- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Soha többé UPS
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
MunezXBK #181065 üzenetére
Már jók? 10 éve vettem kettővel ezelőtti kocsira Yellowstuffot, szakszerűen bejárattam, de kb 15e km után elkezdett egyre jobban rázni...
Igaz az mart tárcsa volt.
Szerk: kicsit tobb info, mert nem akarom paraztatni a nepet. Akkoriban nem egyedul en jartam igy, es lehet, hogy tenyleg a tarcsa volt. De mielott valaki sport feket vesz, azert erdemes tudnia, hogy az uzemi homerseklete ezeknek nagyobb, es ha jobban gyepalja az ember, forrobb is lesz. A Yellowstuff fogott hidegen is, de csak atlagosan, kicsit alatta, de 2-3 telifek utan baromira jol harapott, es nalam olyan 10 padlofek utan kezdett csak elmelegedni, es vesziteni a fekhatasbol. Nyilvan az atlagos fekek fele ekkora terheles utan mar tulmelegednek, ezert az ember nem is gyepalja oket annyira, viszont hidegen jobb volt a gyari fek hatasa. Es meg valami: egy atforrosodott tarcsanal nem tul szerencses a tocsazas (hirtelen lehutes vizzel), es az sem tesz tul jot neki, ha a szerpentin utani elso piros lampanal fel percig fogja a betet Auto Hold-al a tarcsat - szoval celszeru elobb lehuteni a feket. Ezek menten erdemes megfontolni a sport feket. Oke, tudom, ez "csak" Yellowstuff, de viselkedesben inkabb sport fek, mint utcai.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest