Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24901) TrollBalint válasza KubanitoS (#24900) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nekem úgy rémlik, ha már lenyomtad Sirus-t, akkor random, hogy dobnak-e watchstone-t. És nehezebben is jönnek elő.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#24902) freddirty válasza brunnehilde (#24898) üzenetére


freddirty
senior tag

elég durva mapok jönnek tényleg. most húztam föl 150-180%-ra pár mapot hogy gyűjtsek szulfitot a másik karira szintezni, meg mellé mentek be a sextantok h érdekesebb legyen. A totemes builddel csak úgy a sarkokról dobáltam a totemeket mert ha egyenest mentem akkor egyből kész a oneshot. A végén a metamorhp közben már nem is maradt portal. Simán rámegy egy mapra a 2x +100% elem dmg és még jópár mókás dolog.

fred

(#24903) KubanitoS válasza TrollBalint (#24901) üzenetére


KubanitoS
veterán

Ezt mondom én is. :D

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24904) TrollBalint válasza KubanitoS (#24903) üzenetére


TrollBalint
addikt

Akkor úgy mondom, hogy megerősítem :)
Talán Bonedragon linkelt korábban valamit erről, bár az lehet csak a Sirus spawn volt.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#24905) BoneDragon válasza TrollBalint (#24904) üzenetére


BoneDragon
veterán

Valoban en voltam. Lenyeg, ha megolod sirust, utana ki kell venni valahonnan egy stone-t, hogy 1-el csokkenjen a awake szintje. Lehet ezt nem javitottak azota se, erdemes kiprobalni

(#24906) Rizseslescó válasza brunnehilde (#24898) üzenetére


Rizseslescó
aktív tag

A tudatlan én vagyok, ne cseréljük fel a szerepeket :F :DDD
Azért ha szépen megkérlek tartanál egy gyorstalpalót, hogy is kéne lecraftolni,ha össze rakom a kártyákból? :R :R :R

(#24907) brunnehilde válasza Rizseslescó (#24906) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Lecraftolni? Beadod a kártyákat Navalinak, aztán imádkozol. :D

freddirty: Bizony, ha előjönnek ráadásnak még ezek a Beyond szörnyek is, a már eleve feltunningolt, kimaxolt mapra, akkor van aztán csak móka és kacagás. Meg lassan epilepsziás roham is, mert ami a képernyőn olyankor történik azt idegekkel nem lehet birni. :DDD
Kubanitos: Ja, a dmg-en sokat fog dobni a +crit chance, főleg, hogy eddig olyan armourokat használtál, amik nem adtak extra sebzést. Én meg visszamentem Gladiatorra, hogy kipróbáljam a Berserker tapasztalatokat. Ez a Soul Tether elég hasznos cucc, Perseverancet le is cseréltem rá, Onslaughot meg megoldottam flaskból. A Carcass Jackel, Pulveriseal és Sand Stance-el baromi jó AoE lett. Ezen kivül Impalet lecseréltem Ragere. :U

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#24908) 0karmacoma0 válasza brunnehilde (#24907) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Múltkor nyomtam egy jól sikerült corrupted, monster skills Chain 2 additional times, tripla beyondos(démonos sextant+map+zana) cells vagy hasonló layoutos mapot. Volt rohangászás. :D Elég beteg xp, ha megússza az ember halál nélkül.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#24909) TrollBalint válasza BoneDragon (#24905) üzenetére


TrollBalint
addikt

Igen, valami tényleg rémlik, hogy olvastam, hogy vissza kell venni valamennyi követ. De talán úgy, hogy olyan szintű legyen a mapon, amit beleraksz a device-ba?
Még nem futottam össze Sirus-szal, így nem volt alkalmam kipróbálni :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#24910) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Kis updét. Beraktam az összes watchstone-t a bal oldali helyükre. Ekkor gyönyörűen látszódik, hogy honnan hiányzik még watchstone. (A képen a kurzor a kettő darabos "socketen" volt.)

Elvileg ha ezekről a területekről farmorsz, akkor garantált a watchstone drop. Legalábbis remélem.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24911) Pitymaszter válasza KubanitoS (#24910) üzenetére


Pitymaszter
tag

Szia!
Gondolom 20db megszerzett watchstone-on már túl vagy? Mert utána nem garantált hogy futsz 3 mapot egymás után és meg is van a stone. A 20db megszerzése után random az hogy megjelenik a futott mapon az adott influence.
Én úgy csináltam ezt, hogy mindig azokat a régiókat futottam ahol még nem szereztem meg a w.stone-okat. Mivel ha például már csak a kék stone hiányzik akkor tuti hogy majd az fogja beadni. Ha pedig 2 hiányzik mint a te esetedben akkor random a két hiányzó közül lesz valamelyik. (Vigyázat(!) nem szabad más régiókba futni mapot mert ha beadja máshol a kéket akkor már csak a Sirus leölése után tudsz abban a régióban a kékre próbálkozni.)
Például én úgy jártam hogy a végére 2 olyan régióm marad ahol a kék w.stone hiányzott és sajnos ez azt jelenti, hogy 2x kell Sirust leidézni :S (most járok a 32. w.stone felénél)

[ Szerkesztve ]

BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

(#24912) KubanitoS válasza Pitymaszter (#24911) üzenetére


KubanitoS
veterán

Én úgy csináltam ezt, hogy mindig azokat a régiókat futottam ahol még nem szereztem meg a w.stone-okat. Mivel ha például már csak a kék stone hiányzik akkor tuti hogy majd az fogja beadni.

Na igen, nekem ez eddig újdonság volt. Meg igazából már követni sem tudtam, hogy melyik követ hova is raktam, legalább mostmár egyértelmű, hogy melyik régiót kell futni ahhoz, hogy tutira beadja a maradékot.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24913) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Kész. Végeztem. Bő egy hónap után sikerült olyan cyclonet összeraknom amivel elégedett vagyok. :DDD Elég jól sikerült megfelelő arányban kombinálni a védelmet és a DPS-t. Kimaxolt verzió. És egy árban elérhetőbb verzió. Mindkettőnél megvan a max block és az 5k élet, különbség elsősorban DPS-ben van. Előbbinél 6 millió fölött. Másiknál 4 millió körül. Teszt megvolt, mentem guardianokat, shapert, eldert, uber eldert, meg egy csomó mapot. Visz mindent. Halleluja. :P Az olcsóbb verzió mostani árfolyamon olyan 11-12 exa körül kihozható, amiben benne van a 6L white socketes Carcass Jack és a lvl21 Cyclone is.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#24914) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Inkubátor kill elvárása mit befolyásol? Találtam egyet 45e killel.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#24915) KubanitoS válasza brunnehilde (#24913) üzenetére


KubanitoS
veterán

Esett egy Cortex, most másodjára. Az elsőt eladtam, ezt letoltam. Meglett a 15 exás flaska. Valami kegyetlen op. Olvad minden, halál nélkül lett 25% xp 98 felé... :U

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24916) tibee77 válasza KubanitoS (#24915) üzenetére


tibee77
őstag

Idaig 3 cortex mapon voltam.az elsön elverzett a karim, meg nagyon liga eleje volt es nem birtam letolni, tul papir volt a kari.a következö 2 mapot letoltam es esett 2 flaska. ;] ez a liga brutalis volt idaig a dropot tekintve.annyi t1 unique cucc esett hogy megszamolni nem tudom.viszont craftolas, vaalozas nem adott semmi jot egyszer se.se tailwind cipöt se explode chestet nem tudtam craftolni, pedig jo sok currency elment rajuk.

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#24917) KubanitoS válasza tibee77 (#24916) üzenetére


KubanitoS
veterán

Én is azt tapasztalom, hogy valami kegyetlenül jó a drop ebben a ligában. A flaska mellett a legőrültebb drop egy Doctor kártya volt egy random metamorpból valamelyik pályán, na meg egyszer egy 21/21 vaal skeletons.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24918) Redcaster


Redcaster
őstag

Segítsetek legyetek szívesek! Nem igazán értem ezt az Atlas dolgot:
2 zónában is bent van mind a 4 watchstone, és hiába megyek azokon a mapokon, t10-12-es mapok esnek, de van hogy t2-3 :F Hogyan tudom rávenni a rendszert hogy t15-16-okat dobjon? Több watchstone-t kellene összeszednem?

(#24919) brunnehilde válasza KubanitoS (#24915) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Grat. :DDD Két cucc hiányzik még nekem a teljes kimaxoláshoz: egy awakened melee phys gem, meg ez a flask. Egy laza 25 exa, de ha meglesznek, akkor már a 10 millához fog közeliteni a DPS. ;]

Redcaster: A futott map tiertől függ, hogy milyen map fog esni, nem attól, hogy az adott régióban mit-mennyire húztál fel. Szóval érdemes csak fokozatosan emelni a szinteket, először minden régióba 1-1 követ, aztán 2-t és igy tovább. Az esélyeken javit a bonus objective, amit az atlas közepén látsz. 154-ből mutatja, hogy hány mapon teljesitetted a bónuszt. A mapoknál meg külön jelzi, hogy mi a feltétele (pl. kill boss of corrupted rare version of this map).

[ Szerkesztve ]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#24920) TrollBalint válasza KubanitoS (#24910) üzenetére


TrollBalint
addikt

ha nem rakod be a gemeket, akkor is mutatja, hogy melyik hiányzik, és hogy az adott színű conqueror leidőzödjön hány watchstone-nak kell benne lennie.

Redcaster: Igazából berakhatod mind a 4 watchstone-t is, de magasabb map akkor fog ott esni, (az én megfigyelésem szerint), ha leölöd ott is szépen a conquerorokat. Illetve futsz Zana dailyket, és veszel tőle. Nála lehet venni olyan mapokat is, ami még nem látszik a mapod :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#24921) KubanitoS válasza TrollBalint (#24920) üzenetére


KubanitoS
veterán

No, aztán már rájöttem, hogy valóban ez volt a probléma. Az elején figyelgettem még mit hova kell pakolni, aztán ez valamiért elmaradt, el is felejtettem a dolgot és csak a random map spam ment. Tegnap este aztán kifarmoltam a maradék kettő watchstonet célirányosan, de sok köszönet nem volt benne: szerintem olyan 20-30 mapot is le kellett tolni, hogy beadja a killereket...

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24922) TrollBalint válasza KubanitoS (#24921) üzenetére


TrollBalint
addikt

Úgy tudom ez csak Sirus kill után van, én lehet addig nem megyek ölni, amíg nem lesz kellő mennyiségű watchstone-om :)
De most én úgy csinálom, hogy amelyik terület üres, oda berakom mind a 4 követ aztán valamelyik le spawnnol, utána meg majd jön a másik :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#24923) Badlof2k válasza KubanitoS (#24915) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Durva ennyit szamitana a dmg taken meg a crit chance 15 ex flaskert , bar az awekenend multi strike se occo .. oszt :U

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#24924) KubanitoS válasza Badlof2k (#24923) üzenetére


KubanitoS
veterán

Igen, én is meglepődtem, hogy mennyire jó ez a flaska. El akartam adni, de előtte gondoltam kipróbálom, aztán gyorsan kiderült, hogy marad véglegesen. :DDD

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24925) brunnehilde válasza Badlof2k (#24923) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Leadtam a sörösüvegeket és megvettem én is. :P PoB szerint kb +25% DPS-t ad, de ebben egészen biztosan nincs benne a consec ground +100% crit chance. Nálam nagyjából olyan 40%-al növelheti a DPS-t összesen.

Egy bajom van vele. A Lions Roarral közösen használva nem az igazi, mert ennek a knockbackje szépen kitolja a monstákat a consec groundról. Sad story. Viszont 20/60 a charge, szóval lehet szórni ész nélkül és szép nagy területet lefed. ;]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#24926) Win-T


Win-T
senior tag

Nektek működik a Mercury Trade? Valamiért nem ugrik fel a panel se bejövő, se kimenő üzenetnél. Minden más funkció megy, csak pont ami a leghasznosabb lenne az nem. :(

(#24927) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Jön az új patch. Ahogy nézem a mapon és atlason könnyebb lesz a dolgunk. Látható lesz például, hogy már melyik elderslayeren vagyunk túl. Ezt eléggé hiányoltam.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#24928) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Új armor laza 25 exért... pff :U

Van valami akadálya vajon, hogy kraftoljak rá +1 curse-t, ha sikerül kifarmolni a receptet? (A random craft rajta egy prefix.)

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24929) Pitymaszter válasza KubanitoS (#24928) üzenetére


Pitymaszter
tag

Már nem tudsz veiled modokból kinyerni és body armorra +1 max curse-t rácraftolni kivették a 3.9 patch-el. Patch notesból szedtem ki --> "You can no longer craft +1 to Maximum number of Curses on Body Armours or Unveil it from Immortal Syndicate members."

Én inkább ezt a craftot ajánlanám hogy craftold rá (prefix):
(5–8)% increased maximum Life
(5–8)% increased maximum Mana


Ha nincs meg akkor szólj vkinek akinek meg van de én is segítek nekem is meg van rácraftolom szívesen csak 6c a craft ára.

BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

(#24930) KubanitoS válasza Pitymaszter (#24929) üzenetére


KubanitoS
veterán

Köszönöm a válaszod, ez a curse craft kikerülése újdonság volt számomra. Nem is értem mi értelme volt kivenni, eléggé high end craft volt és talán nem is annyira op, mint a multimod...

A 8/8-as craft még nincs meg, de sztem azt nem biztos, hogy rá lehet tenni, mivel már van az armoron % life.

szerk: Ha nem fog menni, akkor megy rá a max life as energy shield és jóság lesz.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24931) Pitymaszter válasza KubanitoS (#24930) üzenetére


Pitymaszter
tag

Igazad van a 8/8-as craft üti egymást a 12%-os life-oddal. Akkor mind1 ami éppen hasznosnak tűnik. Bár néztem hogy ha meg van craft ban a akkor ezek is jók lehetnek kis defendnek:
(5–7)% Chance to Block Attack Damage
vagy
(8–10)% chance to Dodge Spell Hits

[ Szerkesztve ]

BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

(#24932) TrollBalint válasza Win-T (#24926) üzenetére


TrollBalint
addikt

év elején volt néhány ember akinek nem ment, köztük én is. Aztán rá két napra meg elkezdett működni, de úgy voltam vele, nem érdekel. Lecseréltem a Trade Companion-re. Kb. ugyanazt tudja, csak kicsit kisebb helyet foglal el a képernyőn, mikor bejövö ajánlat van. Ahogy mutatja a cuccot, hogy hol van a Tab-on, az nekem megbízhatobbnak tűnik, mert a mercury nem bírta lekezelni, hogy nem quad tab-on van már a Trade nálam.
Ehhez viszont kell az autohotkey, vagy mi, de ha a trade macrot használod, akkor ez fent van, max frissíteni kell.
Plusz a Trade Companion-ban nem csak a Betrayal-hoz van cheat sheet, hanem az Incursion, Delve meg még valamihez :)
(némi hátrány, ami nem mindenkit érint, ha olyan gomb kiosztást használsz pl. egérhez, ami csak a poe alatt él, akkor egy ilyen tranzakció után oda-vissza kell váltani a játék és bármi más között, mert úgy érzékeli a program, hogy nem a poe van előtérben. De ez 2 alt+tab, kb. 0,5 mp. )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#24933) Win-T válasza TrollBalint (#24932) üzenetére


Win-T
senior tag

Köszi kipróbálom majd. Mercuryt úgyis le kell cserélni előbb-utóbb mert már nem fejlesztik és csak idő kérdése mikor jön olyan változás a játékba ami használhatatlanná teszi.

(#24934) TrollBalint válasza Win-T (#24933) üzenetére


TrollBalint
addikt

Ha kérdésed van szívesen segítek, bár annyira még nem ismerem én sem ezt, de amit tudok azt megosztom :)
(Ha esetleg rájössz, hol lehet személyre szabni a vásárlás ablakban a gombokat, arra kíváncsi lennék. Mármint amikor én akarok vásárolni, nem amikor tőlem :) )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#24935) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Ez az új patch áldás. Miért tartott nekik ennyi ideig ezeket az alap dolgokat megcsinálni? Végre a mapokon jelzi mi van kész és hova tartozik. Ezt évek óta meg kellett volna csinálniuk... :((
Kár, hogy megint csak laptopról tudnám nyomni, így meg nincs kedvem.

(#24936) TrollBalint válasza BoneDragon (#24935) üzenetére


TrollBalint
addikt

Ha még a blight mapokra is lehetne keresni a map tabon... az örömöm határtalan lenne :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#24937) KubanitoS válasza TrollBalint (#24936) üzenetére


KubanitoS
veterán

Ez engem is eléggé zavar. Kicsit olyan, mintha a készítők a fejlesztések mellett magával a játékkal nem is játszanának. Nem hinném, hogy ne tűnt volna fel nekik ez a dolog már régen.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24938) Plazmacucci válasza KubanitoS (#24937) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Gondolom ott is vannak prioritások és különböző csoportok akik más és más részéért felelnek a játéknak. Lehet ez nem volt prio.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#24939) BoneDragon válasza KubanitoS (#24937) üzenetére


BoneDragon
veterán

Leszarjak, nekik ez nem fontos. Tenyleg csak akkor foglalkoznak ilyen dologgal ha evekig megy a hiszti napi szinten miatta. Gondolom lassan esedekes lenne ez is. Belegondolva sok teren rettento elavult a jatek, meg mindig az a mentalitas megy naluk kb, mint mikor megjelent a jatek. Nem nagyon akarnak felzarkozni a tobbi jatekhoz.

(#24940) HugóBoss


HugóBoss
tag

Van olyan guild, ahová lehetne kezdőként csatlakozni, és nem zavarja az embereket ha noob kérdéseket teszek fel.

(#24941) KubanitoS válasza HugóBoss (#24940) üzenetére


KubanitoS
veterán

Guildről nem tudok, ez a téma viszont a játékról szól, szóval itt senki sem fog megsértődni bármiféle noob kérdéstől. Van egy elég részletes összefoglaló is, érdemes azt is elolvasni.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24942) Louro


Louro
őstag

Sziasztok

Még csak 60-as a juggerem, de lassan kezdek kifogyni a helyből :D
Vannak olyan currency-k, amik szemetek? Gondolok itt azokat a tárgyakra, amik normál tárgyakra tesznek sebzést vagy védelmet. Pl: Muttering essence of torment. Vagy később ennek is lesz értelme? Eddig gyűjtöttem mindent, mint a nyüzüge. Rengeteg Alteration is van, de nem merek semmit se eladni.

Na meg a trade :) Miképp lehet adni-venni? Brutus' lead sprinkler jól jönne, de azt se tudom mit érdemes hozzá gyűjteni. A Loreweave-hez elkezdtem a narancs gyűrűket bezsákolni, de lehet előbb lépem meg a 70-et, mint, hogy legyen 60 gyűrűm :D

Nem tudom lehet-e karakterlapot megosztani, de ha nem, akkor in-game Monstrumka néven futkorászok.

Mess with the best / Die like the rest

(#24943) KubanitoS válasza Louro (#24942) üzenetére


KubanitoS
veterán

Mindenképpen javasolnám egy Currency tab megvásárlását legalább. Gyakorlatilag ez az "ára" a játéknak, ha komolyabban szeretnél foglalkozni vele. Úgy van megterveze a rendszer, hogy gyorsan kifogyj a helyből és rákényszerítsen a megvételére. Ezen kívül szükséged lesz majd egy Map tabra is, majd meglátod. Más egyéb tabok is vannak, a Fragment is hasznos pl

A trédről. Felmész mondjuk a https://www.pathofexile.com/trade/search/Metamorph oldalra, vagy a poe.trade oldalra. Ott rákeresel a neked szükséges tárgyra. Látod, hogy ki árulja, ott van a PM gomb. Erre rámész , majd játékon belül enter és ctrl+v. Ekkor elküldesz a játékon belül egy PM-et a másik félnek, hogy te meg akarod venni a cuccát. Szerencsés esetben jön is a parti invite, te pedig a elmész a partner hideoutjára és mehet is a tréd.

Ha el akarsz adni valamit, akkor venned kell egy premium stash tabot. Oda berakod a cuccot és beállítod az árat rajta. A tárgy meg fog jelenni a fenti weboldalakon és neked is jönni fog a PM másoktól.

Töltsd le a poe trade macrot. Ennek segítségével két gombnyomással meg tudod nézni mit ér a talált tárgyad.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24944) Louro válasza KubanitoS (#24943) üzenetére


Louro
őstag

Köszönöm. Egyelőre még nem terveztem invesztálni a játékba. Még kicsit barátkozunk.

A többit pedig köszönöm. Megnézem.

Mess with the best / Die like the rest

(#24945) Louro


Louro
őstag

Molten Strike Jugg a fő karakterem. A Brutus' lead sprinkler elég jónak tűnik, de valamiért a Nebuloch-ot ajánlják szinte mindenhol. Ennek mi lehet az oka? Az előbbi sokkal jobbnak tűnik az extra tűzsebzés miatt.

Mess with the best / Die like the rest

(#24946) 0karmacoma0 válasza Louro (#24945) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

"Gain xy Phys dmg as fire dmg". Mivel alapból phys dmg-t konvertálsz(és gondolom itt-ott kapsz +elemental/fire dmg bónuszt), ez a 30-40% baromi sok dmg.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#24947) Louro válasza 0karmacoma0 (#24946) üzenetére


Louro
őstag

A Brutus-nál a 4-7 fire 10 erőnként se tűnik rossznak. Na meg +30% tűz sebzés. :)

Mess with the best / Die like the rest

(#24948) 0karmacoma0 válasza Louro (#24947) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

A Gain phys dmg kvázi more módosítóként működik, ami erősen túlhaladja az increased fire dmg-t. Persze legegyszerűbb beraknod POB-ba és megnézni mi a különbség.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#24949) Louro válasza 0karmacoma0 (#24948) üzenetére


Louro
őstag

Jajj nekem. Mi az a POB? :U

Mess with the best / Die like the rest

(#24950) 0karmacoma0 válasza Louro (#24949) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Path of building. Játékon kívüli karaktertervező progi. Sok számolgatást levesz a válladról.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.