Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23851) DM-Fan válasza Gebriel (#23850) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"A Te érveid sem több a saját véleményednél, tehát Te itt ne gyere nekem az álszent szöveggel."

Tényeket közlök, amit a sajtó is lehozott, semmi egyebet. De látom neked a Sony saját beismerése is kevés. Elvakult emberrel lehet vitázni, csak fölösleges.

"A készpénz elfog tűnni...Muhahaha mikor 3011-ben???? :DDD :DDD Ne nevettesd már ki magad ;]"

Ha kicsit olvasgatnál is néha a baromságok irkálása mellett, akkor tudhatnád, hogy a fejlett országokban már most töredékére esett vissza a készpénzforgalom és ez a trend a fejlődő országokban is egyre erősödik. Persze gondolom a gazdaságpolitika még annyira sem érdekel, mint a tech-world.

"DE egyszer törjenek be hozzád vagy az autódba már ha van és vigyenek el bármit is...
Akkor emlékez majd erre, hogy nem az a hibás aki betört hozzád hanem TE jó magad, vagy is nem, hanem a ház kivitelezője vagy a kocsi gyártója. ;]
"

Köszönöm a jókívánságokat, hasonló szépeket kívánok neked is. :W Úgy látszik még mindig nem vagy képes felfogni a különbséget egy magánszemélyhez és egy titokgazdához való betörés és az ez elleni megelőzés során felmerülő felelősség között, de fölösleges is harmadszor elmagyaráznom, úgysem érted meg, a Sony iránti fanatizmusod ennél erősebb. Lényeg, hogy nem Te döntesz ebben a kérdésben, a Sony élén pedig picit okosabb emberek ülnek, a vezetőik egy hétnyi maszatolás után főhajtás mellett beismerték a felelősségüket és a cég fizetni fog a károsultaknak, ez tényleg becsülendő. Más kérdés, hogy kénytelenek így cselekedni, hogy valamit megmentsenek a presztízsükből.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23852) anulu


anulu
félisten

hogy egymás tépése helyett valami másról is szóljon a dolog: megjelent a MultiMAN 2.0. aki CFW-t használ, érdemes megnézni. XMB kinézetű mód is került bele, valamint gyorsult az FTP sebesség :)

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#23853) Gebriel válasza DM-Fan (#23851) üzenetére


Gebriel
veterán

Te nem vagy elvakult? Áááá nem, csak a másik oldalon.

hétnyi maszatolás után főhajtás mellett beismerték a felelősségüket

Ellehet ferdíteni így is. A főhajtás teljesen másért volt, de mind1 mert köztudott, hogy utálod a Sony-t és nem egyszer hangot is adtál itt a fórumon, tehát Te nekem ne beszélj itt fanatizmusról. Lehet valamit fanatikusan utálni is. :U

Bakker csak, ha egy kicsit is lenne tapasztalatod a pénzvilágról és nem csak annyit amit olvasol akkor nem mondanál ilyen hülyeségeket.

Mendő vita..., de míg nincs alátámasztott véleményed csak személyes, addig Te nekem ne vagdalkozzál semmilyen sajtóval...pláne azért ne mert a Sony egyetlen egyszer nyilatkozott és akit kicsit is érdekelt a téma az jól tudja miről.
Tehát ne próbálj már meggyőzni a hülyeségedről.. :U

[ Szerkesztve ]

(#23854) DM-Fan válasza Gebriel (#23853) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem tuddom honnan vetted, hogy utálom a Sony-t, ezt így nem mondtam soha, ráadásul én magam is felhasználója vagyok, így jogosan vannak elvárásaim. Amit utálok az az, ahogy semmibe veszik a felhasználói igényeket és ahogy kezelik ezt a konzolt kezdettől fogva. Igen, ennek többször hangot adtam a topicban, aki következetesen ferdít és isteníti a gyártót, az Te vagy, ahogy azt már megszokhattuk. Lehetne elvakultságnak nevezi az én hozzáállásomat is, de szerintem csak magad röhögteted ki vele, mert ezek tények, amikkel ugye nehéz vitatkozi. Vagy szerinted megfelelő a Sony viszonyulása ehhez a platformhoz? Hát, minden csak igényszint kérdése. Egyébként az általad oly bőszen emlegetett PS3-as tábor nagy része ezen a véleményen van a PS Com-on is. Ott is megy a sírás már vagy 2 éve a konzol történései kapcsán.

A pénzvilágos személyeskedésedre már nem is reagálnék, úgy mondasz véleményt valakiről, hogy nem is ismered, nem tudod mivel foglalkozik,ráadásul megint tényekkel vitatkozol: ha jártál - vagy csak olvastál - volna az észak-európai országokról, akkor tudnád, hogy mennyire nagy mértékben megvalósították már a fizikai pénz visszaszorítását.

Nem próbállak én téged meggyőzni semmiről, minek, teljes az én életem anélkül is. Részemről fölöslegesnek érzem a veled való "vitát", mert a vitához érvek kellenek, nem személyeskedés, márpedig értelmes érveid nem nagyon voltak.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23855) Gebriel válasza DM-Fan (#23854) üzenetére


Gebriel
veterán

Látom amikor már nem tudod alátámasztani az érveidet, elkezded a kőkemény személyeskedést.. :U nincs itt semmilyen érv csak az amit Te annak gondolsz...saját magad forgatod be. Van egy véleményem , de annyi eszed legyen már, hogy ez nem kész tényként közlőd. :U

Igen, ennek többször hangot adtam a topicban, aki következetesen ferdít és isteníti a gyártót, az Te vagy, ahogy azt már megszokhattuk. Lehetne elvakultságnak nevezi az én hozzáállásomat is, de szerintem csak magad röhögteted ki vele, mert ezek tények, amikkel ugye nehéz vitatkozi
Fogd vissza magad...

[ Szerkesztve ]

(#23856) DM-Fan válasza Gebriel (#23855) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

No comment.

Get Moded!

(#23857) Gebriel válasza Gebriel (#23855) üzenetére


Gebriel
veterán

Van egy véleményed , de annyi eszed legyen már, hogy ez nem kész tényként közlőd.

Így a jó csak kicsúsztam a szerkesztésből.

(#23858) DM-Fan válasza Gebriel (#23857) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

De most sem cáfolsz, csak személyeskedsz, újfent.

Tessék: cáfold meg, hogy a Sony éveken keresztül leszarta a felhasználói igényeket! Cáfold meg, hogy folyamatosan leépítette a konzol funkcióit! Cáfold meg, hogy elavult tűzfalat használt a PSN védelmére! Cáfold meg, hogy titkosítatlanul tárolta a felhasználói adatokat! Cáfold meg, hogy mindezekért nem tehető felelőssé! Cáfold meg azt is, hogy a felhasználók igen nagy hányada emiatt igen elégedetlen és jelenleg is perlik a Sony-t! Én ezeket soroltam fel ma, és ezek tények. A véleményem pedig az, hogy teljesen jogos a felhasználók felháborodása és hogy a Sony folyamatosan, többször hibázott, ahogy maga is elismerte. Szerintem ez elég ténykérdés. Ha nem tetszik, az a te bajod!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23859) Sonja


Sonja
veterán

Sony Hiring Developer To Work With Google Chrome's Engine Ez jól hangzik! :K

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#23860) DM-Fan válasza Sonja (#23859) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Bár látnánk ennek eredményét is egyszer! Ha másra nem, talán erre jó volt a mostani fiaskó, hogy észbe kapjanak, hogy tán figyelni kéne arra is, hogy mit szeretnének a felhasználók. Ugye ezért dobták be most azt is, hogy megfontolják a cross game chat-et, amiért kb. 4 éve sírnak a tömegek.

Get Moded!

(#23861) Gebriel válasza DM-Fan (#23858) üzenetére


Gebriel
veterán

Megcáfolod Te saját magad... ;] Természetes, hogy a fő hunyó itt az, aki betört a rendszerbe és adatokat lopott.
ENNYI.........magad ellen beszélsz folyamatosan.. :U
[link]

Ezeket meg senki nem vitatta, hogy.. Sony éveken keresztül leszarta a felhasználói igényeket! Cáfold meg, hogy folyamatosan leépítette a konzol funkcióit!

Ajánlom a topic kitakarítását mert, színvonal aluli amit itt csináltunk...de vállalom minden egyes hsz-t. Ha marad engem nem zavar...

[ Szerkesztve ]

(#23862) anulu válasza Sonja (#23859) üzenetére


anulu
félisten

lehet, h böngészőt akarnak pakolni a gépbe a mostani khmmm, izé helyett? :)

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#23863) r3dsnake válasza Gebriel (#23861) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Mert ezek aztán tényleg érvekkel alátámasztott "infók"...

Tényleg kár magyarázni, úgy tűnik megragadt a dolog "házbabetörésnél", és még mindig nem érted, hogy itt nem 1 személyről, hanem (a SOE-vel együtt) 100 millió user adatáról van szó, ami NEM VOLT TITKOSÍTVA ÉS VÉDVE.

És ennyi userrel és ekkora szolgáltatással ezt nem engedheti meg magának a Sony. Ha nem lettek volna ennyire nagyképűek, hogy velük úgyse történhet semmi, akkor rendesen védték volna a cuccokat.

(#23864) jookomak válasza Sonja (#23859) üzenetére


jookomak
őstag

Épp ideje. Pedig olyan könnyen befoghatná a sony a szánkat, jó böngésző, email/gmail kliens, skype, mkv-ntfs, sokak által várt cross game chat, aztán ennyi. Képnéző, zenelejátszó már most is van.

(#23865) heim válasza jookomak (#23864) üzenetére


heim
tag

Jó-jó, de mikor lesz PSN? :F

Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)

(#23866) Djuree válasza heim (#23865) üzenetére


Djuree
félisten

3 hét múlva...talán :DD ;]

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#23867) Zigur válasza Djuree (#23866) üzenetére


Zigur
senior tag

Olyan hamar ?! :D

(#23868) gabesy válasza Djuree (#23866) üzenetére


gabesy
tag

Remélem előbb is. Bár most már időm nem lesz játszani. Inkább várom, hogy vége legyen ennek az egész huzavonának.

Gabesy

(#23869) Sonja


Sonja
veterán

Sony PSN restoration targets end of May!

"A spokesperson for Sony Japan has warned that PlayStation Network may not be fully operational again until 31st May."

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#23870) heim válasza Sonja (#23869) üzenetére


heim
tag

:R

Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)

(#23871) Bdanyy


Bdanyy
addikt

Sziasztok!

Régebbi ps3-ak mennyire mennek tönkre, xboxhoz viszonyítva? Lehet vennék egyet használtan, ezért érdekel, illetve még annyi lenne a kérdés, hogy régebbi konzolok játékainak vásárlására van lehetőség psnen, mert wiinél tudom hogy van ilyen, de lehet az csak egyedi :) Tudom miért akarnék olyanokkal játszani, de miért ne :)

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#23872) MrTwister válasza Sonja (#23869) üzenetére


MrTwister
őstag

Az igen! Nem sietik el! :(

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#23873) MrPG8 válasza MrTwister (#23872) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Csak hogy tisztázzuk FULLY OPERATIONAL. Tehát már előtte jóval visszahoznak dolgokat.

(#23874) ->Raizen<- válasza Bdanyy (#23871) üzenetére


->Raizen<-
veterán

Szevasz! A régebbi fat modelleknél a 60 gb-os és a 40 gb-os gépek azok amik 2,5 3 éves koruk körül beadják a kulcsot yellow led hibával. Ugyan az a történet mint az xboxnál az egyik processzor felszakad a panelről a forrasztás gyenge minősége miatt meg hogy zárványos esetleg. De azok is főleg azért mert a nagy hőtágulás miatt igénybe van véve a forrasztás és mivel nincs ólom a cin golyócskákban amivel az alaplappal érintkezik a gpu meg a cell megreped majd elválik. Ezt legkönnyebben úgy lehetne elkerülni ha magas helyre van feltéve a ps3 kevésbé porolódós helyen és 3 havonta 1x ki van porszívózva meg vársz 15 percet a ps3 menüben játék után hogy lehüljön minden nem egyből kapcsolod le a gépet.
Nekem lassan 3 éves lesz a fat 60 gb ps3 és semmi baja még csak le sem fagyott egyszer sem 2. tulaja vagyok naponta 4 órát nyúzom gt5-el mostanában. Psn plusz-nál tudtommal elérhetőek régebbi játákok is de nyugodtan világosítsatok fel skacok hogy is van ez.
60-as gépet ajánlok ps1 ps2 játékokat csont nélkül viszi! A legértékesebb ps3-nak tartom!
A meghibásodási arány 10% körül van a fat gépeknél nem pedig 100% mint az első szériás xboxoknál!
Az új slim ps3-nál is fenn áll a yellow led hiba és az még jobban melegszik mint egy fat gép és hangosabb a blue ray olvasója és a hűtése nem vicc Volt 120-as slim gépem már piaci ótva konzol hatását keltette bennem a fat gépre ránéz az ember és azt gondolja azt a qva ezt megérte megvenni!

[ Szerkesztve ]

(#23875) DM-Fan válasza r3dsnake (#23863) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Hagyd a fenébe, teljesen fölösleges vele leállni!

Inkább súgok egy jót:

Aki nagyon baráti áron szeretne magának vadonatúj, fóliás Killzone 3-at, az térjen be a Multiformatba! Konkrétan 6.990 Ft-ért vehető meg akciósan a játék, én már be is gyűjtöttem. Bontatlan, nem platinum. Véleményem szerint ez erősen jó ár egy nemrég megjelent húzócímért. Mondhatnám, hogy tényszerűen nagyon jó ár, de még a végén ebbe is beleköt valaki. :U

Get Moded!

(#23876) Gebriel válasza r3dsnake (#23863) üzenetére


Gebriel
veterán

Ezzel nincs is baj SŐT lehet, hogy kellet is, de nem így... :(
Erre jó a hacker bemegy megmutatja, hogy tré a rendszer és ennyi, de itt konkrétan adat LOPÁSRÓL van szó!!! És a kettő nagyon nem ugyan az..és ez miatt áll a ki**szot rendszer. :((

(#23877) MrTwister válasza MrPG8 (#23873) üzenetére


MrTwister
őstag

Ja csak nekem kellene a store is, az meg ugye majd ha Fully Op. lesz. :(

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#23878) MrPG8 válasza MrTwister (#23877) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Nekem is pont az kéne. Előző pár hónapban alig volt bekapcsolva gép, most meg megakartam venni az új TR-t egy kis multimókázásra erre tessék az embereknek hackerkedni van kedvük. Én mondom kemény világban élünk.

(#23879) Bdanyy válasza ->Raizen<- (#23874) üzenetére


Bdanyy
addikt

Köszi szépen a választ :R :)

Igazából én is fatet szeretnék a ps2 kompatibilitás miatt, nem is tudtam hogy ps1 is megy vele :)

Mondjuk én nem játszanék rajta túl sokat néha pár órát, úgyhogy újat nem vennék, de örülnék ha sikerülne egy hibamentes darabot kifogni ami bírná még. Ha csak 10% megy tönkre akkor az azért jobban bevállalható, mint xboxnál ami van.

http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

(#23880) Gebriel


Gebriel
veterán

Gondok vannak a másik oldalt is.. ;]
Ha nem Martin írta volna akkor csak egy ócska hírnek venném..

(#23881) Scorpio06 válasza Gebriel (#23880) üzenetére


Scorpio06
aktív tag

"hackertámadás érte azt az "Anonymus" nevű hacker-szervezetet" :DDD

(#23882) anulu


anulu
félisten

szerintetek, ha banolták a PS3-am PSN-ről, akkor az csak azután derül ki, h már befrissítettem, vagy ha fel akarok menni még a FW detect előtt szól(hat)?
nem akarok "potyára" frissíteni, és picit f*sok tőle :(

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#23883) #79125504


#79125504
törölt tag

Sziasztok !

Megtudná nekem mondani valaki , hogy ezen a monitoron. Milyen képminőséget kapnék , ha rákötnék egy PS3-at ?

HP Pavilion w2216:
[link]

( pl recés lenne a képminőség , vagy élvezhető)

Előre is köszönöm segítőkészségeteket :)

(#23884) redXIII


redXIII
senior tag

Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata az utángyártot Six Axis joyal?Érdemes megvenni vagy nagy a különbség a gyárihoz képest?

Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.

(#23885) redXIII válasza Gebriel (#23880) üzenetére


redXIII
senior tag

Ez az a Martin?)))

Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.

(#23886) v!ct0y válasza anulu (#23882) üzenetére


v!ct0y
veterán

De miért akarsz visszatérni? Felcsillant a szemed az ingyen cuccokra ? :U

(#23887) anulu válasza v!ct0y (#23886) üzenetére


anulu
félisten

nem. azok pont nem érdekelnek. úgy... jött :)

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#23888) DM-Fan válasza anulu (#23882) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Hát, ez elsődlegesen a bejelentkezési protokoll sorrendjétől függ. Tekintve, hogy a firmware-frissítéshez nem kell bejelentkezni a PSN-be - sőt, ugye addig nem is tudsz, amíg nem a legfrissebb firmware van fönn - ezért gondolom, hogy az első lépés a verziószám ellenőrzése. Tehát ekkor még nemigen vizsgálja, hogy tiltólistán van-e a géped. Márcsak azért is gondolom, mert ugye az újabb játékok futtatásához is kellhet a frissebb rendszerszoftver, azt meg úgyis megkapnád a játék lemezéről is adott esetben, tehát ebből nem érdeke kizárni - márcsak azért sem, mert akkor ezek után még annyira sem vennéd a szoftvereket. (gyanítom ugyanígy megkapnád pl. a patch-eket is a játékokhoz, mivel az sem PSN-alapú, hanem http-protokoll - pl. ma is simán lejött az 1.08-as patch a Killzone 3-hoz, pedig ugye nincs PSN lassan 3 hete). Ezután viszont az újraindulást követő PSN-be való bejelentkezés elindítása után érne a kellemetlen meglepetés, mert szerintem csak ott szembesülnél azzal, hogy bannoltak és nem tudnál feljelentkezni a PSN-be, nem tudnál belépni a Store-ba, stb. Már ha bannoltak egyáltalán. Szóval szerintem nem fogod tudni előre, de ez csak tipp, igazából nem érdekel a dolog, soha nem volt CFW a gépemen és nem is lesz. Azzal sincs időm eleget játszani, amit megveszek.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23889) DM-Fan válasza #79125504 (#23883) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Tekintve, hogy ezen monitorok skálázó elektronikája nem túl fényes, ezért csak a natív felbontásukon hajtva adnak tisztes képet, szóval nem lenne túl szép képe rajta a PS3-nak, ami 95%-ban 720p felbontásban nyomja ki a játékokat. Ki tudod próbálni: küldj rá PC-vel a monitorra 1280x720-as jelet és meglátod milyen minőséget ad!

Get Moded!

(#23890) DM-Fan válasza redXIII (#23884) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Tudtommal a legtöbb utángyártott kontroller már nem működik a 3.15-ös firmware óta. Egy-két kivétel van (talán Logitech kontrollerek között, ha jól emlékszem), de szerintem nemigen érdemes velük rizikózni.

Get Moded!

(#23891) Gebriel válasza redXIII (#23885) üzenetére


Gebriel
veterán

Bezony... :K

(#23892) Mappa


Mappa
addikt

MW2 multi kb. minden 2. kör után PS-n is kidob??? vagy megint PC-sek szívatják?

nem kötelező megadni

(#23893) anulu válasza DM-Fan (#23888) üzenetére


anulu
félisten

jaja, ezekkel tisztában voltam, de köszi a megerősítést :) akkor majd kiderül. a figyelmeztető mail óta nem voltam PSN-en, abban meg azt írták, h térjek vissza OFW-re...

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#23894) csimpi1 válasza Mappa (#23892) üzenetére


csimpi1
tag

De jó lenne, ha kidobna a MULTI! :D

" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "

(#23895) redXIII válasza DM-Fan (#23890) üzenetére


redXIII
senior tag

Na bakker,má megrendeltem.Akkor jó lessz majd disznek.

Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.

(#23896) redXIII válasza Gebriel (#23891) üzenetére


redXIII
senior tag

Benne van még az 576 bizniszben is?Valamikor,még a boldog békeidökben,ittam a szavait :D

Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.

(#23897) Kraptor


Kraptor
őstag

Új kártya kibocsátásának díját ki fogja megfizetni, valaki tudja?

(#23898) Sanyi.mTs válasza Kraptor (#23897) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

a hírekben, amit olvastam a SONY magára vállalja.

(#23899) dilipok válasza Sanyi.mTs (#23898) üzenetére


dilipok
veterán

mondjuk azt nem tudom hogy egy 2-3ezer forintos tetelert, majd miket kell prezentalni a sonynak. Lehet nem eri meg a huzavonat... Lehet egyszerubb egy uj szamlat nyitni olyan helyen ahol kapsz kartyat ingyen.

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#23900) Gebriel válasza redXIII (#23896) üzenetére


Gebriel
veterán

Nem már nem, illetve protezsálja a Konzol magazint. de ő szerkeszti a azt a weboldalt.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.