- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Van egy Vw golf plus 1.9 TDI-nk. Ebben a hónapban vinném olaj cserére, mert 1 éve voltam nagyjából legutóbb, és hát elég sok rövid távot megyünk, illetve a szervizkönyv is évenkénti cserét ír. Szóval milyen motor olajat ajánlott venni (márka, típus) ? Ha oda viszem a szerelőnek a saját magam által vett olajat gondolom jobban járok anyagilag nem?
Másik kérdésem, hogy mit érdemes még ilyenkor cseréltetni, olaj, üzemanyag és pollenszűrőt? Rendes szerelő műhelynek tűnik ahova vinni szoktam, de azért mégis, azt honnan tudom leellenőrizni, hogy biztos beletöltötték az új olajat?
És ugyanez lenne a kérdésem a hátsó ablaktörlőre is, már elég régi, valamint a fúvóka sem fúj újabban folyadékot, jobban járok ha rendelek én magam ablaktörlőt?
Hátsó törlővel kapcsolatban van 1 furcsa probléma is. Kontakt hibás valahogy az egész, tehát pl. ha működtettem az elsőt, magától elkezd törölni a hátsó is, de néha akkor is ha indexelek vagy olyan is volt, hogy ment az első és hátramenetbe kapcsoltam akkor is törölt. Nyilván valahogy az első van rá rossz hatással, erre van valakinek tippje? Csak azért kérdezem, mert nem akarom, hogy bármivel is nagyon lenyúljanak meg hát ugye a munkadíj sem olcsó. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest