE SOFTWARE.

YOU ACKNOWLEDGE AND AGREE THAT YOUR SOLE AND EXCLUSIVE REMEDY FOR ANY DISPUTE WITH VALVE WITH REGARD TO STEAM OR THE SOFTWARE IS TO DISCONTINUE USE OF STEAM AND CANCEL YOUR ACCOUNT."

A jatek kiadoja jelentkezett egyedul, hogy sorry sracok, a steam nem rendelt annyi kulcsot mint amennyit eladott, de megigerte, hogy hetfon mindenkinek lesz kulcsa aki mar kifizette a jatekot.

Reszemrol itt be is fejezodott a steam-tol valo vasarlas, lehet nem fogom tudni lyen olcson megvenni a jatekokat, de majd varok tovabb, vagy az az esetleges plusz 10-15 dollar negyed- felevente nem fog a foldhoz verni.

(#1012) ollie válasza gaborbol (#1011) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Most őszintén, ez egy nagy probléma? Megkaptad amiért fizettél, nem? A Steam még mindig jobb mint számos más DD store, ahol csak fél-1 nappal a vásárlás után kapod meg a játékot, mivel itt azonnal. Időnként, nagy akcióknál lehet ilyen, hogy átmenetileg kifogynak a kulcsokból, de ilyen évente ha 2x előfordul.

De amúgy nekem mindegy. Ha többet akarsz fizetni, fizess többet.

[ Szerkesztve ]

***

(#1013) KubanitoS válasza gaborbol (#1011) üzenetére


KubanitoS
veterán

Ha eleve így állsz hozzá a dolgokhoz, akkor egyáltalán minek vettél valamit Steamen? Saját magad írtad, hogy a hiba nem a Steam/Valve sara volt, hanem a Risen kiadójáé, de már megoldódott és te megkaptad a kifizetett cuccod. A négy napba kalkuláld bele a hétvégét is, amikor ugye nem dolgoznak és a hétfő reggel Amerikában nálunk este 6-kor van. Magyarán egy nap alatt megoldották a problémádat... Eleve ezért nem értem mégis minek kell sírni? Inkább örülj, hogy végre megvan... :(((

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1014) KubanitoS válasza pendre54 (#1004) üzenetére


KubanitoS
veterán

Próbáltál már valamelyik ismerősöd/rokonod Steam fiókjával belépni a saját gépeden? Érdemes lenne kipróbálni, hátha a te Steam fiókoddal van valami érdekes gubanc...

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1015) pendre54 válasza ollie (#1010) üzenetére


pendre54
addikt

Nem használok routert, közvetlen modem kapcsolat van. Már a modemet is reseteltem párszor, hátha az internettel van valami prücök, de ez se jött be.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#1016) pendre54 válasza KubanitoS (#1014) üzenetére


pendre54
addikt

Az előző hozzászólásomban már említettem ezt a variációt is. A testvérem gépén próbáltam meg belépni, de nála is ugyanezt a hibaüzenetet kaptam. Ráadásul az Ő gépén még soha nem volt Steam, akkor telepítettük fel először, ezért is gondolom, hogy nem a gépemmel és az internet kapcsolatommal lehet a gond. Sajna nagyon úgy néz ki, hogy száz javas asszony se fogja tudni megmondani, hogy mit csináljak.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#1017) gaborbol válasza KubanitoS (#1013) üzenetére


gaborbol
őstag

Latom a szovegertessel akadnak meg gondok, de olvasassal,gyakorlassal lehet ezt fejleszteni.

Az, hogy Magyarorszagon mennyi az ido, nem mervado ebben az esetben.
Az, hogy egy ekkora ceg, nem rendelkezik hetvegi support-tal, szamomra nem elfogadhato.
Megvettem a jatekot, es az elso ami jott, egy steam error uzenet volt. Nem hiszem el, hogy pentek delelott-kora delutan a rendszeruk nem kuldott ertesitest valakinek, hogy elfogytak a kulcsok, innentol olyat adtuk el amink nincs, mi legyen.
Nem voltak kepesek kirakni ket sort a termek melle, hogy figyelem aki megveszi a jatekot, szamitson ra, hogy nem fog tudni vele jatszani par napig, mert nincs hozza kulcsunk.
A steam nem arrol szol, hogy otthon pikk-pakk letoltod ews mar megy is jatek?
Nem kell boltba jarkalni,keresgelni, varni a postast, stb?

Ez meg rendben is lenne, elofordul az ilyen, mindenhol adodnak problemak, (ez konkretan nem eloszor fordult elo a steam-mel), de az hogy 4 napig nem voltak kepesek tajekoztatni a vasarlokat, egy arva sorral sem, nem szipatikus.
Sot, miutan megoldodott a problema, egy elnezest az esetleges kellemetlensegert sem tudtak elrebegni utolag sem.

Osszefoglalva: valoszinuleg tudtak mar rola idoben, hogy gond lesz, megis beleszartak, vevotajekoztatast inkabb hanyagoltak, mert esetleg bepanikol a vasarlo es akkor nem lesz profit. Ok ezt nem tekintik problemanak, szerintuk minden korrektul zajlott, szerinted is, kulonbozoek vagyunk.

En rendszergazda vagyok itt Amerikaban, kis es kozepvallakozasonak nyujtunk IT supportot. Ha valahol igaz, hogy mindig a vasarlonak van igaza akkor az itt van.

Mi azt kerjuk a vasarloktol-ugyfelektol,hogy ha barmi gondjuk van, akkor jelezzek, mert akkor tudunk segiteni, tudunk javitani szolgalltatsunk minosegen, stb. Minden egyes elvegzett munka utan legyen az 5 perces vagy 40 oras megy a telefon az ugyfelhez, mennyire elegedett a munkankal, minden esetben!

A steam meg 4 nap alatt arra volt hajlando, hogy kuldjon egy onkentes moderatot a foumba aki semmilyen hivatalos informacioval nem rendelkezett, viszont nem erdekelte a legcsekejebb mertekben sem par ezer ember velemenye, problemaja.
Ez a nem szimpatikus az egesz dolgoban, velemenyemet ezuton azzal fejezem ki roulk, hogy nem veszek toluk semmit, sem a vilag, sem a steam, sem en nem fogunk ebbe belerokkani.

[ Szerkesztve ]

(#1018) KubanitoS válasza pendre54 (#1016) üzenetére


KubanitoS
veterán

Én azt javasoltam, hogy másik Steam fiókkal próbálj meg belépni a saját gépeden, megnézni, hogy az működik-e.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1019) pendre54


pendre54
addikt

A már az előzőekben vázolt problémám megoldásával kapcsolatban felmerült bennem egy ötlet,ezzel kapcsolatban kérnék véleményeket. Jövőre tervbe van véve egy új gép beállítása.
Amennyiben addig nem sikerül életre lehelni a régi Steames fiókomat, akkor egy újat készítenék. Egy új játék vásárlása esetén berakom a telepítő lemezt, arról automatikusan feltelepül a Steam. Ezután a választható két lehetőség közül, az új fiók létrehozását választanám, új névvel, új jelszóval és új email cím megadásával. Az lenne a kérdésem, hogy ez járhetó út-e? Úgy tudom, hogy az IP cimem se állandó, így elvileg ez alapján sem lennék beazonosítható, hogy már korábban volt Steames fiókom.
Azzal persze tisztában vagyok, hogy a korábbi játékokat már nem fogom tudni újra telepíteni, a széria kulcsok megadásával megbuknék, de legalább az újakkal boldogulnék. Legalábbis én most így gondolom, ezért kérném a véleményeteket.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#1020) KubanitoS válasza gaborbol (#1017) üzenetére


KubanitoS
veterán

Latom a szovegertessel akadnak meg gondok, de olvasassal,gyakorlassal lehet ezt fejleszteni.

Semmi gondom a szövegértéssel, csak ennyit sikerült összehozni, miután senkit sem érdekelt a rinyálásod?

Az, hogy Magyarorszagon mennyi az ido, nem mervado ebben az esetben.

Mivel mi Magyarországon vagyunk és ez egy magyar fórum, van jelentősége. Időzónáknak hívják. Olvasással, gyakorlással biztosan rá tudnál jönni, mi is az.

Az, hogy egy ekkora ceg, nem rendelkezik hetvegi support-tal, szamomra nem elfogadhato

1.Senkit nem érdekel. 2. Írj a Steamnek ha ennyire zavar.

Megvettem a jatekot, es az elso ami jott, egy steam error uzenet volt.

Az életben nem működhet minden simán, előfordulhatnak gubancok is.

Nem hiszem el, hogy pentek delelott-kora delutan a rendszeruk nem kuldott ertesitest valakinek, hogy elfogytak a kulcsok, innentol olyat adtuk el amink nincs, mi legyen.Nem voltak kepesek kirakni ket sort a termek melle, hogy figyelem aki megveszi a jatekot, szamitson ra, hogy nem fog tudni vele jatszani par napig, mert nincs hozza kulcsunk.

A kulcsok elfogyhattak szombaton vagy vasárnap is, amikor nincs support.

A steam nem arrol szol, hogy otthon pikk-pakk letoltod ews mar megy is jatek?
Nem kell boltba jarkalni,keresgelni, varni a postast, stb?

De, így is működik.

Ez meg rendben is lenne, elofordul az ilyen, mindenhol adodnak problemak,

Tényleg? Akkor miről is beszélünk most?

de az hogy 4 napig nem voltak kepesek tajekoztatni a vasarlokat, egy arva sorral sem, nem szipatikus. Sot, miutan megoldodott a problema, egy elnezest az esetleges kellemetlensegert sem tudtak elrebegni utolag sem.

Írj nekik és talán írnak egy szívmelengető bocsánatkérő üzenetet, ha ez bármit változtat valamit... Most mi is a fontosabb? Hogy végre megoldották a problémát és működik a játékod, vagy hogy nem küldtek bocsánatkérő üzenetet?

Osszefoglalva: valoszinuleg tudtak mar rola idoben, hogy gond lesz, megis beleszartak, vevotajekoztatast inkabb hanyagoltak, mert esetleg bepanikol a vasarlo es akkor nem lesz profit.

Ez mind puszta feltételezés, okoskodás. Elfogyott a kulcs, mert nem várt mértékben vásárolták meg az emberek a játékot fél áron. Mint ahogy fentebb te magad írtad "mindenhol adodnak problemak".

Ok ezt nem tekintik problemanak, szerintuk minden korrektul zajlott, szerinted is, kulonbozoek vagyunk.

Természetesen ez egy probléma. A különbség kettőnk között mindössze annyi, hogy szerintem ez egy apró kellemetlenség, szerinted pedig a világ dőlt össze. Elromlott a rendszerük, mert a Risen fejlesztő cégtől kapott kulcsok elfogytak. Ezt a hibát később korrigálták és tökéletesen játszhatóvá vált a FÉL ÁRON megvásárolt játékod. Bár a fentieket olvasva szerintem téged maga a játék nem is igazán érdekel...

En rendszergazda vagyok itt Amerikaban, kis es kozepvallakozasonak nyujtunk IT supportot. Ha valahol igaz, hogy mindig a vasarlonak van igaza akkor az itt van. Mi azt kerjuk a vasarloktol-ugyfelektol,hogy ha barmi gondjuk van, akkor jelezzek, mert akkor tudunk segiteni, tudunk javitani szolgalltatsunk minosegen, stb. Minden egyes elvegzett munka utan legyen az 5 perces vagy 40 oras megy a telefon az ugyfelhez, mennyire elegedett a munkankal, minden esetben!

Ennek mégis mi köze a Steamhez/Valvéhez? Mert szerintem semmi... Két különböző cég.

A steam meg 4 nap alatt arra volt hajlando, hogy kuldjon egy onkentes moderatot a foumba aki semmilyen hivatalos informacioval nem rendelkezett, viszont nem erdekelte a legcsekejebb mertekben sem par ezer ember velemenye, problemaja.

Mégis mit kellett volna tennie? Gondolom leírta, hogy elfogytak a kulcsok és egy pár napon belül orvosolják a problémát. Kész. Mi kell még?

Ez a nem szimpatikus az egesz dolgoban, velemenyemet ezuton azzal fejezem ki roulk, hogy nem veszek toluk semmit, sem a vilag, sem a steam, sem en nem fogunk ebbe belerokkani.

Azt csinálsz, amit akarsz...

Azért azon még gondolkozz el, hogy a CD kulcs nem a Valve saját játékából fogyott el, hanem egy másik fejlesztő programjából. Lehet, hogy hamarabb lett volna orvosolva a probléma, ha a Risen fejlesztői gyorsabban küldtek volna utánpótlást.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1021) KubanitoS válasza pendre54 (#1019) üzenetére


KubanitoS
veterán

Nekem még mindig gyanús az eseted és szerintem új fiók létrehozása nem lenne megoldás. Ha a mostani fiókoddal nem tudsz csatlakozni az internetre, akkor másikkal sem szabadna működnie. Magával a Steam klienssel lehet valami probléma, ezért lenne jó, ha meg tudnád nézni, hogy másik Steam fióknál is előjön ez a "could not connect to steam network" hibaüzenet. Ha másik fiók működik, akkor írni kellene a Steam Supportnak, amely egyfajta ügyfélszolgálat és tőlük kérni segítséget. Ez utóbbiban örömmel segítenék is neked, ha szeretnéd, de előbb mindenképpen próbálj meg egy másik Steam fiókkal belépni.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1022) gaborbol válasza KubanitoS (#1020) üzenetére


gaborbol
őstag

De neked ez tenyleg nem megy, ne is eroltesd :(

(#1023) HaaS válasza ollie (#1012) üzenetére


HaaS
addikt

Bemész a legnagyobb könyvtárba, ami létezik, kiveszel egy könyvet. (Bérled, eheheheh....) Hazaviszed a tatyót, kiveszel belőle egy cetlit, amin ez áll:

"Nincs könyv."

Most őszintén, ez nagy probléma? Nem.
Most őszintén, zavaró, ha pofára esel, és olyan dolgot adnak oda neked, ami nincs is a birtokukban? Hogy neked kell kinyomozni, miért nincs meg a könyv, amit elkezdtél volna olvasni?

gaborbol #1011-es háeszénél nem lehet többet mondani, meg sem próbálom. Minden benne van.

Örömmel fizetünk többet.

"a sárkány is csak ember" - oxox

(#1024) pendre54 válasza KubanitoS (#1021) üzenetére


pendre54
addikt

"Nekem még mindig gyanús az eseted és szerintem új fiók létrehozása nem lenne megoldás. Ha a mostani fiókoddal nem tudsz csatlakozni az internetre, akkor másikkal sem szabadna működnie."
Nos, igazad van, mert létrehoztam egy új fiókot, és a belépési kisérletnél ugyanazt a hibaüzenetet kaptam: "Steam - Error. Could not connect to Steam network. This could be due to a problem with your Internet connection, or with the Steam network. "
Kérdésem az, hogy miután ez tisztázódott, megkönnyíti-e ez a probléma megoldását? Továbbá az sem fér a fejembe, ha egymásik gépen próbálok belépni, ott is ugyanezt a hibaüzenetet kapom, illetve már kb. két hete küzdök ezzel és érdekes módon mások nem jeleztek hasonló problémát.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#1026) KubanitoS válasza pendre54 (#1024) üzenetére


KubanitoS
veterán

Ha olyan két hete kezdődött a dolog, akkor valaminek történnie kellett, ami ezt a hibát előidézte. Első nekifutásra érdemes lenne egy rendszer-visszaállítást csinálni egy olyan időpontra, amikor nem volt semmi gond a Steam internethez való csatlakozásával.

Mi is az a rendszer-visszaállítás?

Az is segítene, ha leírnád milyen géped van, milyen operációs rendszert futtatsz és milyen fontosabb programokat használsz. Gondolok itt a vírusírtó és tűzfal programokra például.

Bizonyosodj meg róla, hogy a Steam-et a windows tűzfal nem akadályozza-e meg, hogy csatlakozzon az internetre. A tűzfalon belül (vezérlőpultban van) válaszd a "program átengedése a tűzfalon" funkciót, és keress rá a Steamre. Itt látnod kell, hogy blokkolva van-e.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1027) pendre54 válasza KubanitoS (#1026) üzenetére


pendre54
addikt

A rendszer-visszaállítás csak egy nappal korábbi időpontokat ajánlott fel, és én nem találtam olyan lehetőséget, hogy tetszőleges, sokkal korábbi visszaállítási időpontot adjak meg. Persze lehet, hogy csak én vagyok hülye hozzá, de mentségemre szolgáljon, hogy közel a hatvanhoz nem a számítástechnika világában nőttem fel.
A tűzfalon engedélyezve van a Steam átengedése.
A gépemen 32 bites Win 7 fut, vírusírtó az AVG 2011 ingyenes változata, a tűzfal amit a Windows feltelepített, illetve van még a Spybot-Search and Destroy. Gépem főbb cuccai:
ASUS P5Q SE2 alaplap, Intel Core2 Duo E8500 3,1 Ghz. processzor, 4 GB RAM DDR2 KINGSTONE 1066 Mhz, RADEON HD 4850 512 MB VGA,320 Gb Samsung merevlemez, Corsair VX450 táp, Logitech G500 egér, ASUS VH 222H monitor. Szóval, nagyjából ennyi, illetve még annyit megemlítenék, hogy korábban már probálkoztam úgy csatlakozni, hogy ideiglenesen kikapcsoltam a tűzfalat, és töröltem a vírusirtó progit.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#1028) Jester01


Jester01
veterán

Bár az eddigi kutakodásom nem sok reménnyel kecsegtet, azért megkérdezem: van egy dobozos Half Life 2 Orange Box amit használtan vennék. Be van regelve az eladó steam accountjára. Bár dobozos, és nem is akarom (sosem) online használni, úgy látom mindenképpen akar steamet a telepítéshez.

Kérdés tehát:
1) lehet-e (legálisan) telepíteni valahogy
2) ha nem, akkor át lehet-e tenni másik steam accountba (az eladó közreműködésével)

Attól félek, ez 2 "nem" lesz, de hátha :B

Jester

(#1029) #65675776 válasza Jester01 (#1028) üzenetére


#65675776
törölt tag

Ne vedd meg. A kulcsok nélkül nem ér semmit. Mindenképpen kell hozzá Steam és eredeti, még fel nem használt kulcsok. Az adathordozó önmagában nem ér semmit!

Steam acc-ok között nem lehet mozgatni a játékokat.

Egyébként nem tudom mennyiért jutnál hozz így használtan, de újonnan 3600HUF körül van.

(#1030) ollie válasza Jester01 (#1028) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

1) lehet-e (legálisan) telepíteni valahogy

Lehet, de csak az alá az account alá, melyre már be van regisztrálva, azt meg úgysem kapod meg.

2) ha nem, akkor át lehet-e tenni másik steam accountba (az eladó közreműködésével)

Nem lehet.

***

(#1031) Jester01 válasza #65675776 (#1029) üzenetére


Jester01
veterán

Köszi mindkettőtöknek.

[ Szerkesztve ]

Jester

(#1032) KubanitoS válasza pendre54 (#1027) üzenetére


KubanitoS
veterán

A rendszer-visszaállítás akkor kilőve... Próbáld meg letörölni a Spybot Search and Destroyt és ha véletlenül van a gépen egy "Advanced SystemCare" nevű program, akkor azt is. Megpróbálhatnád letölteni a Steam telepítő programját INNEN és a telepítésnél válaszd a javítás/repair funkciót. A Windows tűzfalból szedd ki a Steamet és utána rakd vissza engedélyezve, ha erre van lehetőség. Próbáld meg letörölni az AppUpdateStats.blob fájlt is a steam mappában.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1033) PhoenixK válasza KubanitoS (#1032) üzenetére


PhoenixK
őstag

Egy kis kiegészítés: a hosts file-t is ellenőrizd, és takarítsd ki. A helye alapesetben: c:\Windows\System32\drivers\etc\
Csak a "127.0.0.1 localhost" maradjon benne!

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#1034) gunjack


gunjack
csendes tag

Sziasztok olyan problémám lenne lenne a steam-al hogy nem tudok belépni a fiókomba
Eredeti játékom van 2 is Cod 6 és a Black ops Tegnap este gond nélkül játszottam vele ma reggel meg nem lép be a steam fiókba. Ezt írja ki : This steam account has been disabled
kikapcsolták a fiókom.De miért? Volt már valaki hasonló helyzetben? Angolból se vagyok erős azt se tudom kinek hová írjak ilyenkor.Valaki tud valami okosságot megköszönném a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#1035) pendre54 válasza KubanitoS (#1032) üzenetére


pendre54
addikt

Üdv!

Na kérem szépen, mára nagy királyság lett, működik a Steam !!! Tegnap este megléptem azokat amit javasoltál. A tűzfalból kiszedtem a Steamet, majd újra letöltöttem, tűzfalon engedélyeztem, töröltem az Advanced SystemCaret és a Spybot Search and Destroyt , gép újraindítás és első pöccre indult. A játékok is szépen letöltődtek, igaz, hogy az egyjátékos részek mentései elvesztek, a multi beállításai viszont nem, így bánja kánya.
Persze furdalt a kíváncsiság, hogy mégis mi okozta a gubancot, így egyesével telepítettem vissza a két törölt programot, majd minden egyes telepítés után indítottam a Steamet, de nem volt gond. Ezért kizárásos alapon szerintem a Steam tűzfalból való törlése, majd a Steam újratelepítése utáni engedélyezése volt a megoldás, annál is inkább, mert ezt a varit korábban nem csináltam.
Végül Neked külön is köszönöm a segítséget amit egy rutintalan öreg gémernek nyújtottál, és persze mindenki másnak aki vette a fáradságot és válaszolt.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#1036) KubanitoS válasza pendre54 (#1035) üzenetére


KubanitoS
veterán

Örülök, hogy sikerült megoldani a problémád. :K Szerintem nem lehet 100%-osan megmondani, hogy pontosan mi is okozta a galibát, de a lényeg, hogy működik! Külföldi fórumokon egyébként sokan az Advanced SystemCaret emlegették, mint a probléma forrását, de ha nálad mostmár úgy is működik a Steam, hogy ismét feltelepítetted az AS-t, akkor passz...

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1037) KubanitoS válasza gunjack (#1034) üzenetére


KubanitoS
veterán

A Steam fiókodat letiltották.

Kapcsolatba kell lépned a Steam Supporttal, csak ők tudnak segíteni ebben az esetben.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1038) cskamacska


cskamacska
addikt

Update news ablak: Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-101
:DDD Muhaha, persze minden más megyen. Tudja valaki, hogy mi volt a két mai világmegváltó újdonság, amiről sikerült lemaradnom? :R

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#1039) cskamacska válasza cskamacska (#1038) üzenetére


cskamacska
addikt

Nna ha más nem is történt, de a Men of War: Assault Squad 3-án megnyílt béta multija végre saját oldalt kapott, és mindenféle bűvészmutatvány nélkül pár kattintással neki lehet lendülni a virtuális tanktépésnek. :C

Meg van új Alien Breed, kiigazított árú elődökkel. Viszont igazán csinálhattak volna belőle 25€ körüli egybecsomagot. :U

Dragon Age Ultimate csomag továbbra is régiókorlátos a zeurópaiaknak. Mert megérdemlik. ;] Nem mintha 50€ áron mindenki rohanna megvenni. :(

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#1041) grandegamer


grandegamer
csendes tag

Sziasztok!
Az érdekelne ha megveszem a játékot és letöltöm az milyen formában töltődik le és ha rögtön telepíti később is lelehet tölteni (többször)?

[ Szerkesztve ]

(#1042) dbius válasza grandegamer (#1041) üzenetére


dbius
veterán

Annyiszor töltheted le, ahányszor akarod, miután megvetted a játékot. (Némely játéknál van korlátozás, de nem a letöltésre, hanem az aktiválásra vonatkozóan, ezt a vásárláskor a játék oldalán feltüntetik) Letöltéskor a steam mappájába töltődik le alkönyvtárba, onnan indítja a steam a játékot.

(#1043) KubanitoS válasza grandegamer (#1041) üzenetére


KubanitoS
veterán

Le is lehet menteni a letöltött játékokat DVD-re és később arról telepíteni.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#1044) PhoenixK


PhoenixK
őstag

Aki még nem futott volna bele: Nov 24-29-ig napi akciók vannak! [link]

Egy Batman: Arkham Asylum GOTY edition be is figyelt...

szerk: HEJesírás

[ Szerkesztve ]

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#1045) polonic


polonic
félisten

Vigyázzatok!
Ha steamen kaptok egy linket carol nevezetű felhasználótól vagy bárki mástól, azzal a céllal, hogy csatlakozz a csoporthoz, azon ne lépjetek be a közösségi oldalra, ugyanúgy néz ki mint a steam saját oldala, de a címe más. És ha a közösségbe be akartok lépni, akkor pl nem https-es az oldal, holott a rendes steam oldala pedig az.
Ez a weboldal jött nekem: http://steamcommunity-codblackops.pt.vc/
Direkt nem raktam be linkbe.

[ Szerkesztve ]

(#1046) #65675776 válasza polonic (#1045) üzenetére


#65675776
törölt tag

Az ilyeneket csont nélkül jelenteni kell hamisított webhelyként.

(#1047) polonic válasza #65675776 (#1046) üzenetére


polonic
félisten

Be is jelentettem. Csak idő, mire a böngészők adathalász oldalként jelzik.

(#1048) PhoenixK válasza polonic (#1047) üzenetére


PhoenixK
őstag

Én is bejelentettem, háta kevesebben szívják meg... :(

Más: Próbálta már valaki az Audiosurf-öt? Iszonyat jó kis agyzsibbasztó! :C

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#1049) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Sziasztok!

Hogy működik a Cloud? Nem igazából értem. Értem én, hogy mire jó, de hogy működik?
Normál esetben nem az lenne az értelme, hogy neten tárolja a dolgokat, és ha máshol felteszem a game-et, akkor minden megmarad, és onnan folytatom, ahol abbahagytam?

Vagy ezt valahol engedélyezni kell, vagy fel kell tölteni valahova? Mert nálam nem működik...

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1050) ollie válasza TazLeacher (#1049) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Kb. jól írtad le, de konkrétan melyik játékról van szó? Nem mindegyik támogatja a cloud-ot (sőt, a legtöbb nem), és van olyan is, hogy az első indításnál kell megmondanod, hogy a cloud-ot használja-e. De pl. a Civ5-nél a mentésnél döntheted el, hogy a local gépre, vagy a cloud-ra akarsz-e menteni.

***

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.