Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49506) andHermann


andHermann
tag

Sziasztok!

Már jó pár hete szemezek egy G2-sel, kb. azóta folyamatosan olvasgatom a fórumot is, és most már odáig jutottam hogy 99%, hogy ezt a telefont venném meg a közeljövőben. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek érdemes lenné még várni pár hetet, hátha még lejjebb viszik picit az árát karácsony előtt? Néhány héten már nem múlik semmi.

Illetve szolgáltatónál (Vodafone) jobb venni két év garival 16GB-osat (most 79e-ért árulják) vagy inkább függetlenül szintén kb. ugyanennyiért de 32GB-osat, igaz csak 1 év garival GSM Boltban. Tudom már volt róla szó itt is, kinek mi a megfelelő. Inkább az lenne talán a kérdésem, hogy elegendő-e szerintetek kb. bő 10 giga tárhely a telefonhoz, ha nem akarok túl sok zenét ill. egyéb nagy fájlokat tárolni rajta? Talán csak a fényképezőgép (amennyire tudom és remélem elég jó képeket lehet vele csinálni) ami hamar megtelítheti a tárhelyet.

Vagy ha valaki el szeretné adni a saját (megkímélt és lehetőség szerint még jó pár hónap garival rendelkező) telefonját arra is szívesen vevő lennék. :)) Budapestiek előnyben. ;)

Köszönöm előre is a válaszokat. Üdv.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.