Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25251) brunnehilde válasza Plazmacucci (#25245) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Marhára birlak. Akkor se tudnál pozitivan látni valamit, ha az életed múlna rajta. Lényeg, hogy valamibe bele lehessen kötni. :DDD Nagyjából olyan problémáid vannak, mintha a COD aktuális részénél panaszkodnál, hogy nebazz, már megint lőni kell. És nézd már, a POE megint arról fog szólni, hogy monstákat kell hentelni milliószámra. :U :C

(#25243) Har_melin Most mit mondjak: amatőr vagy. :U :D

Ő... Azért ez igy elsőre érdekes, az a One With Nothing small cluster jewel. 60% attack speed és 14-20 phys dmg / 10 dex? :Y Nebazz... Mondjuk 1,5k dexnél az 2100-3000 phys dmg? :C

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25252) Har_melin válasza savior (#25249) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A jewel leírásában benne van, hogy mit hoz létre, tehát előre tudni fogod, hogy ha berakod a foglalatba, akkor milyen passzívokat kapsz majd.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25253) Har_melin válasza brunnehilde (#25251) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ha nem lehet se fegyvered, se kesztyűd, akkor valahonnan csak kell phys dmg-et szerezni. ennyire mélyen nem néztem végig az újdonságokat, de ez így egy elég durva Raider alapnak néz ki - vagy nevezzük inkább Monknak? Ha ehhez még némi használható HP vagy leech mechanizmus is társul más jewelből, akkor az érdekes lehet.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25254) Har_melin válasza TrollBalint (#25250) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Ha az eddigi erős buildeket fogják nerfelni, akkor azért lesz majd sírás, de hát ez minden liga elején megvan amúgy is.

Én a magam részéről kiegyezek azzal, ha olyan buildek amelyekkel jó volt játszani, de elhaltak az endgémre így játszhatók maradnak. Ha az én dps-em elég, akkor nem foglalkoztat, hogy másé kétszer akkora - egészen addig, amíg nem kell kétszer akkora dps a bosshoz. clearhez jellemzően amúgy is fontosabb a sebesség, mint a csúcs dps. De ez is egy gyakorlatilag állandó oda-vissza dolog, a buildek egyre erősebbek lesznek, a bossok meg egyre több hp-t kapnak.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25255) brunnehilde válasza Har_melin (#25253) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Persze, kell. De ennyit azért egy fegyó sem ad. Vagy összesen a két fegyó + kesztyű sem, szóval tuti lesznek rá próbálkozások. Mostani ligában eléggé el voltam veszve, kipróbáltam millió dolgot, de a vége igy is az lett, hogy visszatértem a facebreakeremhez. Biztos, hogy azzal inditok, bár számitok nerfre. Vagy a Cycloneba nyúlnak még bele, vagy az Impalet veszik vissza és 5 szint helyett lesz mondjuk 3. Annyira durván kimaxoltam a buildet, hogy már a 20millás DPS-t karcolja alulról, szóval még ez is bőven beleférne. Aztán később, ha valami más megtetszik, vagy elunom a pörgést, épitek mást.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25256) TrollBalint válasza Har_melin (#25254) üzenetére


TrollBalint
addikt

Igen, én is kiegyezek azzal, hogy az általam kedvelt build használható legyen, viszont sokan majd úgy tekintenek erre, hogy "sz@r, mert a másik jobb". És félek, hogy ez elindít egy olyan sírási hullámot, ami negatívan befolyásolja a játékot. De mint írtam, ez egyelőre csak egy félelem, és szerintem a GGG jobban csinálja, mint a Blizzard.

Akkor jól értem, hogy ha lesz egy ilyen jewelem, akkor tök mindegy melyik slotba rakom be, ugyanazt fogja létrehozni?

Oh, és akkor végre talán erősítik a Raidert. Hallod Brunnhilde? A kedvenced (meg nekem is :DDD ) Szóval adnám le a rendelést egy életképes Raiderre, lehetőleg Sirus kill-el, természetesen már az új passive fa alapján és nyilván videóval. Ja, és még a liga megjelenés előtt ;] ;]
De komolyra fordítva, egyre erősebb, hogy Raiderrel kezdek, de még van remény, hogy az utolsó pillanatban Gladiátor lesz belőle (számtalan példa van rá, hogy az utolsó pillanatokban gondoltam meg magam :) )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25257) sirdond válasza Badlof2k (#25247) üzenetére


sirdond
őstag

természetesen nincs ilyen megemlítve sehol. a jewel leírásban mondja, hogy a Sárkányok szerint nem kell fegyver, ezt gondoltam tovább, hogy akkor talán lesz majd a jövőben dragon form, mert ugye shapeshifting is lesz :)

@TB
Raider akár simán jó is lehet, CW azt mondta, hogy ezek az extra node-ok elsősorban defense jellegűek lesznek, azaz nem elég, ha valaki csak arra megy rá. De raider-nél meg pont az a hiányosság elsősorban.

Az biztos, hogy ebben a ligában nem állok meg 2 karakternél valszeg :D

[ Szerkesztve ]

(#25258) TrollBalint válasza sirdond (#25257) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nem félsz, hogy hamar kiégsz? A 3.11-re már unni fogod ezt a mechanizmust aztán jössz ide sírni :DDD ;]
Mindenesetre várom, hogy milyen ascendancy-khoz nyúlnak hozzá (ha lesz ilyen)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25259) Badlof2k válasza sirdond (#25257) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Ah gondolotnak jo ;]

Buildekre meg szerintem az allando build gyartok pl Mathil tuti fog jokat csinalni most foleg ennyi valtozassal , altalaba tole szoktam lesni mit jatszanek es eleg jo oteletei is vannak amik viablek de nem mindig zoomzoom dpsek :K Nerf hullam meg tuti lesz a kerdes mindig hogy mekkora 😁

Mondjuk most lehet a meleek is megszaladnak ettol a sokvaltozastol foleg ahogy neztem nagyon jofele dmg reduc nodeok lesznek ami meleekent nagyon fain plusz akar delvbe is szinte minden karinak jolehet lasd amilyen Aul volt tibee kolleganak , nem mind1. a kapott sebzes es a max resistek :)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25260) sirdond válasza TrollBalint (#25258) üzenetére


sirdond
őstag

:DDD

amúgy tippre szerintem sok ascendancy-hoz hozzányúlnak, apróbb változásokkal, attól függően, hogy milyen új keystone-ok kerülnek majd be.

(#25261) Har_melin válasza TrollBalint (#25256) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Igazából csak a trailer videót láttam meg ziggyd-ét, de abból nekem úgy tűnt, hogy lesznek speciális, "külső" jewel slotok, csak azokból indulhat a terjeszkedés. Azoknál viszont mindegy melyik cluster jewelt rakod beléjük, a jewel határozza meg a kapott passzívokat, nem a foglalat helye.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25262) TrollBalint válasza Har_melin (#25261) üzenetére


TrollBalint
addikt

Közben megnéztem a hivatalos oldalt és valóban, a jewel fix dolgokat ad. Van belőle magic meg rare (és unique), úgy hogy kíváncsi leszek, lehet-e chaos-t nyomni rá, hogy megváltoztassuk. Gondolom lehet majd.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25263) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

lesznek itt érdekes dolgok. Van pl. egy Nature's Patience új keystone, ami 2 grasping vine-t generál másodpercenként, ha nem mozgunk, max. 10 db-ot. Ezek egyrészt adnak max. 20% esélyt a dupla sebzésre, másrészt indánként 8%-kal lelassítják a monsztákat és mi indánként 1%-kal csökkentett sebzést kapunk. Bármilyen sebzést, ennek alapján még a DoT vagy a delve sebzést is csökkenti.

Mindezt persze csak akkor, ha nem mozgunk, de pl. egy minion buildnél vagy egy Toxic Rain-es, Blight/Wither karakternél ez így első blikkre nagyon durva defenzív bónusz lehet. (A minionoknál a dupla sebzés szerintem nem érvényesül.)

szerk: állj, lehet, hogy a 8%/inda MS csökkenés a játékosra vonatkozik, az apróbetűs rész szerint up to 10 Vines can grasp you, inflicting 8% less MS per vine. Akkor nem annyira szép a dolog :O

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25264) persil


persil
nagyúr

Sziaszok megint

Ezek a ligak, hasonloak, mint a diablo-s szezon, vagy itt "marad belole" valami veglegesen?
Pl ez a metamorph rendszer beepult a jatekba es maradni fog, vagy csak addig van, amig tart a liga?

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#25265) Badlof2k válasza Har_melin (#25263) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Nekem tobb remlik a csokkentett sebzes bekapasra mint 1% ..deja aza ms csokkenes nem fain , de pl egy bower eseteben kivancsi lennek milyen lehet , aza double dmg es csokkentes nemrossz

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25266) Badlof2k válasza Badlof2k (#25265) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Bocs a duplaert de akkor 13an vagyis csut este kezdodik a liga vagy penteken?

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25267) brunnehilde válasza TrollBalint (#25256) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Már megint a raider. :U Rájöttem, mazochista vagy, és csak akkor alszol nyugodtan, ha van a ligában legalább 1000 halálod / karakter. :DDD Majd ha meglesz a build leirás, lehet meggondolod magad. :P

Persil: Beépül valami mindig az "alapjátékba". :) A Legiontól kezdve a Blightig, amik most mapokon megjelennek, mind-mind egy-egy ligából vannak.

[ Szerkesztve ]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25268) sirdond válasza Badlof2k (#25266) üzenetére


sirdond
őstag

március 13 az péntek :)
februárt nézted, nem?

@persil: ahogy brunnehilde is mondja, a Metamorph bekerül az alapjátékba, de az, hogy melyik liga kerül be végül, az mindig a GGG elbírálásán múlik és az adott liga végén szokott kiderülni. és igen, utóbbi időben minden bekerült, a legutóbb, ami kimaradt, az pont a tavalyi márciusi liga :)
(illetve ez sem teljesen igaz, mivel lehet olyan mapokat találni)

[ Szerkesztve ]

(#25269) persil válasza sirdond (#25268) üzenetére


persil
nagyúr

Koszi mindkettotoknek, ez igy jol hangzik, pl ez a metamorfozisos ceco most bejon.

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#25270) Badlof2k válasza sirdond (#25268) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Lol :R ... pihennem kell helpme. :DDD

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25271) TrollBalint válasza Badlof2k (#25270) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nem lett volna rossz a Februárt se nézni, csak idén pont 29 napos, nem a jó kis megszokott 28 :)

Brunnhilde: Gondolod, hogy az lennék? A Raider menő, mert gyors (a movement speedre gondolok csak) És ez tetszik, és igen, lehet használni más karakternél is phase run, meg satöbbit, de ha ennél használom, még gyorsabb lesz, vagy nem használom, és akkor ahhoz képest szabadul fel socket. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb "gyorsító" (ital, phase run) valami kompromisszummal jár.
Egye fene, megvárom a build leírást (meg ugye említettem is, hogy van, hogy az utolsó pillanatban gondolom meg magam, ami tényleg jelentheti azt, hogy mikor a karaktert generálnám le, akkor találom ki, hogy mégse :) De azért ne fogadj túl nagy összegben a Gladiátorra :DD )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25272) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Maga a ligamechanika alapból tetszik a videó alapján. Talán kicsit túl drasztikus is és nehéz lesz átfedések nélkül berakni az alapjátékba, de ez legyen a GGG gondja. Remélem az FPS-em nem veszik el a ködben.

A reward nagyon érdekes. Nagyon jó keystoneokat kell kitalálniuk, mert az utóbbi ligákban fullasztóan kevésnek éreztem a passzív pontokat. Szinte soha nem volt "na még 5% life, vagy jewel slot, mert más már úgy se kell" érzésem. Mindig küzdöttem valami fontos upgrade irányába. Sok hasznos dolog került a fára az utóbbi évben, hogy a legion jewelekről ne is beszéljünk. Ha build enabler cuccok lesznek az új keystoneok, akkor meg talán sokakban lesz keserű szájíz, hogy casual játékosok nem is gondolhatnak egy adott buildre, mert valami drága unique jewel kell hozzá.

Ennyi kétségem van, de amúgy meg ez a legjobb dolog amit csak behozhattak. Igazi lottó lesz a league starter kiválasztása, mert fogalmunk sincs melyik erős és olcsó buildhez lehet majd hozzáilleszteni valami erőset. Kifejezetten bátorítja az új karakterek indítását, a kísérletezést. Nem fog beállni két hét alatt a meta, mert ennyi opciót tuti nem fognak végigzongorázni a build alkotók. Izgalmas lesz.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#25273) Har_melin válasza 0karmacoma0 (#25272) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"casual játékosok nem is gondolhatnak egy adott buildre, mert valami drága unique jewel kell hozzá"

ez sajnos szinte minden ligában így van. Általában van egy-két aktuális chase unique cucc, aminek az ára a két-háromszorosa (de akár a tízszerese is) lehet az előző ligához képest. Ha itt tényleg ennyi új opció lesz (ez kb. egy plusz alap karakternyi passzív, nagyjából a fa egyhatoda, egy gyors számolás alapján), akkor remélem tényleg abba az irányba mennek majd el, hogy az elkerülhetetlen 2-3 szuperOP build mellett lesz másik 8-10 szimplán erős opció is.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25274) TrollBalint válasza Har_melin (#25273) üzenetére


TrollBalint
addikt

Úgy gondolom, ha ez megvalósulna, az jó hatással lenne a piacra, több cucc ára felmenni, viszont ami nagyon drága, azok talán kicsit lemennének, hiszen kevesebben játsszák, kíváncsian várom :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25275) brunnehilde válasza TrollBalint (#25271) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Nem gondolom, tudom. :DDD Okéoké, neked futóbolond build kell. Got it. Bár nem értem mit számit, mikor olyan jó movement skillek vannak, mint a shield charge, vagy a flame dash, dehát az univerzum tele van rejtéllyel. :D

Karmacoma casual játékos ebben a játékban annyit tehet, hogy követ valami leage starter buildet szóról szóra, aztán egy idő után belerázódik, különben úgy jár, mint én az elején és egy időre elveszik. Vagy feladja.. :U Erre mondjuk kiváncsi leszek én is, hogy mennyire fogja megizzasztani a gépet ez a köd effekt az egész mapon (vagy csak egy részén).

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25276) TrollBalint válasza brunnehilde (#25275) üzenetére


TrollBalint
addikt

Igen, én arra vagyok rákattanva (valamiért), hogy szaladok, mint a mérgezett egér.
Shield charge: őrületbe kerget, hogy minden szarban elakadt aztán csak csapkod egy helyben.
Flame dash: Hát az nem egy haladásra kitalált skill... 2 elnyomás között kell picit várni. Ami régen "casting time" volt, hogy "castolás utána várakozási idő" lett.
Dash: bár nem írtad, de megelőzendő, leírom, miért nem tetszik. (Mármint mozgásra) 1 charge van benne és idő, mire feltölt.

Amúgy menekülésre, hirtelen kiugrásra, vagy pedig platformok közötti ugrálásra jó az utolsó kettő, mondhatni már majdnem tökéletes.
ha már rejtély, azt elismerem, hogy "fura" vagyok. Vagyis inkább elfogadom, mert én tagadom, de már annyi embertől hallottam, hogy ennyi statisztikailag sem tévedhet :D
De nézd onnan, hogy kihívásokat adok neked. Kísérletezgethetsz, Te - úgy láttam - szeretsz buildekkel bibelődni, tesztelgetni, átépíteni. Tulajdonképpen én is, de leginkább a lelkesedés van meg, egészen addig, amíg meg nem nyitom a PoB-ot, utána már elvész... :(

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25277) 0karmacoma0 válasza brunnehilde (#25275) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Casualt inkább úgy értettem, mint én az olyan ligákban mikor nem tudok belemerülni a dolgokba, mert sok a túlóra éppen és csak hétvégén van időm, vagy nem elég szimpatikus a liga, esetleg van más játékban esemény(Dota battle pass szokott ilyen lenni nekem), ilyenkor egy karaktert elviszek 91-3 szint környékére aztán feladom. Gondolom akinek van gyerek, vagy egyéb az is sok ligával van így. Ilyenkor szar érzés ha a kedvenc garbage tier skilled játszható lett valami fura item-skill interakció miatt, csak kell hozzá egy 15 ex-es unique. Szerencsésebb ha a chase unique az utolsó simítás, nem valaminek az alapja. De ez egy sok ha-t tartalmazó mellékzönge, csak apró aggály, semmi több és az eddigiek alapján egyáltalán nem jellemző a játékra.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#25278) tibee77 válasza brunnehilde (#25251) üzenetére


tibee77
őstag

Marhara nem neztem at az ujdonsagokat de ezen megakadt a szemem.Ez igy tul op lesz, tuti nerfelik :D 1.5 k Dex azert nagyon sok föleg ugy hogy ha jol ertem akkor legalabb 2 cuccrol le kell mondani de lehet hogy haromrol?!Imadom ggg-nek a megfogalmazasait, a francert nem lehet kerek perec leirni, hogy mi merre hany meter. xD

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25279) persil


persil
nagyúr

Marhara sajnalom ezt a stuff-ot, mert jelenleg jol elszorakoztatNA, de letorlom a francba egy orok eletre, ha mondjuk kov patch utan is ilyen otvarok lesznek a szerverek.

Abszolut kritikan aluli, hogy betonstabil gigabites nettel nem tudok fel orat jatszani disconnect, meg 5-10 masodperces allokepek nelkul. Ilyeneket evek ota nem lattam jatekban, a legocskabb ketpalcas jatekokban sem.

A net meg rogyasig van tele ugyanezzel a jelenseggel, szoval igazan orvosolhatnak.

Vagy akkor vegyek le store-bol, ha ez konzolon ilyen szar, akkor kiadni is kar volt.

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#25280) brunnehilde válasza tibee77 (#25278) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Egyetértek. Nekem sem teljesen világos, bár az én angolom azért nem egy anyanyelvi szint. :D Har_melin úgy értelmezte, hogy se kesztyű, se egyetlen fegyó nem lehet. ;] Szóval tényleg meg kell dolgozni az 1k+ dexterity-ért.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25281) 0karmacoma0 válasza tibee77 (#25278) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

POE 2 majd kibalancolja mert ez -5 lehetséges six link lesz ott.

Közben megtaláltam Mark 2 értelmezését:
"[–]Mark_GGG 7 pontok 12 órája
If you have any of gloves, main hand item or off hand item, then you do not have "no Equipped Gloves, Main Hand Item, or Off Hand Item" and thus do not meet the requirement.
For a real-world example, if you see this sign, you don't get to carry a sword onto the property and say "it's fine because I have no firearms". "No x or y" means not having "x or y"."

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#25282) sirdond válasza persil (#25279) üzenetére


sirdond
őstag

ja hogy te konzolon vagy? hát akkor a helyedben nem erőltetném...

(#25283) persil válasza sirdond (#25282) üzenetére


persil
nagyúr

Miert...? Hogy oszinte legyek valahogy meg jobban is bejon boxon, mint pc-n :) (a diablo-val is igy vagyok furimod)
Meg azert a stabil 60 fps es kezreallobb iranyitas sem utolso dolog. Egyedul a menuk eleg benak kontrollerrel.(de az meg a fejlesztok hibaja, sokkal esszerubben is meg lehetett volna oldani.)

De az nagyon nem mentseg a szar netkodra, hogy konzol, mert n+1 masik, esetenkent sokkal komplexebb online jatek is hibatlanul megy.

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#25284) tibee77 válasza 0karmacoma0 (#25281) üzenetére


tibee77
őstag

Na erröl beszelek, ezek a pongyola megfogalmazasok... :U itt akkor az "or" felsorolaskent hasznalando es nem valasztaskent.az hogy no fegyver meg ok, mint egy facebreaker build.no kezes=csomo resist szep life minusz, no offhand=resistek-life, esetleg nemi dps mod.(ez kesztyün is ervenyes) azert ez huzos, akarhogy nezzük.na majd meglatjuk mi sül ki belöle.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25285) sirdond válasza persil (#25283) üzenetére


sirdond
őstag

azért mert a fejlesztők maguk mondták, hogy a konzol port egy fos és a közeljövőben nem lesz rá megfelelő kapacitás, hogy rendbe rakják.

(#25286) persil válasza sirdond (#25285) üzenetére


persil
nagyúr

Na igy ebben a formaban viszont ez kurva szomoru, mert amugy most tenyleg kezdtem raszokni. :/
A jelenlegi allapotaban viszont tenyleg jatszhatatlan kis tulzassal.

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#25287) Har_melin válasza tibee77 (#25284) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nem emlékszem már, hogy pont ez a cucc volt-e, de azt tudom, hogy volt egy ilyen megkötésekkel rendelkező, ami a puszta mancsot DW-ként kezelte. Ebből feltételezem, hogy eleve DW buildbe szánják, ott meg igazából csak a kesztyű DEX és resist statjai vesznek el, az offhand amúgy is fegyver lenne.

Biztosan nem lesz triviális összehozni így a magas dexet, de azért az 1000STR igényű minyonos buildekkel is elég sokan játszottak, itt is ki fogják mókolni, hogy a sztratoszférában legyen az érték.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25288) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Cluster jeweleknél a vonal fölötti (implicit) tulajdonság fix, ha jól értem ziggyd videójából az nem is változtatható meg, csak a szokásos vonal alatti rész craftolható.

Tehát pl ezen a képen a kis passzív node-ok bónusza fix, az viszont, hogy az öt passzívból mennyi lesz small és a többin milyen opciók jelennek meg, az random. Hacsak nem lesz még pluszban valami determinisztikus elem benne, akkor visszajön a régi, betrayal előtti chaos spamming ezek craftolásánál.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25289) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Egy előző kommentben alábecsültem a passzívokat. én 280 passzív node-dal számoltam, az lenne kb. a mostani fa egyhatoda. Valójában 280 notable passzív node lesz a jeweleken, ez inkább a mostani szám kétharmada. (a Duelistet néztem, ott alatta-fölötte a jewel foglalatokat is beleszámítva kb.70 notable van.)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25290) Badlof2k válasza Har_melin (#25288) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Most neztem lesz war cry buffer is , lesznek itt op dolgok , es az egy magic jew volt csak szal augmentel +1 mod regalal 1 ra megy nem?

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25291) sirdond


sirdond
őstag

Ez esetleg mehetne az összefoglalóba, mit szóltok hozzá?

(nem én csináltam, redditről van)

[ Szerkesztve ]

(#25292) TrollBalint


TrollBalint
addikt

A Metamorph liga befog kerülni a core játékba, hasonlóan a Bligth-hoz. Az az 10% eséllyel futunk bele a mapokon, ha belefutunk, akkor tutira dob catalistot, és lesznek scarabok. Amiből az alap azt tudja, hogy lesz metamorp, a közepes, hogy dob extra itemised sample-t, és a legdurvább scarabbal, az összes metamorph összetevő ad bónuszt. (Továbbra is egyet lehet csak választani, de mindegyik fog valami bónuszt adni, van is egy példakép hozzá a linken)
És persze a fragment tabot is átalakítják, hogy legyen hely ezeknek a scaraboknak.
Aki pedig ezeket a scarabokat szeretné farmolni, az Aisling-et kergesse Intervention safehouse-ban (eddig ott veiled jewelry-ket dobott, ha jól olvastam, ezt összevonták az armour / weaponnel, így mikor azt dob, fog mellé extraként veiled jewelryt is dobni)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25293) sirdond válasza TrollBalint (#25292) üzenetére


sirdond
őstag

jaja, fasza lesz. Aisling shit tier-ből hirtelen top tier lett, a gilded meta scarab elég zsírosnak hangzik :DDD

[ Szerkesztve ]

(#25294) TrollBalint válasza sirdond (#25293) üzenetére


TrollBalint
addikt

azt fogom farmolni, a Syndicate kezd egyre értékesebb lenni. Most Tora az awakened orb miatt, meg Aisling a Meta miatt szerintem eléggé felkapott lesz. Nálam mindenképpen :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25295) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Blade Blast videó

Ez a Blade Blast nagyon tetszik. Jó régen volt egy DBF (Bladefall + Bladeflurry) karakterem, az nagyon szépen muzsikált, csak a HP elfogyott a végére. (azt hiszem, valami shadow volt).

Egy CoC vagy CwC bladeflurry, ami Bladefall-t proccol ezekkel a robbanásokkal - a látvány alapján - clearre és single targetre is jónak tűnik. ha még valami poison-t is rá lehetne pakolni...

Animate weapont soha nem próbáltam, de ez, hogy a Bladefall-ból generálja a miniont, zseniális ötlet. Kíváncsi vagyok, milyen statokkal és milyen limittel? Szintén régen volt egy ilyen "extrém teszt" videó, amiben valaki egy tonnányi fehér trash fegyverrel verte le überatzirit (akkor még ő volt a csúcs), pillanatok alatt. Itt meg ráadásul állandó utánpótlása vana fegyvereknek...

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25296) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Random portal selector (ingyenes, de gondolom csak a megszerzett vagy megvett portal effektekbő fog dolgozni)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25297) sirdond válasza Har_melin (#25295) üzenetére


sirdond
őstag

ha jól rémlik freddirty-nek volt most a ligában BV buildje, ő tudna nyilatkozni, hogy ez a balde blast mennyire segítene a bossoknál, tipikus nuke skill-nek tűnik.

[ Szerkesztve ]

(#25298) Har_melin válasza sirdond (#25297) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A mechanikájától függ, de eddig az ilyen pont körüli effektenél működött a shotgun hatás. A Bladefall pedig amúgy is képes volt emlékeim szerint több pengével is sebezni a hitboxot, szóval majd meglátjuk.

Gondolom a Bladefall base dmg-ét nerfelni fogja a Blade blast. A skálázhatóságán és azon fog múlni a használata, hogy ezzel nyer-e többet az ember vagy egy direkt dmg supporttal.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25299) freddirty válasza sirdond (#25297) üzenetére


freddirty
senior tag

Jelen :)
Az új blade blast videót én is láttam már, de a strength stacking BV karim nem vált be. Tankos volt (azért simán leverték bányában ha kicsit megálltam), de nem akartam már befejezni, mert az utolsó darab gear (watchers) kb 50ex körül lett volna és egyszerűen nem éri meg, mivel a damage meg a béka segge alatt van.
Ez blast kicsit elgondolkoztatott, de ki van zárva, hogy nekivágnék megint. Ráadásul macerás, értékes passzívokat kell QOL-re fordítani, hogy ne kelljen állandóan a BV felstackelése miatt az egéren őrülten kattogni. Ha összehasonlítom egy cyclone builddel akkor nincs is kérdés, csakis a cyclone.
(Ami most bevált az a freezing pulse totem build. Nem tankos, néha oneshottolják, de el lehetett simán jutni 95 fölé annál nem kell több. Ez sem volt annyira olcsó, de jó, és főleg végre nem cyclone vagy necro)

fred

(#25300) Har_melin válasza freddirty (#25299) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A blade vortexet én nem szerettem, nekem nehézkes volt a játékmenet azzal, hogy állandóan le kellett állni felstackelni. viszont most néztem a leírást, és egy bladefall totem érdekes lehet.

(A Blade flurryvel úgy nézem, nem működik majd a Blade Blast, csak spellekkel. kár.)

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.