Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
Faterkam #54042 üzenetére
A licitálás egyik nagy előnye hogy akár (jóval) piaci ár alatt is hozzá juthatsz a kiszemelt termékhez.
Ehhez képest manapság a vaterát elárasztották a céges webshopos feltöltések. Pl jelenleg 707035db eladó műszaki cucc van a vaterán, ebből 63469db ami nem céges.
A vatera összességében jó, szeretem használni. A jófogáson inkább csak eladok, venni nem nagyon szeretek.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Faterkam #54042 üzenetére
Kinek mennyit ér a meghirdetett áru, erről szól a licitálós hirdetés. Odaadtam volna áron alul is, ha nem kapok jobb ajánlatot. Így is áron alul adtam, mert jótékony célból kiszálltak a licitálók, no meg én se vagyok fából.
Szóval nekem ennyiért éri meg. Vagy nyerek, vagy pénzemnél maradok. -
Chaser
legenda
válasz
Vakegérke #54040 üzenetére
értelmezési problémával elég sokan küzdenek, napokban 2x is tapasztaltam az xbox kapcsán, elég egyértelműen megadtam az átvételi helyeket, amiből ki lehet azért sakkozni, h nem kívánok próbával foglalkozni, erre betalál kemény 15 napos reg-gel az emberke, h ki lehet-e próbálni? a magam finom stílusában felvilágosítottam, ha nem elég a 15 éves tagságom, mostani rendszerben 100+ pozitív, régiben 300, akkor videót csinálok a gép működéséről, h egyértelműen beazonosítható legyen, jó, ő most megy éjszakára, reggel meló egyeztessünk, no dél körül írtam neki egy köszönő levelet ( : persze neki állt feljebb :d
másnap reggel megint betalált egy kipróbálásos, immáron őstag, sztem az "újonc" barátom küldte, de lényegtelen, őt is hasonlóképp felvilágosítottam, és ezért szerinte akkor én madárfogó vagyok ( :
de most már beleírtam az ilyenek kedvéért részletesenszerk:
Faterkam
igen, benned van a hiba ( :
megvan a maga szépsége, meg egy kis játék is, esetenként még anyagilag is jól ki lehet jönni, anno piaci áron lazán 10-12e-s akkut raktam fel 4k-s induló licitről vakerára, 4,5 v 5e-ért vitték el, úgy jártam :d -
koby11h
őstag
válasz
nullpoint #54039 üzenetére
Ez inkább szomorú. Egyre több az ilyen ember aki képtelen rendesen, időben válaszolni, vagy egyáltalán válaszolni. Akár csak annyit, "bocs nem tudom intézni, éééé.hh.nn-től leszek elérhető" vagy a másik oldalról egy "bocs találtam olcsóbbat", vagy "bocs rájöttem nem ilyen kell" vagy uram bocsá' egy "sorry tárgytalan". Bármit!
És ilyen emberekkel tényleg esik a HA színvonala. -
Vakegérke
félisten
válasz
nullpoint #54039 üzenetére
Volt egy hirdetésem. A szöveg egyértelmű, árverésről van szó. Jött egy privát, neki megfelel a 15 ezer, találkozzunk, megveszi. Mikor udvariasan elmagyaráztam neki, hogy mi az az árverés, már nem is érdekelte a dolog.
-
nullpoint
őstag
Telefonra üvegfóliát vennék. Telefont nem adott meg a hirdetésben, ezért ráírok az emberre normálisan , szép kulturált mondatokban hogy egyeztessünk.
Ez volt pénteken, múlt héten.
Nem válaszolt, ezért szombaton is ráírtam, akkor már válaszolt hogy most szerdától lesz itt a városban. Ma ráírtam erre aszongya' hogy a héten nincs a városban.
Merjek írni neki jövő héten? Félek hogy akkor már egész évben nem lesz itt
-
seniman
veterán
Helyi jófogás megint betette mára a kaput.Bontatlan Samu kúúúled tévé 320-ért,saját állítása szerint a bolti ár harmadáért.Árukeresőn 268-326K között van egy valóban új,boltból.Nem kellett volna elsumákolni a matek korrepetálást.
-
Migráns
tag
A jövő értelmiségije egyetemi elfoglaltságára hivatkozva hirdeti gépét.......de a "pappír " és a "kingstone" leírása nem szólaltatja meg benne a vészcsengőt!
Biztos népművelő lesz,vagy tanár.........Esetleg ügyvéd?
-
cbmfan
senior tag
ez mégis miért? giccses szörnyűség, verszacsí pléd meg még dob is rajta... van szerencsém ismerni olyat akinek ilyenekkel van berendezve háza, lepukkant dízel BMW-vel jár, aktuális csúcs ájfón klónja van, csak külsőségre ad ember. persze tele van adóssággal, bank viszi a házat, arra sincs pénz, hogy mit egyenek másnap, de új autó kell neki mert a BMW már nem jó mert X ismerősének nagyobb Audija van.
-
törölt tag
-
Chaser
legenda
válasz
wasdffafaaff #54006 üzenetére
Ha fiu vagy menj a jatszotarra, biztos akad majd jatszo pajti akivel egyutt homokozhattok ( :
-
seniman
veterán
válasz
wasdffafaaff #54006 üzenetére
Ha 90-es évjárú fiúcska vagy jó gumikkal,akkor eredj csajozni,de itt reklámozd magad.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest