- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kickass
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Egész jól megy igaz van egy kis turbólyuk + dízelesen rövid a használható fordulatszám tartomány. Volt már szívó benzinesem, turbós benzinesem, és most turbó dízel, egy 144lovas Alfa156 volt közvetlen előtte. Nem érzem gyengének, a próbakört 5személlyel tettük meg, teljesen jól gyorsult úgyis.
Fogyi adatokat két nap alapján csak korlátozottan osztanék meg, 5.8-as átlaggal vettem át, nullázás után most 6.1-en áll, főúton 95km/h óra körül tempomattal konstans 4,7 jelzett a fedkomp pillanatnyi fogyinak.diablo1984: Köszönöm!

tboy93: Én is remélem. Km órát próbaúitg nem is néztem csak a visszajelző lámpák miatt, az autó általános állapota magáért beszélt. Nem esküdözök hogy ebben ennyi van, nem is érdekel, de sokkal könnyebben elhiszem mint a 150-18ezresnek hazudott példányokat szétfeslett kormány/váltószoknya/üléshuzattal, rohadó kerékjárati ívvel. Sok ember aki inkább az ilyeneket veszi meg elsírná magát ha tudná valójában mennyi km van az autójában és azt, hogy tették bele.
Láttam patika állapotú 450.000km-t futott példányt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Crimson Desert
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest