Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
shteer #19043 üzenetére
Le tudta írni, hogy kihasználatlanság akkor már pozitív. Viszont ha beleírja a hirdetésbe, hogy kihasználatlanság miatt eladó, az egyből negatív. Akkor ismét nullán van. Kéne csinálni egy ilyen vásárlói ábrát, amikben a lépések fel vannak sorolva.
53ezer az gondolom vicc érte, nem vagyok képben az árakkal, de rengetegnek tűnik ismerve a korát és teljesítményét a kártyának. Ja de várjá a neten vagyunk, megnézem 2 másodperc alatt.
30-40 között megy újonnan, oké, viszlát.
Amúgy az is elég fail, hogy ekkora árkülönbségeket rádobálnak a gyártók a termékeikre a custom hűtő miatt, mintha olyan durván kéne hűteni azt a 60W-ot. -
shteer
titán
-
seniman
veterán
válasz
QbHead #19038 üzenetére
Pándy András jó lesz?
-
shteer
titán
-
kenwood
veterán
Kellett volna 1-2 cuccot nekem,csaladnak boltban vasarolni. (ddr4 ram,tablet)
Ez az arukereso mekkora kamu szemet oldal.
Legalacsonyabb arra nyugodtan 10-15%ot ra is dobhatsz,mert az elso par talalat szinte mindig halott linkre mutat,vagy rendelesre, valamikor soha napjan
Nem is talaltma olyan szurot, hogy "raktaron" ,ami papiron volt , es megrendeltuk masnapra,a bolt mondta,hogy 3-4 het ... -
törölt tag
válasz
Trailblazer #19018 üzenetére
Ja igen volt olyan zöld műanyag amibe frankón belerohadt az ember nyáron, de az nem kabinos volt hanem egyterű. Akkor az volt a másodosztály eredetileg gondolom. A kabinos piros plüssös meg az elsőosztály ezek szerint, de már akkor is nagy része másodosztály volt ezeknek is. Így már azért valóban volt különbség a kettő között, ha így nézzük, csak mai viszonylatban nem. Szerencsére legtöbbet ilyen fülkéssel mentem, azért az csilliószor jobb volt.
2 karfa volt mindegyikben oldalanként, ilyen lehajtható, az akkor 6 ülés, nem is láttam 8 ülésest sose.
-
törölt tag
válasz
Trailblazer #19016 üzenetére
Van valami különbség amúgy? Mert én néha átültem, de a fejtámlánál lévő fehér levehető, mosható kis kendőn kívül az égvilágon semmi különbséget nem vettem észre a másodosztályhoz képest.
Meg akkor ennyi erővel a csöcsrázó motorvonata és a kabinos másodosztály között is hatalmas különbség van. És a Desiro-ról nem is beszélve, pedig az is másodosztályú. -
Trailblazer
veterán
válasz
quailstorm #19015 üzenetére
Ja hogy te az elsőosztályúakat mondod... Na arra nincs rálátásom, tehát biztos így van. Főleg, ha van "bakter" a családban.
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Trailblazer #19014 üzenetére
Évente egyszer utazok vonattal, húsvétkor. Tavaly még találkoztam a hamutartóval. Apám lehet többet tud mesélni mivel vasutas 40 éve
-
Trailblazer
veterán
válasz
quailstorm #19013 üzenetére
Az átalakított dohányzó kocsikból azért kiszedegették (mármint hivatalosan) a hamutartókat, nehogy valaki kísértésbe essen.
-
törölt tag
Na ja, 2500-ért már felezett 45 nanós kétmagost kapni, de már az E8400-at illene annyiért adni kb., de gondolom még legalább dupláját elkérik azért is.
Ez a proci meg majdnem a legalja, egy ezrest ér, az a paszta a sarki PC boltban 350, a PCI hálókártya érhet egy 500-ast, nem sokat dob rá hogy új meg garis még.A másik meg egy kacatárus, TVben látta a jópoda reklámot amit anno az Apród meg a Jófogás nyomott, hogy milyen jó dolog egy vagyont lehet keresni az otthon a sarokba dobált szemétből, közben persze végül maradt egyedül a Jófogás, így hát átjönnek ide is árulni.
Mávos hamutálca miért menő amúgy, nincs már dohányzó vagon? Nem ültem vonaton már 6-7 éve. -
shteer
titán
válasz
MK VII #18978 üzenetére
Balogh Sandor létrehozta a csoportot.
február 13.ő pedig nem más mint sanyiksaborz
-
konikan
aktív tag
"Eladó 4DB PC játék.
Eladó 4DB pc játék. Egyben:4500FT
Külö-külön:1250FT/DB
Aki egyben venné meg annak:4000FT.
Aki külön:1250FT/DB
Kincsesbányán vehető át.
Sürgős lenne."Értem én, hogy sürgős, de azért az eladásra szánt címeket leírhatta volna.
-
customer114
őstag
válasz
quailstorm #18971 üzenetére
Gázhűtés? Az mi?
(#18993) TaaT: Hát ebbe a kánikulába én is bekenném pasztával, még ha nincs is beszerelve.
-
SUPREME7
őstag
Hihetetlen, hogy miket képesek emberek hirdetni.
http://hardverapro.hu/tag/ed333És még vevői is vannak ...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest