Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4943) zsigus válasza DM-Fan (#4939) üzenetére


zsigus
őstag

Ha a HDD-t nem számoljuk (ami a Popcornokba is kell) simán megoldható, sőt mi több az enyém is ennyibe került. Bár azóta a forint miatt már emelkedtek durván az árak, de ahogy linkelte valaki korábban az A-210 sem ennyibe kerül már (ahol még lehet kapni).

Augusztusban: 22k AMD E-350 lap, 2.5k 2GB DDR3, 14k ház + táp =38.500Ft

AZ XBMC-n is megy a rar/iso lejátszás, csak BD-knél menü nélkül.

Korábbihoz: jó, igazad van. Akkor vagy nekem van nagy szerencsém, vagy azóta változott egy-két dolog amióta csináltad, mert durván 10 perc alatt összehozható egy HTPC szoftveres része, a beállításokkal együtt. Ahhoz, hogy egy átlag ember a Popcornt be tudja állítani normálisan, ahhoz is idő kell, nem hiszem, hogy az XBMC-nél komoly gond lenne az átláthatósággal és az egyszerűséggel elvégre ez is hasonló szellemben készült. Komoly szívás csak a driverekkel van, de mondtam korábban, hogy normális disztrót kell feltenni. Én a kiismerés alatt olyan dolgokat értettem mint pl. a Movie Sets (kollekciók létrehozása), emulátorok futtatása stb.

Az, hogy szívtam a 24p-vel (ami egyébként kegyetlenül egyszerű, egy menüpont) az én h*lyeségem volt, bár valóban nem tökéletes a 24p (23,98 FPS). Ha valaki már telepített PC-re op. rendszert meg tudja oldani. De ahogy mondtam nem teljesen plug&play, szóval ezért mondtam azt, hogy nem mindenkinek ajánlott, de nem kell túlmisztifikálni a dolgot.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.