Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
válasz Enzolord #29569 üzenetére
Nem tudom, lehet azért van így mert Christopher Reeve-el nőttem fel, de egyszerűen senki másban látom Superman / Clark Kent karakterét abban a gagyi vászon göncben is 1000X Superman-ebb volt mint eddig bárki az én szememben.
[ Szerkesztve ]
All that and a bag of chips
-
-
gerii
addikt
válasz Enzolord #31773 üzenetére
These travelers are: FBI Special Agent Grant MacLaren, the team's leader; Marcy, a young, intellectually disabled woman in the care of her social worker, David; Trevor, a high school quarterback; Carly, a single mom in an abusive relationship; and Philip, a heroin-addicted college student.
Csak a tipikus amcsi emberek...
-
nagyúr
válasz Enzolord #34085 üzenetére
Naaaa, túl szigorú vagy. Egyszerűen csak óriási teher nehezedik a vállára és mindenért magát okolja ami mondjuk igaz is flashpoint miatt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Bad Pritt
félisten
-
félisten
-
gyuromoj
veterán
válasz Enzolord #35468 üzenetére
Tippre ősszel kezdik. Ez az évad amúgy 22 részes berendelést kapott, a 13 helyett. De itt is egy kis magyarázat:
Rövidre vágja a FOX a Lucifer 2. évadját, csak 18 részes lesz, de nem kell aggódni, hiszen a döntés oka az, hogy egyébként a sorozat belelógna a nyárba, így viszont 05.29-én finálézhat. (Csodálkoztunk is, hogy csak májusban hozzák vissza.) A lényeg, hogy a 22 leforgatott részből 4 epizódot áttolnak a 3. évadra. Ezek önálló, nem átívelős részek lesznek, amiket direkt így terveztek, hiszen eleve 18 részes volt a berendelésük, a +4-et csak hozzácsapták. (Az egyik flashback-rész lesz és Lucifer megérkezéséről szól majd.) Ez persze azt is jelenti, hogy a 3. évad 26 részes is lehet.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz Enzolord #43687 üzenetére
Elvileg képregény alapján készült és jót is tett neki a horrorisztikus megvalósítás.
Április 5.-én folytatódik a part2-vel, de már a 3-4 is be van rendelve, őszi-tavaszi bemutatóval mint a mostani.
Remelem Salem több szerepet kap majd, attól függetlenül hogy a főszereplő allergiás a macskákra, ami a forgatás közben derült ki.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Amur
addikt
válasz Enzolord #43749 üzenetére
Megnéztem, nekem is bejött a karate kid "utósztori".
Ami most nagyon pozitív meglepetés volt az a marvel defenders.
Pláne hogy az iron fist 2.évad után néztem meg. Zseniális ahogy több sorozat karaktereit összehozzák.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
mayday00
őstag
válasz Enzolord #44147 üzenetére
Igen Jó kis sorozat. 3 évad van idáig belőle. Mindegyik évad egy külön történet. Semmi közük sincs egymáshoz. Tök mindegy melyikkel kezded. De jobb ha az elsővel kezded.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
nubreed
veterán
válasz Enzolord #46124 üzenetére
Azt mondták jön, pedig eredetileg egy évadot terveztek, de ha jól tudom (ha tévedek majd kijavítanak) teljesen más szereplőkkel. Amúgy én is nagyon várnám, mert nem csak a CGI volt benne ezerszor jobb mint sok nagyköltségvetésű mozifilmben, de még a történet is jó volt, egy pillanatra sem unatkoztam.
(#46116) Mik76: Nekem mind két sorozat benne van a top 5 -ben. A BB bizonyos részeken kicsit talán humorosabb és nem olyan sötét hangulatú mint a Peaky Blinder, ettől függetlenül mind kettőt imádom. Egy gengszter családról szóló dráma, mégis milyen legyen, hogy hiteles tudjon maradni, ha nem brutális? Már a Sunshine c. film óta Cilian Murphy az egyik kedvenc színészem, de a Peakyel szerintem igazán felért a csúcsra, nagyon jól áll neki ez a karakter, nagyon erősen hozza. Most azért antipatikusak, mert abból élnek, hogy gengszterkednek (habár ugye van legalális bizniszük is) vagy úgy alapból is? Ha az előbbi, erre csak azt tudom mondani,hogy aki kurvának áll az ne csodálkozzon ha megkettyintik. Szóval egy gengszterekről szóló sorozatnál nem kell csodálkozni ha gengszterkednek.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
veterán
-
Terapeuta
őstag
válasz Enzolord #48103 üzenetére
Nekem nem tetszett. Végignéztem (ez volt az első sorozatom a Netflixen, amibe belevágtam), de sokat pörgettem.
Amúgy a végére (utolsó két rész) kicsit összeszedettebb lett a film, talán annak is köszönhetően, hogy beindultak a cselekmények. Reménykedem - ha már végignéztem - hogy a 2. évad jól viszi tovább ezeket az elkezdett cselekményszálakat.Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
törölt tag
válasz Enzolord #48416 üzenetére
Ejj már
Most kezdtem el a Kryptont nézni. Van valami köze a Flash, Arrow, szériához?
Nincs.És nézhető?
Nem, borzalmas.Érdemes végig daralni?
Nem, borzalmas.Másik elkezdett sorozat a Projekt Blue Book. Erről valaki?
Nem, nem láttam, de ha már erre jártam válaszoltam erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest