Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dot
őstag
Kis élménybeszámoló a külföldi szervizből:
Ma hoztam el a kocsit..
Hát mit ne mondjak eléggé ideges vagyok..
Munkafelvételnél megbeszéltük, hogy
-olajcsere, +szűrők (légszűrőt kiemelte a munkafelvevő, mert fontos..)
-DSG olaj csere
-general inspectionMotorolajnál megbeszéltük, hogy kiírja a szervizt ezért is akarom a cserét.
Természetesen mikor hoztam el, csak a recis kiscsaj volt, cseréltek szűrőket (dízel, légszűrő, pollenszűrő) ezeket emelte ki. (németül és franciául, angolul nem tudta ezeket a szavakat)
Fékfolyadékot is cseréltek és hogy minden rendben volt..Hazaértem, mondom átnézem azért.
Nézem, nézem, nem látom a motorolaj cserét. Megnézem google fordítóval, így sem, asszony valamennyire tud németül, Ő sem látja..
Felhívom őket, hogy hol van az olajcsere (átkapcsoltak a munkafelvevőhöz)..
-Hát hogy azt nem kellett.
-De mondom beszéltük..
-Igen igen, de még nem telt le a 2 év vagy a 30k KM..
-De mondom kiírta az autó, meg így beszéltük meg..
-Igen, mert 15k-nál v. 1 évnél csak olaj ellenőrzés van, szóval majd ha kiírja megint, akkor menjek most minden rendben van.
Mindezt 689€-ért.Majd még1x alaposabban átnéztem a teljes pakkot amit adtak:
Ha jól értem a fordítást a fék nem oké. Namost, ez ezért vicces, mert a munkafelvevő, illetve a recis amikor az időpontot adta, azt mondták, ha valamit találnak, hívnak, hogy cseréljék-e.
(nem hívtak)
Illetve az előző tulaj azt mondta nemrég cseréltek betétet és a tárcsa tényleg új, nincs válla, nem látni égés nyomot.Szeptember közepén megyek vissza Magyarországra, szóval kértem gyorsan időpontot a magyar VW-hez.
Mondtam nekik hogy csak motorolaj csere, azt mondta oké persze.Majd 10 perc múlva visszahív, hogy:
-Látja most volt olajcserén..
-Mondom ja, csak nem cseréltek olajat.
-De 120k-nál.
-Ohh mondom az, az mostani előtti és már 15k KM-je volt..
-*csönd*
-mert hogy szeretném 15k KM után cserélni.
-*kicsit értetlenkedve* oké akkor megcsináljuk.Komolyan ennyire nehéz lenne leszervezni egy olajcserét 15k KM-nél?
Lehet legközelebb elviszem az útszéli olajcseréshez. Az nem kérdez. Vagy keresek egy aknát ahol megcsinálom (vagy egy nagyobb padkát )élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest