Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
misimagaki #251 üzenetére
Ez a hivatalosan kommunikált árlista az alapárért. Amit én írtam, az pedig az, amit a kereskedő gyakorlatilag már az alku előtt felajánlott. Ebbe már csak egy alsó motorvédő lemezt és egy díszcsomagot alkudtam bele (krómkilincs, színre fújt tükrök, meg még valami, amire nem emlékszem). Tetősínt nem akartak adni a szemetek, én meg 40e-ért nem kértem.
Használt autóm csak egy másfél éves Kalos volt, annak mindegy volt, hogy hol számoltatom be, ennyi idős kocsi mindenhol áron alul ment.
Jana: A motorerő nem a száguldozáshoz kell, hanem egyáltalán egy megrakottan majd' másfél tonnás batár mozgatásához. Emellett tény, hogy a kisebb motor azonos sebesség eléréséhez kiélezettebben jár, azaz többet fogyaszt. Az 1,6-os Astrám ugyanúgy 7,5 literből jár el, mint anno az 1,2-es Kalosom, a menettulajdonságok közötti különbség meg gondolom nyilvánvaló. Pedig a Kalos is 75 lovas volt, és önsúlyra csak 960kg. Ja, és autópályán a tartós 140-hez a Kalos 10 liter közelében evett, az Astra pedig épphogy 8 liter fölé megy...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest