Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArsenalF
aktív tag
Az adatokkal én is megelégednék a FitBittől, ami viszont nem jó hogy nincs eszköztámogatás, biciklinél egy pedálfordulatszámlálót vagy egy kerékfordulatszámlálót sem lehet társítani, így ezek nélkül biciklizésnél nagyon elnagyoltak a számok. Az még oké hogy ANT+ támogatás nincs de bluetoothos eszközökkel sem megy.
Vissza felé pedig a Pixel nem képes legalább a pulzusszámot a Garmin Edge 130-amra, de egyebként semmilyen garmin eszközre "közvetíteni" emiatt ha a Garmin-al trackel az ember tehet fel agy másik pulzusmérőt még magára.
Így ezzel a mind a 2 irányba tökéletesen ellehetetlenítve a 2 eszköz együttműködését. -
xhege
veterán
Én nagyon szerettem a Garmin adatait, sok évre visszamenőleg vannak adataim, de váltanom kellett bizonyos okok miatt Apple Watchra. Mindig azt mondtam, hogy nekem egy Garmin karpánt és Apple Watch kombó lenne a tökéletes. Viszont ha sokat kell várni vagy nagyon drága lesz rájövök, hogy igazából számomra az Apple Watch adatai is bőven elegendőek
-
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Csak egy része fizetős, néhány plusz funkció. Pédául a Whoop vagy az Oura Ring esetén viszont csak előfizetéses konstrukció létezik.
Én még ismerkedek, mostanában csöppentem bele egy Pixel Watch 3-al a Fitbit világába, de előfizetés nélkül is tökéletesen használhatónak tűnik napi szintű sportolási tevékenységet végzőként. Minden fontos információ, algoritmus elérheő díjmentesen.
-
ArsenalF
aktív tag
Na pont amikor már eldöntöttem hogy a megjelenés után egyből veszek egy Garmin Cirqa-t a Pixel watch mellé, erre a semmiből jött ez. Elgondolkodtató, azonban amíg ennyire szegényes marad a Pixeleken a biciklizés támogatottsága addig asszem inkább marad a Garmin ha megjelenik már végre egyszer.
-
tDr1v3r
veterán
Na ez várós nekem. Inkább egy klasszikus óra + ilyen karkötő mint okosóra szvsz.
-
Fritz Teufel
addikt
Nem tetszenek az olyan funkciók, amikért havonta fizetni kell. Vagy jelentősen olcsóbban kellene adni ezeket az eszközöket, mert így szerintem lehúzás. Lassan mindenért havonta kell fizetni, ha az ember teljes egészében ki szeretné használni azt, amit megvásárolt. Semmi ilyesmiért nem adok pénzt és remélem ezzel nem vagyok egyedül, sőt, minél többen vagyunk, hogy ne bátorítsuk erre a gyártókat. A streaming úgy indult, hogy egy jó ötlet és ha nem is lesz olcsóbb mit a tévézés, legalább nem lesznek benne reklámok és "én állítom össze" a műsort. Erre hova futott ki ez a dolog? Párat fizetek, a többit meg... ahogy eddig is. Nem változik semmi.
-
Érdekel. Remélem a Pixel Watchokhoz mérten kiemelkedően pontos lesz, és jól működik majd együtt az órával.
Alváshoz, edézésekhez elég lenne csak a pánt.Elvileg idén a Garmin is piacra dob egy hasonló terméket.
Az Amazfit kapcsán előfordulnak gondok az együttműködés és a mért adatok pontosságának a kapcsán. Emiatt számomra még nem opció.
-
pusszycat
nagyúr
Nem vagyok híve a lebutított okos eszközöknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Benlera Smart Tag Schlüsselfinder im 4er-Pack iOS rendszerhez
- Vivo x200 pro prémium tok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Ingyen Foxpost
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest