Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-09-20 15:28:38

LOGOUT.hu

"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97968) gr8tjoey


gr8tjoey
tag

Hali, nem írtam még ide, de a december-januári események kiborítottak...
Volt itthon pár roncs számítógép, fel akartam újítani őket, és ismerősöknek is kellett pár darab (otthoni nas, internetezős konfig fillérekből, konyhába zenét hallgatni). Ebből látszik, hogy 10 éves konfigokba kerestem pár Forintos alkatrészeket, és ennek az eladótábora... hogy is mondjam, kriminális.
Ha érdeklődök valami iránt egyből megírom a telefonszámomat, és odaírom, hogy viber is jöhet, elkérem a másik számát, felhívom, egyeztetek. Következők fordultak elő:
1.) felhívom délelőtt 10-kor, megbeszéljük, hogy munka után egyből megyek a motyóért, mondom neki 4-kor hívom hogy végzek, és pontosítunk. 5 után hívtam (figyu, december volt nekem is, őrültekháza), hogy akkor 30 perc múlva érkezem a címre. De ő már eladta, mert 4-kor nem voltam ott. bzmg, azért pofáztunk telefonon, hogy add el másnak...
2.) vettem egy őskövület optiplex-et is, 50+ -os bácsi hozta a megbeszélt helyre, késett 1,5 órát, addig beültem a gyerekekkel a mekibe. T rendszámos passat, automata csomagtérajtó, emberen minden iphone, mondom a gyerekeknek lesz mesézős a szobába, mert nem okos a tv, beszélünk, pacsi. Hazamegyek, nem indul be a gép, sípol. A hirdetésben telepített windows van rajta, így jó meg úgy jó. Telefon, nem veszi fel, üzenetre nem válaszol. G.cire örültem, hogy én dobhatom ki a szarját 20e Ft-ért, 1 óra szerelgetés után derült ki, hogy barmolt a géppel eladás előtt, és a ramokat nem jól rakta vissza. Szóval ez így tuti nem működhetett. Azóta se hívott vissza, pedig amikor késett beszéltünk azon napon vagy 3-4x.
3.) Írok az emberre, hogy kéne a cucc, semmi válasz. Másnap újra, de már jegelve. Ok, van ilyen, lecsúsztam róla. Odaírtam azért, hogy ha még meglesz, akkor gondoljon majd rám, elköszönés. 2-3 hét múlva ír, hogy "Na, akkor megvan még, kell?" Mondom ok. "Akkor mondja, hogy mennyi lesz a posta". Mondom elmennék kipróbálni, és akkor kifizetem. Soha többe nem reagált semmire, számot nem adott meg. Gondolom visszaküldte neki valaki, és rám akarta sózni a szemetet...
4.) Ember hirdet, átvétel Budapesten, kék metró vonala. Írok, kéne, hol lehet átvenni BP-en. XY metrómegállónál. Megkérdezem illedelmesen, hogy nem lenne-e gond, ha azzal a metróval eljönne a végállomásig, én BP-en kívül lakok, a belváros decemberben elég dráma autóval. Nem, nem hozza el. Ok, lelke rajta. Akkor másnap elmegy érte a gyerek úgyis bent jár BP-en. Csönd.... Szerencsére megadta a számát, felhívtam, mi a helyzet. Hát hogy holnapra már odajön a kapujába érte valaki, és akkor neki adja. Mondom mi is odamegyünk 'magszárba, nem azért levelezek veled, hogy másnak add el. Ja jó, akkor ha tuti, akkor persze, az enyém, mert én már írtam neki. Saját pechem, hogy a gyerek MÉGSE ment a városba, hát kocsiba be, belvárosba be, megyek időre, jön a pali fülig érő mosollyal, hogy akkor itt van, és adjak már neki pozitív értékelést.. Gondoltam magamban még negatívot se, annyira rugalmas vagy mint egy korhadt fa, haladjunk. Hazahozom a kártyát, az egyik port szar.
Tényleg ezt kell csinálni??? Az 1-esre van vagy 3-4 konkrét nick-em aki hasonlóan járt el.

------((-----))------

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.