Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25751) Badlof2k válasza TrollBalint (#25748) üzenetére


Badlof2k
senior tag

En erre vonatkozo reszt nem talaltam csak azthogy a 2ik es 3ik nem lehet ugyanaz mint a masikak , es hogyan toltodik ennyi volt :R
Sirius meg ellet kalkulalva rendesen :U Kivancsi lennek hogy jott ossze veletlenul :D
A tobbi meg tegnap irtam ez a nerf szerintem folos volt pont , meg lazabb volt tegnap az a par kor map amit mentem :K

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25752) TrollBalint válasza Badlof2k (#25751) üzenetére


TrollBalint
addikt

Melyik részt nem találtad meg?
Additionally, we've reduced the likelihood of receiving Generic, Weapon, Armour and Trinket reward types.
(ez számomra buff, mert ezek bénák)
na jó, most én se találom, hogy hol van, hogy választhatsz, de lehet azt már csak én raktam hozzá, bizonyítva az éjszakai olvasás hátrányát :))

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25753) savior


savior
őstag

Kint van a patch.
Jó lenne, ha a teljesítménybeli problémákat is orvosolnák.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#25754) TrollBalint válasza savior (#25753) üzenetére


TrollBalint
addikt

Azt írták / írják a napokban várható azok javítása is

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25755) brunnehilde válasza TrollBalint (#25754) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Javitani lenne mit. Gondolom másnál sem működnek a delirium orbok. Nem akar véget érni a köd, és nincs drop. :U 3.10-re nem úgy volt, hogy ha NPC-vel beszélsz a mapon, akkor nem támadhatnak a monsták? Baromi idegesitő, ha Zanánál mapot választasz, Alvánál templomot nézed, vagy Junnál unveileddel szórakozol, és valami monsta a semmiből nekiáll ütlegelni.

Egyébként igy egy hét után nem rossz a liga, bár a meta eddig jobban bejött, az tökéletesen illeszkedett a játékba. Itt azért erősen map függő, hogy milyen/mennyi lesz a dropod. :P Viszont metához viszonyitva nagyon könnyű.

Build szépen működik. Red mapokig gyakorlatilag egy 1-1,5 exás verzióval el lehet jutni gond nélkül. Vettem 6L Bronnt, de megint elfelejtettem, hogy offcolour és egy vagyont kell a szinezésre költeni, ha nincs mázlid. Cserébe már 2 exa alatt árulják. Ami komoly befektetés, az a Surrender pajzs. Alig van eladó, és 4+ exa az ára. Egy ócó Vix Lunarissal rohangálok még én is.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25756) TrollBalint válasza brunnehilde (#25755) üzenetére


TrollBalint
addikt

Én egyszer vagy kétszer használtam ilyen delirium orbot, egyszer sem akart véget érni a köd, de én azt hittem ez szándékos. Viszont drop mintha lett volna, viszont ezeket kb. 2 patch-csel ezelőtt próbáltam, ma majd újra.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25757) LittleBoss67 válasza persil (#25750) üzenetére


LittleBoss67
aktív tag

Azt szeretném tőled kérdezni, hogy Neked fut rendesen ? Tegnap min. 80-szor lépett ki. Ma eljutottam az alpjáték végéig, de nem tudok mapozni, mert már Hideout-ba lépéskor kimerevedik a kép, 3-4 másodpercig berreg a játék, azután asztal.
Mivel a segélykérésemre senki sem reagált, így úgy vettem, hogy nálam van a hiba. A NAT type a hálózati beállításoknál sokszor "moderate" "open" helyett, és ilyenkor UPnP hibára hivatkozik, de hiába javítom, az állandó megszakadás rendszeres. (ONE X)
SSD-ről játszom, T.Kom Huawei modem mögött, 58/10 Mbps. Eddig kb. 2 szezonnal ezelőtt fordult elő ilyen Alva templomában, de oda legfeljebb nem mentem.
Mivel nem sokan vagyunk konzolosok hátha tudsz valami okosságot.

Köszi.

(#25758) tiborv válasza LittleBoss67 (#25757) üzenetére


tiborv
aktív tag

Ugyan nem én voltam a megszolitott, de one s-en jatszom. Mióta moszkvara raktam a szervert azóta nekem nincs ilyen problemam (előző ligában váltottam rá). Én csak act3ig mentem este de egyszer sem volt gond, se lag se fagyas se semmi problema

D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/

(#25759) persil válasza LittleBoss67 (#25757) üzenetére


persil
nagyúr

Nagyon ritkan kilep a jatek, de akkor minden uzenet nelkul egyszer csak a home-on vagyok. Ez viszont eddig osszesen talan 3, vagy 4 alkalommal fordult elo(kb a metamorph kozepe ota jatszom boxon).

Az uj liga elso napjan kellett a sorbanallasra varnom(~1700.) egy 15 percet kb, meg utana egyszer dobott ki a jatek fomenujebe, de ennyi.(sima disconnect, a metamorph alatt is elofordult parszor, de az valami csucsido lehetett, mert amugy is nagyon lagos volt)

A delirium maga szuperul fut, orultem is neki, mert pc-n panaszkodnak tobben is, de boxon vajsima.

Szoval nincs otletem sajna. Netet probalgasd ki minden eszkozzel/appal/jatekkal, hogy csak a poe baszakszik e, esetleg komolyabb a problema. Probald kifigyelni, hogy mikor stabilabb es mikor rosszabb a jatek(hatha, csak "rosszkor" akarsz jatszani), stb.

Jah igen, ahogy tiborv is mondja, moszkvan jobbnak tunik nalam is. Nekem is o ajanlotta. Sot most legutobb az "auto" opciot valasztva is moszkvat kaptam.

Szrk.: tiborhoz hasonloan nekem is one s-em van.

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#25760) LittleBoss67 válasza tiborv (#25758) üzenetére


LittleBoss67
aktív tag

Köszönöm. Tegnap úgy istenigazán addig nekem sem volt. Azt hiszem. Max néha-néha. De a könyvtárnál rögtön vagy 10x. Azután random. De visszatöltés után is pont ugyanazon a helyen. Hiába kezdtem szűz pályaként. Egy ideid washington szerverről nyomtam. Vagy konzol újraindítás engedett tovább, vagy másik útvonalról próbálkoztam. Sokszor lépett ki ilyen könyvtár szerű területekről. Most kínomban másik HO-t kellett választanom. Eddig 1 mapot letudtam nyomni. Most próbálok majd visszamenni. Még soha nem sikerült bő 1 nap alatt letudnom, erre ez hátráltat. Van egy másik One-om is, de nem akarok egyenlőre szerelvényezni. Ja. Tegnap előttig semmi gond nem volt, már mint Metamorph-ban.

(#25761) Badlof2k válasza TrollBalint (#25752) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Szal nincs ;] Éjszaka aludjon kend , ne mese estet tartson :R :DDD

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25762) LittleBoss67 válasza persil (#25759) üzenetére


LittleBoss67
aktív tag

Köszi.
Most azt hiszem Sao Paolo-n nyomom, szaggat, lassu, de még megy.

(#25763) savior válasza brunnehilde (#25726) üzenetére


savior
őstag

A master mission alatt azt a kihívást érted, ami a mapon található, vagy még mindíg vannak olyan küldik, amiket a home-ban lehet felvenni és fejlődik tőle a master?

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#25764) TrollBalint válasza Badlof2k (#25761) üzenetére


TrollBalint
addikt

pfff... nédda... :DD
Aludtam volna, de felébredtem, és az Istennek se tudtam visszaaludni és hopp... jött egy twitter értesítés a poe-tól. Jóhogy megnézem :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25765) Badlof2k válasza TrollBalint (#25764) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Eh ismeros csak en el aludni nem tudok egyaltalan este :R ez esetben nem szóltam ;]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25766) TrollBalint válasza Badlof2k (#25765) üzenetére


TrollBalint
addikt

nem történt semmi, söröző partnerek között meg pláne semmi az ilyen :D
Az elder slayerek működése megváltozott? Hiába futok különböző mapokat, nem nagyon akar növekedni a progress. Valami 5-7 mapot biztos futottam, mire 1-ről a 2-re nőtt z Atlas baloldalán amik mutatják, hogy elvileg hány mapot kell futni, hogy megjelenjen a Citadel :F

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25767) dante3


dante3
addikt

Nem tudjátok véletlenül, hogy a "buffer underflow" hibát mi okozhatja? Folyamatosan kapom, játszhatatlan a game.... :(((

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#25768) 0karmacoma0 válasza dante3 (#25767) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Mára a játék szinte teljesen játszhatatlan nálam is. Még mapozás előtt jobban futott mint régen, de mostanra már néha be se tölti a grafikai elemeket. Fehér képernyő a hideout, papírmasék a delírium /influence szörnyek, az előbb meg lenyomtam egy bossfightot úgy, hogy broken bridge helyett egy égtextúrán harcoltunk. Proci fixen 100%on, fps 25 és nulla között. Remélem lesz valami megoldás.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#25769) BoneDragon válasza 0karmacoma0 (#25768) üzenetére


BoneDragon
veterán

Nem lesz. Honapok ota igergetik, lehet mar evek. Minden egyes liga alatt elmondjak mennyire dolgoznak rajta es hamarosan javitjak es mennyire kiraly lesz, csak hogy nyugodjon le a nep... aztan nem tortenik semmi, mert mindenki az uj ligaval van elfoglalva. Rohadt rafinaltak, mindig bedol nekik mindenki. Ez csak egyre rosszabb es rosszabb lesz. En nem tudom milyen enginet hasznalnak, de ez borzalmas. Ha legalabb kinezne valahogy a jatek megertenem, de bun ronda. Poe 2 mar csak szuperszamitogepen fog futni.

Erdemes teljesen kikapcsolni a hangot, config fajlbol. Rengeteg fps-t lehet vele nyerni, mivel ez a szerencsetlen engine azt is maga szamolja, fail. Redditen volt rola leiras, erdemes ragooglezni.

[ Szerkesztve ]

(#25770) crazygamer válasza BoneDragon (#25769) üzenetére


crazygamer
tag

Szerintem inkább valamilyen hardver (esetleg szoftver) inkompatibilitás lehet a háttérben, valamit nem támogat rendesen az engine. Nekem szinte hiba nélkül megy a game , liga kezdés óta, kb 50-70 óra játékidővel, talán 3 dc-m volt, meg 1x nem voltak bokrok a pályán, de minden más tereptárgy rendesen betöltött.
Nem csúcsgépem van, kb 1 éve vettem: eredeti win 10 pro, Ryzen 2600x, Geforce 1660 Vga, ssd, 1080 p-ben full grafikán minden rendben.

[ Szerkesztve ]

(#25771) BoneDragon válasza crazygamer (#25770) üzenetére


BoneDragon
veterán

Hidd el a jatekkal van a gond, ezen kar vitatkozni.

(#25772) crazygamer válasza BoneDragon (#25771) üzenetére


crazygamer
tag

Ok, elhiszem. Akkor én a kevés szerencsések közé tartozom, aki pl egy szombati napon akár 14 órát tudok játszani minden hiba nélkül.

(#25773) BoneDragon válasza crazygamer (#25772) üzenetére


BoneDragon
veterán

Jo neked, az emberek 90%-a ezt nem mondhatja el.
Tegnap geforce nowon keresztul jatszottam es mindig megnezem milyrn gepet rak moge. Egy 2080Ti-vel ugyan igy nem toltottek be a textúrák, sokszor a mobok se a kodben, neha a kod se. Volt hogy a skill effektek se. :(

(#25774) crazygamer válasza BoneDragon (#25773) üzenetére


crazygamer
tag

Lehet, hogy a kezdetleges, gyerekcipőben járó geforce now-ot kellene hanyagolni. Soha ki se probáltam. Nem kell a game-hoz 2080 Ti, az egyszer tuti biztos. Nem vitázni akarok, biztos van valami gáz az engine-el, ha ennyien panaszkodnak, én csak leirtam, nekem egy alsó-közép kategoriás gépen hiba nélkül fut.

(#25775) Win-T


Win-T
senior tag

Én minden liga elején azzal a problémával küzdök, hogy random újraindul a gépem ha játszom, aztán ahogy közeledünk a vége felé egyre ritkábban, végül meg is szűnik a jelenség teljesen. Ezt képtelen vagyok megfejteni miért... semmi más játéknál nem fordul elő.

(#25776) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Én azt is el tudom képzelni, hogy valahogy a szerverekhez van köze, mert minél atipusosabb időpontban játszom annál kevésbé jön elő. Legion totál kivégzi a játékot. Utána kb fél óráig nem tölt be semmit. Így nézett ki most egy blight.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#25777) BoneDragon válasza crazygamer (#25774) üzenetére


BoneDragon
veterán

Kezdetleges? Vegulis 8 eve fejlesztik. Ah mindegy radhagyom. :D

(#25778) crazygamer válasza BoneDragon (#25777) üzenetére


crazygamer
tag

Nem kell rámhagyni. Úgy tűnik, mintha haragudnál rám, mert leírom, hogy nálam rendben megy a játék, úgy, hogy akár napi 10-14 órát is megy.
A now-nál rosszul fejeztem ki magam, lehet, hogy egy szuperül megépitett-fejlesztett rendszer, de úgy látszik, a poe szervereken nem szuperál jól (valószinüleg a poe hibája inkább), de a poe-hoz nem kötelező a now, hiszen gyengébb gépen is simán elfut.

(#25779) BoneDragon válasza crazygamer (#25778) üzenetére


BoneDragon
veterán

Ok, legyen igy. Ha nalad jo akkor mindenki masnal is. Ez igy mukodik, ertheto.

(#25780) crazygamer válasza BoneDragon (#25779) üzenetére


crazygamer
tag

:) utolsó irásom ebben a témában. Látom te személyes sértésnek veszel engem. Sehol nem írtam azt, hogy jó, és kész. Esetleges hibának hoztam fel a now használatát, hátha ott a gond.
Csak a tapasztalatomat mondtam el, hogy nálam gond nélkül fut, tehát ebből gondoltam, hogy mégse a játék lehet totál rosz, hiszen akkor mindenkinél jelentkezne a hiba.

(#25781) TrollBalint válasza 0karmacoma0 (#25776) üzenetére


TrollBalint
addikt

Mivel nálad jobban jelentkezik mint másnál, én azt mondanám, hogy valami driver / driver ütközés a gond. Elsőre grafikus kártya driverre tippelnék, de mivel a PoE inkább CPU igényes (tudtommal még) megkockáztatom az alaplapi drivert. Ez utóbbi mellett szólna az is, hogy gondolom a videókártyád driverét gyakrabban frissíted, mint az alaplapét (mint általában mindenki) Ha esetleg nincs is hozzá már újabb driver, az viszont necces. Esetleg megpróbálnék visszamenni eggyel régebbi driverre, vagy a videókártya programjában kikapcsolni pár dolgot (nem a játékban, kifejezetten a videókártyáéban)
És persze az sem zárható ki, hogy esetleg valahol, valami megszakadt, kiégett, de ebben a játékban jelentkezik a hiba, viszont ezt tartom a legvalószínűtlenebbnek.
(ha esetleg módodban áll csereberélni az alkatrészeket, én kipróbálnám egy másik videókártyával, esetleg egy másik CPU-val, vagy a videókártyát vinném át máshoz pár nap játékra)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25782) 0karmacoma0 válasza TrollBalint (#25781) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Thx a tippeket! A drivert nem frissítettem 300 éve, pont mert féltem az ilyen esetektől. Most majd megpróbálom a frissebb nem béta driverekkel. Igazából az egész gépet terveztem lecserélni poe 2-ig, de ahogy az euro-forint árfolyamot, meg az esetleges fizetéskieséseket nézem, lehet hiába spóroltam, el fog csúszni a dolog.

Amúgy maga a grafikai hiba a kevésbé zavaró része a dolognak, a folyamatosan nullára zuhanó fps nagyobb gond. Kb olyan mint mikor még nem volt ssd-n a játék, és minden megnyitott láda lefagyasztotta 2 secre az egészet. A játék indításánál előjönnek olyan gondok, amik utoljára az ssd előtti időszakban voltak(Hiányzó textúrák az invectoryban, ruha nélküli karkater, lassan betöltött pályarészek).

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#25783) balija


balija
csendes tag

Üdv mindenkinek! Új vagyok a PoE-ben. Problémám, hogy nem tudok vásárolni. Már minden videót megnéztem, utána olvastam. Kiválasztom a megvenni kívánt íjat, nyomok a whisper ikonra, de nem tudom beilleszteni a chaten sehová sem. Controll+v gombbal. Mi lehet a gond? Vennem kéne ládabővítést hozzá, vagy valahol be kell állítani valamit?. Nagyon bosszantó. Leírná valaki, hogy hogyan csináljam? Köszi előre is! :R :R :R

Két negatív pont amiért eladták másnak a Nekem ígért telefont?????!!!! Életszerű!!!!!!!

(#25784) crazygamer


crazygamer
tag

Valaki segítene? brunnehilde non crit cyclone buildját követem, és valamiért nem lehet használni a vaal molten shell-t, pedig betartom az előírt gem lvl-eket. Talán azért mert van rajta 8 quality?A csizmában van a gem. Azt irja skill cant be used. karakterlapom: [link]

[ Szerkesztve ]

(#25785) dbius válasza crazygamer (#25784) üzenetére


dbius
veterán

Azért nem, mert ott van mellette a csizmában a cast when damage taken és 4 linkes a csizmád.

Jelen állásban csak akkor aktiválódik a (sima és nem a vaal) molten shell - magától -, ha sebződsz.

Ha így hagyod a gemeket akkor te magad nem tudod aktiválni se a sima molten shellt, se a vaal verzióját.

Ha azt szeretnéd, hogy te magad aktiváld szükség szerint, akkor vagy ki kell venned a cast when damage taken gemet, vagy a csizmán a linkek számát kell csökkentened 3-ra és utána a negyedik, nem összekapcsolt slotba kell beraknod a molten shell gemet.

(#25786) LittleBoss67


LittleBoss67
aktív tag

Ha segíteni nem is tudott konrétan senki, de jó szívvel adtatok tanácsokat, most leírom, hogy úgy tűnik nem vagyok egyedül a fagyásokkal mind bizonyos ominózus helyeken (könyvtár kialakítású helyek főleg) , mind Alva temploma (ez régi gond, előző ligában be sem tettem a lábam oda).
A fórumban többen jelezték mindegyiket (bár fenemód kevesebben mint gondoltam, meg szét is töredezett a fórum, mert mindenkinél máshol jelentkezik, így arra a helyre hivatkozott).
Deee ! Úgy tűnik kimondottan a scorpio tulajok szívnak , mint én.
Szerencsére van sima X is, azon még megy, bár a grafika szerintem majdnem a 720 p-hez áll közelebb.
Külső SSD-vel egész jól fut.
Már arra gondoltam, hogy TV-t kellcserélnem, mert az enyém csak Fhd.

(#25787) crazygamer


crazygamer
tag

Van esetleg valami magyar leírás a mapozásról? Kihagytam 2 ligát, így fogalmam sincs, hogyan lehet a jelenlegi mapokon 4-es fölé jutni. Esetleg angol is jó, hátha google forditónak sikerül valahogy érthetővé tenni.

(#25788) Badlof2k válasza crazygamer (#25787) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Tomoren a lenyege hogy a mappon oldat latod a negyzeteket , ahol a watchstonekat tudod rakni ha ramesz akkkor kiirja hogy a hozza tartozo regioban mennyi watchstonet kell a citadelaba rakni hogy utanna az ott levo mappokon spawnoljon valamelyik elder slayer (: Majd kijavitanak ha nincs igazam de nagyabbol ez segit hogy lasd hol melyik elderslayer kovet nem szerezted be meg , amivel ugye az awekening levelt noveled .

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25789) persil


persil
nagyúr

Trade marketen 232 db rain of chaos div card-ert(=29 db chaos orb, amiert raadasul neked kell elsetalni es bevaltani) ajanlottam a figuranak 25 vaal orb-ot.
Reject, uzenet: 2 mirrors.

Ez egy tizes skalan mennyire szellemi fogyatekos? Ha 10 a teljesen, akkor 73...?

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#25790) tibee77 válasza crazygamer (#25784) üzenetére


tibee77
őstag

Ki kell masolni a szöveget kezzel aztan beilleszteni.bar most hogy mondom nem is tudom hogy van, annyira automatikus az egesz hogy csukott szemmel csinalom kb.. ;]

Mas: volt mar aki le tudta mind a 20 wave-et azon a simulacurum vagy milyen mapon?(amihez a 300 splinter kell).ott az egyik boss az kegyetlen.a többi ellenfellel nincs gond de az amikor a 20. hullamban megjelenik az katasztrofa. :Y

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25791) Tuvix


Tuvix
tag

Cluster Jewelen a kis passzívok számát lehet valahogy változtatni? Esetleg Divine Orbbal?

(#25792) Ellia válasza tibee77 (#25790) üzenetére


Ellia
addikt

Videót láttam, act 6 városa volt a helyszín (fontos a layout miatt).

De, hogy őszinte legyek elég kaki az egész, fps drop, nem látni semmit... stb. és a jutalom se egetrengeto... Ellenben osszecsuklasz szokás szerint a semmitől is.

(#25793) sirdond válasza Tuvix (#25791) üzenetére


sirdond
őstag

nem, az enchant-nak számít.

(#25794) brunnehilde válasza crazygamer (#25784) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Nem kell semmit csinálnod a socketekkel, ez igy teljesen rendben van. A sima molten shellt nem tudod aktiválni, mert megteszi helyetted a CWDT gem akkor, ha bekapszas egy bizonyos nagyságú sebzést. A Vaal Moltennek pedig egy külön ikonja van. Le kell ölnöd pár monstát és "fel kell töltened", ahogy a többi vaal skillt is. Megjelenik az ikonjánál egy 1-es, csak utána tudod használni. Ugyanúgy a Vaal Warchiefnél is.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25795) Tuvix


Tuvix
tag

Rakott már össze valaki Cluster Jewelre épülő buildet?

(#25796) sirdond válasza Tuvix (#25795) üzenetére


sirdond
őstag

Úgy érted, hogy csak szinte csak cluster jewelekre épül, vagy úgy, hogy használ néhány cluster jewelt?
Mert előbbit még nem láttam, utóbbit meg szerintem kb mindenki. Olyan notable-k vannak, hogy vétek lenne kihagyni őket.(required cluster jewel build-re egyébként Mathil összerakott egy Hollow Palm Frenzy Raider-t, ahogy néztem tegnap este elég fun volt)

Így, kicsit több mint egy hét játék után azt mondom, hogy ez a cluster jewel rendszer marha jó megoldás lett, mert tényleg sok jó/hasznos választás van és visszaadja azt az élményt, hogy saját, "egyedi" builded van,ami simán életképes endgame-ben is, mégsem ugyanaz, mint egy tucat másik. Ráadásul, ez a 0 regret pontért visszavonás is rendkívül jó választás volt a GGG részéről szerintem és megkönnyíti a cluster jewel variálást.

(#25797) TrollBalint válasza sirdond (#25796) üzenetére


TrollBalint
addikt

1 pontért veszed ki a gemet, nem? (és kapod vissza az összes kiosztott pontot)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25798) sirdond válasza TrollBalint (#25797) üzenetére


sirdond
őstag

Ja, lehet igazad van (igazából nem figyeltem és nem tűnt fel, hogy levett egy pontot, de most utánaolvastam és tényleg írják). Részemről a lényegen nem változtat, hogy viszonylag olcsón lehet játszadozni a cluster jewelekkel és nem mondjuk 20 refund a 20 kiosztott skillért.

[ Szerkesztve ]

(#25799) Badlof2k válasza sirdond (#25796) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Free endu charge channalingre :C es curse immune , es chaos res prima cuccok !

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25800) LittleBoss67


LittleBoss67
aktív tag

Tarke Cat Harbour Bridge farmoló videójában egész szépnek tűnik a loot, azonban nekem jó ha 1 féle várható jutalmat 7-re tudok tornázni (ezt dobná a végén), nem 4 félét. Azt hogy csinálja, hogy neki az első még csak a 4.-ig stackelődik, már megindul mellette egy másik, majd a harmadik-negyedik?
Vagy ez megszűnt azóta? Majd ilyen gyorsan pusztítok én is, tehát a gyorsaság nem lehet gond.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.