Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Hali!
A Revolut tud adni igazolás egy bizonyos tranzakcióról?
Befizettem egy honlapra 80 eurót, a honlap hibát írt, a Revolutnál mégis levonták a pénzt és Completed a státusz.
A statement, amit látok az adott tranzakciónál nem elég. A honlap kér egy igazolást, amin látszik a küldő, fogadó, összeg, dátum, stb.
2 órája nem írnak vissza chaten.Volt már boltban, hogy duplán vont pénzt, mert Declined lett az első, de az Pending volt sokáig is visszajött.
-
starr
őstag
Köszönöm válaszokat!
Még egy kérdésem lenne:
Jól látom, hogy a Revolut-on keresztül kriptopénzzel nem lehet fizetni, azt előtte vissza kell váltani valami rendes pénzzé? Persze közben levonják a 2.5 százalékot. -
-
starr
őstag
Üdv Guruk!
Tegnap regisztráltam a Standard-ra. Egy dolog nem tiszta:
A fizikai kártyát is, ami úton van, Standard kártyaként emlegeti.
Ha később váltanék mondjuk Premiumra, akkor küldenek majd Premium kártyaként emlegetett újabb fizikai kártyát?
Boccs, ha láma a kérdés. Kezdő vagyok. -
Somatom
veterán
Lehet vmi csalafintaság a kártyaváltásnál, vagy síma törlés, új megadása? Lejárt az Erste kártyám. Az újon ua. a név és a szám, csak a lejárat és a CVC változott.
-
Somatom
veterán
Nem találom az árfolyam jelzést. A limitáras megbízás megvan, de én azt szeretném, ha csak értesítene mondjuk 360 -as Forintnál. Hova dugták?
-
Roux
csendes újonc
Új Revolut-os vagyok.Az lenne a kérdésem hogy a kártyámmal itthon is tudok ATM-ből eurót felvenni vagy csak forintot?
-
norrberth
addikt
válasz
Williamgrant #32271 üzenetére
-
-
mman1982
csendes tag
Sziasztok,
Jól értelmezem hogy Magyarországon akkor ingyenes a revolut használata?Alap ingyenes csomag,feltöltóm és nfc-vel fizetek róla,semmi más. Nem hitelkártyáról töltöm,pos vásárlást ir sms-ben,annyi a különbség hogy ennél id:külföld. Én akárhogy néztem mindent külön dijat nem találtam erre sem a banknál sem a Revolutnál..de ti talán jobban tudjátok.
Köszi előre is!
-
evrynet0
csendes tag
Most fizettem egy hotel éttermében és a tranzakció mellé azt írja hogy:
Próbáld ki a Revolut-szállásokat
de ha rákattintok akkor csak a tranzakció részleteit nyitja meg. Valaki látott már hasonlót? Revolutnál is van valamilyen kedvezmény a szállásokra mint pl wizzair és booking.com?
-
GIJoe
addikt
Üdv, elnézést ha láma kérdés, vásároltam valamit, és fizetnem kellene utalással Németországba. Ugye az utalás felület nem valami részletes, a "Német" írt ilyeneket: BLZ, kto, IBAN,bic, bank name, nah most ezek szükségesek mind? Vagy elég az IBAN csak?
-
Oliverda
félisten
Töltött fel valaki ma vagy tegnap Curve-vel Revolutra úgy, hogy 3DS azonosítást kért az app?
-
Sziasztok! Revolut-revolut között mennyi idő alatt megy át az utalás ? Köszi !
-
Divinity
őstag
válasz
Jerry00 #32258 üzenetére
Standardban levenni 75K HUF díjmentes utána 2% fee. Valuta váltás pedig 350K HUF utána 0,5% fee. Mind per hónap. Tehát használhatod bármennyit csak nem lesz ingyen egy idő után az adott 1 hónapos ciklusra
Az, hogy topup vagy utalás mindegy, mindent monitoroznak és ha gyanús pénzmozgás van nálad akkor infókat fognak kérni róla, mint írtam, pénzmosás miatt van ez. -
MPowerPH
félisten
válasz
Jerry00 #32258 üzenetére
Limit nem lehet abban az esetben, ha a szamladra jon a penz. Maximum zaroljak, amig nem adsz szamot arrol, hogy honnan van, vagy miert van.
En nem szorakoztam az elejen, 13k fontot egybol atkuldtem Revolutra, sajat szamlarol, ami folyamat forgott. A kutya nem kerdezte meg, honnan van.
-
Jerry00
újonc
válasz
Divinity #32243 üzenetére
Ez a havi váltási limit mit jelent pontosan? Ha vásárolok, akkor csak 350e ft-ig enged, annál többet nem? Vagy a 350 feletti részt már nem váltja olyan kedvezményesen?
Az automatából gondolom enged kivenni akár nagyobb összeget is. Ez ha jól láttam havonta max 4000 font?
Tehát ha nagyon kellene itthon magasabb összeg, akkor azt elvileg automatából ki tudom venni.Még mindig nem tudom eldönteni, hogy jó lenne-e ez nekem, vagy csak megszívnám vele.
Erről a pénz felrakásról tudnátok kicsit bővebb tájékoztatást, tapasztalatot adni?
Kártyáról ha felraknék, akkor kb 1000 eurot engedne első körben. A kártyánál olvastam még olyat, hogy azt is igazolni kell. Ez pontosan hogy történik a gyakorlatban?
Már próbából töltöttem fel egy nagyon kicsi összeget, de nem kért semmilyen validálást, igazolást, egyből megjelent az egyenlegnél az összeg. Mikor kell ez a kártya ellenőrzés és hogyan történik?Átutalással érkező összegnél is van limit? Pl egy normál banki számláról érkező utalásnál, vagy wise-ról, másik revolut számláról érkező utalásnál is van limit, amit fogadhatok?
Erről sem találtam információt, pedig elég sokat böngésztem..Előre is köszönöm a tapasztalatok megosztását.
-
Neck
veterán
válasz
Oliverda #32256 üzenetére
Metal csomagom van. Egymás mellett van a két telefon, és fixen 60 fillér van a vétel és az eladás között mindig, hétköznap. Hétvégén is, csak még pluszban ott van a díj rajta. :) Nyilván nem fogok hétvégén váltani.
De ha nem hiszed, nyisd meg egymás mellett két appban, az egyiken vegyél 1 euróért forintot, a másikban meg válts forintot euróra úgy, hogy 1 eurót írj be, és figyeld mennyi forintba kerül.
És igen, így is sokkal jobban járok Revoluttal, konkrétan ennél az egy váltásnál akkora a különbség a revolut és a wise között, hogy kitermeli a metal éves kártya díjat.
Ha tényleg ingyen fogja a revolut az euró számlámra utalni a pénzt. -
Oliverda
félisten
A Revolut valósidejű bankközi árfolyamot használ (interbank exchange rate). Ez az árfolyam, amit a bankok is használnak amikor egymás között valutát váltanak, ami egyébként magasabb a középárfolyamnál. A középárfolyamot az adott ország nemzeti bankja (nálunk az MNB) állapítja meg.
Hétvégén olcsóbb a TW, hét közben viszont a Revolut a jobb, már amennyiben nem lépted túl a váltási kereted, vagy olyan csomagban vagy amiben ez korlátlan.
-
MPowerPH
félisten
válasz
UberMutant #32253 üzenetére
Csodalkoznek rajta.... Bar 8 evre visszamenoleg megvan az osszes Payslip -em, de nem tudom, mit kezdenenek vele.
Eleg bullshit. Nem baj, ha kimegy a penz, akkor nem zavarja majd a szemuket. -
Neck
veterán
válasz
Oliverda #32240 üzenetére
A revolut is. Amikor átváltottam egy jelentős összeget (értsd: 1 forint ingadozás több 10 ezer forintba kerül) egyszerre néztem két telefonon euró vétel és eladást, a kettő között fixen kb 60 fillér különbség volt, azaz kb 30 fillér rá volt téve az általuk használt árfolyamra. Ami amúgy persze nem sok, sőt nagyon jó váltás, de nem ingyenes. Mondjuk úgy is inkább ezzel váltottam, a transferwise többért váltotta volna.
Mod.: Most nem pörög az árfolyam, így össze lehet hasonlítani.
352.59 VS 353.19, a díjak levonása után (hétvége), így most is 60 fillér van közte. -
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest