Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Kalacskepu #105048 üzenetére
F1 alatt nem ér kiírni
-
Golden9
veterán
válasz
Kalacskepu #105048 üzenetére
Köszönöm!
-
Buried Chambers: L9940-HDDQ2-TDZMX
-
Segal
veterán
válasz
Kalacskepu #105046 üzenetére
Vittem. Köszönöm!
-
Chocolate makes you happy: New Year: ARY3J-JWYP4-Y4J9N
-
oberschurke
csendes tag
Koszi sracok👍
-
válasz
oberschurke #105042 üzenetére
Ha érdekel a WW2-es téma, akkor ott az Enlisted (igaz, nincs steamen, meg még beta-ban van).
-
Golden9
veterán
válasz
oberschurke #105040 üzenetére
-
oberschurke
csendes tag
válasz
Segal #105041 üzenetére
Szeasz. Koszi szepen. Egy kicsit pontositok. Warzone al mentem, tul nehez 😀 BF megvolt a single player. Doom, sam is. Inkabb vmi olyasmi erdekelne, ami nem olyan felkapott, de jo ertekelest kapott. Nemtom ez a valheim milyen lehet? A grafika erdekes, de ha beszippant nem erdekel. Vmi izgalomra vagyom. 🙈🍻
-
Segal
veterán
válasz
oberschurke #105040 üzenetére
Embertelenül sokat lehetne ideírni
Pár példa fps témában
Kaszabolós: Shadows warrior (1-2)
Nem gondolkodós: Doom széria, Serious Sam széria
BR multi: PUBG, Warzone, Apex Legends
Multi: Battlefield, Cod -
oberschurke
csendes tag
Sziasztok. Uj vagyok a steam en. Tudnatok egy ket jatekot ajanlani? Inkabb a multis jatekok erdekelnenek. Keves gondolkodassal, mert en sik hulye vagyok. Lovoldozos, kaszabolos jatekok erdekelnek, de nyitott vagyok barmire. A hunt:showdown cimu jatekkal szemezgetek egyenlore. Koszi a segitseget.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Ha steamen aktiválom akkor a játékot a legutolsó javitással tölti?
-
Golden9
veterán
Ingyen játszhatóak két napig.
Eximius: Seize the Frontline
Torqued Up Legends -
Golden9
veterán
World of Tanks Blitz - Space Pack
Ingyen megtarthatod, ha ápr. 18., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
-
Out
addikt
válasz
Kalacskepu #105032 üzenetére
Elvittem mind a kettőt, köszönöm
-
Gravitycers: P7FZH-LCHCX-HB9H0
The last soldier: 8FXZ3-25QAJ-8Y2KBNekem ez a kettő már meg van, ezért bedobom ide. Aki vitte, az jelezze, hogy más akkor már ne próbálkozzon feleslegesen
-
Golden9
veterán
KARDS - Anniversary Edition
Ingyen megtarthatod, ha ápr. 19., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Balerik
aktív tag
Próbálok egy játékot vásárolni, de nem megy sem bankkártyával sem Paypal-al. Lehet az a gond hogy fiam gépe nem itt van hanem édesanyjánál, de a nálam lévő gépre is fel van telepítve a Steam, és itt is betudok jelentkezni és úgy próbálok vásárolni. Mit lehet még csinálni hogy a játékot megtudjam venni?
-
Balerik
aktív tag
válasz
FollowTheORI #105022 üzenetére
Köszönöm válaszodat és @poLeH neked is.
Én úgy látom, hogy levonta a Budapest Bank. A K&H-nál szoktam látni, hogy ,,zárolva" van
-
-
Balerik
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam (vásároltam volna) egy játékot a Steam-on, de sajnos valami hiba csúszott a vásárlásba. A Steam azt írja, hogy gond van a vásárlással és kezdjen újra, de a bank a pénzt már levonta. Mi a teendő? -
De4d
őstag
Tudok írni valahova, mert a támogatáson belül is ez a tranzakció "hibás" nem tölt be, így azon belül se tudok elnavigálni...
Spet: Miért mi történt? Azt látom hogy a 2020as matricák ára szépen lezuhant, de azt nem vettem észre hogy az egész piacon ekkora változások lettek volna.
-
Nagyon kíváncsi leszek, hogy ebből mi fog kisülni. Egy ideig biztos fura lesz majd euró helyett forintot látni
-
wjbhbdux
veterán
Viszont ezzel elhárul az akadály az elől hogy nálunk is hivatalosan forgalmazzák a Steam kártyákat, nem lepne meg ha megjelennének. Postán láttam már hogy van mindenféle gamer Minecraft, Fortnite, Xboxlive stb kártya mehet mellé a Steam is ha már lesz HUF.
-
bepken
veterán
válasz
Corleone33 #105007 üzenetére
jaja én szerintem még ez előtt aktiváltam az utolsó ilyen kódot. (hát amúgy meg akkor RIP gamehag, gametame stb oldalak.....)
-
válasz
Corleone33 #105008 üzenetére
Aham... jó tudni. Az igaz nem követtem mostanában, de ahogy nézem ez nem is túl régi szabály.
OK.
Steam Wallet - Steam Support (steampowered.com)
Amúgy egy elég balfasz szabály, de hát mindegy, a Valve megint nagyob problémát okoz, mint amit megold az ilyenekkel.
Melesleg elvileg euro-t minden EU országban elfogadnak elvileg, itt lehet hogy ezen is változtatnak majd.
-
Corleone33
senior tag
válasz
FollowTheORI #105006 üzenetére
abban igazad van hogy régebben így működött a rendszer, de azóta már ez az opció sincsen.
-
válasz
Corleone33 #105002 üzenetére
De lehet majd, ahogy eddig sem számított a valuta feltöltéskor. Max máshogy váltják majd, mint várod.Valóban, már nem.
-
fatal`
titán
válasz
EU-n belül nem lehet régióspecifikus árakat alkalmazni. Max az árfolyammal tudnak trükközni, hogy mennyiért váltják.
-
bepken
veterán
válasz
"de cserébe legalább már eurós wallet kártyát se tudunk majd magyar steam fiókra beaktiválni" - van ilyen korlátozás?
csak azért kérdezem, mert én kb 1 évvel ezelőtt még tudtam aktiválni 5 és 10 dolláros giftcardokat is, simán átváltotta euróba.
-
Corleone33
senior tag
mindenesetre kíváncsi vagyok hogy régió specifikus árazást is fogunk-e vele kapni vagy kb ugyanott leszünk árilag mintha euró lett volna, de cserébe legalább már eurós wallet kártyát se tudunk majd magyar steam fiókra beaktiválni
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest