Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
Magnum_
üzenetére
Én ezt a részét azért nem értem, mert ha megegyezünk, hogy ennyi...aztán a próbaút után elsétálok? Akkor mi van? Ugyanott van, ahol előtte volt.
Ha azt veszem, hogy megnézi az autót 100 ember, ebből 25 szeretné kipróbálni, 25-nek megengedi...kipróbálják, a próbaút után 15köszön és elmegy. 10-el elkezd alkudozni és lehet talál valakit akivel megegyezik és csodás minden. De ez 10 alkudozás. Szemben azzal ha leáll mind a 25 próbaútra apelláló emberrel alkudozni. Ez időben sokkal több szenvedés mint tízzel alkudozni.A másik meg az,hogy én addig nem alkudok szívesen....amíg nem próbáltam ki.
Tegyük fel, megegyezek az eladóval, legyen 1millió. Próbaút, de mondjuk valami bibis.. például félrehúz a kormány és remeg is, valamint a kuplung nagyon fent fog és zörög valami elől. Akkor ha ezek után bepróbálok 1millió alatti árat...akkor felnégyelnek. Mert ugye megegyeztünk.
Ha pedig megint alkudozni kezdünk...akkor ez mindkettőnknek elveszett idő. Az alku alapja úgyis az állapot és a hibák száma/súlyossága lenne....amit nem tudok amíg nem megyek vele.Az igaz, az Astránál belementem az alku, próbaút sorrendbe. Mert ott már akkor olyan erős pozitív érzés volt bennem, hogy megérte bevállalni. De amikor valaki a határon 'mozog' és egy jó próbaút 'lökné' át a vásárlás felé....na ennek fényében nem értem a kereskedőket.
Akkora nyereséggel dolgoznak, trükköznek...stb. nem hiszem el, hogy nem fér bele nekik. Ha naponta 20ember vezeti az autóikat 5-5km-es szakaszon, az 100km egy nap...de kétlem,hogy ennyien kocsikáznának. 3700ft naponta a benyó....egy hónapban bő 100rugó. Ezt megkeresi egy autón bőven.
És lehet eladna x autó helyett x+5-öt. Na mindegy, nem szeretném jobban szétoffolni a témát.@Saint_ (#89748): Kirakta a pénzt a motorháztetőre? Vagy hogy mutat képességet? Nálam ott volt zsebben a pénz. De azért kitenni a placcra nem fogom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest