Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28328) ΞΔGLΞ válasza zazenke (#28325) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Szia!

El kell adni és venni egy olyat, nem itt nyafogni. Napok óta tele van a topik megint a nyafogókkal.
A f@sz kivan már, hogy csak ezt lehet itt olvasni, a háttérben meghúzódó és teljesen elégedett felhasználóknak meg már nincs is kedvük ide írni, meg tényleg normális kérdés és/vagy beszélgetést folytatni.

Az s4-et nem ismerem, de az s5 semmivel sem lő jobb képet, mert az van a páromnak kb egy jó hete, viszont az iphone s5 telefonom az igen, jobbat csinál, de nem eget verő a különbség. Pont tegnap írtam erről. Egyébként meg, engem nem érdekel a telefonban a kamera, egy 20 ezer forintos kompakt fos fényképező is kenterbe veri bármelyiket képminőségben, még a nokia 40 megapixeles parasztvakítását is. Arra, hogy hirtelen megörökítsek rajta egy olyan momentumot, ami tényleg fontos lehet, - és hogy emiatt nem hordok állandóan fényképezőgépet -, arra tökéletesen megfelelő.

Talán tényleg több készítésű telefon létezik és vannak "selejtek", de biztos vagyok benne, hogy jóval több azoknak a számuk, akik teljesen elégedettek a G2-vel, csak nem fogják ideírni, pedig megtehetnék, mert unalmas ezt olvasni folyton...

Tegnap kutyasétáltatás közben csináltam ezt a képet, eddig még szinte nem is használtam fotózásra, de ez a "hirtelen" leguggolva ellőt makró kép és pár ember ide betett fotója alapján, ezt teljesen vállalható egy mobiltól, de mint írtam ez nem fényképezőgép minőség, olyat egyik sem tud! Délután, ha hazaér a párom, újból lelövöm ezt a virágot, de azt nem ígérhetem, hogy a "házigazdája" megint rajta lesz.

cöhhh

nagyban

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.