Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25017) freddirty válasza KubanitoS (#25009) üzenetére


freddirty
senior tag

Hát lehet, hogy jövedelmező, de a cuccok árai is elég magasan vannak. Kb azért is hagytam abba egy hete a ligát mert már egész egyszerűen nincs kedvem ezerszámra alt spammolni cuccokat, craftolni, eladni, vagy venni 100-as nagyságrendben gemeket majd a megvaalozni és túladni rajta. Márpedig 30-50-60 exa értékű itemek kellenek már egy-egy endgame gearhez amit játékkal nem lehet összehozni, vagy csak valami rémes monoton farmolással, azt meg kösz de nem, az már megint nem játék.
Ami még vonzana az viszont megint gambling mögé van rakva. A currency mapozás közben szépen esne - speciális awakened sextant módosítók hatására. Ámde azoknak az esélye cirka 1:200, ergo kéne vagy 200 awk. sextant ami így már nem rentábilis. (százat eltoltam, de nem jött be...)
Szóval túl sok gambling, túl sok currency gyártás, tényleges játék meg alig inkább a leveling alatt van csak már. Az atlaszos változások sem tetszettek nagyon, megint gambling hogy jön-e az influence vagy sem. Remélem a köv. liga jobban sikerül ebből a szempontból. Vagy a POE 2 :)

fred

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.