Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz tomyoy #27994 üzenetére
nemnnagyon ertem h tortent, mi is 1 trabit tettunk arokba, mint itt vki irta, 4 senkinel se telo semmi.
kis panik volt mikor folt a cucc belole, ki akartam kuldeninaz ablakot, azt ink kimasztunk xD
2m arokba sikerult landolni a hatarban, 2n felultunk vmi szalmabalara cigizni, mire haverek visszertek 1traktor kihuzta xD
a tetejet visszahuzkodtak egyenesre azt eszre se lehetett venni, anya kb 2 evre ra tudta meg.ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
_seth_
veterán
válasz tomyoy #27975 üzenetére
Kár érte
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
JanR
addikt
válasz tomyoy #27157 üzenetére
Igen, köszönöm! De közben megkerestem mind a 2 motort. Szerencsémre mind 2 láncos! Már csaj egy jó példányt kell kifognom. Igaz nem a facelift-eseket keresem, mert nem tetszenek Mondjuk van 1-2 furcsa autó, 2003/10 gyártásúnak adják, de már faceliftes, ezt Ők sem gondolhatják komolyan. Amit én keresek 2005 gyártásút, vagy fiatalabbat, azok közül már nem nagyon van régi "orros".
-
SzJoco_
csendes tag
válasz tomyoy #27146 üzenetére
Volt nálam is régebben ilyen. Mostanában, ha nem kap jelet a főtengelyjeladóról, akkor el sem indul, befecskendezés sincs. Nálam is a főtengely-jeladó (is) rakoncátlankodik.
Nálam 3000 környékén indul meg, de előtte mondjuk nem rángat. (Az más kérdés, hogy a főtengely-jeladó az érintkezésmentes, indukciós elven működik, és nyilván az olajjal számoltak. Mondjuk a szennyeződésével már nem biztos. Lehet, egy tisztítással egybekötött olajcserét megérne a dolog - nálam is) -
adidas4death
aktív tag
válasz tomyoy #27079 üzenetére
Akkor inkább Full fehér (vagy OPC kék ahogy javasolták is), fehér esetén esetleg egy kis carbon fólia és jónapot kívánok. szerintem
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
bambano
titán
válasz tomyoy #26156 üzenetére
külföldre menet erősen javasolt, hogy igazolni tudd az autó használat jogszerűségét.
itthon vannak esetek, amikor nem foglalkoznak vele (pl. ha az autó üzemeltetőjének címe a használó címével megegyezik, ebből látják, hogy közeli családtag vezeti az autót).a kölcsönvétellel és a kölcsönadással az a fő probléma, hogyha szabálytalanságot követtek el, akkor jó, ha tudod igazolni, hogy nem te voltál.
priviát magánvéleményem, hogy barátnőt, autót nem adunk kölcsön
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
őstag
-
_seth_
veterán
válasz tomyoy #25750 üzenetére
Lehet csak a hideg miatt fekete, minden más arra utal pedig, hogy rendben van.
Nekem volt 72-es bosch és 72-es exide premium is, azok sem tekertek jobban mint ez az 54-es, 2 literes benzinmotort akár 35-össel is lehetne indítani
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
TasiA
senior tag
válasz tomyoy #25266 üzenetére
én egy csomó ilyet láttam már, dízeltől kezdve, benzinesen, általában igen felszerelt és sport modelleken van ilyen. Legalább is itt németben!
Illetve segítség kellene! Mikor vettem a vasat, a kereskedőnél még hibátlanul dolgozott az OBD csati és a kommunikáció. Amióta lehoztam, totál semmi, nem hajlandó kommunikálni a computerrel. ennyit tudok, nem én csináltam, csak ezt mondta a szerelő. Elméletben szarakodtak az ablakok, nem akartak felmenni, ezt még a kereskedő javíttatta. Valami ötletetek?
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz tomyoy #25264 üzenetére
i500-as lökös B2-es.
-
sNORh
addikt
válasz tomyoy #24771 üzenetére
Köszi, adok más szavára is, az enyém 2001-es, nekem ment az ugyanilyen.
Mindenki csak saját felelősségre vegyen. Segítek ingyen megrendelni attól független szívesen
Nekem ennyit megér.Zolika ha gondolod, minden hónapban megyek debrecenbe, kipróbálhatod és ha müxik rendelek neked is.
Aki gondolja írjon rám privit, adom a számlaszámot és rendeljük megfele, míg be nem áll a nagy kínai karácsonyi szezon, mert belassúl a posta novembertől.
Jofi81 Rendelhetjük azt a típust is, ebay-t amúgy is jobban szeretem a paypalos fizetés miatt biztonságosabb.
[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
_seth_
veterán
válasz tomyoy #24699 üzenetére
A kar alatt is tudsz rajta állítani, 10-es kulcs kell hozzá.
-
tomyoy
senior tag
válasz tomyoy #24572 üzenetére
javítóív is itt van, csiszolóvásznak vagy 6 méretben, autokitt, kompresszor holnap jön, pisztolyom van még az astrához vettem. Az idő sürget mert 20 fok alatt nem faintos fújni.
Laci: de tudod milyenek az emberek, milyen elvárásokkal, meg, hogy így meg úgy blablabla igaz ő neki sem kezdene.
Fateromnak autómosója volt 10 évig házunknál, autószerelő egyébként, láttam ezt azt, láttam hogy javították a wartburgokat és zsigákat, fújtak rengeteget a műhelyben, és nem 60 ezer forintos pisztollyal. Ma ha egy olyan műveletet elmesélnék akkor az gányolás. Pedig az a varjú ,ég most is adja fogjuk rá rozsda nélkül
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
törölt tag
válasz tomyoy #24570 üzenetére
Nemá!
Pedig ez könnyebb mint a kipufogó.
Seth oldalán régebben tettem fel képeket, én is hasonló rohadást javítottam ki.
Ez szerintem könnyebb mint a kipufogó készítés.Nekem ilyen lett. És kb olyan volt mint a tiéd, kicsit lehet nagyobb.
nekem magasabban felment..
A sárvédő ívnél kicsit macerás, de ahogy az eddigi munkáidat elnézem, nem fog gondot okozni. -
őstag
-
_seth_
veterán
válasz tomyoy #24526 üzenetére
Nem semmi... elcsapsz egy csirkét akkor ezzel a fém ráccsal kész is a chicken mcnuggets
-
_seth_
veterán
válasz tomyoy #24513 üzenetére
Te nem vagy 100-as, mondták már?
Jó lett, majd arról is rakj fel képet ha beépítettedIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
-
törölt tag
válasz tomyoy #24254 üzenetére
Azért az hogy törnek le a darabok az kicsit erős
A váltóolaj csere szerintem teljesen elfelejthető.Mivel örök életű nem szükséges cserélni(de ezt már megbeszéltük) sokkal többet érsz ha rendben tartod a rudazatot és a váltó gömbfejeket. zsírzod/cseréled. F astránál pl eszméletlen különbségeket lehet elérni , és nem az olajcsere miatt.
Azok az apró porszemek vagy kosz ami a váltóban van az életbe nem fogja tönkretenni normál használat mellett.
Ne értsd félre, aki buzgálkodni akar, cserélje nyugodtan. Viszont szerintem csak gyengébb olajat fog beleönteni. ( F astrán nincs is olaj leeresztő a váltón)
Ha igazán érezhető változást akarsz cseréld a kopott gömbfejeket, zsírozd, olajozd a rudazatot és tartsd tisztán. Én ezt az elvet vallom.
-
bambano
titán
válasz tomyoy #24197 üzenetére
az enyémben is recseg-ropog a toronycsapágy. ha neked van igazad, akkor azért ment szét, mert valami más is szétment már, és akkor az nekem annyiba fog kerülni, hogy a pénztárcám sírva menekül...
mikor a múltkor talpas csapszeg szilentje miatt cseréltek lengőkart, 90 rugó. Egy hátsó teleszkóp 89 rugó volt, ebből azt a következtetést vonom le, hogy az első se lesz kevesebb, stb. stb.(#24199) KonzolKartel: arra gondoltam, hogy költséges *lesz* nekem a művelet
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
őstag
-
sNORh
addikt
válasz tomyoy #24193 üzenetére
A toronycsapágyam most lett cserélve 1 hónapja, viszont alul semmi. A blogod alapján kicserélek én is mindent stabilizátort, szilenteket stb. Majd egybe megrendelem a Kovács-tól, úgy meg fogja érni majd féláron.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
sNORh
addikt
válasz tomyoy #24185 üzenetére
Nekem hátul kopog mint a vesztés egy kis kátyús, rosszabb úton, de elől is gubi van valahol, ha indulásnál teljesen eltekerem a szervót, mintha egy kis darabot megakadna(mintha lötyögne) az első futómű.
talán ősszel lesz rá pénzem megcsinálni.
Én ha megrángatom hátul a kocsit, emelés nélkül is rugós kattogós hangot ad. Kicsit kilehet..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
zolikaDB
veterán
válasz tomyoy #24126 üzenetére
Ez milyen dob, és honnan van?? Régóta tetszik a Steinmetz design!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- ÚJ Schwalbe Wicked Will Super Race 29x2.4 (62-622) mtb külső gumi
- Új légpárásító 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest