Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz zsola400 #33301 üzenetére
Én csak 8 hónapja regisztráltam, de nem kértem fizikai kártyát, mert Curve mellé minek.
Gyermekemnek rendeltem junior kártyát, ő azt használja szinte naponta.
A saját standard csomagom csak HUF->€ váltásra (az átváltott összeget egyben továbbküldöm) használom, de még nem ajánlották fel az ingyen postázást eddig.
-
qdak
addikt
Nálatok is csak 1 kártya lehet amiről feltöltöd a Revo egyenleged ?
Hozzádani nem engedte a gyerkőcét.ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
beers
addikt
Létezik valami limit a kártyás fizetésre? Holnap fizetnék 400k-t, nem szeretnék meglepődni!
M&N
-
akva
tag
Sziasztok,
a facebook csoport túl elit volt ahhoz, hogy választ adjon a kérdésemre, úgyhogy megpróbálkozom itt is. Lehetséges valahol beállítani, hogy bármely revolutos pénzforgalom esetén email és / vagy sms értesítést kapjak?
Tele van a net azzal, hogy hogyan lehet leiratkozni ezekről, én viszont feliratkozni nem tudok rájuk...
Az androidos notification nem elég, mindenképpen email-ben, vagy sms-ben kéne értesítő.
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
akva
tag
válasz Brandynew #33310 üzenetére
Értem. Érdekes, mert csomó találat van rá, hogy hol lehet kikapcsolni az email értesítőket, tehát valamikor volt ilyen lehetőség.
A revolut által küldött, pénzforgalommal kapcsolatos android notification-ök pedig nyilván érzékeny kategóriába esnek, mert semmilyen külső androidos program nem fér hozzá ezek szövegéhez (míg mondjuk egyéb revolut-os notification-ökhöz igen)...
Akkor ez körbeért, de ez így nekem sajna no-go, azt akartam volna, hogy egy helyen lássam az összes kártyám által bonyolított forgalmat (tehát a "rendes" bankkártyám, és a revolut általit is), ráadásul email fiókban.
De köszi a választ.
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
Oliverda
félisten
"azt akartam volna, hogy egy helyen lássam az összes kártyám által bonyolított forgalmat (tehát a "rendes" bankkártyám, és a revolut általit is), ráadásul email fiókban."
Erre a Curve való, nem a Revolut. Az tud küldeni minden tranzakcióról emailt is.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Hogy van most Revoluttal a kp felvétel?
Utalok rá olyan számláról, amiről ingyen lehet utalni. Milyen automatán és mennyit tudok felvenni ingyen?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Tegnap este regisztráltam a Revolut-ra itt kint Angliában. Minden gond nélkül. Anyámnak ma reggel csinálta volna meg bátyám a regisztrációt Magyarországban. Viszont neki nem megy. Első körben az volt a gond hogy adóazonosító számát kérte. Azt meg adva azt írta egy óra múlva kb ki hogy nem sikerül a személyazonosságot ellenőrizni. Akkor engedte a személyi opciót is (addig nem, nekem itt angliában egyből volt az az opció) de azt is elutasította miszerint nem lehet a személyazonosságot ellenőrizni. És most ott tart a dolog hogy letiltották a fiókját és bankszámla kivonatot meg ilyeneket kérnek.
Mi a tökömért nem lehet neki egyszerűen regisztrálni? Én még életembe nem hallottam ilyenről hogy ilyesmi cég mint a Revolut, Monese, Wise, stb... ilyeneket kérjen emberektől.
Smoke some weed nigga!
-
xors
senior tag
Mostanában elég sokszor utasítják el a Revolut kártyámat boltokban. Tagnap pl a Lidl-ben se az enyém se a párom kártyáját nem fogadta el a terminál (Apple pay volt mindkettővel), de az OTP kártya ment viszont ugyanúgy Apple pay -el.
Ma egy kisboltban nem ment a Revo Apple Pay-el, viszont a terminálba bedugva a kártyát már ment.
Nektek volt már ilyen? Fentebb olvastam egy postás sztorit, de mást nem nagyon láttam.
Elég sokat használom a Revot, de mostanában elég sok a gond, pl feltöltés kártyáról, most meg ez a fizetés… -
SpaceJam
aktív tag
Hello! Még csak most próbálom megismerni a szolgáltatást: van esetleg PayPal donate részt kiváltó szolgáltatása a Revolut-nak? A donate szóra a saját charity programjukat találom csak mindenhol. Nekem saját gyűjtögető gombra lenne szükségem weboldalra (pl. éves tárhelyköltség, célösszeggel, ilyesmi). Vagy ezt a funkciót nem látja el, és maradjak a PayPal-nál?
Illetve: promós meghívóval mia helyzet? Tud valaki ilyet biztosítani, vagy tudtok forrást, esetleg szezonális a dolog?
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
fant0mi
őstag
Kaptam emailt Revoluttol, hogy 2022. januarban lejar a fizikai standard revolut mastercard kartyam, kerjek cseret. A gondom az hogy a lejarat 2023. marciusi.
Az appban a cards reszen is meg van felkialtojelezve, hogy replace card, meg this card will stop working.
Ezt miert csinalja, miert kell lejarat elott egy evvel kicserelnem?
Kartyarendelesnel latom, hogy standard-nal visa van, meg delivery fee may apply... Nem orulok.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz dptrsk #33326 üzenetére
Azt hittem volt itt valami szeleskoru cserebere, hatha tudtok rola. Raadasul az email-link is csak az app fooldalara vitt.
Azt mondtak, hogy valami fejlesztesek miatt kell kartyat cserelnem. Valamit birizgaltak, mert utana mar jo helyre vitt a link, a kartyarendeleshez. Csak Visat lehetett kerni standardhoz. Ket het mulva itt lesz. Termeszetesen ingyen, postakoltseg nelkul.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Ocsemet meghivtam revolutra, kapok érte 10 ezer Ft-ot.
Utolsó feltétele, hogy 3x 1000 forintot fizessen vele. Attetem curveben 3 vasarlast a kartyara, le is vonta, ugy mutatja a tranzakcioknal, mintha tényleg az adott üzletben vasaroltam volna, mégse adta meg. Ebből adódóan kérdezném, hogyha normálisan levasaroljuk ezt az összeget, úgy, hogy curveben van a kartyaja és azzal fizetek, azt meg fogja adni? -
ACE-
addikt
válasz Palesztin994 #33329 üzenetére
Curve-ös fizetésre is meg kéne adnia... de meg kell várni hogy lekönyvelésre kerüljön, az megtörtént?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Popeye8
csendes tag
Revolut-ról utalás HUF, vasárnap délután 15h környékén... az hihető hogy-csak "kedd" reggel érkezik meg a számlára(Budapest Bank) ?
Anytime, anywhere if possible I'm bending the rules, but not breaking them.
-
koko52
nagyúr
válasz Popeye8 #33331 üzenetére
Igen, mert külföldi utalás (litván bankszámla). Általában 2-3 nap.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Popeye8
csendes tag
és fordítva ?
magyar bank számláról Revolut-ra esetleg WISE-ra ?Anytime, anywhere if possible I'm bending the rules, but not breaking them.
-
Palesztin994
aktív tag
Kettőre megadta, mert ma fizettem es azt számította harmadiknak. Az egyik összeg 1.060 forint volt, lehet nem erzekelte 1000 felettinek, vagy igazából nem értem, de már nem is kell ertenem, mert megadta. :D
Azért is kerdeztem, mert másik ismerősnel azonnal a 3. fizetese utan megkaptam, illetve ma is a 4. fizetes pillanatban adta meg végül.[ Szerkesztve ]
-
Popeye8
csendes tag
válasz 4Grider #33336 üzenetére
pontosítok:
mind kettő esetében magyar számla számra
csupán a REVOLUT-nál az a gubanc hogy szerintem mindenkinek(vagy nagyon soknak)ugyan az a bankszámla száma és csak a "közlemény-" ben tér el ami a felhasználót azonosítója ellenkező esetben vissza meg az utalása WISE nál teljes értékű magyar számla szám van...
Anytime, anywhere if possible I'm bending the rules, but not breaking them.
-
hedgehog
senior tag
Nem a külföldi utalás miatt van ez az idő, ne írjatok már félrevezetőt kérlek. A Revolut egy köztes szolgáltatót használ az kifelé menő utalásokra (néha Vitesse PSP, néha Currency Cloud), annak az átfutása miatt bizonytalan az érkezés. Simán egy hét is lehet.
[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
őstag
Sziasztok!
Gránit bank euró számláról utaltam be Revolut euró számlára.
Mennyi idő még megjön a pénz ? Reggel indítottam és még nem jött meg . Tavaly már kétszer így utaltam be . Hiba volt hogy az iban elé nem raktam a REVOLT21 BICet ? Azt hittem gyorsabban megjön remélem nem követem el hibát cimzetthez raktam be a BICet."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Egy hete regisztráltam Revolutra. Igényeltem kártyát, emailt validáltam, jogsit, szelfit feltöltöttem, pénz van a számlámon. A pénzküldést akartam kipróbálni, de sajnos egyelőre nem megy. E-mail cím alapján egy barátom pedig nekem próbált küldeni, nála ugyanez, nem tud nekem pénzt küldeni (ő már régóta használja).
A "Payments with friends" engedélyezve van, minden egyéb le van tiltva a Privacy beállításoknál nálam.
Mi lehet a gond szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Csavargoo8
csendes tag
Nem tudjátok mi történt a request-tel? Tegnap még normálisan működött. Ma már hiába küldöm el, a címzett nem tud a böngészőben fizetni, mint eddig, hanem csak akkor, ha regisztrál ő is Revolutra.
-
zsola400
aktív tag
válasz Csavargoo8 #33345 üzenetére
Nem érted el a limitet, ha jól emlékszem max 100e / hó amit így lehet kérni.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Apumat az istenért sem tudom hitelesíteni, a selfie+igazolványnál mindig elbukik. Van Dr. titulus a neve előtt, próbáltam annélkül, illetve simán a neve elé írva (pontot nem lehet beleírni). Elképzelhető,hogy a fénykép kevésbé hasonlít a személyin, vagy a jogsin lévő képre, mert azóta fogyott, most épp nincs szakálla, igazolványokon az álla alatt volt, de hát azért basszus... Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Csavargoo8 #33345 üzenetére
Tegnap én is kértem egy ismerőstől...
Megkapta, de az Erste-s bankkártyájával nem tudta kifizeti...
Pedig régebben fizetett így nekem ős is...„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
nort_on
senior tag
válasz Palesztin994 #33348 üzenetére
Simán lehet a fénykép miatt, haverommal is volt. Talán support-nak lehetne írni, hogy valahogy manuálisan segítsenek ebben, leírva, hogy mi a szitu.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lightyear - befektetési app
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest