- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
Mágus2 #164487 üzenetére
Sajnos a kocsival nem csak én járok és senki nem figyelt erre (én se). Kopásjelző meg nem volt hátul.
Innentől kezdve én fogom ellenőrizni rendszeresen.A kifordulás úgy volt pontosan, hogy alapból is nagyon kint volt a dugattyú és nem akart megindulni semerre. De ekkor még a helyén volt.
Ezért minimálisan óra járásával ellentétesen lett tekerve ekkor kiugrott de utána betekertük teljesen.
Mindenképp szerelőnek mondom mi történt és nézzen rá.
Tuti, hogy emiatt fel kell újítani? Mindkét oldalon vagy csak azon az egy oldalon ahol kiugrott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest