Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Markizmark
üzenetére
Nem vagyok szakértő, nem leszólni akartam a dízeleket alaptalanul, de az tény, hogy van olyan (mondhatnám úgyis, hogy sajnos a legtöbb) ami engem baromira zavar. Nem annyira, mint az éjjel kettőkor kerékcsikorgatós tuningsuttyókis sztrítrészerek (próbálj meg Bp. külkerület főút nagy kanyar mellett lakni
), de saját használatra nem szeretnék olyat.
Aztán lehet, hogy ez a nagy dízel mizéria azért jön elő, mert sokan megveszik a "kisköbcentis" turbodízeleket amik nem esznek sokat, felcsippelik "mehát úgyis csak így fog annyit enni mint az előző" aztán nyomják neki. Hány ilyen passatos meg focusos kombit látok naponta.. Hát így nem csoda, hogy szétszakad mindene.Declare hát igen. ettől függetlenül azért morcisan elfogadnám a pacikat amivel az 1.6 benzin -> 1.9 turbodízel váltás járna én is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KillHates sok a hazugság, és mindig úgy keverik azt a bizonyos szart, hogy jót tegyen a marketingnek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), de saját használatra nem szeretnék olyat.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)