Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4898) DM-Fan válasza slashing (#4880) üzenetére


DM-Fan
Topikgazda

Egy normális, nem belépő médialejátszó (Popcorn, Dune és hasonlók) egyáltalán nem fognak elhasalni semmilyen formátumon, vagy feliraton. 1 éve használok Popcorn A-210-et, eddig nem igazán tudtam neki olyat mutatni, amit ne játszott volna le csont nélkül (még a rar-ba tömörített ISO-ban levő film sem gond neki).
Ellenben a HTPC-vel akkor is elég sok nyűg tud lenni, ha jól beállítod. VGA-driver, lejátszószoftver, egyéb beállítások. Igen sokan panaszkodtak már ezen topicban is rájuk és váltottak róla médialejátszóra. Utóbbi olcsóbb is, kényelmesebb is, kevesebbet is fogyaszt és egyértelműen kevesebb vele a macera is. Ráadásul ugye ilyen szinten már fejlett hálózati opciókat is kapsz, de pl. torrentklienst is - már ha van rá igényed. A HTPC-t mire felszereled mindennel, pl. megfelelő hardverrel, távirányítóval, stb. addigra árban versenyképtelen a médialejátszóval és ráadásul mindig babrásabb is lesz.

SR388 HUN: Sajnos az A-210 már kifutott modell, az utódja az A-300, ami viszont már aránytalanul drága, pláne, hogy kvázi semmivel nem tud többet, mint az A-210. Szerintem ennek folytán az A-300 nem is igazán alternatíva, annyit egyértelműen nem ér meg.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.