Új hozzászólás Aktív témák

• Chereiose

addikt

Sziasztok!

Van egy Vw golf plus 1.9 TDI-nk. Ebben a hónapban vinném olaj cserére, mert 1 éve voltam nagyjából legutóbb, és hát elég sok rövid távot megyünk, illetve a szervizkönyv is évenkénti cserét ír. Szóval milyen motor olajat ajánlott venni (márka, típus) ? Ha oda viszem a szerelőnek a saját magam által vett olajat gondolom jobban járok anyagilag nem?

Másik kérdésem, hogy mit érdemes még ilyenkor cseréltetni, olaj, üzemanyag és pollenszűrőt? Rendes szerelő műhelynek tűnik ahova vinni szoktam, de azért mégis, azt honnan tudom leellenőrizni, hogy biztos beletöltötték az új olajat? :D És ugyanez lenne a kérdésem a hátsó ablaktörlőre is, már elég régi, valamint a fúvóka sem fúj újabban folyadékot, jobban járok ha rendelek én magam ablaktörlőt?

Hátsó törlővel kapcsolatban van 1 furcsa probléma is. Kontakt hibás valahogy az egész, tehát pl. ha működtettem az elsőt, magától elkezd törölni a hátsó is, de néha akkor is ha indexelek vagy olyan is volt, hogy ment az első és hátramenetbe kapcsoltam akkor is törölt. Nyilván valahogy az első van rá rossz hatással, erre van valakinek tippje? Csak azért kérdezem, mert nem akarom, hogy bármivel is nagyon lenyúljanak meg hát ugye a munkadíj sem olcsó. Köszi előre is :R

Új hozzászólás Aktív témák