Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
C64
őstag
Elvben a pénzmosás elleni védekezés a legfőbb érvük, de ezt vagy nagyon túltolják vagy van valami üzleti ok, amit eltitkolnak és e möge bújva bontják fel a szerződéseket magyarázat nélkül! Mi az utóbbira tippelünk, mert tényleg semmi egyéb ésszerű ok nem maradt!! Egyetlen fintech cég sem gyakorolja ezt, lásd. pl. Wise!!
-
Somatom
veterán
Egyáltalán nem értem őket. Én még nem hallottam olyan pénzkezelő cégről, aminek ne az lenne a célja, hogy az ügyfél nála tartsa a pénzét. Sokkal több pénzem is lehetne náluk, de így, bizalom híjján csak annyit tartok ott, amennyit épp átpörgetek. Gőzöm sincs, hogy ez miért jó nekik.
-
C64
őstag
Egy szó, mint száz, a revolut egy komolyanvehetetlen cég és aki jót akar magának az elfelejti őket! Érdemes inkább más alternatíva után nézni, mint vesződni velük! Sokunk számára megbízhatatlan, egyszerűen nem lehet őket komolyan venni!
Most a fanok felszólalnak, hogy hát ez nincs így és biztosan mi vagyunk a hibásak, de garantálhatom mindenkinek, hogy 100%-ig korrekt volt részünkről a cég nyújtotta szolgáltatások felhasználása. Egész egyszerűen nem voltunk profitábilisak a számukra és inkább egyoldalúan, önző mód felmondták velünk a szerződést. Ennyi. Nincs tovább. Megtehetik!
Gondold át! Semmi sincs ingyen!!
-
vnorbi
aktív tag
válasz
zsamiatt #33132 üzenetére
Az OTP rendszere olyan, hogy ha külföldi terhelés érkezik a kártyára, azt átszámolják euróra. Hiába forintot terhel a Revolut, a számlakivonaton ezeknél a tételeknél euróban is szerepel az összeg, de váltás nem történik (legalábbis nálam eddig mindig forintra pont annyi volt a könyvelt terhelés, mint amennyinek kellett, a mellé írt eurós összeggel csak össze akarnak zavarni).
Előfordulhat, hogy ez az ügyintézőket is megzavarja, és ezért hiszik, hogy eurós terhelés érkezett.
Amit most "Kártyás művelet"-nek látsz, abból valószínűleg könyvelés után lesz "VÁSÁRLÁS KÁRTYÁVAL" és majd akkor derül ki az is, hogy mi volt az a 410 forint. Hallottunk már olyat, hogy több függőben lévő tételt egynek mutatott a rendszer, egy összegzett tranzakcióértékkel, és csak az egyik tranzakcióhoz tartozó kereskedőjével. Az is lehet, hogy egy tök független bolti vásárlást csaptak hozzá.
Arra nincs ötletem, hogy az OTP appban miért látsz más összeget. Talán csak annyi, hogy a tesztüzem alatt lehetnek benne hibák.
-
SutPet
aktív tag
Én most csacsogtam az OTP-vel ott azt mondtá khogy ők euroban kapták meg a terhelési igényt... Ezt tekintve viszont a revolut hibázott. Jó ez a pingpong a két ügyfélszolgálat között...
-
-
Sátán44
addikt
1. otp tranzakció
2. otp tranzakció
3. otp tranzakció kártyás művelet
4. Revolut tranzakcióItt sem az euro beterhelés, és sem a +410 huf tranzakciós díj nem látható. Ezeken a képeken mintha minden rendben lenne. Egyedül az otp saját belső rendszerében látható a lenyúlt 410 Ft.
-
hedgehog
senior tag
válasz
sifarr #33130 üzenetére
Ah, így viszont már nem is jó az OP-nak, bocsi ebben nem voltam képben. (nekem csak azért van ilyen számlám, mert anno ez volt az első amivel android is tudott telefonnal fizetni, a lányomnak nemrég csináltunk, de csak azért hogy rendes bankszámlára tudja a munkahelye utalni a fizetést. KP-t nem nagyon használunk)
-
-
hedgehog
senior tag
válasz
Sátán44 #33119 üzenetére
Hát, pedig ránézésre nekem ez úgy tűnik, mintha nem forintot töltöttél volna fel, hanem eur-t. Én próbaképpen feltöltöttem most direktben a KH-s hitelkártyáról (általában gpayon keresztül töltök, de most szándékosan kártyaadatokkal csináltam, hogy tuti látszódjon minden), és nekem forintban terhelte a kártyát, 50K feltöltés 50K-t adott, és 50K-t vont le.
-
Sátán44
addikt
válasz
Drenadar #33117 üzenetére
OTP hölgy azt mondta, hogy feléjük 36,95 Euro beterhelés ékezett. Pedig én magyar forintban indítottam a feltöltést. De pont ezaz, hogy csak az Ő titkos rendszerükben látszódik a plussz beterhelés, míg a lekönyvelésben csak a kért összeg szerepel. Ha én nem számolok utána, akkor az életben nem derül ki. 13.170 Ft-ot kértem, 13.170 Ft-ot kaptam, csak éppen 410 Ft-al rövidítették meg a számlám, ami sehol sem látszódik tételként.
-
Drenadar
veterán
válasz
Sátán44 #33116 üzenetére
de eleve miért EUR -ban volt a feltöltés? Az OTp lehet azt fogja mondani hogy az átváltás miatt lett a költség. kérdés ki miatt EUR és miért nem HUF?
egyébként ha a revo számítana fel bármit akkor ha megnyitod a tranzakció adatait akkor ott írja hogy van e költség és mennyi. De ha meg az OTP elismerte hogy ő számít fel vaalmit akkor értelemszerűen nem a revo volt -
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #33110 üzenetére
A revolut üfsz válasza, hogy mi nem számítunk fel semmit. Aljas ez az OTP, az ügyintéző látja a rendszerben a magasabb beterhelést, de az én tranzakciómnál csak a kért összeg jelenik meg. Úgy Önhatalmúlag levontak 410 Ft-ot. Panaszt tettem, és kértem az ügy kivizsgálását.
-
VeryByte
őstag
-
hedgehog
senior tag
Szerintem azért nem tiltanak embert, mert veszteséges nekik, főleg ha normálisan használtad a szolgáltatást (vásárolsz is a kártyával, nem csak utalgatsz ide-oda)
Inkább az lehetett, amit bigdady ír. Vagy nem is feltétlenül sárosat, hanem politikust vagy legalább politikusnevű embert. -
Fifi
őstag
válasz
VeryByte #33104 üzenetére
Ez miből derül ki számodra, hogy a Zen kártyád üzletinek ismerte fel? A Revolut alkalmazásból vagy a support írta?
Én a Revolutot is úgy töltöm fel, hogy Curve mögé teszem az eredeti kártyát legyen az € vagy HUF. Most szombaton is így jártam el a ZEN-ről való feltöltéskor és nem volt költség egyik oldalon sem.
-
hedgehog
senior tag
válasz
SutPet #33108 üzenetére
Nem írja a Revo, hogy volt-e fee, és ha igen miért? (szokott lenni a tranzakciónál erre jelzés)
szerk: visszakerestem egy régi tranzakciómat amin volt fee, és ott valóban nincs infó arról, hogy miért vontak le. A support megmondja viszont, és jóeséllyel üzletinek látta a kártyát a Revo. -
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44 #33103 üzenetére
Most beszéltem az OTP üfsz-el. 13.580 forintnyi eurót terhelt be az OTP a 13.170 Ft helyett. Mind a 2 helyen, a revo és az otp tranzakciós felületén pedig, csak a 13.170 Ft beterhelés látszik. Kértem az OTP-től az ügy kivizsgálást. Tehát revóról indítok egy pénz befizetést Forintban, amit euróban beterhel az otp-nél, majd a revó visszaváltja Ft-ra és megjelenik a pénz. Vajon miért euroban terheli be a revo, mikor magyar Ft-ban használom a kártyám?
-
SutPet
aktív tag
Én most töltöttem fel OTP-ről és levont 313 Ft-ot pluszba amit eddig soha nem cisnált.
-
VeryByte
őstag
Revolut support finoman elküldött. :-( (Szerezzek információt, hogy a kártya EEA kibocsátású és nem üzleti a ZEN-től.)
Tud valaki valami oldalt, ami megmondja a kártyaszámból, hogy milyen kibocsátású?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DJI topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest