Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33158) androcles


androcles
tag

Üdv! Nekem 2 hónapja van meg a G2 és azóta sokat olvasgatom a topic-ot. A telefonomon gyári Telenor-os 4.2.2 fut teljesen hibátlanul. Sok problémáról olvasok itt, de én egyet sem tapasztaltam idáig....a videóhang teljesen jó minden helyzetben, a füles tökéletesen szól, csodásak a képek kinagyítva is, és nincsenek akadások, wifi, kékfog működése tökéletes,bugokat nem észlelek....lehet, hogy csak én vagyok ilyen szerencsés? Nem tudom, de minden esetre ahogy olvasom itt a problémás hozzászólásokat, még véletlenül se frissítenék, mert az enyém tényleg hibátlan. Tudom most majd sokan azzal jönnek, hogy örüljek neki stb. meg az a lényeg, hogy mindig naprakész legyen a teló, de ezzel nem értek egyet! Mi a francnak faragni állandóan, ha mindig belefutnak valamibe? Mindegy, mindenki maga tudja, de akinek olyan szoft van mint az enyémen, annak nem javaslom, hogy variáljon vele, mert szerintem tökéletes. Előtte S4 volt, azt is nagyon szerettem, de az akkuidő itt mindenért kárpótol, bár ott se volt rossz, de ez tényleg etalon abban is. Vettem hozzá egy pici micro usb-s pendrive-ot és így a tárhely is rendben van.
Ami lehetne jobb, az a külső hangszóró hangminősége és hangereje, az szerintem eléggé középszerű, az Optimus Black-é is jobban szólt szerintem....a mellékelt füles igen jó kivitelű, viszont pocsék, hulladék hangot ad ki magából, némelyik legócskább kínai gagyi is jobban teljesít, de vettem egy sennheiser-t, azzal tökéletes. Amit észrevettem még, hogy az FM rádió vételi érzékenysége nem a legjobb, az S4 sokkal több csatornát fogott, jobb minőségben ugyanott és a GPS érzékenységével is jobban meg voltam elégedve, egyebekben az S4-et mindenben veri szerintem.
Kicsit hosszúra sikerült, de sokan vesznek még ilyen készüléket majd szerintem, ha kijön a G3, ezért talán hasznosnak találják, amit leírtam.....

"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.