Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25901) TrollBalint válasza BoneDragon (#25899) üzenetére


TrollBalint
addikt

a scitterbotok, vagy mikből. Egyik sokkol, a másik meg talán chillel

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25902) sirdond válasza Badlof2k (#25900) üzenetére


sirdond
őstag

az utóbbi pár napban lett felkapott, főleg azután, hogy Bex nyilatkozta tegnapelőtt, hogy nem fogják nerfelni csak liga végén, erre meg tessék :D
egyébként már liga elején is voltak erre épülő buildek, teóriák.

(#25903) BoneDragon válasza TrollBalint (#25901) üzenetére


BoneDragon
veterán

Valoban, koszonom. :D

(#25904) brunnehilde válasza BoneDragon (#25899) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Bálint irta előttem, hogy a skitterek. Persze nem ad annyit, és igazából jobban jársz, ha a flesh and stone vagy a blood and sand mellé teszel egy maim supportot. Ebben a ligában már azzal futottam, és több DPS-t ad, amire a nem crit verziónak nagyobb szüksége van. :) Legionnál ne várd, hogy az összes monstát felszabaditod. Cyclone, melee skill, szóval ez nem a build hibája, hogy nem tudsz ott lenni egyszerre mindenhol. :B

Jó lenne látni a karaktered, mert a clearspeed azért elég komoly, ha van Deidbellow + amuletten Battle Cry + megvan az Arena Challenger + vagy övön vagy flaskon Onslaught és akkor a Quicksilver flaskról már nem is beszéltem. Ha kimondottan speedet akarsz, akkor ezeket szerezd be.

Critesre a váltás nálam az astral plate-el kezdődött, az a legdrágább tétel. A -mana cost és a +crit chance alap. A life-ot elég rátenni crafting benchen, meg legyen rajta +armour. Ilyenek már 10 exától vannak. Ezzel együtt vettem egy Circle of Guilt gyűrűt +90% buff effecttel és váltottam is, a többi geart meg fokozatosan cseréltem, de ezek az astralhoz képest már aprópénz.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25905) BoneDragon válasza brunnehilde (#25904) üzenetére


BoneDragon
veterán

Clearspeedet arra ertem, hogy en azt szeretem ha megyek elore es korulottem meghal minden a kepen es azon is tul. :D Utobbi ligakban mindig ED-vel kezdtem, igy szokatlan ez. :D
Oke akkor skitterek helyett kiprobalom, koszi.

(#25906) brunnehilde válasza BoneDragon (#25905) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Értem én mit szeretnél, de ez nem az a skill. Max azt tudom garantálni, hogy a cyclone körön belül minden halni fog kb egyből T16-on is. Az úgy 20 exa befektetés. :P Ezt értem el én is most. Tegnap számolgattam, innen még úgy +80% DPS-t tudnék hozzáadni, de az már elég komoly befektetés. Bottled faith 15, enchanted abyssus sisak 20 exa. Gemek 20-25 exa. Watchers eye, meg dupla modos gyűrű még további 15-20 exa. Van mire gyűjtenem. :U

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25907) Badlof2k válasza sirdond (#25902) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Hat nem nagyon nezegettem redditet meg official kommenteket szal nekem elegge kimaradt , plusz streamereket se :R Ertem a nerfet mer ja ez eleg broken onmagaban , masreszt ez megint rosszul veszi ki magat mer sokan azon haborogtak hogy mondanak A-t erre B-t csinaljak erted , engem nem erint , vagyha erinte is , ezegy fer lepes sok mas buildel szemben 🤷🏻‍♂️ Bar ahogy olvastam igyse lesz annyira rossz elementalist meg profital belole boven , a guardian nem lesz mostmar szuper op :)
Btw kezdtem egy unarmed infernal blowt megtetszet nagyon amikor buildeket kerestem , elso a burning allow chiftain volt se ugh a 6link xophs bow ara huzos jelenleg , ezmeg eleg eleg cheap majd meglatjuk hogy milyen lesz 😁

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25908) tibee77 válasza sirdond (#25897) üzenetére


tibee77
őstag

Hala a jo egnek hogy nem kezdtem el a buildet.le akartam szerelni a mindentvivö hieromat csak hogy kiprobaljam de vegül nem tettem. :R anno ugyanez volt a volatile dead encsaval mikor bejött.megvettem jo dragan aztan bejelentettek hogy nerfelik...örültem.amugy szerintem is jo lesz meg csak nem annyira mint eddig.lehet venni kene par jewelt amig olcsoak aztan meglatjuki lesz.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25909) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Hexproooooof! ;] Beépitettem a buildbe a Hex Breaker passzivot, a Forceful Skeweringet és az Eagle Eyet "áldoztam" be érte. Accuracyt pótoltam jewellekkel amennyire lehetett. Elég sok lehetőség van a variálásra, de most nem mentem annyira bele, mert a trade katasztrófa. Ezzel rohangálok most.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25910) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Na csak most esett liga elso exaltede. Nem siette el. :D

(#25911) Mad_Wolf


Mad_Wolf
aktív tag

eddig már minden ligában esett nekem is egy legalább. most még semmi. mondjuk nem gáz, mert brunnehilde ciklonjával egyelőre jól elvagyok, abyssus, 5l bronn, vix, facebreaker, redblade, perseverance megvan, ez eddig nem volt több annál mint amit kiesett currency játék közben. És még csak most érek a sárga mapokhoz, nyomom a fehéreket a bónuszhoz ami kiesik és nincs megcsinálva. Halni csak afk miatt szoktam.

Brunnehilde amit kettővel előbb kiraktál POB az a krites verzió?

[ Szerkesztve ]

(#25912) Mad_Wolf válasza BoneDragon (#25899) üzenetére


Mad_Wolf
aktív tag

én is átálltam trademacro-ról az overlayre, viszont ma délután óta annyira lassú a hivatalos trade oldal, hogy néha vissza kell térjek a macrora.

(#25913) Har_melin válasza Badlof2k (#25907) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Az, hogy pár nappal ezelőtt még azt mondták, nem nerfelik, most meg mégis megtették, az valóban kínos. Nem emlékszem, hogy ilyenre volt-e már példa liga közepén. (Szimpla liga közbeni nerfre többször is.)

Ugyanakkor amennyire én látom, ez tényleg egy nyilvánvaló exploit volt, amit jó, hogy kivettek. Más az, amikor a balansz nem sikerül jól és valami OP lesz és más, amikor a játékmechanika kerülhető meg vele.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25914) Mad_Wolf válasza Har_melin (#25913) üzenetére


Mad_Wolf
aktív tag

milyen exploit is volt ez konkrétan?

(#25915) Har_melin válasza Mad_Wolf (#25914) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Az egyik új craftolható jewel passzív adott 10% aura effekt buff bónuszt minden herald után, ami rajtad volt. csakhogy több ilyen jeweled is lehetett és voltak más passzívok, amelyek viszont erre erősítettek rá, baromi OP buildet produkálva. ezt nyesik most vissza, csak a skillből származó aura buffokra lesz érvényes.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25916) Pitymaszter válasza BoneDragon (#25910) üzenetére


Pitymaszter
tag

Akkor én meg sem szólalok a 8 ex dropommal :DD
Előző ligát 17 ex droppal zártam! Haverom mindig mondja, hogy mekkora makker vagyok :D

BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

(#25917) Badlof2k válasza Har_melin (#25913) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Ya Bex kisasszony volt kedves nyilatkozni egy hete kb asszem hogy nemlesz feluti liga nerf , elvezzek amig tudjak , erre meg jott a szokasos hat hogy sajnaljuk de ezt nagyon beneztuk es megis lesz szal sorry for the incovinience 🤷🏻‍♂️ Hat sokan bebuktak rendesen ;]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25918) sirdond válasza Har_melin (#25915) üzenetére


sirdond
őstag

Kijött a patch notes előzetes: [link]
Egyébként még így sem lesz rossz a herald stacker build, de nyilván nem annyira OP, mint előtte.

Meglepetésemre pedig, az általam használt buildet még buffolni is fogják :D
"The Large Cluster Jewel which grants 12% increased Damage with Bows now also grants 12% increased Damage Over Time with Bow Skills."
Ez is egy ritka alkalom.

(#25919) Har_melin válasza Badlof2k (#25917) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Azért ahogy elnéztem, egy ilyen build a nerf előtt olyan 100 exa körül mozgott. Szóval aki ezt bebukta és most panaszkodik, hogy mennyit költött rá, az kb. az a kategória, mint amikor egy celeb azon sír, hogy a negyven millió dollárért vett vityillóját kénytelen szaros 10 milláért eladni és nekem ezért most együtt kellene éreznem vele, hogy milyen szar neki.

Ráadásul a herald buildek továbbra is baromi erősek maradnak, csak nem lehet belőlük godmode szintűt csinálni - ez legyen a legnagyobb tragédia.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25920) Har_melin válasza sirdond (#25918) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Kíváncsi lennék, hogy a Death's Oath-ot pl. mennyiben érinti ez a nerf? A Death Aura lvl20 skillként szerepel tehát a nerf szerintem nem volnatkozik rá. A DO buildek korábban önmagukban is erősek voltak, ezzel meg überdurva lehet.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25921) Badlof2k válasza Har_melin (#25920) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Bow skilleket szal kb burning arrow , toxic rain, scourge arrow? Amiket Do-sak.
Egyebkent ja , ezt hivjak ugy amikor a tozsden bebukod a befeketetesed egy nap alatt ;] Ha telett 100ra akkor tellik masik 100ra megint nekik :U mindegy is minket kishalakat ez nem erint :R

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25922) Har_melin válasza Badlof2k (#25921) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

nem a Death' Opusra gondoltam, hanem a death's oath páncélra. Az egy lvl20-as chaos dmg aurát rak köréd automatikusan, és aura skillként szerepel, ellentétben pl. a Maddening presence-el, ami ugyan auraként viselkedik, de nem skill.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#25923) tibee77


tibee77
őstag

Tegnap meglett a shaper guardian 100% delirious map challenge.Brutal....Soha többet ilyen mapot. xD

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25924) Badlof2k válasza Har_melin (#25922) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Akkor elnezest :R felre ertettem :)

Tibi.: 9k mana lol, mennyi exed van benne? ( : archmage build gondolom.

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25925) BoneDragon


BoneDragon
veterán

(#25926) sirdond válasza tibee77 (#25923) üzenetére


sirdond
őstag

milyen a build az előző ligás cospri assahoz képest? clearspeed, mapping, bossing, delve?

(#25927) tibee77 válasza Badlof2k (#25924) üzenetére


tibee77
őstag

Hmm nemtom, mikor összeraktam ugy nagyjabol 35exbe került.Most nem neztem hogy valtoztak az arak es igen archmage build.

sirdond: Cospri-t ugye most is probaltam, ugyhogy van összehasonlitasi alapom.Mindenbe jobb.Nagyon gyorsan clearel es jo a bossdmg-e is.A cospri egyetlen elönye hogy cyclone-t hasznal ugye, igy sokkal kez kimelöbb a jatekstilus. :D ott nyomsz egy gombot folyamat es mozogsz, dodge-olsz es közbe dps-t is adsz le.Itt en folyamat spamelem a brand recall-t hogy ne kelljen öket leidezni, csak bossfightnal nem szoktam folyamat spamelni, ez azert kicsit faraszto.de amugy ha spamelem akkor csak egy valamivel kell törödni, a futassal.Mert ez a brand mindent csinal helyetted.clearel onscreen-offscreen, nagyon bejön.ja es sokkal tankibb mint a coc, ezt mondanom se kell.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25928) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Komolyan nem hiszem el, hogy meg mindig nem fogjak javitani a conqueror bugot, pedig rengeteg embert erint. Egyszeruen bizonyos teruleteken nem spawnolnak akarmit csinalok...

(#25929) Badlof2k válasza tibee77 (#25927) üzenetére


Badlof2k
senior tag

35 lol , mibol lett ennyi ? 😊

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25930) sirdond válasza Badlof2k (#25929) üzenetére


sirdond
őstag

ő iron "kistesója" szerencse terén, nem tudtad? :DDD

@tibee77: köszi, még liga végéig lehet én is csinálok egyet, mert érdekelne, hogy milyen játszani vele.

[ Szerkesztve ]

(#25931) Mad_Wolf


Mad_Wolf
aktív tag

szerintetek ez mennyit érhet?

(#25932) freddirty válasza BoneDragon (#25925) üzenetére


freddirty
senior tag

Az első ábra a képen szerintem nem korrekt. Többször is volt már olyan hogy túlfutottam a ködön. Tehát egy kör alakú köd mozog a pályán az elejétől a végéig.
A liga elején a manifestoban volt olyan, hogy kapunk egy metert de nem kaptunk, pedig a maximalizáláshoz jó lenne...

fred

(#25933) tibee77 válasza Badlof2k (#25929) üzenetére


tibee77
őstag

Hat jatszottam. ;] am jo dropjaim nem voltak, semmi olyasmi mint elözö ligaban ahol tenyleg mocskos rng-m volt.talan 8 ex ha esett meg 1-2 par exas dolgot adtam el.amugy kis currencykböl jön nekem mindig össze sok penz.ja meg traden valo bizniszelesböl.tegnap pl. 7 exböl vettem 3 voices jewelt mert a tegnapi patchnotes elözetes miatt voltak akik 2-3 ex között arultak a jeweljeiket mert megijedtek.nos idaig ugy nez ki hogy nem tettek jol mert most a legolcsobb 4ex es szerintem ez feljebb is fog menni.ergo idaig 5exet nyertem a tegnapi bizniszelesen.jo persze nem tudhatjuk hogy mennyire kapnak ra igy is erre a jewel stackelös dologra de en szerintem meg mindig nagyon op lesz a nerf utan is.(vagyis inkabb ez bugfix volt) meglatjuk.

Sirdond:mindenkeppen probaldd ki, ez most talan a legjobb buildem ami volt idaig es nem kell hozza nagy budget.eleve azert csinaltam meg mert aminor coc-karival nem tudta aw5 sirust lehozni akkor jött haver az ö budget verziojaval (life-mom) es szetszedte nekem sirust darabokra.na ott hataroztam el hogy en ramegyek a nagyobb költsegvetesü buildre es nem bantam meg.

Madwolf: sajna az a wand annyit er amennyit a vendor ad erte. :(

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25934) Badlof2k válasza tibee77 (#25933) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Flipperkedsz teis valldbe , Sirdond meselte milyen kunyisok vannak ;] Mondjuk komolyan szolva nem lehet egyszeru igy osszehozni akkor egy 35 xes buildet foleg amennyit szarakszik a trade , nekem meg sose volt turelmem a trade gamehez :U

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25935) persil válasza Badlof2k (#25934) üzenetére


persil
nagyúr

Oruljetek neki, hogy pc-n egyaltalan eletben van a trade, boxon hetek alatt sem lehet eladni a szajret... :D

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#25936) Badlof2k válasza persil (#25935) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Tudom :K Psn toltam par ligaval ezelott , vicc arak , es alig lehetett venni valamit is :R

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25937) persil válasza Badlof2k (#25936) üzenetére


persil
nagyúr

De az a durva, hogy toredekaron sem tudok eladni semmit. 20-30 chaos-ra belott cuccokat 1-2 chaos-ert nem vesznek meg. Mas kerdes, hogy olyan aberralt arazas jellemzo az emberekre, hogy neha nem tudom sirjak e, vagy nevessek.

Poeninja meg total hasztalan konzolos szemszogbol sajnos. :/ Ami ott aranyat er, az itt ketpalcas, ami meg ertektelen szemet, az exakert van kiteve "nalunk".

[ Szerkesztve ]

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#25938) tibee77 válasza Badlof2k (#25934) üzenetére


tibee77
őstag

Naná hogy flipperkedem, legjobb penzszerzesi forras. ;] olcson veszek, dragan adok el, pedig kereskedelmi sulit se vegeztem. :DDD tegnap peldaul twitchet neztem az egyik monitoron, masikon meg toltam a mapokat.empy streamjen irta be valaki hogy patchnotes is out patchnote is out.egyböl ablakot valtottam ed livesearch a voices jewelre.gyorsan snipeoltam 3 jewelt miközbe spawnoltattam a conquerorokat. :) több labon kell allni, mashogy nem megy.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25939) TrollBalint válasza Badlof2k (#25929) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nem ad számlát ;]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#25940) Badlof2k válasza persil (#25937) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Hat elhiszem , hiddel pcn se azert kanaan a dolog ;] Kismillio bot scammer flipper ocsi mint a Tibor 😂De egyebkent ittis szerintem kelett par ev mire ugy bealtal a fic buildek vagy key itemek ara , meg hat nemtudom mekkora tabora is van a konzolnak.

Tibor.: Ja kerem hogy hatszelel es tudassal rajtolunk ;] Hivatalos nepper kerem :C De jol csinalod irigyellek is a kitartasodert es hogy ennyire kened vagod :R En maradok az aproleknal es a sparos tescos budget kariknal :DDD

Balint.: Igymar ertem 😁 Vele is nyuszisat kell jatszani akkor !!

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25941) tibee77 válasza Badlof2k (#25940) üzenetére


tibee77
őstag

Flipper öcsi, ezen behaltam. XD
Am meg meg kell dolgozni a penzert kemenyen, nem mindenki lep naponta loszarba mint iron kollega aki szerintem minden ligaban szet makkerkodja magat. ;]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25942) Badlof2k válasza tibee77 (#25941) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Irni meg efelejtettem tudni kozben elnezest mindenkitol :R
Irom az mar startol full mf karival indul csak nem irja neki sehol a game ;]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#25943) LittleBoss67


LittleBoss67
aktív tag

Brunnehilde:

5L armornál mi maradjon ki egyenlőre. A non crites verziódat kezdtem el és már majdnem megvolt hozzá mindenem amúgy is, de 6L egy darabig nem hiszem hogy lesz.

(#25944) brunnehilde válasza LittleBoss67 (#25943) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Igazából attól függ, milyen szineket tudsz rátenni a bodyra, de bármit is hagysz le, nem lesz különösebb jelentősége. :P Mindig elfelejtem, hogy hiába olcsó a Bronn, ha utána a szinezéssel megszivat, de nagyon. Ebben a ligában már feladtam egy idő után és 4 pirossal mentem (azt dobta rá), impale support nélkül, pulverise-al. Bőven jó volt. Ha passzivon nincs még kirakva az impale, akkor hanyagold egyelőre azt.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#25945) LittleBoss67 válasza brunnehilde (#25944) üzenetére


LittleBoss67
aktív tag

72 es vagyok, a Forceful nincs kirakva.

(#25946) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Bennem most tudatosult, hogy ebben a ligában még nem adtam el semmit traden. Más hogy van ezzel? Belőttem direkt pár itemet áron alul, de semmi... :F

(#25947) freddirty válasza BoneDragon (#25946) üzenetére


freddirty
senior tag

hát hétvége óta azt tapasztalom, h tényleg leült kicsit a trade. De előtte jól ment, nem tudom mikor ugrottál be a ligába.
Lehet máris sokan kimaxolták a karit és elhagyták a ligát. Én is kb itt vagyok, összeszedtem kb. 40-50 exát, beletoltam nagy részét az EDC kariba, de még plusz százat is bele lehetne de nem érdemes mert az már nem jár komoly nyereséggel csak maxolás. /Az EDC ennyit tud, super clear so-so single target dmg./
Másik karit nem fogok indítani, ez a deli liga szvsz nem sikerült annyira, kivéve a cluster jewel ötletet. (A simulacrum hosszú és unalmas, a ködhöz csak pár pálya igazán jó, az atlas haladást annyira belassították, hogy AL 5 szinten fogom most abbahagyni a ligát...)

fred

(#25948) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Kinek van pár felesleges mirrorja? Az kipróbálhatná ezt a Herald buildet. :D

(#25949) tibee77 válasza BoneDragon (#25948) üzenetére


tibee77
őstag

En is azt csinalom most viszont sok mirror nem kell hozza hogy jol müködjön.70 ex az nagyjabol eleg.persze hh-val mar megnöne a budget. ;]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#25950) BoneDragon válasza tibee77 (#25949) üzenetére


BoneDragon
veterán

Ja, olcsóbban is ki lehet hozni, de amik rajta vannak jewelek, azok 2-3 mirror között mozognak önmagukban. :D

Most inditok egy storm brand archmaget, meguntam a cyclone-t ismét. :P Ezután a liga után szerintem 1 évig megint nem nyúlok melee karakterhez. :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.