Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
válasz
UberMutant #32948 üzenetére
Köszönöm!
Korlátlan összegig ingyenes a küldés? Több milliós összeg esetén is?Feltöltés alatt azt értem, amikor pénz rakok a kártyáról a Revolut-számlára.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Ingyenes accountom van. Több millió forint átutalásának- Revolut-ról bankszámlára- van valami költsége?
Esetleg annak költsége, hogy ezt a pénzt "feltöltsem" a Revolut-accountomba?
Ezt az összeget ma utalnám, hogy holnap délelőtt 10-re beérkezzen.
Köszönöm, előre is a válaszaitokat!
Üdv,
Teo -
kgyurma
csendes tag
válasz
hard74 #32944 üzenetére
Azért nem jó Revoluton kriptózni, mert ha eladod, rögtön fiatba realizálsz, azaz azonnal adóköteles lesz a profit, plusz nem tudod összevonni a veszteséget a nyereséggel. Míg ha egy kriptotőzsdét használsz erre, és stabilcoinba "realizálsz", akkor ez az ún feketedobozon belül marad, nem adóköteles. Adózni csak akkor kell utána, ha kiveszed fiatba a nyereséget, azaz kijössz a feketedobozból.
-
matehajagos
tag
Sziasztok! Visszakerestem, de nem találtam megoldást a problémára. OTP Jumpról szeretnék feltölteni Revolutra, eddig gond nélkül működött, most 3 napja kb. nem tudok semennyit felrakni, 5-100 Ft. között kb. minden összeget próbáltam. 3DS hibára hivatkozik, az Apple Pay feltöltést egyből elutasítja, ha megadom a bankkártya adatokat akkor eljutunk addig, hogy a Smartbank feldobja a hitelesítést, rámegyek hogy jóváhagyás, és hibaüzenettel visszadob... Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a megoldás?
-
Bogyi007
veterán
Van-e megoldás arra hogy OTP-s debit Mastercardról a Revolut kártyámat keddnél hamarabb feltöltsem?
Ha igen a mikéntje is érdekelne.
-
-
modflow
veterán
Egy oldal ezt írja a fizetéshez:
We only accept cards with Full 3-D Secure technology (with confirmation of the transaction).
You can use a card from any bank tied to an account in any currency, and your order amounts will be charged in rubles at a rate set by your bank.Itt tudok Revoluttal fizetni?
-
qdak
addikt
válasz
UberMutant #32928 üzenetére
Párja dolgozik külföldön (hivatalosan)
-
qdak
addikt
Sziasztok,
Egyik ismerősöm is érdeklődik, ő viszont külföldről kapna utalást.
Gondolom nem járna rosszabul, mint most, hogy Euroban kap kp-t majd beváltatja, föleg ha nem hétvégén teszi ezt Revoluttal?
Időben van különbség, hogy OTP/Takarék-ra kap pl külföldről utalást, vagy Revolutra ?
Esetleg valami buktató ?Köszönöm.
-
pictigjis
őstag
valahol hihetetlen, mennyit kotlasz ezen a teman
amit itt leirtal, eleg korulmenyes, raadasul a vault az nem penztarca, mindig be kene tenni penzt, ki kene venni penzt, nem erre talaltak ki. es a revolutot se belfoldi utalasokra, ami manapsag 2-3 nap. szerintem ez az egesz nagy hulyeseg lenne, ugy roviden
-
Veron
addikt
a következőre keresek megoldást, nem tudom, hogy a Revoluttal megoldható-e mindez.
szeretnék közös számlát feleségemmel a bankszámlánk mögé/mellé. ehhez a közös számlához egy-egy kártya fejenként, az online vásárlásokat pedig mindenki maga autentikálja a telefonján.nos, tudom, hogy nem létezik közös számla Revon, de közös vault igen, amihez két külön számla kapcsolódik. ez jelenthet nekem megoldást?
a magyar számlára érkezne a fizetés, mennének róla a csoportos beszedéses, kártya nem lenne hozzá.
minden egyéb utalás, vásárlás a közös vaultról menne Revon keresztül külön kártyákkal.kösz!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Aliexpress Affilite - ból szeretnék USD-t átutalni Revolutra, de mindig Failed kiírást kapok.
A nevem, IBAN, BIC megadva. Mi lehet a gond? -
tread777
tag
válasz
sanyi0321 #32913 üzenetére
" Revolut számla számát adtam meg jól, címzett az haverom lett, teljes nevén, a közleménybe pedig annyit írtam hogy 'penz'..."
Ennek így el sem szabadna indulnia, ha jól sejtem, de tudod visszavonni az alkalmazásban, vagy írsz a supportnak, de ha nem teszel semmit is visza fog kerülni a számládra (SZERINTEM!) -
sanyi0321
tag
Sziasztok! Elnézést ha volt már hasonló kérdés, mai napon 18:15-kor próbáltam a saját OTP-s bankszámláról pénzt utalni egy ismerősömnek, és úgy gondolom nagyon elcsesztem a dolgot... sajnos ez volt az első alkalom hogy revolutra utaljak pénzt. Haverom elküldte a HUF számlafülének az adatait ahol ugye ott a címzett, a számla (száma) illetve egy közlemény amiben szintén van egy 8 számjegyű kód... na ezt természetesen késésben lévén egy találkozóról, nagy kapkodva sikerült elrontanom mégpedig úgy, hogy a saját OTP számlámról azonnali utalásnál csak a Revolut számla számát adtam meg jól, címzett az haverom lett, teljes nevén, a közleménybe pedig annyit írtam hogy 'penz'... csak a számlaszám stimmelése alapján szerintetek van esély hogy holnap megkapja az összeget? Vagy egyáltalán mit lehet ilyenkor tenni? OTP-nél azt mutataja elment az utalás, de persze pénz sehol... szerintetek ilyen esetben az OTP-vel vagy a Revolut ügyfélszolgálattal kell felvennem a kapcsolatot?
-
tread777
tag
válasz
Soros terv #32911 üzenetére
Köszönöm, igazából választ kaptam időközben, de köszi
-
Soros terv
újonc
válasz
tread777 #32909 üzenetére
Itt sok minden le van írva
-
tread777
tag
Sziasztok!
Találok valahol egy korrekt összefoglalót, hogy milyen változásokkal jár, a Revolute Bank-ra váltás? -
kavics
csendes tag
Erste: Nekem is ez volt. Felhívtam a bankot, azonosítottam magam és aktiválni kellett az "Internetes Vásárlás Ellenőrző Kód Szolgáltatást"
Azóta megint megy rendesen a feltöltés -
VeryByte
őstag
Szintén Erste MC, automatikust most nem tudom, az eddig is ment, de az eseti az már pár hete nem megy. Ma töröltem az Erste kártyát, majd próbáltam újra hozzáadni egy feltöltéssel, da rendzso-hoz hasonlóan egy darabig pending majd elutasításra kerül. Mintha a 3DS-sel lenne gondja, nem jön meg Goerge-nak talán.
@anandroid
Kb 2 hete nem megy az eseti, nagyon nem kellett, egyszer volt rá szükségem, akkor megkerültem Curve-vel, de kicsit idegesít. -
VeryByte
őstag
Sziasztok,
Erste betéti kártyáról működik nektek a - nem automatikus - feltöltés?
Üdv,
G.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Formula-1
- DOOM - The Dark Ages
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Renault, Dacia topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj SSD-k!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest