Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Hát ne kösd le ott... bolond vagy ha ott tartod a pénzed, ennyi... A bank üzemelteti az ATM hálózatot, a Revo élősködik rajtuk, örülj hogy eddig ezt megtehetted. Amúgy sem értem továbbra sem hogy valakinek miért kell készpénzt felvennie, nekem még sosem volt rá szükségem... Ha meg igen, ott van a havi 150ezer, bőven elég.
-
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Kérni kellett volna kivizsgálást, és mp-re pontosan meg tudják mondani hogy mikor milyen üzenetet hova küldtek, az abban szereplő adatokat hol adták meg, milyen netbanki jóváhagyás történt milyen korábban regisztrált mobilbanki applikációban, stb. Minden auditálva van...
-
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Érdekes lehet hogyan zajlott, mert SMS vagy netbanki hitelesítés kell, az meg nem megy észrevétlenül.
-
ACE-
addikt
Na ez érdekes, a Curve-el ugyanez történt. Beraktam, szépen 0 FT-os azonosítás sikeresen megtörtént, majd vásárláskor ugyanez a hiba, hogy Erste azt jelzi, lejárt kártya, eltelt 24 óra és most már jó... lehet ez valami biztonsági cucc lehet, de az üfsz. nem tud róla... ők is azt mondták töröljem, és rakjam be újra...
-
ACE-
addikt
válasz
zsola400
üzenetére
Ha nem aktiváltam volna akkor nem os tudtam volna fizetni vele online... Fizettem PIN-el pos terminálon. Utána vettem BKK jegyet simán a kártya adatait megadva, majd beraktam Simple alá, a 100 Ft is gond nélkül terhelődött. Google pay-ben is át tudtam írni a lejárati időt, meg a CVC-t, megtörtént az ellenőrzés így órán és telón is működik a fizetés, bár ezt még nem teszteltem.
-
ACE-
addikt
Köszönöm a lebalfékozást, de azért megosztanék veled még pár dolgot.
1. A kártyám nem szerepel(t) lejártként, mivel még nem járt le, de az új megérkezett már aktiválva lett, így a régit már inaktiválták. Így az általad említett funkció sosem volt ott...
2. A Google Pay működik, de én mindig is az automatikus feltöltést használtam, és azt meg nem lehet vele...
3. Nem gondolnám, hogy ha egy pénzügyi szolgáltató rendszerében hibátlan adatokat megadva, a 3DS azonosítást elvégezve egy régi már törölt kártyára érkezik tőle a bankomhoz a terhelés, akkor az User, vagy Banki hibas lenne, de javíts ki ha tévednék.Sőt továbbmegyek, a Revolut ÜFSZ még meg is jegyezte, hogy az általad vázolt megoldás sokszor nem is működik, ezért törölni kell a régi kártyát, és hozzáadni az újat... De persze ekkor nekem már rég törölve volt.
Szóval a jövőre vonatkozóan csak tanácsolnám, hogy azért, mert Te amit használsz az működik, ne nézd le azt, aki egy másik általad esetleg még ismeretlen funkciót használna.
-
ACE-
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Nincs ott semmi, csak egy teljesen másik kártya. Először töröltem a régit, és hozzá akartam adni az újat, egy feltöltéssel, végigment a 3DS ellenőrzés majd jött az Erste-től az üzenet hogy tranzakció elutasítva, mert lejárt kártya... pedig természetesen az új lejárati idejét és CVC-jét adtam meg. a kártyaszám ugyanaz maradt. Úgy látom ezek sem kevésbé balfa**ok, mint a Curve...
-
ACE-
addikt
Mi a bevált módszer arra, hogy le akartam cserélni lejárt kártya adatokat egy újra, majd amikor az újat felvinném, lemegy a kétszintű ellenőrzés, és a vankom küld egy üzenetet hogy lejárt kártyával akart terhelni a Revolut, tehát beakadhattak a régi adatok, hiába írom az újat. Vonalban vagyok az ÜFSZ-al, de az folyton csak azt mondja hogy biztos rossz adatokat írok be és próbáljam újra... balféket fogtam ki...
-
ACE-
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Hivatalosan sehol semmit nem fogadnak el mivel a hívott fél hozzájárulása nélkül készült.
Na ez egy jó nagy baromság... nem értem ha valamiről fingod nincs miért szólsz bele... -
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát én már nem tudom mi történt, azt mondja korábban elkezdett egy regisztrációt, de akkor nem fejezte be, nem töltötte fel a személyijét sem. Akkor nem nyomott semmilyen meghívós hivatkozásra... Viszont tegnap rendesen rányomott a hivatkozásomra, és úgy kezdte újra a regisztrációt... Régebben ilyenkor írtam a support-nak, és utólag ellenőrizték, és még ha nem is szabályosan nyomott az ikonra, mivel tudtam minden adatát a meghívottnak, jóváírták ennek ellenére is, meglátjuk most így lesz-e, csak megvárom hogy teljesítse a 3 db fizetést is.
-
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem mutatja a korábbi meghívásoknál...
-
ACE-
addikt
Nálatok mutatja a meghívottakat az app? Meghívtam valakit, de nem írja, hogy min van túl, pedig regisztrált, kártyát rendelt, Google Pay-be hozzáadva a kártya, egyedül a ráutalás nem történt még meg, de ilyenkor már mutatnia kellene a meghívottaknál, nem?
-
ACE-
addikt
válasz
pictigjis
üzenetére
Kivéve, ha az Erste megfogja, mert nálam letiltották a kártyámat, amikor az asszony Revolut-ját akartam feltölteni, és azóta sem működik... Pedig beszéltem az ÜFSZ-al, kérdezgetett igazából olyat, amihez semmi köze, de én erősködtem hogy a tranzakciót én kezdeményeztem. Ennek ellenére továbbra is tiltott.
-
ACE-
addikt
Biztonságosabban érzi, mert fizetésnél újra kell azonosítani magad. Engem meg a magam részéről idegesítene ez... Nm tudom elképzelni, hogy feloldott telefonnal úgy hadonásszak, hogy eszközöljek közben egy fizetést... Nekem sem volt eddig soha semmi bajom a telefonos Apple Pay-en kívüli fizetésekkel, pedig még a Gránit Pay megjelenése óta használom a mobilos fizetést...
Ha visszaolvasol, volt egy fórumtárs, aki érintgetgette a telefonját mindenhova (mert nem olvasta el a leírást) és közösségi közlekedési jegyeket vontak le így tőle... -
ACE-
addikt
válasz
Tarisznyarák
üzenetére
Nem tudja, az ellenoldali név Citibank Europe lesz.
-
ACE-
addikt
Hűha, kicsit olvasgass utána. Gyűjtőszámla már 2 éve nincs. Ft-ot beutalni nem éri meg, mert nemzetközi utalásnak minősül és csomó pénzbe kerül. Egyedül a bankkártyás feltöltés, ami ingyenes. Amit számlát látsz az szerintem az EUR számla, USD-t is tudsz rá utalni, csak annak is díja lesz. Ez saját számla, nem gyűjtő.
-
ACE-
addikt
válasz
kovisoft
üzenetére
A limitárnak az a lényege, hogy amikor az alá vagy az fölé megy (illetve azt eléri), akkor azon az összegen fogja beváltani az általad megadott összeget. Ha éppen felfelé megy, vagy másik irányban épp lefelé, akkor sosem fog teljesülni, illetve csak akkor, amikor megint vissza, vagy felmegy arra a szintre... de az is lehet hogy ez csak 1 hét, vagy 1 hónap múlva történik meg... Ez az értelme.
-
ACE-
addikt
Azért kíváncsi lennék, hogy ebből a 1.5milliós ügyfélszámból mennyi az, aki valójában is használja, és nem csak a zsíros ajánlási pénz miatt regisztrált... plusz rengeteg pénzmosásra nyitott számla is van... nyilván azok sincsenek már használva.
-
ACE-
addikt
válasz
BullHurley
üzenetére
Max. az tudja fő számlaként használni, aki euróban kapja a fizetését... ha Ft-ban, akkor nem nagyon van erre lehetőség...
-
-
ACE-
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Ettől függetlenül utalásnál a fogadó bank NEM ellenőrzi sem a nevet, sem más adatot, a küldő számla adatait odaírja a küldő félhez, és jóváírja az összeget, slussz... szóval ha a Revolut el is kér plusz adatot, el nem tudom képzelni mit kezd vele, pláne ha azt a NAV-nak küldi... A NAV-nak van központi bankszámla nyilvántartása, a bankszámlából tudja, hogy az milyen számla... de a Revolut nem fogja tudni...
-
ACE-
addikt
Na látszik hogy régen utaltam, kér lakcímet... kérdés minek? Ez valami külföldi szabály lehet, mert Magyaro.-on nincs ilyen... még a nevet sem ellenőrzik amit megadsz, nemhogy a címet... szóval kb. teljesen mind1, mint írsz oda. Én biztos nem adnám meg az utalónak a lakcímemet, csak hogy utaljon...
-
ACE-
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Egyetlen gond van a teóriáddal, a Revolut a bankszámlaszám alapján nem látja, hogy az most céges, vagy nem céges... így ugyanúgy a Citibank magyar bankszámlája lesz ellenoldalon, onnan meg aligha kerülhet plusz pénzbe a jóváírás, mert ugye céges számlán még a sima magyar számláról is pénzbe kerülhet a jóváírás...
-
ACE-
addikt
A cikkből idézem "A tranzakciós illetéket fizetik, évente tízmilliárd forintos nagyságrendben, de nem hárítják át." De von, illetve vonnia kéne, csak nem hárítja át, örülj amig ez így van... és ez szól a többieknek is, akik azt gondolják, hogy azért, mert Litvánia kicsit odébb van, már nem jut el oda Magyarország keze... ha akarja, eljut. Ez itt az EU, jó reggelt...
-
ACE-
addikt
válasz
Dzsolo
üzenetére
Nem nagyon derül ki, de a Junior kártyához kell alap fiók. A Junior fiókot csak a saját fiókodról tudod tölteni. 16 év alatt nem lehet a kártyát beregisztrálni, ez a Revolut (elég hülye) szabálya. Én inkább egy Gránit gyerekszámlát nyitnék, az is ingyenes és ott használható bármire a bankkártya és az tölthető sima utalással is.
-
ACE-
addikt
válasz
kelly7
üzenetére
Még egyszer mondom, ilyen nincs hogy "lemásolják", Google Pay, Apple Pay-be nincs olyan, hogy az engedélyed nélkül betegyék... Tegyél panaszt az üfsz-nál, és meg fogják mondani mikor hogyan adtad hozzá az adott Apple fiókhoz a kártyádat... Biztos ez történt, csak számodra az adott dolog olyan triviális, megszokott volt, hogy nem is emlékszel rá hogy ilyen történt. Ha meg lemásolták, és hozzáadták, akkor valaki óvatlan volt és rányomott a felugró ablakban a regisztrációra... ill. nem is emlékszem hogy a Revolut is talán SMS-t küld ilyen regisztrációnál?
-
ACE-
addikt
válasz
kelly7
üzenetére
Valahol megadtad a kártya adatokat, amikor úgy tűnt, hogy csak valamit fizettél, de a háttérben létrehoztak egy Apple Pay regisztrációt egy idegen telefonra, és azzal fizettek valahol... Jöhet SMS-ben, hogy fizess be bírságot, vagy azonosítsd magad Netflix-en, vagy jön e-mail, hogy egy csomag nem talált meg téged és fizesd ki az újra kézbesítést, stb. Nézd vissza az SMS-eidet, hogy jött-e azonosító kód a bankodtól, amiben az van írva, hogy "Ez egy Apple Pay regisztrációhoz szükséges kód, ne adja meg senkinek, ha nem ön kezdeményezte a regisztrációt, akkor hívja fel a bankot" Ilyesmi...
-
ACE-
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Mit értesz azon, hogy "annyit használtad hogy már LÁTSZIK" rajta. Minek kell látszania, hogy Te azt mondd rá, hogy többet használtad, mint ami a kipróbáláshoz kell? Nyilván itt most nem fullig lekopott cipőre gondolok. Nekem csak a "felfedezhető használat" szóösszetételen akadt fenn a szemem.
-
ACE-
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Ha rendeltetésszerű használatból eredő "nyomok", akkor nem szólhatnak miatta semmit... Nem eredeti állapotban kell visszaadni, ez téves...
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
A Steam gondolom alapban megbízható mert van visszatérítés...
-
ACE-
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Attól függ hol, mi Trogir környékén voltunk és csomó helyen nem lehetett fizetni kártyával... nyilván a nagyobb éttermeknél, áruházaknál lehet, de ha már egy kisebb falatozóba, parti kávézóba mész, ott már többnyire nincs POS.
-
ACE-
addikt
Hali, valaki próbált MKB devizaszámlára utalni? Ha nem sikerült neki, hogyan oldotta meg végül hogy az euró átkerüljön a devizaszámlára?
-
ACE-
addikt
Igen, a Revolut hivatkozása (Brit anyacég, lett alvállalkozással) alapján kell meghatározni hogy az most környezetidegen-e, vagy nem. Igaz hogy a NAV ügyfélportálján is úgy hivatkoznak rá hogy Adóazonosító, jel nélkül, de biztos igazad van... még egyszer mondom, bár ez eddig nem esett le neked úgy tűnik, hogy nem az adószám meg az adóazonosítót említettem, hanem hogy a "jel" mögé van írva, és ezzel le is zártam a témát.

Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest