Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Még nem sürgős ,de toronycsapágy és annak a gumija javasolt. Mást nem talált ezen a 18 éves csoda Astran a szerelő.
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Nemrég cseréltettem vezérlést a C corsámban.Ment 1000km-ert hibátlanul.Pár napig nem kellett az autó az ünnepek alatt,majd miután elindítottam jó dadogós lett,érezhetően kihagyott az egyik henger.
Hibakódok: p0340
p0300
p0304
Hozzátartozik hogy cserélték a gyújtótrafót,gyertyákat,meg az egyik sor hidrotőkét is.
Az autót bemelegedés után újraindítottam,azóta is rendesen üzemel,ma a check engine lámpa is elaludt.
Az első hibakód ugye vezérműtengely jeladó hibát ír de valahogy gyanús hogy nem az lesz a baja.
Lehetséges hogy beragad egy hidrotőke,vagy valahol bepárásodik egy csatlakozó? -
Sanki
addikt
Beszéltem a "szakikkal", valószínűleg csak nyáron lesz idő megnézni és esetleg javítani.
Kérdésem: Korant Rozsdaátalakító érdemes ezzel nekiesni a már rozsdált felületeknek, hogy ne rohadjon tovább?
-
hdanesz
őstag
válasz
Magnum_ #89744 üzenetére
Én ezt a részét azért nem értem, mert ha megegyezünk, hogy ennyi...aztán a próbaút után elsétálok? Akkor mi van? Ugyanott van, ahol előtte volt.
Ha azt veszem, hogy megnézi az autót 100 ember, ebből 25 szeretné kipróbálni, 25-nek megengedi...kipróbálják, a próbaút után 15köszön és elmegy. 10-el elkezd alkudozni és lehet talál valakit akivel megegyezik és csodás minden. De ez 10 alkudozás. Szemben azzal ha leáll mind a 25 próbaútra apelláló emberrel alkudozni. Ez időben sokkal több szenvedés mint tízzel alkudozni.A másik meg az,hogy én addig nem alkudok szívesen....amíg nem próbáltam ki.
Tegyük fel, megegyezek az eladóval, legyen 1millió. Próbaút, de mondjuk valami bibis.. például félrehúz a kormány és remeg is, valamint a kuplung nagyon fent fog és zörög valami elől. Akkor ha ezek után bepróbálok 1millió alatti árat...akkor felnégyelnek. Mert ugye megegyeztünk.
Ha pedig megint alkudozni kezdünk...akkor ez mindkettőnknek elveszett idő. Az alku alapja úgyis az állapot és a hibák száma/súlyossága lenne....amit nem tudok amíg nem megyek vele.Az igaz, az Astránál belementem az alku, próbaút sorrendbe. Mert ott már akkor olyan erős pozitív érzés volt bennem, hogy megérte bevállalni. De amikor valaki a határon 'mozog' és egy jó próbaút 'lökné' át a vásárlás felé....na ennek fényében nem értem a kereskedőket.
Akkora nyereséggel dolgoznak, trükköznek...stb. nem hiszem el, hogy nem fér bele nekik. Ha naponta 20ember vezeti az autóikat 5-5km-es szakaszon, az 100km egy nap...de kétlem,hogy ennyien kocsikáznának. 3700ft naponta a benyó....egy hónapban bő 100rugó. Ezt megkeresi egy autón bőven.
És lehet eladna x autó helyett x+5-öt. Na mindegy, nem szeretném jobban szétoffolni a témát.@Saint_ (#89748): Kirakta a pénzt a motorháztetőre? Vagy hogy mutat képességet? Nálam ott volt zsebben a pénz. De azért kitenni a placcra nem fogom.
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Valaki GT esetleg?
-
hdanesz
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #89740 üzenetére
Hehe, hasonló kereskedővel én is találkoztam sokkal. Az a baj,hogy igazuk van, majd jön egy másik aki megveszi. Nem becsülik meg a vevőket...mert valaki úgyis elviszi.
És mindig mindenre van válaszuk.Tök mindegy mit mondasz vagy mit tapasztalsz. Nekik van igazuk.
Volt olyan,hogy kinéztem egy autót neten kedd este, de csak hétvégén tudtam elmenni megnézni. Szombat reggel mentem nyitásra. Természetesen jött a duma, hogy rengetegen nézték, ígérték ,hogy szombaton visszajönnek...vigyem...máris, most...mert elviszik előlem.
Körbenéztem, beleültem. Beindította a kereskedő. Ekkor még volt bizodalmam, gondoltam menjünk próbakörre ha lehet. Illedelmesen rákérdeztem. Erre jött a válasz, hogy csak akkor van próbakör, ha megegyezünk az árban és próba után viszem is.
Óó, igen...ez már így működik? Végül nem lett próbakör. Mondtam neki, hogy adok egy ezrest, tankoljunk..ha ez a baj. De könyörgöm egy 13 éves Nissan Micra volt az alany...elhihetitek, hogy nem élményautózásra mentem. Otthagytam. Még másfél hónappal később is hirdette a csodás, óriási jó vétel autót. Akkor már 100-al olcsóbban...de senkinek nem kellett akkor sem.
Az Astránál mondjuk hasonló volt a helyzet. Próbaút csak alku után. Úgy látom ez most nagyon divat lett.
Itt annyival volt picit más, hogy az autó már álló helyzetben és járó motorral is jobb benyomást keltett. Megbeszéltük az árat és irány az út. Végül megvettem, mert jó volt a próbaúton is.Lekopogom, azóta (3és fél hónap) sem jött elő semmi rejtett hiba. Hétfőn volt műszakin a kocsi, átment simán...úgy, hogy előtte nem volt semmiféle felkészítés. Igazából elővizsgára (próbavizsgára vagy hogy nevezik) vittem, mert csak április 13.-án járt volna le a műszaki. Megdícsérte a vizsgáztató, hogy milyen kis pöpec autó. 2006-os G Astra, 1.4 Twinport. 154ezer km-rel. -
FoLey-v
addikt
válasz
Sártócsa az alján és hibátlannak titulálja,ennyiért nem találsz jó autót?
Tikakukac Műhely PRN? Az a kedvenc sorozatom.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tuti megveszi más. TC új sorozatában látszik, hogy nincs az a helyzet, amiben ne lehetne eladni egy romhalmazt.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
visszamentunk jobban atvizsgalni, tiszta olaj volt az alja, raadasul friss olaj.. megkérdeztuk h enged-e, ravagta h nem. aztan közölte flegman hogy "ilyen autot nem vesztek ilyen jó árba, tudjuk h semmi baja az autónak, majd megveszi mas" mondom sok sikert hozzá és otthagytam
ilyen buzi eladót -
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Adott egy Opel Antara, 2014-es, dízel 2231cm3 120KW, melynél szükséges a hátsó lengéscsillapítók cseréje. A probléma, hogy a Gyári, a Monroe, valamint a TRW (JGT1332T) is túl puha. A kocsi szintszabályzóval ellátott.Szerintetek hol lehetne hozzá megfelelő lengéscsillapítót beszerezni?
-
hdanesz
őstag
válasz
FoLey-v #89736 üzenetére
Én ITT kérdeztem le a sajátomat. A lekérdezés ára attól függ mennyi infó van a kocsiról.
Az enyémről gyártói információ volt kb. csak. Semmi kártörténet vagy hasonló.
Ezer ft alatt volt a lekérdezés. De amikor több adat van, akkor 3-4ezer is lehet.Viszont érdemes lementeni a kapott jelentést, mert a weboldal 30nap után törli és akkor úszott.
-
válasz
BUZZLGHTYR #89727 üzenetére
Ez sem cosmo felszereltség legjobb esetben is enjoy de inkább esszencia.
-
hdanesz
őstag
Elvileg volt sérülése, legalább 1.
De EZ csak mintajelentés....ha komolyan érdekel, nézz rá fizetősen. -
hdanesz
őstag
válasz
Ez az autó tavaly szeptember óta áll. Már ez is furcsa. Illetve nincs meg hozzá a gyári alufelni sem.
Elsőre ennyi jött le.
Mindjárt ránézek alaposabban. -
válasz
Tavaly egy S-Max-ot néztünk, az ment ilyen keveset, mert lízingből kivett kocsi volt, és parkoltatták a leadás után. Nézd meg a lekérdezés elején, hogy mennyi tulaja volt.
Viszont hogy on is legyek, úgy néz ki, hogy viszonylag hosszú autókeresés után Zafirát vettünk (2013-as, 1.8 benzines), holnap írjuk alá az adásvételi szerződést, úgyhogy elkezdtem böngészni a fórumot. Kérdés is lenne, van esetleg valaki, aki a rendszámtartóra rakott fel tolatókamerát Zafirára? Amennyiben igen, akkor mi a tapasztalat vele?
-
ntomka
nagyúr
válasz
2 évre az elég sovány, persze csak ha boltba járni használták városban, meg max gyerekeket vinni a suliba, éppen összejöhet, hogy csak ennyi. De erre mennyi az esély?
Meg kicsi a kép, de elől csak nekem tűnik úgy, hogy a rendszám táblán a 25-ös furcsán torzul? Biztos sérülésmentes?
-
Korábban is volt néha havonta egyszer egyszer hibakód a légtömegmérőre. Nemrég kicseréltem a légszűrőt és azóta már két háromszor is előjön a hibája, gyakrabban mint szokott (talán a fellazított szemét miatt ami cserekor még belement). Kódot nem jegyeztem meg, nem tárolja el, leállításkor egyből törlődik csak leállítás előtt egy sima elm kínai olvasóval ki tudom olvasni. Ilyenkor érezhetően gyengébb is az autó, meg picit mászkál az alapjárat.
Korábban már szedtem szét egészen a pillangószelepig mert annyira szar volt az alapjárat hogy használhatatlan volt az autó, totál dzsuvás volt a torka. Viszont akkor nem tisztítottam ki a légtömegmérőt, most viszont megtenném. Azt tudom hogy nem szabad hozzáérni semmivel a beléhez. Hétvégén szétszedem, és megpróbálkozom a tisztítással. Használhatok-e hozzá sima féktisztítót, vagy kell hozzá valami speckó cucc? -
FoLey-v
addikt
válasz
Magnum_ #89710 üzenetére
Nembaj
Enyém is ennyi lett volna csak a tömítőcsavarral kínlódtak több mint fél órán keresztül,mert H Astrában nincs leeresztő.
Tikakukac Nem vagyok autószerelő amihez nem értek nem nyúlok hozzá,de a vezérműszíjat sajnos hozzáértőhöz kel elvitetnem. Opelnál okés ennyiért,de ha azzal is valamit tökölnek akkor +munkadíj. A szolnokiak legalább nem számolják bele ha valamit elrontanak.
ntomka Hírdetésben Optima felszereltség volt beleírva,a riasztó is volt beleírva erre nincs is benne. Fékerőelosztás is,de az sincs. Kicsit csalókás volt hogy ennyiért sokminden van.
Apropó van olyan oldal ami alvázszám alapján megmondja milyen felszereltségek vannak?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
üdv. néztük az autót, jónak tűnik elsőre, nem vettük meg, utána néztünk rendszám alapján, picit érdekesek a számok, szerintetek miért lehetett ennyiszer kivonva a forgalomból, illetve 2 év alatt 6 ezer kilométer nem gyanús 1 kicsit?
[link] -
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Valószínűleg a pénteki talin nem leszek ott mert 16 órára megyek futóműveshez, és a pénteki csúcsban valószínűleg esélytelen lesz átautóznom a 19 kerületből dél budára.
-
-
AMD Power
titán
Auto a szerelonel. Kivncsi vagyok,hogy mit fog mondani....
-
Tikakukac
titán
válasz
FoLey-v #89709 üzenetére
Ezt csak az égiek tudhatják.
Én már régen úgy számolok: ha nem dolgozok a saját munkámmal és magamnak kell venni valami új szerszámot is, a következő 5 évben összességében pozitívan jövök ki a dologból avagy sem? Ha igen, akkor én szerelek. Ha nem, akkor húzunk lapot 19-re és bevállaljuk, hogy valaki más kotorásszon hozzá.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Tikakukac #89708 üzenetére
Én is ezért akarnám megtudni hogy van-e értelme ennyiért kiadni vagy nem. Mert tudok olcsóbban is más helyen.
Nah a tegnapi mérés meg számlázási papír. Drága mulatság a több mint fél óra tömítés tökölésük miatt.
Amúgy miért Enjoynak van beírva amikor hahon hírdetésben Optima felszereltség volt kiírva vagy Enjoy=Optima? -
Tikakukac
titán
válasz
FoLey-v #89701 üzenetére
Azt nem tudom, de még mielőtt bármit is csinál bárki bárhol tisztázni illik mi van, ha gond van. Kérdezték mikor 5k km után megint ment szét a vezérműlánc: szakműhely építette be, papír van? Hát mondom pont van. Csere megtörtént gariban, műhely megint szerelt. Hibás senki sem volt ofc, Bárdi szerint hibás, mint olyan ezekből, főleg ennyi km után nincs. Ez mind beépítési gond.
-
ntomka
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #89699 üzenetére
Az teljesen remek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest