Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz [lAyCsI] #74848 üzenetére
Akkor nekem már nem kell megejtenem ...
Annyit hozzáfűznék a leíráshoz, hogy én még mindig a régi jól bevált 2.8.7.3-as TWRP-t használom.
Igaz nem olyan csicsás mint a 3.x.x verziók, de az még tud újraindítás nélkül usb-otg-t mount-olni, míg a többieknél 'restart recovery' kell ehhez. Ez csak akkor hasznos ha usb-otg-ről telepít valaki.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
pityaa23
senior tag
-
Stonerice
őstag
válasz [lAyCsI] #74849 üzenetére
Szia. Ez a hybrid bootstack mire jó? Sose használtam AZ most egyébként Kitkatre szánt lollipop boot fájl? Vagy mit takar?
Egyébként van már jó minőségű kamerája a Nougatnak bármely romban? Még Lollin vagyok emiatt!Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Stonerice
őstag
válasz gyendre2 #74829 üzenetére
Nem értek hozzá annyira, de ha van időd és türelmed, első körben mondjuk a Rizses megoldás bejöhet.
Hagy egy tál rizsben szikkadni (bár sztem felesleges de van akinek beválhat..Aztán megpróbálhatod még szét szedni teljesen... és úgy hagyni száradni..
De amit én tennék az az. hogy szétszedném, és desztillált vízzel óvatosan megtörölgetném..
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
reap3r
aktív tag
Sziasztok, valaki találkozott már hasonló problémával? Húgomnak adtam a G2-esem és becsíkosodott a kijelzője, már szét is kaptam, de nem láttam semmit sem elmozdulni benne, nem e valami ütést kapott vagy valami. Húgom tiszta lelki beteg, hogy 1 hete adtam oda neki a telót és ez van, de tanácstalan vagyok. Majd valamelyik nap megpróbálok ráhúzni egy atom gyári romot, hátha szoftveres lenne a baj, de 1 napig használtam a romot és semmi ilyen nem volt vele, na meg előte használtam már rengeteget, sima gyári alapú rom.
A hiba ez lenne, remélem kivehető:
Legalacsonyabb fényerőn nem látszik, csak magasabb fényerőn jön ki ez a csíkosodás. Remélem tud valaki segíteni, de én már úgy hiszem, hogy itt valami hardveres bibi lehet, megnyomódott vagy valami.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Stonerice #74859 üzenetére
7-es romokhoz LP bootloader kell, szal ha KK-ról jössz és nem akarsz előtte felpattintani egy LP romot akkor szükséges a HBS, egyéb más hasznáról én nem tudok, de nem kizárt hogy van
Nugátoknak nem is lesz soha gyári minőségű kamerája, szal arra kár is várni, már a MM-nak sem volt
Ha upgrardelni akarsz ezt a bibit be kell nyelni sajna... amúgy rendes nappali fényviszonyok között nem fogsz nagy különbséget észrevenni, max annyit hogy lassúbban zoomol[ Szerkesztve ]
-= No way back from Here =-
-
veterán
Hátha kell valakinek: Xposed Framework Installer 3.1.1 magyarul Adam77Root és általam magyarítva.
https://gamergep.hu/
-
szala86
aktív tag
Köszönjük! Nagyszerű munka!
[ Szerkesztve ]
-
nico9519
tag
Sziasztok!
3 év szolgálat után előjött a kijelző sárgulás. Van valami általános tendencia, hogy milyen gyorsan terjed a sárgulás vagy minden telefonnál más ütemben? Júniusban szándékoznék új telefont venni, addig jó lenne ha ez kibírná -
alex devil
senior tag
Köszönöm a sok segítséget, 3 év után én is váltottam. (S7 lett az utód.)
S23
-
stefi68
addikt
válasz alex devil #74873 üzenetére
Huh, S7 ?
Én is azzal szemezgetek...
Egy rövid összehasonlítást nem tennél? Tudom nem egy kategória ...
Mennyire előrelépés, üzemidő érdekelne, meg úgy összességében az összhatás/élmény szempontjából.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
veterán
válasz alex devil #74876 üzenetére
Ujjlenyomatokvasoja pedig nem is olyan jo
De maga a keszulek szep es jo.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
LilProphet90
senior tag
válasz stefi68 #74874 üzenetére
Nem egy hűde előrelépés, hónapokkal ezelőtt tettem fel egy összehasonlító videó. A kijelzője valamint az anyaghasználata jobb. S800 felett már nem annyira érződik a különbség, bár nem játszom. A 4 GB RAM nem olyan, mint elképzeltem, de azért gyakran előfordul, hogy 24 órája használt alkalmazás marad a memóriában (viszont olyat meg kilő, amit utána használtam).
(#74877) RECSKA: nincs baj az ujjlenyomat olvasójával, precízen kell hozzáadni az ujjakat, bár tény, hogy a hosszúkás gomb nem könnyíti meg a bevitelt. Nougat óta viszont jóval gyorsabb, épp csak egy pillanatra villan fel a záróképernyő.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
veterán
válasz LilProphet90 #74878 üzenetére
Tudom, de en mate9-et nyomok, es ott az ujjlenyomat kegyetlen gyors.
-
veterán
válasz LilProphet90 #74880 üzenetére
Ezert van mellette a g2. 1 kezzel hasznalhatatlan a mate.
-
alex devil
senior tag
válasz LilProphet90 #74878 üzenetére
Az S7 kamera erősen odabasz a G2-nek, pláne kevés fénynél.
A korkülönbség érződik a két telefon között. A Samsung kifinomultabb.S23
-
LilProphet90
senior tag
válasz alex devil #74882 üzenetére
Jó persze, a kamerát elfelejtettem. Testvérem használja most a G2-t, amikor küldött innen-onnan külföldről képeket, csúnyának véltem őket. S7-tel most csináltam vaku nélkül vaksötétben képet, és szépen kivehetőek a részletek így is.
Ettől függetlenül a G2 nagyon korrekt készülék, korának etalonja véleményem szerint.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
JohnnyX
őstag
válasz LilProphet90 #74883 üzenetére
Legutolso mondatod szerint mast nem is illik ebben a topicban irni, csak jobbat
Szerk.: 3 napja mult 3 eves, es meg kitkat.
[ Szerkesztve ]
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Klaya1986
aktív tag
Szerintem is a G2 az LG egyik legjobb telefonja. Enyém 3 éves, hibátlan , karcmentes. Nézegettem a telefonokat, hogy esetleg lecserélem, de mindig rájövök, hogy nincs értelme. Egyrészt 70-80 az az összeg , amit telefonra szánnék és ennyiért sokkal jobbat nem kapok. Ha kiadnák ezt a telefont 3 giga rammal , picit jobb kamerával 80 körül, én lennék az első aki megveszi. Nézegettem az A5 2017-et , bár küllemre bejött, de mikor elkezdtem használni eléggé csalódott lettem. G2 körberöhögi sebességben. Úgyhogy év végéig még biztos marad Addigra talán lesz megfizethető, normális telefon, ami előre lépés , nem vissza a G2-höz képest.
-
aelod
veterán
válasz Klaya1986 #74885 üzenetére
Én is ezen az állásponton vagyok. Ami értelmes telefon lenne és mindenképp előrelépés a G2-höz képest az inkább ilyen 100e körül lenne. Annyit meg nem adok ki egy telefonra. Nálam 50e a határ amit költök és költöttem eddig telefonra.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
Na visszaállítottam gyárira a gépet. Root nem tűnt el, megmaradt szerencsére. Sebesség javult, remélem az üzemidő is mivel nagyon merült. Lehet valamelyik app szívta állandóan az akkut.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Stonerice
őstag
Sziasztok G2 júzerek!
Hogy állnak mostanában megjelent Nougat romok? XDA fórumon úgy fest az 5 napos kommentekből hogy eléggé merül az akku Aicp és Linage esetén is. Továbbá emlegették az "LTE only " -nem működik egy Nougat romban sem?! FC -ket tapasztaltok? Ti melyik romot használjátok éppen?
Köszi az infót
Szerintem megnézem mit tud a Mokee
Üdv néktek![ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
-Fly-
tag
válasz Stonerice #74888 üzenetére
Jelenleg a crDroid 3.0 verziója fut. Az újabbak (3.1 és 3.2) az Android 7.1.2r8 verzióra épülnek, ezen rendszer alatt kedvenc masinánk megvakul. Jelenleg egyetlen erre épülő rom esetén sem használható a kamera, amíg nem javítják, addig marad az utolsó működő verzió. Vagy lehet, hogy itt az EOL...
-
Stonerice
őstag
válasz [lAyCsI] #74849 üzenetére
[lAyCsI]
(őstag)1: TWRP telepítése
2: TWRP-t frissítsd a legfrissebb verzióra
3: Hybrid bootstack
4: ROM kiválasztása (forrás XDA, ajánlott: LineAge, AICP, crDoid)
5: GAPPS telepítése (ajánlott pico v. nano)
6: készen vagyTelepítés végén Wipe nem is szükséges?
-
-Fly-
tag
válasz CJ4567 #74892 üzenetére
Az utolsó "működő" crDroid április 17-i.
Az azóta áegjelent verziók a 7.1.2r8-ra épülnek; az ezen Android alapú összes ROM (LineageOS, AICP, stb.) esetén nem lehet használni a kamerát. Nem az adott ROM, hanem a rendszer hibája. Reménykedjünk, hogy van rá megoldás és javítják -ha nem, akkor innentől lemondhatunk a frissítésekről. -
alex devil
senior tag
Bocsi a hülye kérdésért ha CM 13-on nyomok egy factory resetet akkor a gapps megmarad vagy azt újra fel kell telepíteni?
S23
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest