- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBos
senior tag
Egy olyan kérdésem volna, h rendeltem fizikai kártyát, de még 2 hét míg megkapom, de már összekötöttem a kártyát a GPay-jel. Mivel a kártyát a használathoz először majd aktiválni kell egy tranzakcióval, így ez azt jelenti, h addig nem is tudom használni a GP-vel a fizetést? Köszi
-
Annyival egészíteném ki a BB-s feltöltést hogy:
- általában működik,
- a visszatérítés pedig a BB-vel történt szerződéskötéskor beállított "kedvezmény azonosítótól" függ*.*Nekem - és ezzel bizonyára nem vagyok egyedül - ad visszatérítést a Revolutos feltöltésre (külföldi vásárlásként kezeli), miközben magyar állampapír vásárlásra nem ad semmit.
-
törölt tag
Ott elvileg a meghívó kapja... max megosztja.
+ kötelező fizikai kártya, ha jól értem, és 3x-os vásárlás... kicsit más a kettő...Persze, nem kivitelezhetetlen, csak pontosítás miatt...
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Revolutomat akarom feltölteni forinttal a wise-os visa kartyamrol. Azt irja, hogy a kartya penznemeben adjak hozzá hogy elkeruljem a dijakat....
De miért ezt irja? korabban nem volt ilyen. van forint szamlan wise-on es van rajta forint...azt akarom revolutra tolteni forintban.... lesz igy koltségem? -
kp78
addikt
mindenkinek!
Akkor jelen esetben a Revolut lát vmit rosszul a Curve kártyával kapcsolatban.
Az egyszerűbb jóváhagyás miatt kezdtem el én is próbálgatni a Curve-ös feltöltést, meg mert HMS mobilt használok és a "kedves" OTP jövő márciustól megszünteti a smartbank alkalmazást, ami most tökéletesen fut a telefonon, de az utódját nem ígérik kiadni HMS-re. -
pictigjis
őstag
válasz
zerodot #33777 üzenetére
en is curve-vel szoktam tolteni, es azert, mert sokkal hamarabb lefut a 3ds, mint a mogottes kh kartyan, amivel direktben tok maceras. az en magyar bin-es curve-omet eddig kb. egyszer erzekelte huf-os kartyanak, volt mar dkk, pln, de legtobbszor euro, ebben azert vannak bajok a revolutnal. de csak le kell okezni a figyelmeztetest, nem nagy ugy
-
zerodot
aktív tag
A Curve app bármilyen pénznem-átállításnál feldobja ezt a figyelmeztetést, nem kell vele törődeni. Látod milyen baromságot ír: szerinte a HUF különbözik a HUF-tól... Állítsd be a neked megfelelőre és kész (magyar bankkártya esetén nyilván HUFra).
Hogy a Revolut miért kezdte lengyel kártyának látni a Curveödet, azt nemtom, de valszeg valami adatbázis frissítési gond lehet. Itt is nyugodtan nyomhatsz Igen, folyatatom-ot.
Amúgy: mi értelme van Curveön keresztül tölteni a Revolutot? Miért nem állítod be az OTP virtuális kártyádat és töltöd arról direktben? -
kp78
addikt
Tegnap Curve kártyával (mögötte egy OTP-s virtuális webkártya) töltöttem Ft-ot Revolutra minden gond nélkül.
A mai napon a feltöltés során ezt az üzenetet dobta Revolut.
Ez már itt OFF, szóval bocsánat érte, de jó eséllyel talán lesz itt olyan, aki tudja a választ.
Curve kártya pénzneme természetesen HUF (sosem volt más), de gondoltam ránézek.
HUF-ot választva ezt dobta fel.
Valakinek ötlete, hogy miért lehet ez?
Tegnap óta semmi sem frissült és semmi sem állítva sem Revoluton, sem Curve-ön.
Előre is -
törölt tag
válasz
balinlin #33766 üzenetére
Aha... akkor a telefonkönyv alapján nézi ki az ismerős? És ott nem kell elfogadni semmit/ megjelenik ismerősök listjában, ha van revolutja, mint pl viber-nél is jelzi, kinél van fent kinél nem?
"A küldő egyenlege is látszólag csökken, pedig csak kb zárolt lesz, lehet a másik oldalon is így jelenik meg."
egyébként ilyen zárolás van? Mert én azt olvastam a tranzakció azonnal végbe megy, minden esetben. Maximum, ha nincs vmi elfogadva, visszaigazolva/igény rá, akkor visszaküldi a rendszer.Itt a kérdésre vki tudja a választ/tapasztalat esetleg?
[link] -
balinlin
senior tag
válasz
Somatom #33767 üzenetére
Jogos, érdekes. Más ötletem nincsen. A küldést viszont csak úgy visszavonni nem lehet, ezért is maradt ez a tippem. A küldő egyenlege is látszólag csökken, pedig csak kb zárolt lesz, lehet a másik oldalon is így jelenik meg.
Egyébként ezt valahogy egyértelműbben kéne kezelnie a Revolutnak, mert sokszor merült már fel ilyen kérdés itt is... -
Mauzes
addikt
Sziasztok, egy elég fura dolgot tapasztaltam Revolut utalással kapcsolatban. Múlt pénteken egy másik Revolutosnak átküldtem pénzt a Revolut app-ból telefonszám alapján. Ott néztük a helyszínen, hogy megérkezett hozzá a pénz, láttuk, hogy "felpörgött" az ő egyenlege az átküldött összeggel.
Azóta egyáltalán nem csináltam semmit Revoluttal. Erre tegnap jött nekem egy app értesítés, hogy sztornózva van a küldés, és én a saját egyenlegemen látom azt az összeget, amit át akartam küldeni. A másik személynél pedig már nincs a tranzakciós listájában ennek az összegnek a fogadása.Ez wtf? Nekem elég fura biztonsági résnek tűnik. Akkor hogyan fogadjon az ember pénzt, ha ezt utólag lehet sztornózni (ráadásul itt nem is volt szándékos sztornózás).
-
törölt tag
Erről mit tudtok? Van vkinek vmi tapasztata?
https://www.vg.hu/cegvilag/2021/07/az-utazasi-piacot-is-meghoditana-a-revolut
Jövőbeli tervek...
-
törölt tag
https://youtu.be/LcBQYTYtJGk?t=208
Hm, érdekes, ezek alapján egyes bankoknál már van változás, a kártyáról való utalásnál, és vagy hitelkártyánál...
Viszont a felsorolásból kimaradt a takarékbank... azzal tudja vki mi a helyzet számítanának fel díjat (revolutra utalásnál?)?
-
Tomikaa.
tag
Nemrég regisztráltam a Revolutra. Az aprópénz megtakarításánál (felkerekítésénél) mit jelent pontosan az x-es gyorsítás? Illetve ennél a széfes felkerekítésnél kell adózni a NAV felé? Vagy csak részvénynél, aranynál, kriptovalutánál?
-
wayne1
senior tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Pont ma egy hónapja, hogy megkaptam én is és a párom is a kártyánkat. Kb 1,5 hete kapta meg egy ismerősünk is. Mindhármunknak fehér magyar posta borítékban jött. Azt hittem ez így jön, mondom biztos itt adták fel. De ma egy Facebook csoportban írta egy hölgy, hogy neki is így jött és szerinte felbontotta a posta és újra csomagolta. Többen is írták a csoportban, hogy mostanában ők is így kapták. Kérdésem az lenne, hogy ez így akkor nem jó? Tiltsuk le a kártyát és kérjünk újat, hátha valaki lefotózta esetleg az adatokat róla? Vagy megvan az oka, hogy miért jön így a kártya mostanában? Mondjuk mi amikor megkaptuk kikapcsoltuk a netes vásárlási lehetőséget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest