Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23951) DM-Fan válasza olbaidhun (#23944) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Szerintem ebbe a topicba elég sok minden belefér - konkrétan minden, ami a PS3-mal kapcsolatos, márpedig most akárhová mész, mindenhol ez a téma, amit itt is feszegetünk. Másra próbálnám erőltetni a véleményem? Hányszor is írtam le az elmúlt napokban, hogy senkit nem akarok semmiről meggyőzni? Szerintem legalább háromszor. De az már nekem fáj, amikor elvakult emberek próbálják lenyomni akár az én, akár a más torkán, hogy mennyire nem a Sony az, akit itt hibáztatni kell. Kérdem én, ezek az emberek mennyivel kevésbé elfogultak pozitív irányban, mint adott esetben én negatívban? Szerintem semmivel, sőt! Ezen túl azt se próbáld már bizonygatni, hogy egyedül vagyok a véleményemmel, mert ez ha csak ezt a topicot nézzük sem igaz, ha meg a szélesebb PS3 scene-t nézed, akkor meg pláne nem! Mi, régebben ide írók, az #1. HSZ egykori összerakói szépen folyamatosan le is morzsolódtunk ebből a topciból, nem véletlenül. Abszolút nem kötelező olvasni a HSZ-eimet, OFF-ban írtam, ha nem tetszik, átugrod, nem a sajátod a topic, ezen felül nem lehet mindig mindenki olyan, aki neked ad igazat, ahogy velem sem kell egyetérteni. De amikor valaki trollkodik és érvek nélkül vagdalkozik (nem rád gondolok), az kicsit fura azért. Szerintem kellően megtámogattam a véleményem példákkal, hírekkel, cikkekkel és nem a vakvilágba írok, minden alap nélkül. Részemről befejeztem, sajnos továbbra is azt látom, hogy a topic Sony fan-klubbá avanzsált, ami alapvetően nem baj, csak át kéne nevezni.

Get Moded!

(#23952) DM-Fan válasza ->Raizen<- (#23950) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Csordaszellem rulez, saját véleményed meg nulla a témáról, ezt tudom leszűrni a HSZ-eidből. Annyira tudtam, hogy megint jön valaki, aki avatar alapján fogja megítélni a másikat, ehhez csak gratulálni tudok, erről beszéltem a topic színvonalának mélyrepülésével kapcsolatban! Nyilván az #1. HSZ-t sem olvastad, azért nézd meg legalább, hogy kik rakták össze! Sosem értem miért érzi magát valaki feljogosítva arra, hogy személyeskedjen csak azért, mert nem egyezik a véleménye a másikéval. Erős kulturáltságra vall.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23953) karakpecze21


karakpecze21
senior tag

Gyerekek ez már vicc ami itt megy pár napja.
Ha az ember benéz mást nem lát mint ezt az ostoba cívódást.
Mindenki mondott igazságot is és baromságot is, de lépjünk már ezen túl vagy intézzétek privátba, mert az emberek többsége nem erre kíváncsi.

Ehhez a lassan már veszekedésbe torkolló vitához nem egy ember kellett annyi biztos.

(#23954) Baga1983


Baga1983
senior tag

Sziasztok! Szeretnék merevlemezt cserélni a PS3-omban, és mivel filmek is lesznek rajta dögivel, kinéztem egy olcsó 640GB-ost. WD BEVT sorozat. Az lenne a kérdésem hogy nem lassulnának e a játékok emiatt.

(#23955) DM-Fan válasza Baga1983 (#23954) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem. Bőven elég az 5400 rpm-es is, sőt, inkább ez az ajánlott, mivel kevésbé zajos és kevésbé is melegszik. Kimutatható lassulás a 7200 rpm-eshez képest minimális, az is inkább a telepítési időben és minimálisan a töltési időben nyilvánul meg, pár másodpercet jelenthet. A legnagyobb, amiről eddig olvastam, hogy működött PS3-ban, az pont 640 GB-os volt. Milyen szériaszámú modellbe tennéd egyébként? Mert az nem biztos, hogy mindegy, az első szériás darabok nem mind szeretik a nagy HDD-ket!
Én szintén WD-re cseréltem (Scorpio Blue, 5400 rpm, 250 GB), gond nélkül működik lassan 3 éve, a gyári HDD-hez képest (Seagate volt benne) semmilyen lassulást nem vettem észre.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23956) Baga1983


Baga1983
senior tag

Slim 160 GB, 1,5 éves, többet nem tudok róla.

(#23957) DM-Fan válasza Baga1983 (#23956) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Akkor nemigen lesz gond!

Get Moded!

(#23958) anulu válasza Baga1983 (#23956) üzenetére


anulu
félisten

annyi a lényeg, h mindenképp állítva legyen a konzol, különben melegedés miatti fagyások lehetnek (részemről belefutottam 500assal)

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#23959) DM-Fan válasza anulu (#23958) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Illetve még egy jó tanácsot lehet adni: az eredeti HDD-t lehetőség szerint célszerű meghagyni, vagy csinálni rá egy backup-ot, később hasznos lehet!

Get Moded!

(#23960) anulu válasza DM-Fan (#23959) üzenetére


anulu
félisten

nem fontos. garanciát nem befolyásolja pl

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#23961) DM-Fan válasza anulu (#23960) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ja, nem is a gari miatt, ahhoz tényleg nincs köze, nem bukja vele a garanciát, még a manual is említi a HDD-cserét. Pusztán az adatok, mentések végett. Időnként lehet rá backup-olni és akkor megmarad, ha a gép meg is adja magát. Tényleg, a PSN+ tudja már a cloud-szolgáltatást, vagy ez csak jövőbeli terve a Sony-nak?

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23962) Zigur válasza DM-Fan (#23961) üzenetére


Zigur
senior tag

Már tudja a PSN+.

(#23963) DM-Fan válasza Zigur (#23962) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Na, akkor végülis az is egy alternatíva a HDD-s backup helyett. Már ha valaki előfizet rá.

Get Moded!

(#23964) anulu válasza DM-Fan (#23961) üzenetére


anulu
félisten

hát, ha a gép megadja magát, akkor sokra nem megy vele, mert official firmware mellett csak arra a gépre lehet visszatölteni, amelyikről le lett mentve. szóval ha gariban kap másikat, akkor bukó. cfw mellett ilyen gond sincs :P

[ Szerkesztve ]

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#23965) DM-Fan válasza anulu (#23964) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Igen, végül is akkor a pendrive-os backup jöhet még szóba, de az csak a mentésekre. Mondjuk én arra gondoltam, hogy ha beszarik a gépe, akkor ne a 640 GB-ossal adja le szervizbe méltányossági gariban - mivel ugye május 1-től már nem azt a gépet kapod vissza, amit leadtál. Ezért ilyenkor célszerű bele a gyárit visszapasszintani, minthogy a saját beruházású HDD-det elbukd.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23966) Gebriel válasza DM-Fan (#23951) üzenetére


Gebriel
veterán

Szerintem kellően megtámogattam a véleményem példákkal, hírekkel, cikkekkel és nem a vakvilágba írok, minden alap nélkül

Mutass bármilyen hírt vagy cikket amivel Te támogattad a véleményed :U
Nincs neked semmi érved csak a magad oldalán, vagy éppen amit olvasol valahol.
Te konkrét áldozata vagy a média hisztériának..

Gondolom még mindig nem tűnik fel és soha nem is fog mert szűk látókörű vagy, hogy a PS3 tulajok többségének nem teszik amit a SONY-val csináltak mert az SZÓRAKOZÁSUKAT tették tönkre. Max azok értenek veled egyet akik warezolnak elég erősen. Az undergrund topicokban meg ezek az alakok gyűlnek össze.
És olvas már kicsit vissza ebbe a topicba, hogy ki is az aki veled egyet ért.
Akik legjáratosabb ebben a dologban akik mindnyájunk közül a legjobban belát a színfalak mögé anulu is csak tényeket közöl és nem álláspontot.

Látom kezded megint a hülyeséged.
De az már nekem fáj, amikor elvakult emberek próbálják lenyomni akár az én, akár a más torkán, hogy mennyire nem a Sony az, akit itt hibáztatni kell.
Óóóóó hát persze, hogy nem a hackerek a hibásak. Ők tisztességes emberek akik nem TÖRTEK be sehova, akik nem LOPTAK el semmit, akik nem okoztak ANYAGI VESZTESÉGET egy cégnek.
Igen ezeket figyelembe véve tényleg a Sony volt a hibás, hogy most nem megy a PSN.
Teljesen mind1 milyen rendszerük volt, mert akik nagyon akar az bemegy már ha ért hozzá. De kár is lenne ebbe bele menni mert jönnél itt a gyenge kifogásaiddal amiket Te érveknek gondolsz.
Szerinted ha sor kerül rá a tárgyalásra hackerek vs Sony bárkit is érdekelni fog, hogy a Sony, hogy tárolta az adatokat?? K**vára nem..Fogd már fel.

#1. HSZ egykori összerakói szépen folyamatosan le is morzsolódtunk ebből a topciból, nem véletlenül.
A névsorban az eslő 2010-ban volt utoljára a PH-n nagyon aktív volt eddig is. :U
Kelzsoca a eltűnés nem tisztázott a topicból,
PhoenixK mint egy mentő angyal mindig feltűnik és olyan kérdésekre válaszol amit igen kevesen tudnak.
Vagy még Te akik ezt a dolgot egy titulusnak állítja be mint ha bármiben is mérvadó lenne. :U

[ Szerkesztve ]

(#23967) Gebriel válasza Gebriel (#23966) üzenetére


Gebriel
veterán

....folyt

Persze ettől függetlenül egy korrekt tartalmas FAQ-t csináltatok. :R

(#23968) Gebriel válasza DM-Fan (#23952) üzenetére


Gebriel
veterán

..Nyilván az #1. HSZ-t sem olvastad..,
De még az alapelveket sem.. :U

(#23969) Zigur válasza anulu (#23964) üzenetére


Zigur
senior tag

A mentés accounthoz kapcsolódik, tehát éppen hogy a lényeg az, hogy akárhonnan elérhető.
Egyébként lehet hogy CFW-vel nincs ilyen gond, viszont mivel nincs multi se CFW-vel, attól a pillanattól értelmetlenné is vált sok ember számára.

(#23970) Zigur válasza Gebriel (#23966) üzenetére


Zigur
senior tag

Szerinted ha sor kerül rá a tárgyalásra hackerek vs Sony bárkit is érdekelni fog, hogy a Sony, hogy tárolta az adatokat?? K**vára nem..Fogd már fel

Annyi megjegyzés ehhez, hogy valóban, ezt majd felhasználók vs Sony ügyekben veszik fel, amiből már jópár indult, a per alapja hogy a Sony nem tett meg mindent az adatok védelmében. Nyilván a per során majd jobban kiderül ez mennyire áll meg.

(#23971) Mappa válasza DM-Fan (#23955) üzenetére


Mappa
addikt

a joy is bírta a 3 évet?

nem kötelező megadni

(#23972) Sonja


Sonja
veterán

PSN online gaming return imminent?

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#23973) karakpecze21 válasza Sonja (#23972) üzenetére


karakpecze21
senior tag

Ezek szerint ma ha munka után bekapcsolom a PS-t menni fog a multi? :C

(#23974) heihachi válasza karakpecze21 (#23973) üzenetére


heihachi
addikt

Nem valószínű, a cikk alapján nekem nem ez jött le legalábbis.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#23975) Zigur válasza karakpecze21 (#23973) üzenetére


Zigur
senior tag

Én hétfőre tippelnék, nem biztos hogy a kiéhezett népeket rá akarják engedni pont hétvégén egy ki tudja mennyire stabil PSN-re.

(#23976) anulu válasza Zigur (#23975) üzenetére


anulu
félisten

pont hétvégén lehetne stressz tesztelni. ma kapom új gépet, ofw 3.60 megy fel rá, szóval engem is érinteni fog, ha nem megy...

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#23977) velizare válasza DM-Fan (#23925) üzenetére


velizare
nagyúr

"A Sony San Diego-i leányvállalatánál levő szervert elvileg két tűzfal is védte, de mint kiderült, a rendszeren az Apache Web Server régi, biztonsági javítások nélküli verziója futott, annak összes befoltozatlan, széles körben ismert sebezhetőségével. Szakértők szerint hónapok óta nem frissítették a megtámadott rendszert, és maga a Sony is elismerte, hogy tudott a biztonsági résekről."

[link]

[link]
[link]

szép hoax volt, be is nyalta mindenki.

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#23978) karakpecze21 válasza heihachi (#23974) üzenetére


karakpecze21
senior tag

A nem létező angol tudásommal nekem ez jött le, de akkor ezek szerint tévesen.

Zigur : Én a hétfővel is kiegyeznék, csak menne már.A jövő hét folyamán már nagyon remélem, hogy elindul, mert ha nem, akkor lehet átalakítom a gépem répatartónak vagy macska alom tálcának. :D

[ Szerkesztve ]

(#23979) heim válasza karakpecze21 (#23978) üzenetére


heim
tag

A macskák túl kényesek, nem is biztos hogy használnák...lehet nekik is - ezek után - csak xbox kell..... :D

[ Szerkesztve ]

Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)

(#23980) karakpecze21 válasza heim (#23979) üzenetére


karakpecze21
senior tag

Hát mondasz valamit... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#23981) anulu


anulu
félisten

na, gépem elcserélve, új 160-as slimre ofw 3.60 megy majd fel

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#23982) DM-Fan válasza velizare (#23977) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Olvastam én is. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Az ellenkezőjét sem tudja igazolni a fórumos srác sem. Igen sok sajtóorgánum lehozta a hírt, a Sony tudtommal mégsem igyekezett cáfolni, csak ennyit történt:

"Sony was invited to participate in the hearing, but declined to attend. In a letter to the committee, Sony said it has added automated software monitoring and enhanced data security and encryption to its systems in the wake of the recent security breaches."

Magyarra fordítva az események következtében kezdték el az automatikus monitorozást és adattitkosítást.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23983) DM-Fan válasza Gebriel (#23966) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Mutass bármilyen hírt vagy cikket amivel Te támogattad a véleményed"

:) Egyrészt minek ismételjem magam, másrészt meg ha megteszem, akkor is csak azt vágod a fejemhez, hogy áldozata vagyok a "média hisztériának". Akkor meg minek? Én egyébként sem szándékszom tovább OFF-olni ezzel kapcsolatban, de úgy látszik csak az a probléma, amikor én teszem, amikor Te, vagy más, az nem.

"Max azok értenek veled egyet akik warezolnak elég erősen. Az undergrund topicokban meg ezek az alakok gyűlnek össze."

Ja, én is mindjárt arra gondoltam, hogy azokat érinti a legérzékenyebben a leállás, az adatlopás és hogy nem tudnak fölmenni a Store-ra, akik CFW-vel nyomják és egyébként is bannolják őket a hálózatról és akik még a bolti játékokat sem hajlandóak megvenni. Logikus. :U
Magam amúgy nem warezolok, OFW van a gépemen kezdettől fogva, sokat játszom online és a Store-t is használom rendszeresen.

"Óóóóó hát persze, hogy nem a hackerek a hibásak."

Látom nálad tényleg csak fekete és fehér van. Hányszor írtam le, hogy a hacker-ek a fő hunyók és mélyen elítélendő, amit csináltak?! Kb. ötször! Pusztán annyit merészeltem mondani, hogy a Sony felelősségét is vizsgálni kell a dologban, mert bizony ő is tehet a dologról, amit egyébként ő maga is elismert (kvázi vitán felül áll - már legalábbis aki ezt hajlandó belátni) - magad linkelted a képet a hajlongó vezetőkről, akik elnézést kértek a mulasztásokért. Még azt is leírtam, hogy becsülendő, hogy legalább ennyit megtett a Sony. Erre mindig az a válaszod, hogy a hacker-ek a bűnösök. Látom, Te aztán abszolút elfogulatlan vagy! :N

"Szerinted ha sor kerül rá a tárgyalásra hackerek vs Sony bárkit is érdekelni fog, hogy a Sony, hogy tárolta az adatokat?? K**vára nem..Fogd már fel."

De fogja érdekelni, csak nem azon a tárgyaláson, amiről Te beszélsz, ahogy Zibu kolléga is megmondta. Az a tárgyalás, amiről Te beszélsz, lehet hogy soha nem is lesz, ha nem találják meg a rohadékokat. Ellenben a Sony ellen már most perelnek.

Mindegy, én már rég lezárnám ezt a témát, mert teljesen mindegy, hogy mit írok és mennyi infót linkelek a dologról, úgyis belekötsz.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23984) DM-Fan válasza Mappa (#23971) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Persze! Semmi baja a kontrollernek, max. annyi, hogy ahol fogod, ott ugye kifényesedik. De egyébként semmi gáz vele, minden gombja és a gombák is tökéletesek, az akksi ugyanolyan jól bírja, mint eredetileg. Mondjuk hozzátartozik, hogy nem szoktam idegbeteg módon a földhöz csapdosni - csak mert láttam már olyat, aki viszont igen. ;)

Get Moded!

(#23985) Mappa válasza DM-Fan (#23984) üzenetére


Mappa
addikt

:K

nem kötelező megadni

(#23986) velizare válasza DM-Fan (#23982) üzenetére


velizare
nagyúr

he? google cache szerint már március 23.-án (hónapokkal a törés előtt) már az apache webszerver 2.2.17es verziója volt fent. a 2.2.18at pedig tegnapelőtt adták ki. mit kellene még ezen cáfolni?
ráadásul a csóka a konkrét kérdésre azt írta, hogy nincs információja arról, milyen védelmet használt a sony, de azt hallotta (ezt úgy fordítják szépen, hogy tudni vélte), hogy avítt, és hogy figyelmeztették őket. szintén konkrétum nélkül.
magyarra fordítva csórikám nem tud többet a témáról, mint a hat hónapos gyerekem.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#23987) DM-Fan válasza velizare (#23986) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Az IT Café ezt hozta le:

"Profi munka kontra hanyagság

Sindzsi Haszedzsima, a cég informatikai vezetője beszámolt arról, hogy a támadás egy olyan alkalmazásszerverről érkezett, mely a Sony hálózatában egy webszerver és két tűzfal mögött található, s a szakember szerint a crackerek roppant felkészültek voltak, igen kifinomult módszert használtak. Az első támadást egy vásárlási akciónak álcázták, ezért a hálózati biztonsági rendszer nem ismerte fel, majd a sikeresen bejuttatott szoftver az alkalmazásszerver egy ismert sebezhetőségét használta ki, hogy egy oda telepített programmal hozzáférjen a harmadik tűzfallal védett adatbázisszerverhez. Haszedzsima elismerte, hogy a Sony Network Entertainment, a két szolgáltatás üzemeltetéséért felelős társaság vezetői nem tudtak az említett sebezhetőségről. (A Wired információi szerint fórumokon már hónapokkal ezelőtt előkerült a téma, nevezetesen, hogy a Sony által használt szerveren az Apache egy régebbi verziója fut, melynek a sebezhetősége ismert.) Ez súlyos hiányosság volt, jelentette ki a japán szakember, ezért a Sony lépéseket tesz annak érdekében, hogy ilyesmi többé ne fordulhasson elő, egy új biztonsági vezetői pozíció felállítása mellett többek között egy automatikus szoftverellenőrző rendszer bevezetését tervezik."

Magyarul a Sony maga ismerte el a hiányosságot, ez nem fórumpletyka.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23988) DM-Fan válasza velizare (#23986) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Gondolom annyi történt, hogy a webszerveren futó tűzfal teljesen naprakész volt (gyanítom ezt mutatja a Google Cache is), de a mögötte levő alkalmazásszerver tűzfalának fejlesztésére már nem fordítottak figyelmet, mivel nem gondoltak arra, hogy oda egy trükkel valaki bejut. Azon ezek szerint az elavult verzió futhatott, aminek az ismert hibáit kihasználva már simán bejutottak. Nekem legalábbis ez jön le.

Get Moded!

(#23989) Baga1983


Baga1983
senior tag

Sziasztok! Van 2 játékom ami elvileg támogatja az 1080p-t, Killzone 3 és God of war3. Akármit variálok a TV-n, meg a displayben 720p re rakja a játékot. Ez mitől lehet? Miért nem tudja az 1080p-t? Xbox-nál nem volt ilyen gondom. A TV-m FullHD, Samsung LE40C530.

(#23990) DM-Fan válasza Baga1983 (#23989) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

A Killzone 3 tuti nem tud 1080p-t, csak 720p-t, itt van a kezemben a lemez, ez van a hátsó borítón, nekem is csak annyiban fut.

Tudtommal a God of War 3 is csak 1080i-t tud, 1080p-t nem, de ezt majd megerősíti, akinek megvan.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#23991) heihachi válasza DM-Fan (#23990) üzenetére


heihachi
addikt

Igazad van, itt van a kezemben a GOW3 doboza és 720p valamint 1080i van rajta.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#23992) Baga1983 válasza DM-Fan (#23990) üzenetére


Baga1983
senior tag

Érdekes, még egy tesztben olvastam hogy támogatja...hát akkor ez valami marketingfogás volt. köszönöm a felvilágosítást. :R

(#23993) v!ct0y


v!ct0y
veterán

L.A Noir 10/10 :R :Y

(#23994) velizare válasza DM-Fan (#23987) üzenetére


velizare
nagyúr

ácsi. valahogy csak átmásztak azon a két tűzfalon, és a webszerveren, és elhelyeztek egy kódot az alkalmazásszerveren, mielőtt annak ismert hibája szóba került.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#23995) DM-Fan válasza velizare (#23994) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Hát, gondolom ennél részletesebben nem fogja kitálalni a Sony, hogy hogyan törtek be hozzájuk. Mindenesetre szerintem nagyon gyanús, hogy ez belső munka volt. Ki ismerné jobban a cégen belüli webszerver-alkalmazásszerver-adatbázisszerver összefüggéseket, mint egy korábban ott dolgozó hálózati mérnök? Még azt is el tudom képzelni, hogy a menesztés előtt helyezte el az illető a szeretetcsomagot, amit később kintről aktivált. Talán megtudjuk egyszer.

Get Moded!

(#23996) karakpecze21


karakpecze21
senior tag

Nekifogtam a gépem átalakításának zöldség tárolóvá.

Na ez csak egy vicc akart lenni.
Szerintetek mi a hiba a 2. képen? Naaaa???

Úgy, úgy ügyes vagy.Valóban hiányzik egy chip az alaplapról.
Az idióta gazdája szépen lehőlégfúvózta.
Hihetetlen mekkora marhák vannak.Nem tudom mivel csinálta, talán pörzsölővel.

Na ilyen frankó kis gép került hozzám ma.
Először nem tudtam nevessek vagy sírjak, mikor megláttam.

(#23997) karakpecze21 válasza karakpecze21 (#23996) üzenetére


karakpecze21
senior tag

Most mondjátok meg.Nem kéne agyoncsapni aki ezt csinálta? :) :) :)

(#23998) DM-Fan válasza karakpecze21 (#23996) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Az igen! :Y Gyönyörű! Remélem nem fizettél ezért.

Get Moded!

(#23999) karakpecze21 válasza DM-Fan (#23998) üzenetére


karakpecze21
senior tag

Sajnos fizettem.
Én voltam a barom, hogy egyáltalán belefogtam ilyen marhaságba. :W

Hibásként vettem, csak a gazdája ezt a kis apróságot elfelejtette bevallani.
A többi alkatrész rendben van, majd azokat eladogatom.Ha tudom.

Az én picikémet (PS3-am ami hálistennek hibátlan) le is takartam gyors, hogy ne lássa ezt a vérengzést. :O

[ Szerkesztve ]

(#24000) Gebriel válasza karakpecze21 (#23999) üzenetére


Gebriel
veterán

Az utolsó mondat ment is mindjárt az aláírásomba. :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.