- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
J Astrás illetve Insigniás tulaljokhoz lenne egy kérdésem.
Elektromosan behajtható külső tükrök működése érdekelne.
A tükrök csak belülről hajthatóak be mint a H Astránál, vagy az új modelleknél már javították ezt a bakit? -
neduddki
nagyúr
válasz
unclefucka
üzenetére
-
neduddki
nagyúr
válasz
unclefucka
üzenetére
HI!
ez eddig max urban legend, vmi konkretabb?
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
unclefucka
üzenetére
-
unclefucka
senior tag
Folyt. a Toyota topic-ból:
A C20NE az Opel egyik legsikeresebb kétliterese, ez vitán felül áll.
Olyannyira, hogy ezt sokan megirigyelték és egyszerűen lemásolták, asszem a totalcar.hu -n olvastam valahol. Persze lehet, hogy ennek a fele se igaz, de nem csodálkoznék, ha igaz lenne.Üdv.: M
-
zolikaDB
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
"drag formak replika mint a rotak, allnebn nagyin verika nyalukat, hogy forged es az anayg is jo, fekvils-t ismred ugye?
amikor az ats-t mondtam en komojjan gondoltam:- )"
Ezt így nemnagyon értem. A Rota-ról hallottam, olyasmi forma, mint az Advan. De mi volt az ATS-el, nem emlékszem!
-
neduddki
nagyúr
válasz
zolikaDB
üzenetére
HI!
drag formak replika mint a rotak, allnebn nagyin verika nyalukat, hogy forged es az anayg is jo, fekvils-t ismred ugye?
amikor az ats-t mondtam en komojjan gondoltam:- )
az ajanlataimbol lathtod, hogy nekem a minnel levegosebb keves kullo ives formak jonnek be mindefele diszites nelkul, purista vagyok beben is, engem kier a viz a hrs kinai "barokossagatol"udv
neduddki
-
zolikaDB
veterán
válasz
neduddki
üzenetére
Természetesen replikák, nem lenne keret egy 2000 dolláros felnigarnitúrára. Majd elmegyek, ha lesz időm, és meglesem, bár ha megnézem, sem tudok többet mondani, csak, h szép. Elvileg, ha van engedély forgalmazni, nagy gond nem lehet.
De a Drag Wheel kerekek is másolatok, nem?
Szerinted a fentiek közül melyik állna jól egy Astrának? (DW és AR)
Tudsz még ilyen mutatós felniket? -
zolikaDB
veterán
válasz
neduddki
üzenetére

A Drag Wheel-ek tetszenek és más variációkban is lehet kérni (polír küllők, színes csíkok, bár sok plusz lóerő nem jön velük, úh mindegy)
A Honda fórumon egy sráctól megtudtam, h Advan Racing felniket is forgalmaznak, a debreceni Skunk2-nél -> [link]
Úh lassan választanom kéne!
-
zolikaDB
veterán
Bukta a dolog, mert a forgalmazónál már nincs fehér, nem vitték, nem is hozat. Taivanon gyártják, és állításuk szerint 4db-ot nem lehet rendelni... Úh megint keresgélek. Amúgy ebből 16-ost néztem, bár ez nem egy egetrengető méretnövekedés, de legalább 205 körül elérhető áron lehet gumit kapni rá.
A fentebb belinkelt használtfelnis Hondás topicban pár srác forgalmaz replika felniket. Ott is körülnézek még. (Plusz találtam ugyanitt eladó Hijoin 303-as felnit, használtan, 50e/garnitúra áron, feketében. Ami nem mutat jól egy indigókék autó alatt. Akkor meg vigyem festetni. A fehér szín szerintem nagyon jól állna amúgy a kocsinak.)
Remélem tudok csinálni majd képet is ma az autóról. -
kisjimy
aktív tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Olcson megusztad! Nekem 30ropit küldött,mert a kanyar végére tette a 70-táblát a 110 autóúton. És aki kijött a kanyarból már szedte is le. 70 helyett csak 92 vel mentem annyira tudtam fékezni. Ha tudtam volna hogy ilyen szemetek,akkor sport bekapcs és egy naaagy kövér gázzal húzok el!!!
Jha és karácsonyra kaptam a csekket

-
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
háhá.... 2hónap után csak megkaptam

-
TasiA
senior tag
-
zolikaDB
veterán
Elég jó kis használt alufelni adás-vétel fórumot leltem -> [link]
-
Hitman
aktív tag
Sziasztok
Bosoko márkájú ablaktörlő lapáttal van valakinek tapasztalata? Opel Astra F-re akarnék új ablaktörlő lapátokat, és flexibilis verzióból ez igen kedvező áron lenne.
-
Calogero
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Szerintem szebb, mint az Insignia, és az a 3,5 literes V6-os motor sem lehet annyira rossz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem a Chevrolet Malibu is jobban tetszik az Insignánál.
-
bambano
titán
itt egy insignia ellenfél.
-
csaresz002
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Na meg van a bibi

a benzin(nyomó)cső kikopott, ahogy a kerékjáratból bemegy a motortérbe és egy tűhegynyi lyukon nyomta a benzint,közvetlen a préselés előtt (ahol a műanyagcső bele van préselve a vastag szövetcsőbe). addig addig b@szogattam délután,míg el is tört. szerencsére megtudtam oldani úgy hogy egy vastagabb csövet ráhúztam és rá bilincseltem.
pont jól jött így a holnapi hazatérés előtt
-
vendettta
tag
sráácok van 4db eladó felnim..gyári g astra 5x110 15" 30k a 4db, nincs ütve, kicsit karcos...hulladék gumikkal...
pm akit érdekel.. -
kisjimy
aktív tag
Egy kis érdekesség!
http://www.youtube.com/watch?v=OwGFiP-xRdI
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Carasc0 név helyett ezt használom! Megcsináltam a laptopomat,tehát ezen a néven vagyok!
Még egyszer is köszönöm a gratulációkat a gépsárkényra.
Ha bármi kérdésetek van irjatok!
-
neduddki
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
HI!
Vensegek ha talakoznak:- )))
udv
neduddki
-
Calogero
addikt
Opel szerviz napló
Az ingyenes Android alkalmazás megmutatja az Önhöz éppen legközelebb eső Opel márkaszervizt.
Segítségével azonnal ajánlatot kérhet a felmerülő karbantartásokra, javításokra.
Értesíti a kötelező szerviz és az olajcsere időpontjáról.
Figyelmezteti az olajszint rendszeres ellenőrzésére.
Figyelmeztetést küld arról, mikor jár le az autó műszaki vizsgája, valamint az Ön jogosítványa.
Az alkalmazás nem csak az Opel, hanem az összes autómárka adatait képes tárolni, illetve egyszerre több gépjármű felvezetésére és számon tartására is van lehetőség. -
TasiA
senior tag
-
TasiA
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Van van, de nekem bejön az automata váltó+nagymotor kombó. Régen sokat vezettem főnököm Fors "skorpióját", cossworth verzió volt, 2.9-es motor ~220lóval+automata váltóval. Nagyon szerettem!
-
ocsi19
senior tag
válasz
Carasc0
üzenetére
2 éve van nálam, rendszeresen karbantartom

Egy "hibája" van, hogy csak 1.4-es és az valóban kevéske néha.
Tanultam a hibámból, legközelebb min 1.8-as benzineset veszek.
Ezt lecserélni nem látom értelmét, mert egy hasonló kategóriájú
autóra lenne csak pénzem, tehát minden macerát beleszámolva
egyenlőre még marad.
-
TasiA
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nekem meg pont az automata kéne már, főleg akkora motorhoz, nem lenne kedvem a kuplungal, meg a váltókarral állandóan kavillálni.

-
neduddki
nagyúr
HI!
KOllegak van egy rakas Buheratrok, me enm frissititek az #1-est?
udv
neduddki
-
adorjant
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nem kell nekem OPC
Csak az optika és a felni
Bár akkor azt hiszem,rettegnék minden egyes másodpercben,hogy mikor lopják el,vagy mikor karcolják meg 
Igazából ez az 1.8 tökéletes választás volt,így 1 év távlatából ismét meg tudom magam nyugtatni
Nagyon jól fogyaszt,jól megy,nem azt érzem,mint az 1.4 Astránál,hogy jó-jó,de...
Hanem pont passzol az autóhoz.
Persze karban kell tartani,az első futómű kezd puhulni,a hátsó traktus tavaly lett cserélve,fékek nyár végén cserések,hónap végén általános szervíz,szóval van mivel foglalkozni,de minden kilométerét élvezem
Az asszony is szereti,bár azt mondja nem nagyon érzi az autó méreteit parkoláskor,de a motorja neki is bejön,olyankor inkább el is kapcsolom a fedélzetit a fogyasztásról 
A gyerkőc meg odavan a napfénytetőkért
-
Carasc0
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Köszönöm az autóm nevében is :-)
Az autó 2001 4 havi Dunaújvárosban lett véve Neubau KFT igazgatójáé volt.Utána egy nyíregyházi srácé volt kb 1 évig.Sajnos a srác kicsit elhanyagolta(sufni szerviz) De a diri korrekt pontos szervizt csináltak.Én 180ezer km vettem,most 255ezer van benne.Nyáron lesz nálam 4 éve.Eddig komoly baja nem volt,inkább kopó alkatrészek,(fötengely jeladó,gumik cseréje,fékbetétek cseréje 10ezrenként olaj csere (5w50 mobil 1) vezérműszíj csere stb.
Szóval probálom rendben tartani! Hát kb ennyi!
-
adorjant
őstag
Sírni mentem

-
zolikaDB
veterán
válasz
Carasc0
üzenetére
Én sajna nem értek hozzá, de ha tennél fel képet a kocsidról, nagyon megtisztelnél vele.

A másik: ha nem szintezős, akkor lesz egy fix hasmagassága a kocsinak, esetleg ha állíthatós lengéscsillapítót veszel, akkor betudod szabályozni, h mennyi legyen ez. Hogy most ez ártana az autódnak, jó kérdés, ha logikusan gondolkodunk, nem kéne... -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy van egy Opel Omega 3.2 v6 Kocsim.Ma délután eldurrant a hátsó szintezős lengéscsíllapító. Kérdés: érdemes-e gyári eredeti szintezős lengéscsillapítót venni,vagy vegyek bele simát! Nem tudom hogy viselkedne ha nem szintezős a lengéscsillapító.Bár a szerelőm azt mondta hogy igy van tervezve,szintezős kéne,de a bukszától függ.
-
proper
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
multkor tesztelték is a top gear-ben az astrat nem megy rosszul
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sportos verdáknál szoktak variálni a váltóval, havernak bmwje volt amiben forditva volt minden, bal le 1es bal fel 2es
kissé érdekes volt vezetninekem az amcsi omegának a hátulja tetszik hogy végig van huzva a lámpa teljesen
-
zolikaDB
veterán
válasz
proper
üzenetére
Cadillac Catera volt az USA-ban az Omega, ha jól tudom. Az Astra Angliában Vauxhall (lehet, h máshol is), Ausztráliában Holden, de nem tudtam, h a V8 az a VXR. Astraowners-en vannak ilyen verdák, de meg sem figyeltem... Plusz Angol verdákban van GSI Astra G. Meg a Z20XE vagy milyen motor olyan sebváltóval készült, h jobbra alul, az utolsó fokozat a hátramenet. (lehet ez nem angol sajátosság, de több kocsinál is láttam ilyet)
Vesztor87: ha megvan rá a pénz, akkor semmiképpen nem swift. Megbízható, olcsó, de szerintem szűkös, és nem túl biztonságos, ill 8-10 év körül azok is rohadnak már a küszöb körül, ill. az óra ott is átfordult párszor. (100e-ig mér) -
-
Cola111
aktív tag
válasz
Vesztor87
üzenetére
Nekem egy caravanom volt, fogyasztás nem volt rossz, használat mellett 6,4 - 6,6 litert nyel el. Ha az olajat, szürőket az előírás szerint cseréled, akkor a motor fél millió km-t is megélhet, persze ehhez érzékenyebb jobb láb kell. A motorhang nem zavaró,fékek jók,határozott fogáspontjuk van.A váltó a gyors kapcsolásokat nem szereti, hosszú úton jár és nem is elég pontos, A rövidre vett első 3 fokozat nagyon jó városban,viszont a negyedik fokozat hirtelen nagyon hosszú.Könnyen megszokható a kuplung. Kárpitok elég jó minőségüek,de a varrások nagyon silányak. A kormánynak -ami nagy- jó a fogáspontja, idő után a dudánál kiszakad. A kormányzás a szervó hiányának ellenére is könnyü, elég visszajelzést kapunk az útrol normális határok között. A futómü sem rossz.
-
zolikaDB
veterán
Létezett vagy csak prototípus maradt? -> Omega B2 V8
-
Vesztor87
senior tag
Üdv.
Olyan kérdésem van a tapasztaltakhoz, hogy szerintetek első autót keresőknek ajánlható az F Astra? Amit majd keresek az a klíma, meg a hibátlan működés. A régi Swift mellett ez a kocsi az ami olcsó, vélemény?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a vaj belső...és a motor is 3.2