Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Vigyázok rá mert szeretem és egyhamar nem lesz pénz újra
Most télen bemelegedésik olyan 2000 alatt felváltok, ha meleg akkor alig 2000 fölött 4-esben 50-60 -nal szépen városban, viszont előfordul, hogy már következő lámpánál állok mire a többiek az előzőnél egyesberakják, de tényleg semmi agyongyötrés, 4000 fölé biztosan nem. Még azt tudom elképzelni, hogy 100 -as "nitrós benzint" vettem bele a mólon mindig eddig és ebből nem elég hogy drágább több is fogy 
Na meg a szavaidból én arra következtetek, hogy a fedélzeti komp. adta adatokat írtad, az meg csalóka. Nekem sajna csak 2 soros ezért ilyeneket nem tud, saját "számolás"
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen processzort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most télen bemelegedésik olyan 2000 alatt felváltok, ha meleg akkor alig 2000 fölött 4-esben 50-60 -nal szépen városban, viszont előfordul, hogy már következő lámpánál állok mire a többiek az előzőnél egyesberakják, de tényleg semmi agyongyötrés, 4000 fölé biztosan nem. Még azt tudom elképzelni, hogy 100 -as "nitrós benzint" vettem bele a mólon mindig eddig és ebből nem elég hogy drágább több is fogy