Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Hehe, hasonló kereskedővel én is találkoztam sokkal. Az a baj,hogy igazuk van, majd jön egy másik aki megveszi. Nem becsülik meg a vevőket...mert valaki úgyis elviszi.
És mindig mindenre van válaszuk.Tök mindegy mit mondasz vagy mit tapasztalsz. Nekik van igazuk.
Volt olyan,hogy kinéztem egy autót neten kedd este, de csak hétvégén tudtam elmenni megnézni. Szombat reggel mentem nyitásra. Természetesen jött a duma, hogy rengetegen nézték, ígérték ,hogy szombaton visszajönnek...vigyem...máris, most...mert elviszik előlem.Körbenéztem, beleültem. Beindította a kereskedő. Ekkor még volt bizodalmam, gondoltam menjünk próbakörre ha lehet. Illedelmesen rákérdeztem. Erre jött a válasz, hogy csak akkor van próbakör, ha megegyezünk az árban és próba után viszem is.
Óó, igen...ez már így működik? Végül nem lett próbakör. Mondtam neki, hogy adok egy ezrest, tankoljunk..ha ez a baj. De könyörgöm egy 13 éves Nissan Micra volt az alany...elhihetitek, hogy nem élményautózásra mentem. Otthagytam. Még másfél hónappal később is hirdette a csodás, óriási jó vétel autót. Akkor már 100-al olcsóbban...de senkinek nem kellett akkor sem.Az Astránál mondjuk hasonló volt a helyzet. Próbaút csak alku után. Úgy látom ez most nagyon divat lett.
Itt annyival volt picit más, hogy az autó már álló helyzetben és járó motorral is jobb benyomást keltett. Megbeszéltük az árat és irány az út. Végül megvettem, mert jó volt a próbaúton is.Lekopogom, azóta (3és fél hónap) sem jött elő semmi rejtett hiba. Hétfőn volt műszakin a kocsi, átment simán...úgy, hogy előtte nem volt semmiféle felkészítés. Igazából elővizsgára (próbavizsgára vagy hogy nevezik) vittem, mert csak április 13.-án járt volna le a műszaki. Megdícsérte a vizsgáztató, hogy milyen kis pöpec autó. 2006-os G Astra, 1.4 Twinport. 154ezer km-rel. -
FoLey-v
addikt
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Sártócsa az alján és hibátlannak titulálja,ennyiért nem találsz jó autót?

Tikakukac Műhely PRN? Az a kedvenc sorozatom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tikakukac
titán
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Tuti megveszi más. TC új sorozatában látszik, hogy nincs az a helyzet, amiben ne lehetne eladni egy romhalmazt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt olyan,hogy kinéztem egy autót neten kedd este, de csak hétvégén tudtam elmenni megnézni. Szombat reggel mentem nyitásra. Természetesen jött a duma, hogy rengetegen nézték, ígérték ,hogy szombaton visszajönnek...vigyem...máris, most...mert elviszik előlem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)