Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korábban is volt néha havonta egyszer egyszer hibakód a légtömegmérőre. Nemrég kicseréltem a légszűrőt és azóta már két háromszor is előjön a hibája, gyakrabban mint szokott (talán a fellazított szemét miatt ami cserekor még belement). Kódot nem jegyeztem meg, nem tárolja el, leállításkor egyből törlődik csak leállítás előtt egy sima elm kínai olvasóval ki tudom olvasni. Ilyenkor érezhetően gyengébb is az autó, meg picit mászkál az alapjárat.
Korábban már szedtem szét egészen a pillangószelepig mert annyira szar volt az alapjárat hogy használhatatlan volt az autó, totál dzsuvás volt a torka. Viszont akkor nem tisztítottam ki a légtömegmérőt, most viszont megtenném. Azt tudom hogy nem szabad hozzáérni semmivel a beléhez. Hétvégén szétszedem, és megpróbálkozom a tisztítással. Használhatok-e hozzá sima féktisztítót, vagy kell hozzá valami speckó cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo IV
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest