Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistike1985
aktív tag
Igen. Na meg szebb is szerintem. Témázható felesleges dolgoktól mentes. Nekm pico gapps van fenn. Több a szabad helyem us. http://www.androidiani.com/forum/modding-lg-g2/493358-rom-mm-6-0-x-cyanogenmod-13-official-lg-g2.html#post7250581
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 7 Pro, Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
-
stefi68
addikt
Ahogy olvasom a Wanam az Samsung Stock romokhoz készült.
Itt meg se nem Samsung, se nem Stock rom amiről szó van. ... bár attól még lehet jó lehet, semmi sincs kizárva ...
Viszont van egy olyan xposed modul, hogy Enable CM Call Recording. Elvileg CM 12.1-ig támogatott, de olvastam róla, hogy valakinek működött CM 13 alatt is. Persze nem automatikus a felvétel, csak egy REC gomb lehet a hívóképernyőn.
Valaki kipróbálhatná...
[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
norbert1998
nagyúr
Úgy érthető
Én sp-rol jöttem, 1 gb ram, borzalmas ram kezelés, gyári 4.3-as droid kernelen futtatott cm12-vel, amivel épphogy nem zárta be a launchert egy böngészés után, és talán még egyszerre tudtam zenét hallgatni, messengerezni és még böngészni is, anelkul hogy a három közül valamit be zárjon
Sajnos függő volt, és a sony-nal az tudod mit jelent -
goblin1983
tag
Edzéshez sim csere? Mármint a telefont félted elvinni és ezért rakod át másikba.
Nem vagyok benne biztos, hogy ez rendeltetés szerű használat, mikor te csak úgy működés közben kikapod a sim kártyát belőle. Gondolom emiatt kell neki a restart.
Szóval jobban járnál egy kikapcsolással, sim ki, bekapcsolni akkor úgysem kell, majd amikor hazaérsz és visszarakod a sim kártyát bekapcsolod. -
SztiviVander
őstag
a 4-5 óra vegyes használattal (nappali nagyobb fényerő és esti alacsony) teljesen oké. nekem is ennyi jön össze 1.5-2 nap alatt. de feri2 7 órája az vicces (kivéve persze ha minimum fényerőn használja nulla cpu-t használó appokkal). pár havonta felbukkan valaki a semmiből aztán azt gondolja hogy akik itt vannak azok tökhülyék és nem tudják hogy lehet fotosop nélkül akár 200ó kijelző időt is mutattatni a gyári gagyi akkustattal. meg kernelt se látott itt még senki. nyilván. de az azért érdekes hogy gsam-os screenshotot sose mutogatnak az ilyen rettentősok sot-os emberkék. ja hogy azt nem lehet átverni és ott már tényleg fotosoppolni kéne a képet? na igen.
[ Szerkesztve ]
-
Kirrr
aktív tag
Ilyen feltételekhez, a Google Edition 1.5 romot ajánlom, abban minden gyári LG funkció megy és gyors is. Ahhoz csak root és egy twrp kell. XDA-n van oneclick root twrp-t utána akár playstore-ból is tudod telepíteni. Mindenesetre ajánlott egy gyári Lolipop felrakása elsőre. Már az is jelentősen gyorsabb, mint az ősrégi KK. Aztán ha nem elég akkor jöhet a custom rom.
Az AOSP és CM romokban gyengébb a kamera és a hátsó led sem megy tudtommal.
-
hard74
senior tag
A hard idézőjeles volt, pont a felhasználói szokásai miatt.A 100MB-os mobilnet kerete sem fogy el havonta.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
castiels
addikt
Legegyszerűbb, ha XDA-n nézel valami stock Lolli zip-et és flasheled TWRP-ből, és akkor ki tudjuk hagyni a pc-t.
A droidmesteres dolognak utananeztem, úgy ajánlották h az ő 20g-s romja alaphelyzetbe hozza a telót, tehat root nélküki allapotba és utanna pc-ről lolli.
Csak nálad ez ugye nem játszik.
[ Szerkesztve ]
-
-
[lAyCsI]
addikt
parancs
A ROOT utána 2 katt...
amúgy a gyári LP nem a legjobban sikerült darab, jópár buggal ahogy olvastam és memory leak-el,
szal én nem bajlódnék vele hanem inkább egy főzött MM ha együtt tudsz élni a gyengébb kamerával csak jól jársz[ Szerkesztve ]
-= No way back from Here =-
-
addikt
Olyan hozzászólásodra válaszoltam, ahol csak linket kértél.
Mindehhez egyébként még nem is kell PC-s összeköttetés, mert root-olni, TWRP-t telepíteni és ROM-ot felmásolni és flash-elni lehet PC nélkül is.
Én kipróbálnám a helyedben, hogy előbb fel flash-elem ezt a DM-es KK ROM-ot, aztán az hátha helyrevágja a telefonodon a PC-s kapcsolódást is, hogy úgy kényelmesen tudj Lollit telepíteni.Ha úgy sem sikerül, akkor se bánd!
A gyári rendszerek már idejét múltak úgyis, nem kapnak már frissítést, ráadásul a gyári Lolli eleve bugos android főverzión alapul, szóval igazából mindenben (kivéve a picit gyengébb kamera) jobban járnál egy főzött MM-al, ahogy a többiek is javasolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest