- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
-
Moleman
addikt
-
Viktor77
titán
-
axioma
veterán
-
szasanyi
félisten
-
Tamy
őstag
Eltelt pár hónap, ezalatt volt néhány (kb. havi 2-3) pénz feltöltés, de nálam továbbra sem jelenik meg a rendszeres feltöltés ikonja. Mindegy, valószínűleg elengedem, jól vált a bankom, nekem csak a rendszeres euró utaláshoz kellett volna a Revolut, de inkább beállítom netbankba.
-
Zirowe
nagyúr
-
Csokissüti
tag
-
Polarstar
nagyúr
-
tobias40
veterán
-
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
Köszi,... Mindenesetre nekem ez tanulság most; azt hiszem nem fogok többet utalni velük, pláne ha fontos a gyorsaság... Ha magyar bankból utaltam volna, pár perc és ott van, bankoktól függetlenül

Most meg reménykedhetek, hogy ma azért realizálódik, hogy szerdán futárt hívjanak és talán a héten még megkapjam amit vásároltam... Ez van. Jó lecke! -
Tamy
őstag
-
Tamy
őstag
-
Tamy
őstag
-
xy.zsolt
őstag
-
FireFox1996
addikt
-
EAndrew
aktív tag
Elnézést a Láma kérdésért, de ha valaki helyett fizettem ki valamit kp-ban mert nem tudtunk kártyával fizetni és én azt kértem hogy inkább revoluton küldje át nekem amivel tartozik, akkor ez semmilyen akadályba nem ütközik és ingyenes?! Azért kérdezem, mert valaki azt mondta, hogy ez nem teljesen jó, mert olyan mint a feltöltés, de azt csak saját kártyáról saját számlára tudom intézni, vagy félreérthettem valamit?
Köszi!
-
nggabi
félisten
-
Kasya
nagyúr
-
AxBattler
félisten
-
Dwatti
addikt
-
DamianB
őstag
-
DamianB
őstag
-
HUNited
őstag
-
Aryes
nagyúr
-
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
-
teptep
őstag
-
teptep
őstag
-
teptep
őstag
-
koxkids
őstag
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Köszi ,ezen gondolkodtam én is de nem tudom hogy a DKJ-ről kitudom majd utaltatni apl. 3 hónap lejárata után a pénzt vagy csak magyar sz banszámlára engedi?
Revo-n azért van ennyi pénz,mert ha pl. a CIB-es számlámra kell még 100.000 ft,akkor innen utalom ki hogy ingyenes legyen a CIB-e havi díjam..
köszi kuyarashi,vmi ilyesmin gondolkodtam én is...
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
Ha nem aktiváltam volna akkor nem os tudtam volna fizetni vele online... Fizettem PIN-el pos terminálon. Utána vettem BKK jegyet simán a kártya adatait megadva, majd beraktam Simple alá, a 100 Ft is gond nélkül terhelődött. Google pay-ben is át tudtam írni a lejárati időt, meg a CVC-t, megtörtént az ellenőrzés így órán és telón is működik a fizetés, bár ezt még nem teszteltem.
-
tobias40
veterán
-
xy.zsolt
őstag
-
pn4hvq
senior tag
Köszönöm a választ, a linken olvasom, hogy más is belefutott. Nagyon nem őszinte a mosolyom. Ha annyin múlna, hogy egy perc alatt visszazárom és minden más megmaradna a telefonon, egy szavam sem lenne. De úgy, hogy tegyek fel mindent, állítsam be mindegyiket, na ahhoz nagyon nem érzek ingerenciát.
-
szita.erno
senior tag
-
Polarstar
nagyúr
-
tomboy0013
veterán
-
tomboy0013
veterán
-
Rimuru
veterán
-
lumpy92
aktív tag
-
pictigjis
őstag
-
pictigjis
őstag
ehhez fel se kell kulon venni, csak be kell kuldeni a lovet. van forintos szamlaszam [kép] , csak az ugyfelazonositot kell a kozlemenybe irni
(es meg annyit, hogy ma este 7-kor utaltam ki tesztnek egy eurot a bunq-os latra szolo kamatos euros szamlamra, 7.30-kor azonnali utalassal teljesult a tranzakcio, vagyis meg is erkezett a celszamlara. nyilvan kis osszeg volt, de ebbol az is latszik, hogy kiutalasnal tamogatott az euros azonnali utalas. igy valtas utan a revolutot ki is hagyhatom majd, felesleges koztes allomas)
-
jalos
tag
Off topic: T212 Kártya Eddigi tasztalat: MasterCard. Mobil appban lehet kérni.
Virtual kártya, free (több is lehet, +single use), azonnal használható, GPay-be felvehető. NINCS PIN -> Nincs ATM.
Fizikai kártya egyszeri díj (~5€), azonnal használható, GPay-ba felvehető (elvileg NFC-s ATM-mel akár azonnal használható). PIN kódot App-ban-ban igényléskor kell megadni. Kártya majd jön később.
Havi 400€ free ATM használat.
DE a szolgáltatások nem azonosak egy revoluttal, sokkal egyszerűbbek. Ez egy befektetési platform, a kártya a ráadás.
-
Nasuto
tag
Ha már Euro, ti hol tartjátok az Eurot, mert az itthoni bankom (Unicredit) euro számlája semmi kamatot nem fizet, és még 1,72Euro havi zárlati díjat is vonogat. A Revoluton legalább a HUF/USD/EUR napi kamatozásokból a Metal kártya havi díja visszajön, de itthon én nagyon sehol se láttam értékelhető EUR kamatot...
-
bulikavagyok
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
-
Moleman
addikt
-
nincsnév007
addikt
-
Tarisznyarák
tag
-
zolnagy
őstag
-
Blaymoira
tag
-
FireFox1996
addikt
-
FireFox1996
addikt
-
Normi™
őstag
-
Janou
őstag
-
kalapacsolok
senior tag
-
Moleman
addikt
-
pvt.peter
őstag
-
batyuska100
senior tag
A promóció feltételei között a sikeres regisztráció után ez van:
Miután feltöltötte fiókját, egyenlegét egy vagy több virtuális vagy fizikai Revolut kártyás fizetéshez kell felhasználnia. A tranzakciók szükséges összértéke a Céloldalon kerül meghatározásra. Minden tranzakciónak valódi vásárlásnak is kell lennie ahhoz, hogy beleszámítson ebbe a teljes összegbe (például a fizetési szolgáltatók felé irányuló kártyatranzakciók és a pénzátutalások nem számítanak bele a teljes tranzakciós összegbe). Ne aggódjon – nincs szüksége fizikai kártyára a fizetéshez: egyszerűen generálhat virtuális kártyát az alkalmazásban, és felhasználhatja erre a célra. Ha pedig nincs elég egyenlege egy adott tranzakcióhoz, banki átutalással vagy bankkártyával további Ügyfélfeltöltést hajthat végre.A regisztráció befejezésénél van 3 pipa meg az ötből, de fizikai kártya és 3 tranzakció nem kell.
-
Orgi
addikt
-
vacs
veterán
-
axioma
veterán
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
-
Noxy
veterán
-
kp78
veterán
-
teptep
őstag
-
kanyi51
senior tag
-
kanyi51
senior tag
-
xy.zsolt
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
zsola400
senior tag
-
Lmh
őstag
-
Lmh
őstag
-
Oliverda
félisten
-
mrobes
tag
-
Oliverda
félisten
-
z0d1AK
nagyúr
Az alkalmazás belépés jelkóddal, vagy biometrikus azonosítással, illetve a Vagyonvédelem szelfi funkciója teljesen más.
Az app belépésnél a jelkód az elsődleges belépési azonosítási forma, ezt lehet másodlagos hitelesítéssel kiváltani, telefontípustól is függő, hogy ujjlenyomattal, vagy arcalapú feloldással. Fontos, hogy ezen esetekben ha nem jelkóddal lépsz be, akkor a telefonban tárolt biometrikus azonosítót használja az app a beléptetéshez, azaz ekkor sem az ujjlenyomatod, sem az arcod nem kerül a Revoluthoz külön.
A Vagyonvédelem funkciója azonban egy szelfis azonosítás, itt nem a telefonban lévő biometrikus adatokat használja a Revolut, hanem a saját rendszerében készít fotót a felhasználóról és az alapján azonosítja. -
z0d1AK
nagyúr
Az előfizetések Zseb csak az automatizált fizetésekkel működik, a telefonszámlák java viszont nem az. (Egyébként jelenleg nem lehet valamiért Előfizetés zsebet létrehozni, a meglévő korábbiak működnek, de nem tudsz újonnan létrehozni.)
Ez csak egy fals észlelés a Revolutnál, hogy ismétlődő fizetésként tünteti fel a tranzakciót. -
viktorhu
veterán
-
törölt tag
-
trouble
senior tag
-
trouble
senior tag
-
szucszsolt
újonc
-
dilajoska1
őstag
-
szucszsolt
újonc
-
Vityaa
tag
-
Brain75
senior tag
-
fulton
addikt

Más: Nem értem ezt a google playt. Mivel a telefonon régi android verzió fut: nem tudom felrakni a wallet. Csak mastercard kártyaszámmal fizet érintésre a pay. azt csináltam hozzáadtam a revolut kártyát és a mastercard töröltem ennek ellenére továbbra is a mastercard fizet, pedig ellenőriztem és csak a revolut kártya szerepel már a google payben
ez hogy lehetséges? -
Kbali
nagyúr
-
Lmh
őstag
-
ACE-
addikt
-
kp78
veterán
-
Gabás
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,igaz májusban lejár..)

....itt az ideje beizzítani a wise-ot is, első körben.

Kb 2-3 hete töltöttem fel utoljára sikeresen. most 2-3 napja nem megy.