Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32301) #04441088 válasza ACE- (#32300) üzenetére


#04441088
törölt tag

Hát igen, nem egy banki utalásról van szó.
Nyitottam Dispute-ot, remélem viaszajon a pénz.

(#32302) b.vr


b.vr
őstag

Sziasztok, szuksegem lenne egy kis gyorssegitsegre: kulfoldon utazom, eddig kb mindent revoluttalmfizettem (szallas, tankolas, vasarlasok), erre most jovok ki a szupermarketbol, az autonal ranezek a telefonra es latom hogy az jott hogy gyanus hasznalatnak ertekeltek, lefagyasztottak a kartyat es toroltek a tranzakciot. Es 25 eurorol beszelunk, ennel a tankolasok, szallasfoglalasok sokkal nagyobbak voltak… Most ezzel egyreszt kiszurtak a bolttal (nalam az aru, kozben ok meg nem kaptak penzt) es szivatnak engem hogy lefagyasztottak a kartyat amit nem tudok hasznalni plusz azert van ra toltve euro is persze. Irtam rogton az ugyfelszolgalatnak, az automata elvileg tovabbitota egy elo szemelynek, azt irtak par ora mulva majd tudunk beszelni (bar en nem beszelgetni akarok, vilagosan leirtam mi a helyzet, nem loptak el a karytam, en vasaroltam, kerem hagyjak jova. Kivancsi leszek) Van meg valami amit tudok csinalni az appon belul?
Ami meg erdekes hogy a vasarlas utan a tiltassal egyutt jott egy uzenet hogy lepjek be az appba es ott hagyjam jova, amit meg is csinaltam, de hat megsem tortent semmi…

Szerencsere persze itt vannak a normal bankos kartyaim is, de basszus ez mekkora szivas mar, ha ilyen tenyleg ilyen konnyen es megmagyarazhatatlanul megtortenhet a revolut reszerol akkor ez nagyon gaz… es mi lett volna ha egy sokkal kritikusabb szituacioban allok ott letolt gatyaval… oriasi csalodas ez igy.

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#32303) b.vr


b.vr
őstag

Na valaszt meg nem kuldtek, de legalabb a tranzakciot mar jovahagytak. Mondjuk azt nem tudom hogy allapitom meg vajon ervenyes-e most a kartyam… Mindegy, most indulok turazni de basszus a f*szom akar utazasnal ilyen hulyeseggekkel szorakozni, ha vege az utnak otthon elkezdem nezegetni majd az alternativakat mert ez igy total gaz…
(az mondjuk vicces hogy anno meg en inditottam ezt a topicot erre most hogy lett huf feltoltes meg meg utazni is lehet, igy vegre tenyleg lett az egesznek ertelme, erre a masodik uton ki is vagyok bukva a revolutra… 🙂 namindegy 🙂

[ Szerkesztve ]

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#32304) Oliverda válasza #04441088 (#32301) üzenetére


Oliverda
félisten

Szerintem felesleges volt. Ez egy klasszik sikertelen tranzakció, ami valószínűleg valamilyen technikai okból nem ment végig. Legfeljebb 7 nap múlva automatikusan visszakerül a számládra a pénz.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#32305) Somatom válasza b.vr (#32303) üzenetére


Somatom
veterán

Sztem a teló és az üzlet koordinátái különböztek. Én is jártam már így, amikor a kocsiban hagytam a telót. Utána az app -ban tudtam aktiválni.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#32306) teo77


teo77
őstag

Sziasztok!
Az új telefonomon próbálom a K&H-a bankkártyát a Revolut-fiókomba felvenni, de hiába irányítom be a kártya első oldalát a zöld keretbe, nem "fotózza" le. Kép betallózási lehetőség meg nincs. A legújabb Revolut - verzióval próbálom.
Tudok erre megoldást? Előre is köszönöm!
Üdv,
Teo

[ Szerkesztve ]

Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)

(#32307) Oliverda válasza teo77 (#32306) üzenetére


Oliverda
félisten

Írd be kézzel az adatokat.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#32308) Williamgrant válasza b.vr (#32303) üzenetére


Williamgrant
veterán

Túlfeszkózod. Ugyanezt a saját fizikai bankom is eljátszotta velem és éppen Ázsiában voltam. Szólsz nekik, majd elengedik a tiltást, ami már meg is történt.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#32309) razorbenke92 válasza b.vr (#32303) üzenetére

Nekem speciel anno jól jött a Revolut "okoskodása".

Amazon Firesticket vettem, és bepipáltam, hogy kérem az 1 hónap AmazonPrime tesztidőszakot. A tesztidőszak lejártával (érthető módon, csak én addigra elfelejtettem) be akarta terhelni a kártyámat.

A Revolut észlelte, hogy tesztidőszak utáni első részlet, és letiltotta a kártyát. Nekem meg eszembe jutott, hogy ezt már le akartam mondani, így nem buktam egy hónapot sem. Beléptem, megadtam, hogy a tranzakció biztonságos, de nem kívánom teljesíteni. Így a kártya is megmaradt és a levonás sem történt meg.

Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...

(#32310) #04441088 válasza Oliverda (#32304) üzenetére


#04441088
törölt tag

A honlap hibát írt először. Aztán másodszor is. Második alkalomra viszont levonta a pénzt. Sokáig minden tranzakció pending Revoluton, ez rögtön Completed lett.
Az oldal Supportja szerint a payment providernel volt éppen hiba. A Revolut szerint náluk van a pénz. Jelenleg keresik és javítják a hibát. Akkor miért volt felesleges. Ha nem 30krol lett volna szó, hanem 1.5 misirol akkor még jobban tele lenne a tokom. Ha hibás egy befizetési rendszer, akkor a hiba megszűnéseig állítsák le...

(#32311) Oliverda válasza #04441088 (#32310) üzenetére


Oliverda
félisten

Megismétlem: 7 napon belül jóváírják. Nem számít, hogy completedet vagy pendiget ír a Revolut.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#32312) #04441088 válasza Oliverda (#32311) üzenetére


#04441088
törölt tag

Akkor legyen így. :R :R

(#32313) Atomgeszi


Atomgeszi
veterán

Sziasztok.

Van OTP folyószamlam. Illetve van Revolut kártyám is, azon még azt hiszem, hogy a kezdeti 3k rajta van.

Szeretnék utalni osztrák számlaszamra 2500 eurót...

Otp topikbol irányítottak ide, mint költség csökkentés gyanánt. Mit ajánlanátok? Sajnos még a Revolut kártyám se használtam soha, igy még ez eléggé ismeretlen víz nekem.

(#32314) zsola400 válasza Atomgeszi (#32313) üzenetére


zsola400
aktív tag

Ha még sosem használtad ne ezzel az utalással kezd. Lehet, hogy gyanús pénzmozgásnak ítéli és letilt, előbb kezd el használni a kártyát pl. vásárlásra stb..

(#32315) Oliverda válasza Atomgeszi (#32313) üzenetére


Oliverda
félisten

Erre a célra inkább a Wise való.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#32316) koko52 válasza zsola400 (#32314) üzenetére


koko52
veterán

Hát én úgy kezdtem, hogy küldtem rá több mint ~5100 eurót, onnan pedig továbbítottam egy másik bankba. Meg se nyikkant, kb 10 perc volt az egész, első használat volt :K

[ Szerkesztve ]

"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets

(#32317) emeritus válasza Atomgeszi (#32313) üzenetére


emeritus
tag

Chateld le a supporttal előre, hogy mi a szándékod. (Euró kp. nem fizethető be Revolutra.)

Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.

(#32318) moma


moma
őstag

Sziasztok!
Külföldre költözök épp. Most egy magyar forint bankszámlán van pénzem. Viszont kint szükségem lesz sacc 3000 eurora gyorsan. Arra gondoltam, hogy revolut kártyára tennék forintot azt átváltom és majd azzal fizetek, amíg nem lesz euro-s kinti bankszámlám. Viszont látom, hogy van egy 350000 forintos határ amit havonta váltani lehet, vagy különben rájön 0.5% plusz díj. Ez revolut prémiummal kerülhető el.

Szerintetek, ha befizetem ezt a prémiumot, akkor ez a dolog működhetet így? Nem lesz abból gond, hogy nagyobb összeget rakok forintban a kárgyára és váltok?

Vagy ha csak a forintot rakom rá és euroban fizetek akkor gondolom az automatikus váltásnál is lesz ez a 0.5%? (amúgy az követhető valahol, hogy eddig a hónapban mennyit váltottam, egyáltalán mikor reseteli a hónapot, vagy hogy van ez)

És a lényeg: ez így a legjobb megoldás a problémámra? Vagy tudtok valami jobbat, hogy legyen 3000 euróm jó feltélekkel forintból?

[ Szerkesztve ]

we all deserve a bit of luck.

(#32319) TrollBalint válasza moma (#32318) üzenetére


TrollBalint
addikt

Belépsz Revolutra, majd bal felső sarokban a képedre (vagy a helyére) kattintasz és ott lesz olyan, hogy limitek. Az mutatja, hogy állsz az adott hónapban, ha rányomsz, valamelyikre, mutatja, hogy mikor fog frissülni legközelebb (mert a "hónap" az nem elsejétől számítódik, nekem minden hónap 15-én nullázódik)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#32320) moma válasza TrollBalint (#32319) üzenetére


moma
őstag

Köszi meg is van! (nekem okt 3, ami késő :D)
Viszont az itt külön van, hogy Card transactions, ami unlimited. És itt z a leírás, hogy 140 pénznemben lehet. Akkor lehet ha kártyával fizetek euróba, akkor ott mégsem lesz a 0.5%?

we all deserve a bit of luck.

(#32321) pictigjis válasza moma (#32320) üzenetére


pictigjis
senior tag

akár vásárolsz kátyával más devizában, akár a revoluton váltod át egyben a pénzt, a 350 ezer forintos limit az mindig ugyanannyi

(#32322) Neck


Neck
veterán

Voltunk kávézni ismerősökkel. Egyben fizettem, és az ismerősékkel lebeszéltem, hogy ideadják. Nem is azzal volt gond, aki kp-ben fizetett, hanem a Revoluttal. QR kód segítségével átküldte a pénzt (12 EUR), láttam is a Revolutomban a tételt megjelenni.

Majd 1 héttel később kiírta a Revolutom, hogy "Payment has expired", és eltűnt a lóvé.
Nem tragédia, nem fogunk tönkremenni tőle, csak szeretném megérteni: kinek mit kellett volna csinálnia, hogy ez ne történjen meg?

Valaki felhomályosítana?

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#32323) Oliverda válasza Neck (#32322) üzenetére


Oliverda
félisten

El kellett volna fogadni.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#32324) Neck válasza Oliverda (#32323) üzenetére


Neck
veterán

Ja, hogy külön rá kell nyomnom, hogy elfogadom, ha pénzt küldenek?

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

(#32325) paolinho


paolinho
őstag

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni egy kis probléma kapcsán.
Előzetesen, nem vagyok egy aktív Revolut használó, ezért lehet, hogy hülyeséget kérdezek, ezért előre is elnézést!
Szóval van egy Revolut kártyám, amelyet nem igazán használok, de most úgy adódott, hogy az angol sógoromékkal történő közös nyaralás rájuk eső költségét Revolut-on utalta át a részemre sógor. Az összeg meg is jelent nálam az applikációban, azonban nem tudom megoldani, hogy az az Egyenleg alatt legyen látható. Ennek hiányában hiába próbálom a (hazai) számlámra átutalni, mert az Egyenleg alatt csak egy jóval csekélyebb összeg szerepel.
Mi lehet a megoldás a problémámra?

(#32326) Oliverda válasza Neck (#32324) üzenetére


Oliverda
félisten

Ha még nem küldött neked korábban, akkor igen.

paolinho: Fogadd el az "utalást".

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#32327) vendingo


vendingo
veterán

Sziasztok. Segítség kellene. Revolut küldött egy emailt, amit nem tudok mire vélní.
Helyszínnek BP van, de én 5 éve még a környékén se jártam, totál más megyében lakok. Ez most mi akar lenni?
Az adott időpontban költésem se volt ami bekavarhatna.

[ Szerkesztve ]

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#32328) Somatom válasza vendingo (#32327) üzenetére


Somatom
veterán

Ha NAT mögött vagy, akkor csak a központi IP -ig jut a Revolut, ami lehet bárhol.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#32329) Brandynew válasza vendingo (#32327) üzenetére


Brandynew
őstag

Szia,

IP alapján lokalizálás nem mindig megbízható, mobilnettel engem is sokszor másik városba rak.

(#32330) Gabás válasza moma (#32318) üzenetére


Gabás
addikt

Ez valszeg gond nélkül fog működni, főleg ha már aktívan használod a R-ot. (Ha később nincs szükséged a prémium szolgáltatásaira, le is mondhatod, 14 napon belül ingyen).

Max. 5000 €-t egyszer válthatsz a Zen próbaidőszaka alatt is.

(#32331) TrollBalint válasza moma (#32320) üzenetére


TrollBalint
addikt

az az unlimited, arra vonatkozik, hogy magának a vásárlásnak nincsen költsége. A váltásnak - ahogy írták - lesz ilyenkor is.
Ha még nem váltottál ebben a hónapban devizát, akkor kb. 1000 €-t ingyen át tudsz váltani. Afelett vonaja le a 0,5%-t, ami kb. 10€ (ha fix 3000-rel számolok). Egy hét múlva meg nullázódik.
Csak ezért, én nem váltanék prémiumra, viszont, ha úgy látod, hogy a prémium más dolgait is ki tudod használni, akkor igen, váltás előtt érdemes előfizetned rá :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#32332) vendingo válasza Brandynew (#32329) üzenetére


vendingo
veterán

Akkor rányomhatok?

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#32333) anadroid válasza moma (#32318) üzenetére


anadroid
senior tag

Zen.com havi limit 5000€, utána 3 ezrelék, havi díj 0,99€ a második hónaptól. A virtuális kártya azonnal él.

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#32334) Brandynew válasza vendingo (#32332) üzenetére


Brandynew
őstag

Igen.

(#32335) paolinho válasza Oliverda (#32326) üzenetére


paolinho
őstag

Hogyan tudom elfogadni? Nincy ilyen menüpontom. (De bevallom, lehet, hogy már elfogadtam, csak nem emlékszem rá.
link
Megvan! A széfek alat a Megtakarításba került, és onnan sikerült Kivenni. ;)

[ Szerkesztve ]

(#32336) Oliverda válasza paolinho (#32335) üzenetére


Oliverda
félisten

A tranzakciós listában nézd meg a forintos egyenleg alatt.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#32337) kircsi21 válasza b.vr (#32302) üzenetére


kircsi21
csendes tag

Én megértelek, velem ugyanezt művelte a nyáron Horvátországban, annyi különbséggel, hogy egy éttermi számla fizetésénél blokkolt... A tököm nézegette a Revolut üzeneteit, adtam egy másik kártyát. Persze nyilván a vendég az úr és ilyenkor el kellene hajtani a fizetőpincért amíg kibogarászom, hogy mi a franc történhetett a kártyámmal... :F Ami érdekes, hogy előtte az összes autópálya fizetőkapunál ugyanez a kártya volt használva problémamentesen. A helyalapú biztonság nem volt bekapcsolva. Szóval szerintem is gáz, én ettől nem érzem jobban magam, hogy így "vigyáznak" a pénzemre... A slusszpoén, hogy egy heti rendszeres használat után hazafelé a zágrábi fizetőkapunál is blokkolt. Mondjuk ott épp' Curve-ön keresztül ment a fizetés és volt beállítva "menekülőút" a Curve-ben, így nem volt nagy probléma.

(#32338) teo77 válasza Oliverda (#32307) üzenetére


teo77
őstag

Szia!
Próbáltad, hogy működik - e? Azt hiszem, mikor próbáltam, nem működött. Alapból azzal kezdtem, azután jött a kényszer megoldás beolvasás

Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)

(#32339) Oliverda válasza teo77 (#32338) üzenetére


Oliverda
félisten

Pénteken működött, legutóbb akkor adtam hozzá kártyát.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#32340) teo77 válasza Oliverda (#32339) üzenetére


teo77
őstag

Köszi szépen!

Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)

(#32341) b.vr válasza Williamgrant (#32308) üzenetére


b.vr
őstag

Hat vegulis tenyleg lehet hogy tulfeszkoztam, csak akkor nagyon nem hianyzott ezzel foglalkozni (bar valoszinuleg sosem hianyozna) De azert meg par gondolat a temaban.
A sajat bankos pelda azert nem egeszen ugyanez, mert ott 5 percen belul kapsz ugyintezot, es problema megoldva (sot volt ismerosom akit egybol a bank hivott hogy valami naluk gyanus es minden okes-e)
Amit gondnak latok hogy egyreszt ez nekem igy eleg atlathatalan hogy akkor mi alapjan is gondoltak ezt gyanusnak, aznilyet pedig nem szeretm (hiszen igy nem tudok ez alapjan mashogy cselekedni a jovoben hogy elkeruljem.) A masik hogy akkor mi a jo anyjuknak nem tudjak erre az appjukat felkesziteni hogy legyen erre kulon menupont (es akkor az ugyintezot se zargattam volna) Ahogy irtam is ugye kaptam rogton uzenetet hogy lepjek be az appba es okezzam le, amit meg is csinaltam, de hiaba, a kartyam utana is letiltva maradt. Utana pedig mas lehetoseget nem is talaltam mint az ugyintezot. Aki reagalt is - 5 ora mulva….
Es persze, itt most nehany tiz euro volt, meg kb szaz a befagyasztott kartyan, mert most ugy utazok hogy naprol napra mashol, igy egyszerre sosincs szuksegem sok penzre. De kepzeljunk el egy klasszikus nyaralast, foleg mondjuk egy teljes csalad, mondjuk repjegy megveve, autoberles kifizetve (es iden jol elszalltak az arak), es akkor fizetne mondjuk egyben ket het szallast negy fore, elotte ra is tette ehhez a tobbszazezer forintot - es kartya mondjuk letilt…. Es az mar nagyon nem lenne vicces ott magyarazkodni, foleg hogy ennyi koltes utan a hitelkartyan se lenne feltetlen akkora keret, hogy akkor lesz*rom fizetem a hitelkartyaval… Meg kulonben is, pont a nagy teteleknel szamit hogy jobban valt mint a bank, de akkor ettol kelljen parazni hogy bentragad? Es igenis szamithat a 4-5 oras ugyintezes, mert mondjuk a szallas meg lehet akar rugalmas hogy nem gond, akkor majd holnap, de ha forditott eset es repjegy, szallas, ehavi koltesek kifizetve, revolutra a ket het kocsiert a tobbszazezer feltoltve (ami iden tok realis mert nagyon durvan draga) es akkor ott szobrozik majd a repteren a csalad varva hogy atvehessek vegre az autojukat?
Mindegy, nem ragozom ezt tovabb, elfogadom hogy ez ott varatlanul ert es fel is idegesitett akar meg foloslegesen is, de ez azert megsem igazan tetszik, es megnezem majd hogy mik is az alternativak.

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#32342) b.vr válasza kircsi21 (#32337) üzenetére


b.vr
őstag

Hat igen, az etterem is olyan hogy relative nem nagy osszeg de azert kellemetlen ott szemezni a pincerrel :) Amugy a Te kartyadat is lefagyasztottak, vagy csak a tranzakciot nem engedtek?
Egyebkent pont a curve az egyik amit meg szeretnek majd vizsgalgatni (tudom hogy az kicsit azert masrol szol, meg van meg par ilyen, a lenyeg hogy kicsit gordulekenyebbe tegyem a dolgokat (en pl. CIB nel vagyok, jelenleg onnan pl. Iszonyat korulmenyesen megy a penzfeltoltes revolutra. Ertem en hogy mindenki az en penzemre akar egyre jobban vigyazni, de valahogy akkor csak ugyesebben kellene… :)

"Oscar bácsi meg nem gyütt"

(#32343) evrynet0


evrynet0
csendes tag

valaki kapott már ilyet? van valami hátránya? pl. magyar bankszámlaszám elvesztése stb stb...

(#32344) #16695808 válasza evrynet0 (#32343) üzenetére


#16695808
törölt tag

Most jött nekem is … mi ez? Adószámot a végén meg nem mertem megadni 😀

(#32345) evrynet0 válasza #16695808 (#32344) üzenetére


evrynet0
csendes tag

elvileg átkerülünk a Revolut UAB-hoz ami a litvánia bejegyzet leánycég és banki licenszet kapot tehát mint minden banknál itt is van betétbiztosítás 100e€-ig, azonban lehet hogy Revolut UAB-nál nem ugyanazok a szolgáltatások vannak mint az angol cégnél. Gondolok én a magyar számlaszámra például. A másik meg hogy mint bank kötelező az adat csere egyezmény keretein belül minden évben a NAV-nak elküldeni bizonyos számlainformációkat.

(#32346) Williamgrant válasza b.vr (#32341) üzenetére


Williamgrant
veterán

5 perc? Hát nem éppen. Az én bankom egyedül kártya letiltásra ad azonnali ügyeletes számot, mást nem intéznek el csak munkaidőben. Péntektől estétől vártam kedd reggelig, mert ünnepi hétfő volt pont. A te bankod talán jobb, de nem mernék rá fogadni.
A többire: nem megyünk el sehová egy kártyával, és a Revolut sem váltja ki teljesen a bankot.
Amúgy tökre értem a problémád, ezek nekem is kellemetlenül esnek amikor megtörténnek, de utólag piszli ügy. ;)

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#32347) Krethx válasza evrynet0 (#32343) üzenetére


Krethx
aktív tag

Erre vártam! :) Én már csatlakoztam is.

Mac mini M1 16GB/512GB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S6 / S9 44/45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1

(#32348) evrynet0 válasza Krethx (#32347) üzenetére


evrynet0
csendes tag

és megmaradt magyar bankszámlaszám? van valami változás?

(#32349) anadroid válasza Krethx (#32347) üzenetére


anadroid
senior tag

Én is. Nem fájt, csak egy enyhe zsibbadást érzek tarkó tájon a több mint 30 oldalnyi jogi-pénzügyi angol szöveg átrágásától :U .

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#32350) Krethx válasza evrynet0 (#32348) üzenetére


Krethx
aktív tag

Minden maradt. A bankszámlaszám is maradt. De nem névreszol. Hanem mint eddig még kell a referencia szám.

[ Szerkesztve ]

Mac mini M1 16GB/512GB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S6 / S9 44/45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.