Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25151) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Új corrupted Starforgeom van, a socketek színe nem volt jó. Elkezdtem nyomni a benchen a spammot 4 vaal/1 forgatással. Elvertem vagy 100-at és semmi. Ekkor olyan 40 perces szenvedés után sikerült 400-at vennem. Erre az elsőre beadta a színeket. Komolyan ez direkt szivat. :DD

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#25152) tibee77 válasza brunnehilde (#25150) üzenetére


tibee77
őstag

Persze, hogy megkapja, nem emlexel mikor en a guild chaten szenvedtem, hogy senki nem tudja lehozni nekem az aulomat a banyaban? :D vicc az a boss de tenyleg.Atzirihez visszaterve, "olyan mintha phys reflektje lenne"?!Hat atzirinak van bepitett reflektje konkretan.Minnel nagyobb a dmg-ed annal jobban faj a dolog. ;] En altalaban glasscannon karikkal megyek mindig es atzirinel konkretan egyhitelem magam mindig a nagy dps-em miatt. :P

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25153) 0karmacoma0 válasza tibee77 (#25152) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Elvileg Atzirinek csak curse reflectje van. DMG reflect csak annál a szakasznál van, mikor feljön a 4 szobor, amiből a tükröt tartón van egy brutális reflect. Amúgy ha jól emlékszem, talán fire dmg és ignite elleni flaska ami jól jön überhez, a többi dolog nem kéne, hogy gondot jelentsen egy über eldert ölő karinak.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#25154) brunnehilde válasza tibee77 (#25152) üzenetére


brunnehilde
senior tag

De igen, ha jól rémlik végül Iron csapta le neked, de talán neki sem ment elsőre. :P Nem birtam otthagyni, elcsesztem rá vagy 30k sulphitot, de akármilyen beállittással mentem be, képtelenség. Legalábbis az én buildemmel, ezek mellett a modok mellett. 1hitelni már nem tudott, de hiába darálom le neki szépen a lifeot, nem érek el addig a pontig, hogy újratöltődjenek a flaskjaim, márpedig azok nélkül meg vagyok lőve. :U

Atzirinál arról tudok, hogy a tükrös banyánál reflection van, rengetegszer leöltem már, szóval eléggé meglepett, hogy most nem ment. A Cyclopean ad ignite elleni védelmet, az nem jelenthet gondot. Én az Abyssusra gyanakszom, Aulnál is vagy le kellett cserélnem Devotora, vagy a bodyt egy Craiceannra.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25155) 0karmacoma0 válasza brunnehilde (#25154) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Ha használsz phys dmg-t erősítő átkot, akkor azt visszaveri rád Atziri, és az double dippelhet az Abyssussal.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#25156) reelc válasza sirdond (#25141) üzenetére


reelc
veterán

Elnézést az OFFért kíváncsi voltam Wolcen véleményekre, hát benéztem ide is.

Tudod, reklám, kapnak a Streamerek ingyen példányt, nem hiszem, hogy az ő nézettségüknek olyan rosszat jelent, ha mondjuk havonta 2-3 alkalommal nem a megszokott játékaikat tolják. Úgyhogy én ezt nem kezelném fegyvertényként.

A GD valóban máshol van, első sorban a single playerre kiélezett mivolta miatt és ezért nincs központi szerver. Többek között ezért is sokkal kevesebb a játékosa mint a PoEnek, viszont magasabb a többi Steamen futó hasonlóénál.

"Nekünk, játékosoknak viszont ez a legjobb, mikor verseny van és van lehetőség minél jobb játékokból választani egy műfajon belül, nem is emlékszem, mikor volt olyan az elmúlt 20 évben, hogy 3 minőségi ARPG legyen egyszerre a piacon,"

Én emlékszem, 4 éve ez a helyzet, mióta kijött a Grim Dawn. Tudom van akinek bejön, van akinek nem (minőséget említettél, és szerintem kevesen vitatják, hogy az-e). De a kora ellenére a kb. 5000+ játékosszám napi szinten megvan, 92% pozitív Steamen. Egy aréna DLC és 2 kieg még a 4 év alatt szerintem beszédes és a rengeteg patch, köztük tartalmiak is a mai napig. Mindez egy kis indie csapattól (most 13 fő és nem is dolgozott rajta mindenki), hagyományos üzleti modellel.
Sőt, ha ezt megnézed, még találhatsz 3 éves időintervallumokat 3 minőségi játékkal az elmúlt 20 éven belül. Ugye azt ne várja az ember, hogy egyszerre jön ki 3 és na melyik a jobb. :)

Mert korábban az volt a helyzet, hogy Diablo III (2012) vs PoE (2013). A GD más liga valóban, de 2016 óta nem volt egy másik ARPG sem, ami valamilyen okból ne ment volna félre (Vikings, Martyr, Chaosbane stb.) amelyiknek van külön topikja, ott olvasható pár vélemény, nem csak az enyém. :)

A PoE egy igazi titán. Van komoly múltja, jelene, jövője. Fejlesztők akik fejlesztik, kitartó közösség aki játssza.
Mindez még nem mondható el a Wolcenről. Nagyon szép számokat hoz most, de úgy gondolom leghamarabb 1 év múlva érdemes azzal foglalkozni, megállja-e a helyét még mindig? Játsszák-e még sokan, az endgame tényleg hosszabb távú-e, frissítik-e rendesen, stb. Azért 1 évet írtam, mert addigra várható mondjuk normálisabb kedvezmény a játékra (elvégre kell a bázis a kozmetikai eladásokra), és szerintem ez tényleg fontos: 1 év múlva mennyire foglalkoznak még vele a fejlesztők és a játékosok.

[ Szerkesztve ]

(#25157) tibee77 válasza brunnehilde (#25154) üzenetére


tibee77
őstag

Ahogy kormacoma is irta, abyssus-szal amolyan double dipping dmg-et kapsz be, mivel bazira megdobja a sebzesed, ergo nagyobb a reflect, plussz 40% (legjobb esetben)-kal több dmg-et is kapsz be.Hat nincs az a build ami azt tul tudja elni es ha mondjuk meg atkot is hasznalsz ahogy a kollega irta, az meg vissza is verödik rad szoval eleg brutal sebzest kapsz be. :D atzirinek nem csak a klonjanak van reflectje, hanem maganak atzirinek is, ami nem olyan veszes akkor ha az embernek nincs nagy sebzese.ez konkretan 2% phys illetve 2%ele dmg reflect, a klonnak asszem 100% reflectje van, az konkretan mindig halalos, kiveve ha van reflect immune-od.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25158) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Ez mennyit érhet? Macro nem talál.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#25159) dbius válasza Plazmacucci (#25158) üzenetére


dbius
veterán

3 exa körül van két hasonló: [link]

(#25160) brunnehilde válasza tibee77 (#25157) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Átok nincs, csak poachers mark, de ettől függetlenül tuti, hogy az Abyssus a hunyó és az a reflection. Mást nem tudok elképzelni, ha minden bosst felaprit (Aulról most ne beszéljünk, mert besz*ptam azokkal a modokkal). :DDD

Plazmacucci kösz az ihletet. :P Már látom, hogyan lehet még tovább fejleszteni a buildemet ezzel a Circle gyűrűvel. :U Mondjuk a jó Puritys verzió megint laza 10 exa körül jár, meg kellene hozzá egy minimum 10 exás (vagy határ a csillagos ég) body is, de egye fene. Sok van még a ligából. :DDD

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25161) Plazmacucci válasza brunnehilde (#25160) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Én ma játszottam elég sokat, találtam ezt azt, de folyton folyvást leüt valaki, de még a rare mobok is egyhitelnek, tökmindegy mivel megyek. 6k life az mióta lófasz ebben a játékban?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#25162) brunnehilde válasza Plazmacucci (#25161) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Nekem még 5k sincs és még Abyssusom is van. :DDD Buildtől függ.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25163) tibee77 válasza Plazmacucci (#25161) üzenetére


tibee77
őstag

3.4k life-om van es t16on döngetek, csak metak tudnak leölni illetve a genyobb bossok.megcsinaltam a bowos karit, ez mostmar tenyleg a liga utso karija lesz.conquerorok mind lementek, sirust is megprobaltam....haat ize, addig nem volt gond mig semmi nem talalt el. XD

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25164) Patrick válasza Plazmacucci (#25161) üzenetére


Patrick
addikt

Ha nincsen valami + védelmed (life és resist alap), armor, evasion, block stb, akkor pikk-pakk leütnek. Remove curse, poison, +chaos resist flaska is sokat számít.

„Aki barátot talál, kincset talál."

(#25165) Plazmacucci válasza Patrick (#25164) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nem értem én. Minden van mint a búcsúban. Aztán random betalál mindig egy rohadék. Sebzést sem tudom már hova emelni, 400k chaos dot de túl sokáig élnek a bossok.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#25166) sirdond válasza Har_melin (#25149) üzenetére


sirdond
őstag

nekem semmi gondom alapvetően az MTX-ekkel, ezt már számtalanszor írtam és jó ötletnek tartom, hogy ebből is bevételt szereznek, úgyhogy felesleges volt ezzel betámadnod.

ettől függetlenül kíváncsi lennék a tényleges számokra, mert még ha kevés munka is jelenleg (megjegyzem, hogy szerintem nem az, annál azért több, mint leírtad), akkor is kell rá ember. és még mindig azt mondom, hogy nem jó irány az, ha a GGG 90%-át designer-ek és animátorok teszik ki, mert annyi szir-szart kell majd karbantartani és frissíteni 2 játékra egyszerre, a többi meg a tényleges játékmechanikával foglalkozik. vagy szerinted az a jó irány?

és igen,ha jól emlékszem ugyanaz a CW mondta azt is, hogy bizony lesz játékot befolyásoló MTX, akkor most melyik is az igaz? ja és a mobilos verzión is sokáig csak röhögtek, meg szándékosan poénkodtak vele a Blizzcon fiaskó után,na és most?

@reelc
azért nem említettem egy szóval sem a D3-at, mert nem tartom minőségi játéknak, ellenben a GD-t igen.

(#25167) Har_melin válasza sirdond (#25166) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"nem jó irány az, ha a GGG 90%-át designer-ek és animátorok teszik ki"

ezt ugye viccnek szántad? vagy van valami konkrét adatod? 2018-ban 5 visual effect és 5 animátor volt a 120 fős csapatban, 14 programozó és 14 QA mellett. A game és a level design volt 8 fő. És ahogy írták ők is, a VE és animátor rész dolga az új skillek, skill effektek kidolgozása, nem csak az MTX, ezekre az emberekre MTX nélkül is folyamatosan szükség vana három hónapos ciklusok miatt. (link)

A mobilos verzión nem azért poénkodott a világ, mert fúúú, hüjemobil, hanem azért, mert a Blizzard a D4 helyett jelentette be, amikor mindenki a D4-et várta, ráadásul "hüjepécénemkellmár" felütéssel. A GGG pedig a PoE2 mellett jelentette be, hangsúlyozottan egy "kipróbáljuk, aztán meglátjuk, működik-e" hozzáállással.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25168) sirdond válasza Har_melin (#25167) üzenetére


sirdond
őstag

nem azt írtam, hogy így van, hanem azt, hogy nem szeretném, ha így lenne.

a mobilos részt is félreérted (nem azért írtam,mert gondom van vele) és persze, hogy nem az az elsődleges cél, de te személy szerint gondoltad volna, hogy egyáltalán foglalkoznak vele az Exilecon előtt, ha figyelembe veszed, az elmúlt pár évet?

[ Szerkesztve ]

(#25169) Har_melin válasza sirdond (#25168) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ha figyelembe veszem azt, hogy az asztali gép eladások stagnálnak, a mobil készülékek kijelző mérete és teljesítménye pedig lassan eléri egy hat évvel ezelőtti asztali gépét? naná, hülye az, aki ma online tartalmat fejleszt és rá se kacsint a mobil piacra.

Az, hogy én nem tudom elképzelni, hogy azon játsszak, az az én gondom. A mai 14-15 éves korosztálynak már az lesz a nyögvenyelős, ha valamihez egér kell. Az, hogy hogyan tudják megoldani, az egy másik kérdés. Láthatóan még nekik sincs a kezükben a bölcsek köve, de az Exileconon a próbaverzióra elég jók voltak a visszajelzések.

"nem azt írtam, hogy így van, hanem azt, hogy nem szeretném, ha így lenne."
semmi jele nincs annak, hogy így lenne. Viszont ellentétben más, fényévenként frissülő játékokkal itt három havonta jön olyan masszív tartalmi plusz, ami nélkülözhetetlenné tesz egy állandó vizuális teamet. Ezeket akkor is ki kell használni, amikor éppen nincsenek az új tartalommal lekötve. Ráadásul az ő munkájuk termeli ki azt a pénzzé tehető tartalmat, amiből a teljes cég megél.

Nem akarok mutogatni, de a Wolcen elég jól megmutatta, hogy hogy nézne ki a PoE, ha tényleg a látvány lenne a lényeg és nem a fejlesztői és support rész.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25170) BoneDragon válasza Har_melin (#25169) üzenetére


BoneDragon
veterán

Korai meg leirni azt a jatekot. Poenal mindig minden tokeletesen ment? Nem igy remlik, raadasul van tobb evnyi elonye es joval tobben fejlesztik. Majd par honap mulva kiderul mennyi is van a jatekban.

(#25171) sirdond válasza Har_melin (#25169) üzenetére


sirdond
őstag

a Wolcen-nél az bizonyosodott be, hogy amatőr a fejlesztő brigád és nem számítottak ekkora mainstream népszerűségre és nem lett megfelelően kitesztelve a játék sem. (utólag azért nem meglepő, ha a megjelenés előtti kommunikációt nézem).
ha objektív nézem, valószínűleg a PoE is hasonlóan járt volna, ha 1.0.0-ás megjelenést ennyien követték volna akkoriban. és én sem feltétlenül írnám még le, ha sikerül túlélni ezt a pár hetet és javítani a problémásabb bug-okat, akkor még lehet jó is.

[ Szerkesztve ]

(#25172) Har_melin válasza BoneDragon (#25170) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nem a játékot írtam le, hanem éppen hogy a fejlesztői (pontosabban a játék komplett menedzselését végző) hozzáállást, hiszen eddig is erről volt szó. Miért van ennyi ember ezen a feladaton, miért annyi a másikon. Mire kell felkészülni, mit csinálunk ha ez lesz, mit csinálunk ha az.

Még mielőtt: megvettem a Wolcen-t, szóval nagyon szurkolok, hogy talpra álljanak és ne egy teljesen értelmetlenül kidobott pénz legyen. A PoE-nál sem ment, sőt megy minden tökéletesen, de ilyen szintű elbarmolás akkor sem volt, amikor indultak és a Wolcennél is kisebb garázscég voltak. A PoE kevesebb, mint 25 fővel fordult az open bétára, a Wolcennél most több, mint 40-en vannak, ami közel a duplája. Ráadásul a PoE-val ellentétben a Wolcennek volt egy hatalmas - láthatóan teljesen figyelmen kívül hagyott - előnye. Ők pontosan tudták, hány játékosra számíthatnak, lévén fizetős játék.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25173) Badlof2k válasza sirdond (#25171) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Nekem teljesen bejott es jofele , Poehoz merten majdnem jobbis de hat kinek mi :U

Mtxel meg gatat lehetne epiteni annyit pakolnak bele , de persze megtehetik a tok vakarast es egyebeket amikor nemsok ellenfeluk van :K :U

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25174) Har_melin válasza sirdond (#25171) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"a PoE is hasonlóan járt volna, ha 1.0.0-ás megjelenést ennyien követték volna akkoriban"

vannak ilyen egészen extrém vudu varázslatok, mint a netes forgalomelemzés, meg a pénztárkönyv. Ha van 40 ezer előrendelőm, akkor nem kell meglepődni, ha azok végre játszani akarnak. (ennyien voltak a steamcharts szerint egy órával az indítás után, tehát jó eséllyel már rákészülve, nem új érdeklődőként) A PoE egy ingyenes játék volt, egy a számtalan már addig is próbálkozó diablo klónból, nem egy elég nagy hájppal övezett fizetős játék. És az emberek reakciója is borítékolhatóan más lesz ha egy ingyenes játékkal vannak gondok, mint ha fizettek érte. Ehhez nem kell MBA, csak minimális józan ész.

A PoE háromhavonta ad ki gyakorlatilag új játékot, ha az indulási szerverterhelés, meg az újdonságokkal járó bugok problémáját nézzük. A Wolcen topikba is írtam, hogy pl. az a triviális ötlet, hogy sorba állít a szerver de látom, hogy még mennyien állnak sorba előttem, kihúzza a méregfogát a belogolási problémáknak. Wow, nyolcvanezren vannak előttem? Jó, akkor kimegyek és csinálok addig egy kávét. Ez egyébként pl. emlékeim szerint az első perctől kezdve így volt, nem utólag találták fel. ugyanez igaz a supportra. Biztosan van olyan, aki már az open bétával is játszott, de én 2013 decembere óta nem emlékszem olyanra, hogy liga induláson kívül bármilyen crash esetén egy fél óránál többet álltak volna a szerverek. Pedig az még erősen az induló időszak volt, de megdobva az Év ARPG játéka címmel - ott is garantáltan volt extra érdeklődés.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25175) Har_melin válasza Badlof2k (#25173) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"de persze megtehetik a tok vakarast"

Én azért megvárom, hogy melyik játék jön ki három havonta ilyen tökvakarós új tartalommal. Ingyen, bérmentve, anélkül, hogy egy árva kanyit kellene érte adni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25176) sirdond válasza Har_melin (#25174) üzenetére


sirdond
őstag

de azt írtad, hogy pontosan tudták, hogy mennyi játékosra számítanak. szerintem ez egyáltalán nem igaz. meg miből gondolod, hogy az összes ember előrendelő volt?
ha megnézed az általad is említett steam chart-ot ,akkor jól látszik, hogy a promó időszakban, egy nappal a megjelenés előtt, amikor kapott néhány streamer kulcsot a játékhoz, alig voltak, akit érdekelt. aztán hirtelen a megjelenés napján egy rakás ember kezdett el játszani, majd a még nagyobb hype-nak köszönhetően megint egy rakás ember megvette.
mire mondod a nagy felhajtást? alig volt hozzá marketing, valaki talán még meg is jegyezte ezt az itteni PH-s topikban. nekem úgy rémlik, hogy 1 héttel a megjelenés előtt, alig érdekelt néhány embert, még reddit-en is.
erre hogy készülsz fel előre? mert szerintem nem lehet.
utána a tűzoltás meg már nem egyszerű, új szervereket allokálni, megfelelő library-k, megfelelő verziójú játék, stb...
mindezt úgy,hogy persze mindenhonnan csak a flame-et kapták, gondolom nem kis stressz volt azért.

egyébként meg én is mondhatnám, hogy nem kell hozzá józan ész, meg MBA, hogy az ilyen játékoknál (garázs cég, kickstarter, hosszú early access/ zárt béta) nem veszi meg az ember azonnal 0. percben és főleg nem rendeli elő, hanem vár legalább 1 hetet, hogy mégis mi a tényleges vélemény róla, mert annyi ilyet láttunk már besülni az elmúlt pár évben.

[ Szerkesztve ]

(#25177) BoneDragon válasza sirdond (#25176) üzenetére


BoneDragon
veterán

Az szép, többen játszottak vele vasárnap, mint a PoE-val valaha. Már nekem is remeg rá a kezem, majd ha kijavítják a bugokat én is berántom. :C

(#25178) 0karmacoma0 válasza BoneDragon (#25177) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Steam statisztika megtévesztő, mert nagyon sok user a nem steames klienst használja. Úgy emlékszem a Diablo mobil blizzcon fiaskó utáni liga elején, az átlagos userszám is több volt mint amit most Wolcen hozott.

Persze nem lenne meglepő, ha Wolcen hirtelen a POE fölé nőne. Az amúgy hatalmas többségében már passzív közönséggel rendelkező diablo 3 nagyon kifutott már. A casual arpg piac nyitott, Poe-ben meg köztudottan elég komoly szenvedés eljutni valameddig. Szóval van az a hatalmas piaci rés amibe a Wolcen befér. Engem is nagyon érdekel a játék, szurkolok is neki, de azt tapasztalatból tudom, hogy egy ARPG-nél nem az első hónap számít, meg nem is az első 80-100 óra amit játszol vele, hanem az, hogy pár év múlva hol lesz.

Apró megjegyzés, hogy ne kezeljük már úgy a Wolcent mintha most jött volna ki pár egyetemista koleszszobájából, és szegényeknek ez a tanulóidőszak a nagy gonosz online világban. Évekig volt játszható early access formában.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#25179) BoneDragon válasza 0karmacoma0 (#25178) üzenetére


BoneDragon
veterán

Igaz, el is felejtettem a sajat kliensuket, pedig en is abbol futtatom. :)
En orulnek nagyon a sikeruknek, diablo 3 szamomra nagyon unalmas volt anno, az elozo reszek meg mar bantjak a szemem. PoE-t is elkezdtem nagyon unni az utobbi idokben. Minden ligaban ujra es ujra vegigmenni ugyan azon es szenvedni a mappal...
Talan majd meg a torclight 3 lehet erdekes.

[ Szerkesztve ]

(#25180) v-paci válasza 0karmacoma0 (#25178) üzenetére


v-paci
aktív tag

Szerintem inkább a Diablo-nak, illetve a casual POE játékosoknak (értsd: akiknek túl bonyolult) lehet alternatíva a Wolcen. Mert lehet sírni, hogy nem megy az online, meg elvesznek az ottani mentések, de azt el kell ismerni, hogy egy meglepően jól összerakott és nagyon látványos arpg lett, ami működik offline módban.

Nekem 2016 óta megvan és kb. teljesen átalakult azóta. Nagyon pozitív csalódás.

"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."

(#25181) Har_melin válasza sirdond (#25176) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"miből gondolod, hogy az összes ember előrendelő volt?"

Onnan, hogy a világnak ugyan vannak olyan részei, ahol a 16GB telepítő egy órán belül lejön és fel is megy a gépre, de annak elég nagy az esélye, hogy aki az első pillanatban megindította a letöltést, amint elérhető lett, az már befizetett rá korábban. Miért ült volna ott csőre töltött bankkártyával, hogy juszt is teljes áron vehesse meg az első percekben? Ráadásul ez nálunk csütörtökön délután hatkor volt, ez pl. az USA-ban munkaidő.

Az early access változatlan formában elérhető volt már jó pár hónapja, azt hiszem talán lvl20-ig. Aki azt kijátszotta az nem ült állandóan a gép elé, mert minek? De ez nem azt jelentette, hogy ha végre az egész játékhoz hozzá lehet férni, akkor nem fog azonnal belogolni, amint tud. Erős a gyanúm, hogy az időeltolódások miatt az első napi játékosoknak jó kétharmada, olyan 55-60 ezer fő lehetett előrendelő. Különben feloldhatatlan ellentmondás lenne aközött, hogy egy nappal korábban senkit sem érdekelt, de a megjelenés napján hirtelen mindenki játszani akart vele. Ezzel kellett volna számolni az indulásnál.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25182) Har_melin válasza 0karmacoma0 (#25178) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

vedd hozzá, hogy pont egy PoE liga utolsó harmadában jött ki, amikor egy csomóán már csak alkalmanként lépnek fel, mert kijátszották magukat. A 30 dolláros előrendelési ár, amikor már látszott, hogy most nem lesz újabb halasztás nem volt olyan vészes, az early access különösebb gond nélkül működött már hónapok óta, persze, hogy volt rá érdeklődés.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25183) Badlof2k válasza Har_melin (#25175) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Ehe kár volt bele mennem de ez is egy vélemény báttya'. :P No meg a mennyiség minőség nem mindig egyenlő :R .

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25184) Pitymaszter


Pitymaszter
tag

Sziasztok!

Valaki vállal Uber elder carry-t? Sajnos egyszer neki ugrottam a drága uber eldernek de pofára estem. Másodjára már nem szeretnék befürödni vele.
A globalban meg túl sok a scammer...
Mert ha lenne vki innen a fórumról aki tud és ráér segíteni az nagyon jó lenne persze nem ingyen gondoltam. A fránya challange miatt kellene ezzel is közelebb jutnék a 36-hoz (már csak 2 kell hozzá)

[ Szerkesztve ]

BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

(#25185) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Szóval. Jövő hét végén bejelentések.
Meta liga vége március 9.
Liga kezdés március 14. (ez még egyelőre nem 100%).

[ Szerkesztve ]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25186) brunnehilde válasza Pitymaszter (#25184) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Ma már egyszer lenyomtam. Szóval keress meg játékban, talán menni fog még egyszer. :P :DDD

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25187) Pitymaszter válasza brunnehilde (#25186) üzenetére


Pitymaszter
tag

Szia!
Uhhh az nagyon jó lenne. Köszi. Akkor ma megpróbálom összehozni hozzá a két hiányzó fragmentet...

BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

(#25188) TrollBalint válasza brunnehilde (#25185) üzenetére


TrollBalint
addikt

Hát nagyon kíváncsi leszek milyen liga lesz ... végül úgy döntöttem megpróbálok nem már most azon agyalni, milyen karaktert indítsak (De azért egy raider biztos lesz, meg egy slayer. Esetleg egy gladiátor... ) Egynél többet (max 2) nem akarnék :DD

Viszont, most hogy már tudni véljük, hogy sejthető mikor kezdődik a liga, mikor legyen a liga-indító sörözés? Továbbra is javaslom a hétvégét, valamikor délután, hogy mindenki kényelmesen haza is tudjon érni időben.
Első időpontnak a március 7 szombat?

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25189) sirdond


sirdond
őstag

Tegnap felöltötték az ExileCon Q&A -t
Érdemes megnézni, ha valakinek van egy kis ideje. Nekem rendkívül szimpatikusak, mert D2-n "nőttem fel", rengeteg jártam anno D2 fórumokra (külföldi és magyar egyaránt), szoftverfejlesztéssel foglalkozom és én is középiskolában egy délutáni szakkörön kezdtem el tanulgatni még fiatalon először és mindig is szerettem volna egy D2-höz hasonló játékot csinálni, mint ők. Nerd chills :)

@TB én benne vagyok, nekem jó a március 7, ha más nincs max megyünk ketten :D

[ Szerkesztve ]

(#25190) TrollBalint válasza sirdond (#25189) üzenetére


TrollBalint
addikt

Én már cáfolom a 7-ét :( Kiderült, hogy akkor megyünk rokon látogatóba. Másik időpont?

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25191) Sosupenz


Sosupenz
csendes újonc

Sziasztok!

Nem tudom ki mennyire ismeri ezt az új szolgáltatást a GeForce Now-t? Ez egy game streaming felhőalapú szolgáltatás. Amire szükséged van kb egy megjelenítő eszközre és a szerver streameli a játékot a : Pcdre, lapotpodra, macedre, telefonodra, tabletedre amire akarod :).

Az én problémán az hogy telefonon szeretnék steames játékokkal játszani, ehhez szükség lenne kontrollerre amivel kifogástalanul működik, de én egér billentyűzettel szeretném tolni, amivel hivatalosan pcn is működik. Na de, telefonon vezetéknélküli egér billentyűvel oldom meg, de sajna nem érzékel különböző gombokat pl jobb egér abszolút, mouse 3, és további gombokat, ezeket mind csupán a játékban, más játékoknál semi működik, próbáltam különböző progikkal, játék beállításokban de semmi. Külön pcn működik minden de ha telóra streameltetem akkor sok gomb nem működik. Nem tudom esetleg valaki aki tolja keresztül kasúl, connectel mindent mindennel az tudna segíteni, hogyan lenne megoldható aproblémám? Tehát szeretnék Pc gamet stremelni a geforece now segítségével telefonra úgy hogy az eszközeim: egér billentyű minden fennakadás nélkül :) Köszönöm előre is nektek

poézni szeretnék de sok mindent nem érzékel sajnos, nem leszek itthon sokat , laptopom nincs, és ezt találtam ki b verziónak a mobilról való gamet :D, gyönyörűen fut 75fps, full hd max grafon minden, irányítás kiváló minden oké, csak nem szeretnék átbindelni mindent, meg h jobb egeret nem érzékel ez érdekes

UI: akinek gyenge a gépe, illetve nem akar sokat költeni hardverre, vagy úgy egyálatlán a jövőben annak remek opció lehet ez aszolgáltatás, próbáljátok ki , amí még fizetni se kell érte.

[ Szerkesztve ]

(#25192) brunnehilde válasza TrollBalint (#25188) üzenetére


brunnehilde
senior tag

"Esetleg egy gladiátor..." Hogy mit mondtál? Mond még egyszer, ha mered! ;] :DDD Esetleeeeeg?! :Y Úgy néz ki, most már tényleg kimaxoltam. 12 milla DPS. :C HO-ban 700k... közelében nem voltam ennek soha. Sirus negyedszer, összesen 1 halállal. Hall Of Grandmasters T16-on negyedik nekifutásra, simán. Első háromnál berakta a demispiderqueent, vele patthelyzet alakult ki. Ő sem birt kinyirni, én se őt. :DDD Aullal még táncolok, de már bementem végre a második fázisba, szóval ő fogja a rövidebbet húzni. Előbb-utóbb. :DDD

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25193) sirdond válasza TrollBalint (#25190) üzenetére


sirdond
őstag

nekem szinte bármikor jó, de sok hétvége már nem lesz azon kívül a megjelenésig :DDD

(#25194) Har_melin válasza TrollBalint (#25190) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

én már semmilyen dátumra nem merem mondani, hogy jó, az elmúlt négy hétben mindig beesett péntek délután valami "hétfőrekellenenagyonfontos" meló. Elvben a február 29 szombat este kivételével bármelyik hétvégi dátum jó nekem, aztán majd kiderül, hogy mit hoz az élet.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25195) sirdond válasza Har_melin (#25194) üzenetére


sirdond
őstag

Q&A with David Brevik, Max & Erich Schaefer at ExileCon
Végre, ExileCon óta várom, hogy felrakják. Érdemes megnézni ezt is, sok érdekességet mondanak az "öregek". Többek közt nagyon dicsérik a PoE-t, mint az igazi utód D2 után.

Valamint, a D2 remaster reménykedők is végleg elengedhetik a fonalat, hogy valaha is elkészül, most már videós bizonyíték is van, nem csak "szóbeszéd".

(#25196) TrollBalint válasza sirdond (#25193) üzenetére


TrollBalint
addikt

Most hirtelen nekem is jó bármi.Végső soron a hétköznap is, csak akkor eléggé kiszúrunk Badlof2k-val, akiről egyelőre még azt sem tudjuk, jön-e :)
Brunnhilde, egy üdítőre se jössz, vagy bármire?

De akkor úgy számolom, hogy hárman már vagyunk :) (időponttól függően :D )

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25197) sirdond válasza TrollBalint (#25196) üzenetére


sirdond
őstag

Badlof Wolcen fan lett :DDD ;]

De azért reméljük eljön :)
Iron-nal lehet még számolni talán, meg bárki más, aki olvassa a fórumot? Nem kell egész napos programra gondolni, megiszunk 1-2-3... sört (vagy üdítőt), beszélgetünk a PoE-ról és ennyi :)

(#25198) Har_melin válasza sirdond (#25197) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Részemről változatlanul rendben.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25199) tibee77 válasza sirdond (#25197) üzenetére


tibee77
őstag

Nekem ugy nez ki,hogy marc. 5-töl 14-ig szabadsagon vagyok es utazunk haza mo-ra. Szoval lehet en is tudnek menni de egyelöre nem igerek semmit.remelem ez a korona virus dolog nem fog tovabb rosszabbodni.itt nalunk mar olyanokat olvasok hogy az olasz osztrak hatar mar ellenörzes alatt van.remelem csak felfujjak ezt a dolgot es nem lesz ugyanaz a magyarral is.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25200) sirdond válasza Har_melin (#25198) üzenetére


sirdond
őstag

akkor hárman eddig vagyunk.

@tibee77
sajnos a koronavírusos hír nem csak botránykeltés és fake news, az osztrákok tényleg lezárták bizonyos vasútvonalakat az olaszok felé, mivel a hétvégén az olaszoknál hirtelen sok lett a fertőzöttek száma. azt, hogy mi lesz jövő héten sajnos nem tudni, de bízzunk benne, hogy ennél csak jobb.

akkor próbáljunk úgy szervezni, hogy akkorra essen. te Bp-re mész majd?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.