- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teszla_
senior tag
válasz brumi1024 #86632 üzenetére
Gondoltam benézek ebbe a topicba, hogy segítséget kérjek, de úgy látom, tapasztalatot is megoszthatok egyszerre
Édesanyámnak egy 2003-as Audi A3-a van (már a második generáció) és tavaly ilyen Night Breaker izzókat tetettem bele. Szerintem jobb, mint egy sima mezei, márkásabb izzó. Én legalábbis úgy vettem észre, hogy kicsit fehérebben és nagyobb távolságra világít. Egyetlen hibája az volt, hogy másfél évet és 15 ezer kilométert bírtak. Pár nap különbséggel kiégett mindkettő 1-2 hónapja.
És hogy egy kis segítséget is kérjek
A fent említett autóval van mostanában az a probléma, hogy ha ráadom a gyújtást, pár másodperc múlva "elmegy az áram", a rádió kiírja, hogy SAFE, aztán pár másodperc múlva visszatér minden. Az órát pedig nullázza. Egyre sűrűbben fordul ez elő, most már pár naponta csinálja, de általában csak napi első indításnál, utána nincs semmi gondja akkor sem, ha többször indítom be az autót. Egyszer csinált egy olyat, hogy ez a szokásos gyújtás -> SAFE -> aztán minden rendben, viszont utána indítottam az autót, ami rögtön le is állt és jött a SAFE. Kulcs ki, kulcs be és minden rendben megint.
A szerelők azt mondták, hogy az óracsoport a ludas, de ahhoz bontani kell a műszerfalat, bontottat nem lehet kapni és az új, gyári pedig 100k fölött van.
Esetleg volt már valakinek hasonló? Ismert hiba ez?
Köszönöm előre is a segítségetUi.: 1.6 benzines az autó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest