Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
vhunor
üzenetére
Ugyanaz a 150 lovas CDTI van az Alfa 159-ban, ez egy Fiat-GM motor, szóval nem értem miért ódzkodtál az alfa dízeltől?! Amikor csavarra ugyanaz.
Nekem egy 120 lovas volt 8V iPRO programmal 143LE és hát ment..

-
-
Bozso68
őstag
válasz
vhunor
üzenetére
Conti után én a Michelin Primacy HP-t javasolnám, a komfort miatt. A Conti 5 most győzött a teszten, de valahogy nem bízom a márkában, olvastam valahol egy cikket, hogy a gyári szerelt Conti 2-esek a Ford valamelyik típusán iszonyat gyorsan lekoptak, és helyette a Ford áttért a HP-re.
A 2009 nyári gumiteszten a HP győztes volt, verve a Conti 2-est, és a Dunlop Sp Sport Fastresponse-t.
Egyébként Primacy 3-at akartam venni, de nem lehetett még kapni, amit neduddki hsz-a megmagyarázott, és sajna a vásárlást SOS meg kellett ejteni.
A Michelin MO (Mercedes) jelöléséről érdeklődtem a gyártónál és a következő üzenetet kaptam, ami megnyugtató:"Az MO jelölésű abroncsainkon a nem jelölthöz képest annyi a különbség, hogy a mintázati elemek blokkjainál néhány esetben a sarkok le vannak kerekítve, hogy még csendesebb legyen a gumi. Ezt kéri a Mercedes. Minden más műszaki paramétere a guminak ugyanaz, az ilyen abroncs felszerelhető más autóra is, tehát semmilyen problémával nem fog találkozni az MO jelölés miatt az Astrán."
Persze, ki akarják futtatni a HP készletet, csak azt nem értem, hogy az MO jelű HP-m 2012 januári gyártású. Miért nem Primacy 3-at csináltak már akkor? Lehet, hogy a Mercedes nem vette át az újabban legyártott HP-ket, hanem a Primacy 3-ra kapott elővásárlási jogot? Ez megmagyarázná a rengeteg piacon levő MO jelölésűt 215 méret alatt. Szívesen megnézném a most készülő Mercik abroncsait.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
vhunor
üzenetére
A Vectra C a megjelenésekor agyon volt dicsérve a futóművét illetően, amit én alá is támasztok. Ha a tied elpattog, akkor ott komoly gondok vannak. Az enyém, de szerintem Bambanoé is oda van ragasztva az útra. Van összehasonlítási alapom, eddig az enyém mindent ver.
Váltóban mindig csak közepes volt az Opel.
Az enyémen hátul is elektromos az ablak. Igen, ezeken jó az esőszenzor.
A fényszóróról sok autóban nincs visszajelzés, ez nekem is furcsa néha.
A rádió nálam némítható egy gombbal, a tieden is kell lennie. -
vhunor
őstag
válasz
vhunor
üzenetére
Szombaton elhoztam a vektort. Mentem vele úgy 150 kilométert, tetszik
. Fekszi az utat rendesen, a motor húz mint az állat, csendes, kényelmes, nem zörög-lötyög benne semmi. Első utam egy családi flekkenezésre vitt, sokan azt hitték, hogy új a verda. Őszintén szólva sosem voltam oda az Opelekért, de ez a járgány elég gyorsan belopta magát a szívembe. Asszonykám nem szokta ezt a nyomatékot, rendesen kapaszkodott néha
. -
válasz
vhunor
üzenetére
Így van, abból van. Sok jó tulajdonsága van, ami főleg a fogyasztásban és a menetteljesitményben nyilvánul meg, de azért vannak vele gondok, sajna. Nem a Fiat hibája, a Bosché. Az enyémben csak a MAF Bosch, ebben is akadnak gondok vele.

Olcsó, amiket írtam, mert rogyásig a net alkatrészekkel.
Csak a kuplung-szett lehet drága, de azt meg Angliában kell venni harmadáron. -
válasz
vhunor
üzenetére
Nagyon szép. Ráncfelvarrás előtti, full CAN műszerfal, ill. GTS első lökő. Sok sikert hozzá.
A motorral lehetnek gondjaid, a Fiat diesel nem szerencsés, de jó, hogy kevés a km.Amik gondok lehetnek a motorral:
MAF (légmennyiség-mérő)
Injektorok (felújíthatóak)
Kuplung (gyenge a kettőstömegű kendkerék, kb, 200e km-nél széthull, sajnos alulméretezték)Ezek tipikusak. Amúgy jól megy, van rajta azért turbolyuk 2e alatt, de jobb, mint a konkurencián. Verhetetlen fogyasztás.
Ne chipeltesd meg, mert akkor alul nagyon halott lesz. Kb. 175LE húzva, de cserébe rém szar alacsony fordulaton.Magával az autóval soha nem lesz gondod, nagyon megbízható, kiforrott. A Vectra C amúgy is nagyon megbízható, csak a 2.0DTI kerülendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

remélem nem lesz "sok" gondom vele 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)