Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24701) brunnehilde válasza KubanitoS (#24700) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Kösz, van némi melóm, de utána rálesek, és irom, hogy mire jutottam. :P

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#24702) TrollBalint válasza Rizseslescó (#24691) üzenetére


TrollBalint
addikt

ha PM alatt a privát üzenetet érted, akkor nem, nem tűnt el. Felső sorban lenyitod a menüt (katt az avatarodra a jobb felső "sarokban") és ott van a privát üzenet. Ha meg írni akarsz valakinek, akkor a hozzászólásnál lenyitod a nyilacskát ott lesz egy hasonló menü.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#24703) Har_melin válasza brunnehilde (#24696) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

közben vásárolgattam, mert ezen kívül max még egy karit fogok indítani, ha egyáltalán, nem érdemes spájzolnom. Szerencsére találtam egy viszonylag gyűrű-amu kombót, bár a HP-n buktam egy kicsit. A chaos resistem még elég halvány (-40%), de abban bízom, hogy majdcsak eljutok egyszer Thraxiáig és akkor már csak -15% lesz, azzal elvagyok. Már csak az utolsó trialt kéne valahogy beadja, de előbb-utóbb az is meglesz.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#24704) brunnehilde válasza KubanitoS (#24700) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Meglestem. Érdekes, több DPS-re számitottam Starforgeal, konkrétan azt hittem agyonveri a facebreakert, de úgy néz ki tévedtem. :) Mindent "aktiváltam", igy lett 1,3 milla. A FB slayeremnél volt 1,6 millió körül. Tegyem hozzá, hogy pl. a Transcendent jewel extra crit multiját nem számolja nálad a PoB. Thiefs Tormentet próbálgattam pár napja, de nem fogysz el néha? Láttam elég sok kompromisszumot kellett kötnöd azért a +60 life és +30 mana / hitért. Blood magic, alacsonyabb resistek. Csináltam egy brunnehildés verziót a tiedből kiindulva. :P

Passziv fa: Point Blank nem kell, nem jöttem rá, hogy minek az neked. Executioner helyett Swift Skewering, meg van még egy-két dolog, más megközelités.

Gear: Thiefs Torment helyett egy two-stone resist gyűrű. Phys dmg, life, resist. Rengeteg jó van trade-en és jó áron. Másik gyűrűnek pedig -8 manás Praxis. Impales Watchers eye nem kell, flaskoknál pedig a Diamond flask extra attack speeddel kihagyhatatlan. Mellé egy Sulphur és Jade amiket még cseréltem. Blood of the Karui és a Lions Roar maradt.

Skill gemek: Cyclone okés, grat az awakened melee physhez. Néztem, 10 exától kezdődik. :DDDFegyóba kéne egy 4+2 link a mostani 3+3 helyett. :P Ha ez megvan, mehet egy Leap Slam + Faster attack kombó és egy Vaal Warchief + Vengeance + Melee physical + Brutality. A mostani 130k és 150k DPS-ek helyett lenne egy fél millás Warchiefed és egy 450k Vengeance.
Sisak: Lvl1 Precision (ha lesz lvl3, vagy lvl4 enlightened akkor növelhetsz rajta), Blood rage, Blood and Sand és Dread banner.
Cipő: Flesh and Stone, Maim, Pride, Enlighten
Kesztyű: Lvl 6 Immortal Call, Lvl4 CWDT, Increased Duration és a Vulnerabilityt cseréld le Lvl7 Punishmentre.

DPS 1,3 milláról 1,9 milla. Life 5200-ról 5700 és ész nélkül pöröghetsz, nem kell a manával törődni. :P Itt a Pob link.

Har_melin: Én is megvettem a cipőt, lealkudtam 4 exára. :D Meg egy facebreakert +1 lvl to socketed gems moddal 20c-ért. Van már lvl21 Cycloneom is, mondhatom, hogy komplett a build. Majd ha találok valami jobb implicitet FB-re, arra még lecsapok.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#24705) KubanitoS válasza brunnehilde (#24704) üzenetére


KubanitoS
veterán

Köszi az infókat, a fegyót gyorsan át is alakítom. A gyűrűkkel "mindössze" annyi a bajom, hogy egy-egy komolyabb -manás élettel és extra resistekkel 4 exa fölött van, erre most nincs keret. A Theifs amúgy teljesen jó kompromisszum egyelőre, jön a leech rendesen és emellett ad 34 allresistet + 50% curse reductot is. Nem tudom, hogy egy sima two stone + praxis előrelépés lenne-e. Rá fogok nézni.

A Point Blank melletti gem slotba került egy Glorious Vanity jewel, ez a Point Blankból csinált egy Corrupted Soul nevű cuccot. Ez ad 20% hp mennyiságé energy shieldet, ami nálam most 1.2K.

Az Executioner az extra sebzés mellett a nagyobb Area of effect miatt van. Próbáltam nélküle, érezhetően kisebb volt a cyclone búgócsigája. De amúgy most pont a Swift Skewering felé haladok, 97-re elvileg meglesz és ezzel lesz teljes a karakter. De ha selejtezem a Watchert, akkor lehet hamarabb is.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24706) brunnehilde válasza KubanitoS (#24705) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Aha, az a Glorious Vanity még nem volt bent akkor. Nem mondom, hogy rossz az a gyűrű, én is próbáltam, jó lett volna ha működik a life on hit miatt, de a mana on hit nem volt az igazi. Sirusnál döcögött a build, több életbe került, vagy ha olyan monsták ellen fogsz menni, amiket azért kerülgetni kell, mert ledob egy desecrated groundot, vagy más hülyeséget, akkor idegesiteni fog. Legalábbis engem zavart az, hogy nem tudok pörögni bárhol, bármikor.

Ha Praxis van, akkor nem kellenek a blood magicek, és növelheted a vengeance és a warchief sebzését is. Nagyságrendekkel. Több life és nem sokkal, de több dmg is, azon kivül lekötheted a mana 95-98%-át is, igy befér gond nélkül a Dread Banner és egy magasabb Enlightennel a Precision is felvihető legalább 5-ös szintre. Az már elég komoly DPS növekedés és a Dread Bannerrel, meg a passzivon a Skeweringgel az Impale 100%-os lesz.

Az AoE-ről annyit, hogy neked a melee physicallal és Executioner nélkül van 27es. Nekem Pulverissal együtt 24-es. :D És teljesen jól elvagyok vele. Mapozásnál te is használhatod a Pulveriset és a Sand stancet is akár, nem fogod észrevenni a dmg-en. Bossoknál meg cseréld le az awakened meleere. :P

Ezt pl 1 exáért találtam. ;) Mana nem kell rá.
--------
+16% to Fire and Cold Resistances (implicit)
--------
Adds 9 to 15 Physical Damage to Attacks
7% increased Attack Speed
21% increased Rarity of Items found
+40% to Cold Resistance
+46% to Lightning Resistance
+55 to maximum Life (crafted)
--------
Note: ~price 1 exa

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#24707) KubanitoS válasza brunnehilde (#24706) üzenetére


KubanitoS
veterán

Pont most cseréltem ki egy rare gyűrűre + praxisra. Mint kiderült nekem is volt a tatyóban egy two stone ring 70 feletti hpval, manával, kiló resisttel plusz 34% chaos resisttel is. :Y

-8-as Praxisból meg 10 chaos volt egy 15% increase Pride aura effectes. lol

Azért el kell ismernem valóban kényelmesebb így, hogy nem kell fél szemmel a manát lesni.

Kövi item egy life corruptedes soul tether lesz sztem, csak az még odébb van. Nem úszkálok a zsében jelenleg.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24708) brunnehilde válasza KubanitoS (#24707) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Na ugyehogy. Tudom mit beszélek. Néha. :DDD Ja, most lett egy 75% crit chanceos Cinderswallowom. Ha érdekelne, mielőtt eladom. :P A Sulphur flaskhoz képest kb +8% dps-t kapsz.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#24709) KubanitoS válasza brunnehilde (#24708) üzenetére


KubanitoS
veterán

Még nem öltem meg a synd leadert, onnan elvileg kapok majd egyet. Na de azért pusztán érdeklődésként: mennyiért húzhatom be?

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24710) Redcaster


Redcaster
őstag

Ma este énis megöltem Kitavat, és eljutottam az endgamebe.
Annyi problémám van, hogy Alva ott van a HO-ban, de a szintezés alatt 1 incursion kimaradt, így az még mindig kell. Hogy tudom pótolni?

(#24711) GabN73 válasza brunnehilde (#24706) üzenetére


GabN73
addikt

PSen az ilyeneket kukazom, 1c-s ajánlatok is ritkán jönnek :O

(#24712) Redcaster válasza Redcaster (#24710) üzenetére


Redcaster
őstag

Közben megcsináltam neki egy atlas questet és megvan :K

(#24713) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

hehe, ránéztam az awakened gemek áraira - úgy néz ki a GGG kitalált valamit, hogy a játékosok a 3-4 exás 6L cuccok korában is tudják mire költeni a pénzüket.... :O Egy Brutality-t még meg tudok engedni magamnak, de a Melee dmg szerintem a liga végére sem fog összejönni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#24714) Badlof2k válasza GabN73 (#24693) üzenetére


Badlof2k
senior tag

En Steelmage necrojat kopizom , 11 zombi, 3 carnage chiftain spectre, 2 holy relics , pride es skitterbot, bossokra vagy erosebb mobokra 6link Skeleton , nagyon megvagyok vele elegedve :)

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#24715) BoneDragon válasza Badlof2k (#24714) üzenetére


BoneDragon
veterán

Az 2 silver chieftains és 1 diabolist spectre lesz. Az utóbbi az enfeeble miatt kell. Onnan tudom, hogy én is az ő buildjével tolom. :D
Sose volt még ilyen tankos karim... Mondjuk tegnap durván becumiztam vele, messze nincs kész a kari és a 95%-on állt a szintezésem és véletlen rákattintottam zanánál sirus portálokra. Jó morcos lettem, de nem volt mit tenni bepróbáltam. Ugye azért pár videót néztem és minden úgy ment ahogy kellett de az utolsó phasenél a semmiből jött egy tornádó. Természetesen meghaltam és ha meghal valaki sirus alatt akkor annak annyi. Nem is próbáltam többet, értékesebb az xp...

Szerk.: Ja igen, sirus után hogy kell leidézni conquerorokat? Még a fele stone hiányzik, de akármit csinálok nem akarnak megjelenni...

[ Szerkesztve ]

(#24716) BoneDragon válasza BoneDragon (#24715) üzenetére


BoneDragon
veterán

Ezt találtam róla. Hátha segit másnak is.

(#24717) BoneDragon válasza BoneDragon (#24716) üzenetére


BoneDragon
veterán

Tesztelve, működik. Elsőre beadta. :))

(#24718) sirdond


sirdond
őstag

Egyébként,ha valakinek kellene Sirus carry, akkor tudok segíteni (eddig 14/14), ingyen.

[ Szerkesztve ]

(#24719) TrollBalint válasza sirdond (#24718) üzenetére


TrollBalint
addikt

megbeszéltük :) észben tartom, ha odaértem :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#24720) tibee77


tibee77
őstag

Sirdond-ert kezeskedem, mar 2-t lehozott nekem is!am tegnap 3szor hoztam be sirust.1et iron hozott le, 1et donthecrown, 1et meg empyrian.a 2 utso carryert 1-1 exet fizettem es semmit nem dobtak. :U szoval szerintem most mar en is fogok vegre egy karit összedobni arra a harcra. :)) 6. karakter probalkozasom lesz a ligaban. ;]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#24721) Badlof2k válasza BoneDragon (#24715) üzenetére


Badlof2k
senior tag

A silver chif mit ad ? diabolistet beszerzem, meglatom milyen lesz ugy , bar nekem igy se volt bajom , igaz Sirusra meg igy nem neztem be . Kise jott meg..

Ha a silver alatt a stygian silverbackre gondolsz az ugyanaz mint a carnege , mass frenzyt ad . Legalabbis Poe Db szerint.

Nekem meg jonnek az influencek csak lassan nem mindne mappon adta be futnom kelett parat mire elojottek abba a regioba ahol nem volt meg stone vagy csak egy hianyzott szal erdekes aza reddit post , foleg ugy h vegig az elerheto aweken szinten mentem .

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#24722) brunnehilde válasza KubanitoS (#24709) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Most néztem az árakat, legolcsóbbak, legalacsonyabb %-al 70c-től kezdődnek. Annyiért vihetnéd. Enyém 75%-os, abból a legolcsóbb 80c körül van. :P

GabN73: Látod, ligában kicsit más árak vannak. ;)
Sirdond: Valószinűleg élni fogok az ajánlattal. Ma meglesz a 32 watchstone. :))

Jól látom, Legion crasht nem javitották? :O

[ Szerkesztve ]

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#24723) GabN73 válasza brunnehilde (#24722) üzenetére


GabN73
addikt

Ez is liga, de egyszerűen kb halott az értelmes trade. Ki van rakva 1-2 exáert egy item, elküldöd rá azt az ajánlatot amit kér, majd több napig semmi reakció. Jó cuccokra is 10c-s ajánlatokat adnak ha olyan az ember, de inkább az 1-5c jellemző...

(#24724) Badlof2k válasza GabN73 (#24723) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Amig nem alakul ki egy normalis kozosseg addig sajnos ez lesz , halaszok meg mindig lesznek sajnos :R Anno mikor Synth ligaba kezdtem egy karit , mire ossze szedtem a kello cuccokat , hat volt baj :D Nemtudom azota valtoztattak e vagy finomitottak a keresesen traden de eleg zsibbaszto volt , bar annyira rossz sem volt . Mondjuk annak orultem hogy ket Kaoms Way gyurut pofatlan aron happoltam be ;] Ha mar annyiert kirakta , ugyan akkor a jewel amire szuksegem volt es nagyabbol tudtam milyen aron is mozog Pc traden kozel sem volt annyi sokkalta dragabb volt . Egyebkent Necroval meg SSF is jarhato ut , plusz " nem olyan nehez 6-link" armort se ossze szedni :) 5 link meg mintha mar sokkal jobban is esne egy par liga ota mint annak elotte

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#24725) GabN73 válasza Badlof2k (#24724) üzenetére


GabN73
addikt

Példa: Saqawal's Nest, 6s-6l PS-en 1 van eladó, 14 exa. Az "alap" darabok pár sockettel, pár linkkel, 2-3 exa... PC-n a fullos ~5-7 exa, a pár socketes 30-40c. Kell vennem egy PC-t.... ;]

[ Szerkesztve ]

(#24726) Plazmacucci válasza GabN73 (#24725) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Kell vennem egy PC-t....
Ideje volt ezt magaddal letisztázni. :DDD

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#24727) KubanitoS válasza GabN73 (#24725) üzenetére


KubanitoS
veterán

Ez nem jó példa. Feltételezem konzolon a játékosok töredéke játszik, ergó kevesebb a drop és kevesebb a tréd. Nyilván sokkal drágább minden, ha nincs belőle annyi eladó. Ugyanez van PC-n is liga start után, illetve HC-n is sokkal drágább minden érthető okokból.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24728) Har_melin válasza KubanitoS (#24727) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Na jó, de PC-n pontosan tudod is ezt, ezért ha a második héten az egekben van az ára, akkor attól nem esel kétségbe, hanem vársz még egy hetet és akkor veszed meg, amikor már lement. Konzolon meg nagyjából hiába vár.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#24729) Badlof2k válasza GabN73 (#24725) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Ah tudom en ezt :D Jokat lehet derulni vagy uj szitok szavakat tanulni keresgeles kozbe ;]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#24730) 0karmacoma0 válasza tibee77 (#24720) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Pont láttam empyrian 2-3 carryjét tegnap. Ennek örömére én is lehoztam ma. Mondjuk hülye voltam és a szekérnél várós stratégiát toltam végig, és felmászott a lépcsőre így négy portál elment a villogó, kijárhatatlan maze-re, de végül meglett.

Amúgy nekem a legtöbbet az segített, amit tegnap láttam a streamen, hogy alulra indul az ajtóból és az első civilnél vár, míg Sirus elsüti a cuccait az elején. Nem nagy dolog, de én felülről berohanva, kétszer haltam annál a résznél, ami ugye alapból eléggé szétcseszi a fightot a + tornádók, és az abból általában következő kötelező suicide(ok) miatt. Ha az első fázisokat kihúzza halál nélkül az ember, akkor amúgy tényleg totál normál fight, a megidézett tornádók kontrollálhatóak, a skilljei meg tanulhatóak.

Ha javítják a bugokat szerintem jó kis harc lesz ez, de azért tényleg kicsit sok furcsa dolog szaladt bele. Nekem főleg a grafikai problémák jöttek elő. Egy fightom ráment a láthatatlanná váló bossra, egyszer meg kiteleportált a körből és onnan nyomta a die die die-t. Most a lépcsőn a maze volt fura, mert fehéren villogott, és totál eltűnt néha, így nem láttam van-e egyáltalán kijárat. A hiba lehet nálam van, de baromi szar volt.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#24731) BoneDragon válasza 0karmacoma0 (#24730) üzenetére


BoneDragon
veterán

Szerintem a poe legrosszabb fightja. Konkretan nem csinalsz semmit csak szaladgalsz 80%ban. Uncsi

(#24732) 0karmacoma0 válasza BoneDragon (#24731) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

A szekérnél várós statnál kb 10 sec van két phase között, meg rohangászni se kell. Szerintem az utolsó phase izgalmasabb már, mert nehéz a labirintus, és ha a pörgő lézerre fókuszálsz, könnyű benyelni a teleportálós-lövős támadást. Ha ezt az aspektusát erősítik(Tuti át lesz kicsit dolgozva a sok negatív kritika miatt), szerintem ok lesz ez.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#24733) Badlof2k válasza 0karmacoma0 (#24730) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Azis jo amikor a lepcson lehozza a labirintust es a korlatoktol nem tudsz kimenni :U ertem hogy uj meg erdekes boss de alapbol nem sok safe roomod van harcolni ellene szal ha mar kicsit elszurod a Vortexek pakolasat akkor elhuzodik a lepcso iranyaba es emiatt igy meghalni? Ez nem is inkabb bug , hanem design beli problema , azert lehetne egy tisztesseges jatszoter a bossal ha mar kb egy ket hitel minden abilitije :)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#24734) Mad_Wolf


Mad_Wolf
aktív tag

miért van az, hogy a zombijaim minden egyes logoutnál eltűnnek?
Sőt, olyan is van, hogy a hideoutban afk leszek, és mire visszajövök akkor is eltűntek.
Rohadt idegesítő lesummonolni mindig a zombikat úgy, hogy van 200 manám, mana potit meg nem kell használni, így nincs is raktáron.

(#24735) Mad_Wolf válasza Mad_Wolf (#24734) üzenetére


Mad_Wolf
aktív tag

ja és az animated guardianom is mindig eltűnik logoutnál

(#24736) Badlof2k válasza Mad_Wolf (#24735) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Ez eddigis igy volt , hogy kilogolsz csak a Spectre minyonok maradnak meg minden mast ujra kell , ha life alapu vagy akkor rakj be blood magicet es pik pak lelehet summolni aztan visszarakod amit kicserelte vele . :U Enis igy szoktam az a par sec nem tart semmedig .

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#24737) Mad_Wolf válasza Badlof2k (#24736) üzenetére


Mad_Wolf
aktív tag

ó hogy ez eddig eszembe se jutott, thx.

(#24738) Badlof2k válasza Mad_Wolf (#24737) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Szivesen :R

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#24739) dbius válasza Badlof2k (#24736) üzenetére


dbius
veterán

Én "Enduring Eternal Mana Flask of Warding" mana potit használok, igaz az bent is van mindig, mert ez a curse immunity flaskom is egyben:

Suffix:
of Warding: Immune to Curses during Flask effect Removes Curses on use

Prefix:
Enduring flask: Flask Effect is not removed at Full Mana, 25% reduced Duration

Ötször tudom használni, mire "kimerül" és a prefix miatt a mana regen és a curse immunity is végig aktív flask effect végéig. Remek párosítás :K

Login után egyszer elnyomom a potit aztán amíg tarta a mana regen meg is idézem a zombikat és mehet buli.

[ Szerkesztve ]

(#24740) Badlof2k válasza dbius (#24739) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Kicsit extra :D valami jobb utility curse removeal nem lenne jobb? Vagy milyen summ buildet csinalsz hogy kell a mana pot? :)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#24741) dbius válasza Badlof2k (#24740) üzenetére


dbius
veterán

Ezt: Speaker for the Dead

Igazából - jelenleg - nem nagyon van szükségem más utility flaskra. A curse immunity a lényeg belőle és hogy azt ötször tudom elsütni mire újratöltés nélkül kimerülne, illetve no regen mapon jön még jól cyclone miatt. Amúgy Blood of Karui, Rumi's Concoction, Quicksilver, valamint Basalt flask van berakva még.

De ha már itt vagyok, ez a liga nekem nagyon szűkös currencyben. Előző ligában összejött vagy 100 ex, de ez a liga nem igazán bőkezű.

Találtam az első két hétben egy Inspiring Learning gemet "sima" mapon, akkori áron eladtam 4,5 exa körül (most nézem jelenleg több, mint 8 exa :Y ), abból vannak a jelenleg cuccaim és nagyjából ennyi. Jelenleg van kb. 60chaosom. Nem tudom miből csináljak valami currencyt, pedig szeretném kipróbálni a KING OF ALL SUMMONERS buildet, de nem tudom miből kigazdálkodni a cuccok árát, nem nagyon tudom, hogy mikből lehetne valami kis haszonra szert tenni.

(#24742) Mad_Wolf válasza dbius (#24741) üzenetére


Mad_Wolf
aktív tag

nyugodtan kezdd el a king of summonerst, én is azt tolom, és 60c-ből már simán eljutsz mapolni, sőt... annyira erős build, nézd meg mit csinál, 4link zombival t16-ot tol :D
aztán menet közben biztos esik ez-az. Nekem is esett vagy 5 exnyi cucc már, pedig még csak t4 mapokon járok vele. Vettem is 6l fegyót meg 5l victario's aurás armort belőle.

(#24743) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Ettől az új atlastól frászt kapok néha, ennek ellenére tetszik amit akarnak vele csinálni.
Előbb lenyomtam a madár conquerort, ami nem dobott watchstone-t, miért? Pedig még nem volt meg abban a régióban a kék.
Viszont cserébe meg lehet már idézni Sirust, de nem tudok újabb conquerort előhozni. Sirus alatt nem lehet proccolni? Valaki elmagyarázhatná aki érti, hogy a fenébe van ez. :F

(#24744) Badlof2k válasza dbius (#24741) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Mf arc pathfinder egesz olcson csinalhato most pl buria chamb farm , no persze invsetelni kell is :) Vagy target farmolsz valamit es abbol , ha van fossilod vegyel baseket es craftolj ra eppen aktualis meta craftot stb , van par opcio :K

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#24745) freddirty válasza dbius (#24741) üzenetére


freddirty
senior tag

Nem olyan nehéz pénzt csinálni szerintem. Ma reggel pl megnéztem, h milyen 21/20 gemek mennek jól:
https://poe.ninja/challenge/skill-gems?level=21&quality=20

Vettem két lvl20 non corrupted ball lightningot és egy animated guard. gemet.
Felgemeztem őket q20-ra, ez -60 gemcutters gem. (vagy megveszed 90c körül vagy snipeolod a kártyát 1 c-ért és akkor megvan 45c körül a 60 gc)
Megvaaloztam mindhármat, a két ball ment a levesbe /maradtak 20/20/ de az animated 21/20 lett. 4-5 ex körüli az ára, 4 ex minimum a profit. Kb. 10 perc alatt.

És nem csak a gemezés a lehetőség, lehet fated itemeket kreálni, lehet MF karival currency-t farmolni. Vagy csak simán T16 mapokat felhúzni magas quantity-ra ott már eshetnek 1-2 ex értékű cuccok, esetleg einhar beastek is lehetnek értékesek.
Szerintem érdemes nézni egy videót erről.

fred

(#24746) KubanitoS válasza BoneDragon (#24743) üzenetére


KubanitoS
veterán

Nekem sem mindig esik watchstone, eléggé random a dolog. Az atlasszal én sem vagyok teljesen kibékülve, de az irány jó. Fogják ezt még javítani, fejlesztgetni szerintem.

freddirty: Azért erre ne alapozzon senki, hogy háromból egy gem legalább 21/20 lesz. Marha nagy mákod volt... Ha ez mindenkinek bejönne, nem 4-5 exa lenne egy olyan gem ára.

[ Szerkesztve ]

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#24747) tibee77 válasza KubanitoS (#24746) üzenetére


tibee77
őstag

Pontosan, a gem vaalozasnal asszem 1:6 az eselye hogy beadja.ez ugyanolyan gamble mint barmi mas.nekem ez a liga marhara adta idaig, mar a 2. het vegere volt annyi penzem hogy felszereljem a coc karit es hh-t is vegyek.igaz, sokkal több idöm volt jatszani mint altalaban, jol jött a 3 het szabi.ami jo penz meg hogy folyamat futom a zanaküldiket t15-16on.sokszor van hogy bead egy elder guardian vagy shaper guardian map-et.a fragmenteknek szep aruk van, föleg a shaper-nek.de cortexet is adott mar be 2szer.ott az egyiken esett egy 12 exes flaska. :C En pl mar 4 enlighten gemet huztam fel es vaaloztam öket.mindegyik rip lett. ;]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#24748) Pitymaszter válasza dbius (#24741) üzenetére


Pitymaszter
tag

A currency szerzésnek szinte nagyon sok lehetséges módja van. Én például rá álltam a rare cuccok-ra (gloves, boots, helm, ring és amulet). Igaz utána kell járni és tudni kell hogy melyik mit ér, de megéri. Én szerintem csak ebből kb 2000 chaos szedtem már össze. (sok kicsi sokra megy) Igaz nem exákat értek de volt olyan amulet vagy ring amit 100c-ért adtam el.

BTag: PiMaster#2243 PoE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/chaoslord3/characters

(#24749) savior


savior
őstag

Nekem eddig 1 értékes tárgy esett, az egy 21/23 gem volt és 65c-ért kelt el.
A többi dolog amit találtam az 10c alatti volt. Pedig minden mapról teli inventoryval megyek ki.
Amiből kb 3ex-et összeszedtem az az, hogy minden currencyt felszedek és amikor kezd telelenni egy tab, akkor elcserélgetem őket chaosra.
Meg unique-ból eddig egy olyat se találtam, ami 1c felett ért volna.
A több/jobb currencyhez magic find vagy quantity kell?

[ Szerkesztve ]

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#24750) Plazmacucci válasza savior (#24749) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Sokat kell játszani.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.