Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendettta
tag
válasz
Cola111
üzenetére
Cola111: de te nem 60.000ezrenként cseréltél olajat+szűrőt gondolom

gyerekek...ma kihültem, az örsnél a füredi úton ment előttem egy Megane kombi taxi, BENZINES és esküszöm ilyet még sosem láttam, pedig nem 2km-t mentem, olyan füstje volt mint 3bkv busznak, az sztem 4liter/1000km.

-
-
vendettta
tag
válasz
Cola111
üzenetére
Benzin-gázos c20ne : gázban az alapjáratom mondhatni hibátlan, benzinben amikor elindítom az autót akkor 750-800ra beáll, 30mp kb és felmegy 1100ig. Megyek vele 2 piroslámpányit és 1300-1500közötti az alapjáratom, mindezt üzemmelegen. Alapjáratimotort tisztítottam, olyan tiszta, hogy innék belőle
, pillangószelepházat pucoltam minden fasza...lehet vmi elektromos baj ... de akkor gázba miért nem?! falsot nem szív...mi a bánat van?
van rajta szabályzó csavar? hol? én nem találtam

u.i: szanaszét fújkodtam féktisztitó spray-val.
-
-
-
Tomoty
senior tag
válasz
Cola111
üzenetére
Nekem gyári rendszeren is elég nagy sebességgel halad kifelé a kipufogógáz
[GTC_Dbilas] -
-
TasiA
senior tag
válasz
Cola111
üzenetére
hogy mi??? csúszós kanyarban folyamatos a vonóerő?? Eleve minek váltani a kanyarban, illetve amíg a fordulatszámmal szórakozol, hogy sikeres legyen a váltás, eleve nincs folyamatos vonóerő, viszont, ha már mindenáron váltogatunk a csúszós kanyarban, akkor kb tizedmásodperc alatt nyomom be a kuplungot és húzom át a kart oda, ahová szeretném, ahelyett, hogy a reccsenés mentes váltással szórakozzak (szerintem)

Én céges "kiképzésen" voltam, az 5 napig tartott.
-
TasiA
senior tag
válasz
Cola111
üzenetére
Hali! Voltam már vezetés technikán , de nem volt szó kuplung nélküli váltásról. Egy hétköznapi autónál nem értem mit értesz gyorsabb alatt???
Mert, ha csak úgy átrántod a kart, abból recsegésen kívül más nem lesz.Visszafelé, meg főleg nehezebb. Én tudok kuplung nélkül váltani, de mindennek nevezném, csak gyorsnak nem. -
-
aphra2
senior tag
válasz
Cola111
üzenetére
Erre azért kiváncsi lennék,.. felfele bármilyen fordulaton tudsz váltani kuplung nélkül?
Visszafele csak egy bizonyos fordszámnál szokott sikerülni , mikor a fogaskerék fordulatok kb egyformák, mert ugye a szinkronnak kéne lassítani .
Egy szemléltető video sokat segítene
...bár nem vagyok opelos. -
-
-
_seth_
veterán
válasz
Cola111
üzenetére
1 hete át vannak cserélve. Guminyomás mint kiderült felénk is 2.2 a max de benzinkúton ha kell lehet "rátölteni" de a télinél annyira nem is kell (195/65 R15). A nyárinál ellenben a kezdeti alacsony guminyomás a gumik széleinél meg is látszik mert elkezdte megenni (205/55 R16, 1"-al szélesebb felnin). Az külön jól mutat, hogy a nyári az gyári B2 16-os alufelni, a téli a gyári B1-es 15-ös alufelni, az egyik gumis sem értette meg, hogy miért kell az egyik alufelnit a másikra kicserélni? az, hogy azon volt a téli gumi nem érdekelte, majd adott egy időpontot amikor ráér, sehol senki nem volt de akkor épp nem volt ideje, jó, hát várhat is rám mert oda vissza nem megyek, pláne nem ilyen 8-9 napos előjegyzéssel, tőle 400 méterre másik gumisnál 30 percet kellett várni és közben valóban dolgoztak is. Ez a marso helyi telephelye volt, és ők az elsők akik nem kezdtek el problémázni, hogy de be van szorulva a kerékcsavar és le sem tudja szedni. Mondtam nekik, hogy mit lehet ez ellen tenni és nem értették a problémám, az elhajlott keresztkulcs felmutatása után már igen de elvileg minden passzol pedig, gyári alufelnik, gyári csavarokkal... Egész kényelmesek a 16-os kerekek után a 15-ösök pláne szilent cserét követően

-
válasz
Cola111
üzenetére
felhívom őket, titkárnő nagy komolyan nekilát időpontot egyeztetni több napra előre. hát jó, legyen. odaérek fél órával korábban, üres az udvar... ha ennyire nincs munka, minek játsszák meg a nagy cég vagyunk, sok melóval c. műsort?
tavaly meg majdnem erőszakkal kellett őket rábeszélni, hogy rendesen, az előírásoknak megfelelően fújják fel a gumit, ne csak az általuk elképzelt 2.2-re.
és hasonlók...ehhez képest Pestfaluban volt olyan, hogy a város egyik végéről felhívtam őket, hogy mennék, mire odaértem a fehérvári útra, ki volt nyomtatva a munkalap, nem is hagyták, hogy leparkoljak, lendületből be az emelőre. 7 perc alatt cseréltek kereket és fizettem ki.
-
-
válasz
Cola111
üzenetére
egy csomó jele van, ha nem a megfelelő keréknyomással jársz:
- pattog az autó segge
- nem tudsz rendesen vészfékezni
- sokat fogyaszt
- imbolyog a kanyarokbanezeket próbáld ki. az én kerekeimmel is mindig vita van, rendszerint fogyasztóvédelem meg ügyvéd emlegetése után felfújják arra, ami a tansapka fedelében van.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Router gondok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Akkor az Astra F tehát megbízható autó? Rozsdásodásra úgy hallottam hajlamos, gondolom az alkatrész árak nem eget verőek, 10-20e ft-ból lehet meglenne a rozsdás elemek cseréje...

Köszönöm szépen! Vigyázok rá nagyon, de igazából már inkább csak 2. autónak tartanám, jobb szeretnék valami újabbat.
, pillangószelepházat pucoltam minden fasza...lehet vmi elektromos baj ... de akkor gázba miért nem?! falsot nem szív...mi a bánat van?

én ugyan össze nem ragaszgatom a kocsit...