Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
mohabá 007 #35675 üzenetére
Bocsesz, japó motoroknál megszoktam már, hogy nincs olajfogyasztás az intervallum alatt. Ritkán nyitom fel a motorházat.
-
AMD Power
titán
Nekem kell vennem egy antennát a kocsira. A gyárit ha jól láttam beletörték a "foglalatba". Viszont cserébe nagyon sza* a vétel. Könnyű szétszedni azt az antenna "tartót"?
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
7Sony7 #35669 üzenetére
Hát nem is tudom,hogy lehet elfelejtkezni róla, mert ugye a motorolaj szintet illik 1-2e km-ként ellenőrizni.Akkor meg már akarva,akaratlanul látni a tartályban a szintet.
A legrosszabb esetben meg legfeljebb vizet is kap a motor,oszt köhögve jelzi,hogy a jóból is megárt a sok.Korábban volt feltéve egy videó,ahol egy degenerált krampusz műanyag flakonból spriccelte a vizet a szívótorokba.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
_seth_ #35670 üzenetére
Pont ennek a beépítését tervezem.A cromaxnál olajleválasztó néven fut,5-6e Ft.Ahogy nézem,az F astrához is jó. ( ez a lentről jövő vatag cső, a kartergáz nyomást egyenlíti ki,a hf,és a blokk között)Ez a szűrő az össz olajból csapat ki,de nem szűri a szelepfedélből közvetlenül a pillangószelephához etetésre
bevezetett kartergázt.Két különálló szűrőrendszer.A három meg már álom a motornak.
Hát még akkor,ha az EGR is le van falazva.
Tisztítás? kiszed,trutyi kiönt,átmos,visszarak?? -
Declare
őstag
Reggel az ellenörizze a fenyszorot...bitte....felirat fogadott. Jol gondolom, hogy eselytelen az astra H ban a xenon csereje szerviz nelkül?
-
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #35671 üzenetére
Kadettben volt anno bödön, alig volt benne valami így ki is dobtam belőle
-
7Sony7
addikt
válasz
mohabá 007 #35668 üzenetére
Ok,de jogos a feltevés: mi történik a motorral, ha ez a lecsapató eldugul, mert pl. Elfelejtkezek róla?
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
haddent #35667 üzenetére
Nem Én találtam ki,csak idézek,Ön dönt:
„- Gyárilag szinte minden autón a kartergázcső vissza van vezetve a szívócsonkba, ezért a benne lévő olajpárát az autó motorja beszívja, és elégeti.Elsősorban környezetvédelmi okokból alkamazzák ezt a megoldást, mert a kartergázból kicsapódó olajsár erősen környezet-szennyező anyag! Fontos dolog a környezetvédelem, ezért a kartergáz csövet még lecsapató használata esetén sem szabad visszavezetés nélkül a szabadba engedni! A lecsapatóban felgyülemlett trutymót (olajsár) sem szabad akárhová kiönteni! A legjobb megoldás, ha összegyűjtöd, és leadod egy autószerelőnél vagy egy benzinkúton! Ott megfelelően semmisítik meg a környezetet szennyező olajos folyadékot.-„
-
haddent
addikt
válasz
mohabá 007 #35664 üzenetére
Ezekre nem lehetne egyébként egy "túlfolyót" készíteni? Nem lenne jó lefolytani a motort ha elfelejti az ember lecsapolni a dzsuvát
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Markizmark #35665 üzenetére
A zárófedél be-ki menő részénél nem kell az a szerintem túlméretes 1/2 colos csatlakozás, bőven elég a kissebb,vékonyabb (helytakarékosabb
) 3/8 colos is.A legtöbbet a szűrőkosárral pepecseltem,mert lusta voltam visszamenni a boltba.
-
Markizmark
addikt
válasz
mohabá 007 #35664 üzenetére
A szűrőházas megoldás tetszik a legjobban. Már félre is tettem egyet a garázsba. Kicsit melegebb időben nekiállok.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Markizmark #35661 üzenetére
A működési elve ugyanaz,tehát a hatásfoka se rosszabb.További előny,hogy látod a trutyi mennyiségét.Ilyen összeszerelve.:
A látható trutyi:
Ennek a lecsapatónak csak a bekötésénél kell odafigyelni,de ez legyen majd téma akkor,ha ezt akarod bekötni.(Megfogod Te ezt csinálni olcsóbban is)
Ez se rossz megoldás,és olcsóbb:
(nem csak oroszok vannak a spájzban)van ott befőttes üveg is:
-
Petya25
őstag
-
Markizmark
addikt
válasz
mohabá 007 #35660 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest