Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Internet fejlesztés országosan!
- Üzenet az országnak
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goxi
tag
Köszönöm nektek, szuperek vagytok, siker. Viszont nem értem h miért kell megadni pontos címet is a címzetthez?! Nincsen az illetőtől ilyenem :( Számlaszám, név megvolt, köv oldalon pedig kéri a címet. Váj?? Muszáj ezt megadni?
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Somatom #33053 üzenetére
A kártyás felöltésen, az átutalásokon, illetve a készpénzfelvételen buknak. A kártyás vásárlásokon és az egyes befektetéseken (ktipto, tőzsde, stb.) lehet hasznuk leginkább.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
zsombor1
csendes tag
válasz zsamiatt #33043 üzenetére
Köszönöm, még egyszer a segítséget.
A tört részvény, gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet.
Csak azért érdeklődtem, mert hosszútávra gondoltam vásárolgatni ilyen-olyan részvényt kisebb összegekért és majd lesz vele valami. De mi van akkor, ha betárolok többféle részvényt a Revoluton és néhány év múlva, neadjisten, csődbe megy a Revolut. Akkor ki tudom e venni valahogy azt a pénzt. -
ACE-
addikt
Széfbe csak egyféle valutát lehet utalni? A pénznemet át lehetne állítani de mindig euróban marad...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
krizstof
csendes tag
Sziasztok, KATA áfakörös vállalkozóként használatom a magán revolut bankszamlámat ha számlázok? Vagy Business szamlat kellene nyitnom ehhez? Van amúgy más banknál egy forintos vállalkozói számlam a NAV felé. Köszi!
-
krizstof
csendes tag
válasz lord.lakli #33061 üzenetére
az a baj h ÁFAkörösként már ceges számla kell mert nav fele ÁFA elszámolási kötelezettségem van.
-
senior tag
Sziasztok!
Hétvége óta nem tudok Apple Pay-el pénz feltölteni
Évek óta használom a Revolut-ot, eddig sose volt semmi gond vele.
"Fizetés" nem sikerült üzenet jön, és semmi más.
Ha bankkártyás feltöltéssel töltök az működik, de sokkal körülményesebb.Van ötletetek mitől nem megy az Apple Pay feltöltés?
Köszönöm -
m4tyik4
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e már valakinek ilyen jellegű tapasztalata a Revolut bankkal de szerintetek?
A bankok elfogadnak Revolut Bank számlakivonatot hitelbírálatkor?
Illetve megadhatok-e ilyen bankszámlaszámot kiutalásí címnek?Előre is köszönöm
-
Friczy
senior tag
válasz zsombor1 #33028 üzenetére
Nem, részvényt úgy nem lehet venni, hogy kinyomtatod és a sajátod lesz. Ez lehet, hogy kötözködésnek tűnik, de a részvények jelenleg úgynevezett 'dematerializált értékpapírok', vagyis csak számlán létezhetnek. Attól még sok esetben a sajátod, de fizikai formában nem létezik.
Brokercégeknél nyitott értékpapírszámlán tarthatsz részvényeket, ezeket át is viheted más brókercégekhez (nem feltétlenül költségmentes), de erősen eltérő, hogy mely cég milyen tózsdén forgó részvényekkel foglalkozik, szóval ez se korlátlan. -
YxVs
senior tag
-
vnorbi
aktív tag
Nem HUF-ot adsz el USD-ért, hanem USD-t veszel HUF-ért (USD-t választod ki a fő képernyőn, és onnan indítod a váltást, de lehet, hogy még itt is kell irányt váltani, hogy USD vétel legyen).
Ilyenkor is négy tizedesjegy van, de a 310.xxxx formában ez már jóval kezelhetőbb lesz.
-
kmarci25
veterán
válasz Froclee #33080 üzenetére
Velem is ugyanez volt. Én is aggódtam, mikor a support nagyon nyugtatott, hogy nem lesz semmi probléma. Nem lett volna kellemes, ha nem tudok a nyaralás végén kártyával fizetni... De nálam is minden oké volt, azóta se cseszegetnek. Mondjuk előtte váltottam premiumra is, gondolom ez is számít náluk.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
VeryByte
őstag
Sziasztok,
Revolut feltöltés Zen-ről másnak is díjköteles? (EUR)
Ha Zen-ről utalom, mennyi idő alatt megy át?Üdv,
G."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
anadroid
senior tag
válasz VeryByte #33083 üzenetére
Ne utald, hanem kártyával töltsd! Egyébként ingyenes. Nappal néhány óra.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Oliverda
félisten
Ma késő délután indítottam egy SWIFT utalást Revolutról magyar devizaszámlára. Egy órán belül megérkezett az összeg.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
spike70
tag
Kérdeztem a múlt héten, de nem tudom a választ.
Sziasztok.
Ha Ausztriából utalnának nekem eurót, elég ezeket megadnom?
Név.
IBAN LT51.......
BIC REVOLT21.
Vagy kell más is? Magyar regem van. -
Sátán44
addikt
OTP-s kártyámról töltöttem eddig a revolutot, de soha nem számolt fel tranzakciós díjat. Most átutaltam 13170 Ft-ot és 410 Ft -al lett kevesebb a számlámon az átutalás után. Másnál is előfordult? Azért gáz, mert elég rendszeresen használom a kártyát.
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
válasz Drenadar #33098 üzenetére
Nekem pedig a párom hívta fel a figyelmem, hogy direkt úgy töltötte volna fel a revot, hogy az OTP-s számláján kerek összeg maradjon. Feltöltés után neki is levontak ennyit.
Írjak a rovonak, vagy ez otp-s dolog?
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile (ARPG)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Opel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házimozi haladó szinten
- Lexus, Toyota topik
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy tab A 6
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest